Vad ska nu hända?!


Jahaa ja!?
Nu kan jag upplysa er hängivna läsare om att jag verkligen inte har en blekaste aning om vad som komma skall ... Slutade halv sex idag och for hem, packade lite saker och ställde mig i ordning sen bar det av, först Statoil för en frenchare och därefter brummade vi (jag och Sophie) vidare mot staden. Befinner oss nu hemma hos Emma och Kristina . . . men nu är jag lika nollställd igen, vad ska hända!?
Kommer att förgås av min nyfikenhet, ojojoj.

Så trevligt idag på jobbet, bjöd ju på tårta jag, japp, 4 stycken köpte jag som gick loss på inte mindre än 900 kr (!!) Jaja, de va de faan värt, dom var goda, mina underbara arbetskamrater tyckte om dom samt att man bara fyller 20 en gång i livet :) När alla infunnit sig i fikarummet och tagit för sig av tårtorna kom Renner fram till mig där jag stod vid diskbänken . . . bara stod där och tittade gjorde han, till jag frågade vad det var med honom och han sa att det inte var nåt, att dom kanske skulle sjunga "ja må hon leva". Försökte tappert undanbeda mig denna skönsång (tycker inte om när folk står och tittar på mig och sjunger den sången . . .) hjälpte dock inte så ett tu tre bröt de alla ut i ett härligt "Ja må hon leva" och efter sången och ett fyrfaldigt leve fick jag en present av dom alla :D Denna present innehöll inte mindre än ett presentkort på 250 kronor på allas vårt Systembolag, haha! Sen fick jag min present från Orsa också, en treliters dunk med vitt underbart vin :D :D samt att jag fick ett smycke till min navel av Pelle - TACK ALLA SÅ JÄTTE MYCKET!

Sitter nu som sagt hemma hos Emma och Kristina och ska nog försöka få på mig några andra kläder.

Lovar att berätta allt om min dag i morgo.

So long folks!

"We got married in a fever, hotter than a pepper sprout,
We've been talkin' 'bout Jackson, ever since the fire went out.
I'm goin' to Jackson, I'm gonna mess around,
Yeah, I'm goin' to Jackson,
Look out Jackson town."


Happy birthday to me!


Grattis grattis grattis Ida till ditt tjugonde fyllda år!
Tack tack, känns underbart faktiskt :)
Började firandet redan igår, Sophie my love kom upp på jobbet vid halv tio för att invänta min hemgång, på hemvägen ringde vi till Danne och frågade om han möjligtvis hade kvar någon öl i sin bil som vi kanske kunde få köpa, visst kunde vi de :) Gick hem och korkade upp varsin Lapin samtidigt som vi "rastade" våra Per-Arnar :P Pratade och hade trevligt, jag och min Sophie, saknade dock Elle . . .
Efter en stund kom även Pelle och tillsist Renner och höll oss sällskap, spelade Buzz och hade skoj.
Vin och öl i goda smakar aldrig så bra som det gör i goda vänners lag!

När klockan tillsist visade Oo.oo var det dags för gratulationerna, Sophie var först ut!

Har nu på morgonen fått en del sms och telefonsamtal - taaaack! :D
Ska nu snart iväg och sola därefter ska jag hem och duscha för att tillsist åka och hämta tårtorna :)

IDA NORLING 20 ÅR!

Jippiiii, solen skiner och jag är inne.


Fasen va less jag blir, är underbart väder ute, solsken och ganska varmt, vad gör jag då? Jo sitter inne vid datorn! Helt jävla otroligt, men jag vet liksom inte vad jag skulle göra om jag va ute . . . E och S jobbar ju och det verkar inte finnas någon annan som vill umgås med mig :( Fast Sophie kanske ändå inte skulle vilja umgås med mig eftersom jag inte väckte henne i morse (?) FÖRLÅT SOPHIE!

Pratade med Marcus inatt :) Pratade om allt möjligt, allt från hundar till jobb :) Vill träffa honom snart igen, hoppas verkligen vi kan ses i helgen!


Nä nu ska jag komma på nåt att fördriva min tid med ute i solen.


Mina flickor och jag.


Sitter hemma nu med Elle, Sophie och Danne, skulle egentligen kika på 100 höjdare men vi hamnade med våra kära vänner datorerna sökandes på diverse hundraser istället. Jag har försökt tala om för dom (Elle och Sophie) att det kanske vore en fördel om vi bestämde om vi skullee flytta eller inte före innan vi börjar kika efter husdjur (?) Ja ni förstår kanske inte vad jag menar när jag börjar prata om flytt, ska vara lite tydligare. Jag kom under helgen underffund med att jag faan vill flytta hem igen, hemåt Rätan, Sophie hade tydligen kommit på samma sak och berättade för mig igår om ett hus på Överturingen som fanns för uthyrning. Efter detta samtal med henne började en liten plan ta form i mitt huvud, jag, Elle och Sophie skulle ju kunna ha hur kul som helst i ett hus tillsammans! Jag tycker i alla fall att det vore hur skoj som helst, men vi får se hur det blir. Måste bearbeta Elle lite först :P

Har växellyssnat på Bruce och Marcus ikväll, allt man behöver för att man ska orka med en kväll på Acb :P

Idag beställde mor min tårtorna som jag ska bjuda på på onsdag, fyra stycken 14-16 bitars blev det, lite orolig för räkningen på dom men men man fyller bara tjugo en gång i sitt liv och då kan man fan kosta på det!
På tal om handväskor, snart snart snart, mycket snart är det den 28 mars :D
Är så spänd över vad det är mina flickor har kokat ihop . . .



To be on my way


Får aldrig nog av Marcus underbara låt, On my way, den är så fin så jag får nästan tårar i ögonen när jag hör den. Han spelade den i lördags på efterfesten, blev så glad när jag fick höra den!

Kom på någhra fler saker som inträffat under helgen;

* I lördags morse ringer Steffe mig vid sjutiden och frågar om jag har sett hans vänstersko, eh, va!? Haha, sa att jag inte sett den så han fick fortsätta leta. Hörde senare att han ringt till Emma och Kristina också och frågat efter hans borttappade vänstersko :P

* SurSophie framträdde i lördags kväll/natt, och jag fattade ingenting . . . haha, nu har vi pratat om hennes humörsvängningar och hon har sagt att hädanefter är det GladSophie som ska följa med när vi ska ut :D

* Mina stackars fingrar (!!) när vi kom till Handsjön på lördagnatt och jag hoppat ur bilen råkar Sophie stänga en av bildörrarna rakt över mitt vänstra lång/ringfinger, ajajaj! Det var ju givetvis inte meningen men ont gjorde det, som fan, idag är det bättre, ingen blånagel och smärtan i långfingret börjar sakta men säkert försvinna :)

Nu kommer jag dessvärre inte på några fler roliga händelser, men om jag gör det lovar jag att jag fort som tusan ska skriva ner dom här :) Nu ska jag gå och duscha i alla fall, därefter ringa några samtal för att tillslut bege mig till jobbet.


Sophie och Elle - tack för att ni finns i mitt liv! Har aldrig och kommer heller aldrig att få sånna vänner som er! Sitter och tänker på allt skoj som vi tre ska ha - oh my! ÄLSKAR ER!


Musik just nu:


Bruce Springsteen - The river

Bruce Springsteen - I'm going down

Marcus Jönsson - On my way

Marcus Jönsson - If i can't have you



I'm going down down down . . .


Underbart Underbart Underbart - Kan beskriva denna helg med hjälp av ett endaste ord, Underbart!
Länge sedan en helg blivit såhär pass lyckad som denna blev :)

Vemdalsskalet i fredags var verkligen något alldeles extra, jag, Emma och Melle förfestade lite at Melles och fick sedan skjuts upp av min käre vän Renner - thanks!
Just de ja, innan jag går vidare måste jag bara berätta att jag ännu en gång lät syster gå loss med saxen på min hjässa under en förfest, dock blev resultatet bra och min lugg ser nu bra ut efter en omgång med plattången :)
Hur som haver, väl uppe i Vemdalen inser vi att vi inte missat Linda (Begntsing) som skulle spela, jaja, vi får väl betala dom där onödiga pengarna för inträdet då . . . nu när vi ändå är här.
Hänger in jackorna och skyndar oss upp, Emma har då försvunnit från mig och Melle så vi går runt och kikar lite efter henne, hittar henne tillslut på stora dansgolvet i baren (var annars?!) Haha.
Träffar på en allt annat än nykter Steffe som bjuppar på champagne, vi tackar och tar emot och höjer sedan våra händer och utbringar en stor Skåååål!
Lilla dansgolvet är fyllt av glada ungdomar som alla dansar och ser glada ut :D Emma och jag som älskar att move our bodies hakar snabbt på.
Blir bjuden heeela kvällen lång, första gången som tre stycken kommit fram och frågat om jag vill ha något från baren på indre än tio minuter, haha! Såg lite av Linda, dansade som fasen, träffade en massa roligt folk, drack en massa goda drinkar och bjuppade syster på Tequila :) Hade hur skoj som helst! Men som vi alla vet varar inget för evigt, och hur mycket jag än ville att klockan skulle stanna gjorde den inte det så till slut var det dags att gå ner och plocka ut jackan för att sedan bege sig med Renni hemåt Svensta igen, sov hela bilfärden och när vi tillslut kommit fram till Svensta talar jag vänligt men bestämt om för Mr R att jag är absolut för trött för att orka bära med mig vinet som jag hade i bilen upp till lägenheten . . . hum, jaha för det var säkerligen jobbigt att bära.

Lördag morgon vaknar jag av att en desperat Sophie försöker väcka mig, hon hade då ringt Elliii för att få lite hjälp med uppväckandet, haha. Kommer efter många om och men upp, äter en macka och ringer till Göran och ber han komma och hämta oss, vilket han snäll som han är gjorde :)
Arbetsdagen på Acb gick som en dans, jag, Elle och Sophie skrattade oss igenom hela dagen, haha! Älskar verkligen dom flickorna, ojojoj så roligt man kan ha med dom!

När vi jobbat klart åker vi hem, packar ihop lite saker samtidigt som jag försöker hitta någon som kanske skulle kunna ta med sig mitt vin ifrån staden, utan vidare resultat. Kastar oss in i Volvon som snällt står utanför och väntar, svänger in på Ica en sväng och inhandlar ingredienser till middagen och fortsätter sedan vår färd mot Rätan. Väl framme i Rätan raggar vi skjuts med Krillo till Turingen. Kockar mat och dricker vin för att tillslut avnjuta den goda mat som vi lagat, Enchiladas med sallad och dressing - mums!
Duschar och göra oss så fina så och liftar sedan med Mikael Sundberg till Handsjön där förfesten fortsätter med trevligt sällskap :) Efter ett tag tryckte vi in oss allihop (tio personer tror jag) i Johans lilla hundkoja (?) och brummade mot Rätan. Gick in på värdshuset och fick en smärre schock! Efter renoveringen hade ett nytt värdhus trätt fram, ett värdshus som numer kan mäta sig med stilrena inneställen! Det var sååååå fint! Helt i min smak!
Dansade en massa och hälsade på alla roliga männisor. när klockan blivit två var det dags att bege sig till Handsjön igen för efterfest, satt och sjöng och lyssnade på när Marcus spelade underbar musik på sin gitarr.
Slutstation för min del blev Överturingen med Marcus ;D

Sov länge idag, låg och myste i sängen och fick höra på Marcus låtar som kommer att vara med på den kommande skiva, MYS! For hem till Rätan någon gång på eftermiddagen, gjorde inte mångaa knop inte, åkte upp och hämtade Emma och Marielle vid golfkrogen, gick på macken en sväng, åt middag och lurade med mig Emma ut på en skotertur på sjön. Satt och pratade ungefär en timma om helgens alla bravader och kom fram till att det var en mycket lyckad sådan! :D  
Är nu hemma i Svensta igen, sitter vid köksbordet med Sophie mitt emot, lyssnar på Gyllene Tider och skriver lite blogg, perfekt på en söndag kväll ;P

Hopkok ala Elliii änd Sooophy!


ÄNTLIGEN FREDAG!
Har nu slutat jobba, eller ja, det gjorde jag för cirka en och en halv timma sen :) Gått rätt bra idag, Sigge gubben har inte krånglat det minsta lilla, inte när jag varit där i alla fall.
Borde egentligen ha duschat för ett tag sen men det har liksom inte blivit av . . . har inte hunnit, inte för att jag gjort något speciellt förutom att prata med mamma och syster, hum. Kom dock hem typ tjugo över två, fick trevligt sällskap av Pelle på hemvägen ;)

Skalet ikväll då, är laddad till tusen!
SKOJ det ska bli - fy faan!
Är dock lite ledsen över att Elle och Sophie inte fick ledigt, men va fan det kommer fler kvällar.
Som Sophie skrev, inget att gråta över och det har hon r'ätt i.
Vi har ju många bollar i luften nu jag och mina flickor, till att börja med ska vi i morgon på invigningen av Värdshuset i Rätan, ska bli roligt!
Sen till veckan har Sophie och Elle (nån fler?) kokat ihop något till min födelsedag, NYFIKEN!
Det enda jag vet är att vi ska till stan och att jag ska vara klar för avgång vid sju, what can it be!?

Jaja, nu ska jag hämta mamma och därefter ska jag påbörja min jakt efter kläder jag ska ha på mig ikväll, hum, alltid lika svårt :/

Matdags!


Har nu förflyttat mig från sängen in till köket, fiock ont i kroppen av att bara ligga, hehe. Sen ska jag ju faktiskt laga mat nu också, värst vilka sena middagar det börjat bli . . . jaja, ingen annan än jag som lider av det.

Herregud! jag tröttnar aldrig på Marcus Jönssons underbara låt; If I Can't Have You
ni kan lyssna på den på
www.myspace.com/meandtheguitar helt och hållet U N D E R B A R ! !  Kan inte bärga mig tills skivan kommer ut! Åh, vad underbart det skulle vara att ha hans låtar inlagda på mp3'n (telefonen) perfekt musik att gå och sjunga på för sig själv när man jobbar.

Men allvarligt nu, VAD ska jag äta idag? Börjar faktiskt kurra i min mage, något lättsamt och snabblagat, hum, finns ju i och förr sig en pizza i frysen som jag skulle kunna värma på, eller så kanske det blir fiskbullar och mos, fungerar ju alltid ;P


MEEEN! Kan ni fatta hur mycket jag längtar efter den kommande helgen, framförallt då morgondagen, Oh, kommer att bli storslaget :D En kväll ute med Emma kan a l d r i g bli misslyckad! NEVER! Dock kommer lördagen att bli jobbig eftersom jag ska upp och jobba klockan sex, men men, man lever bara en gång samt att jag ju alltid kan strunta i att gå och lägga mig på freda, då borde jag ju rimligtvis inte kunna försova mig, haha.
Nä nu ska jag skynda mig med att få i mig lite mat, väntar ju besök sen ;P

Just de ja, när vi (jag, Elle och Sophie) har slutat jobba på lörda ska vi direkt pallra oss till Rätan för att därefter fortsätta mot Överturingen där Sophie har lovat förfest, haha, förfest för tre ;) Ladies night! . . . eller om jag ska vara helt ärlig och tala sanning till 100% kanske det var jag och Elle som lovade att det skulle vara förfest där och att Sophie den lilla rackarongen skulle dricka med oss (?) Haha, vi kan säga såhär så kanske alla blir nöjda, jag och Elle lovade Sophie att vi skulle ha förfest hemma hos henne på Turingen, bara vi tre för att sedan åka till Rätan och fortsätta our ladies night - Ja, det låter bra!


Men herregud!


Men herre jösses, hur full var jag i lördags egentligen!? Blir nästan mörkrädd. Skrev i nåt inlägg att jag missade efterrätten, och vad jag vet/minns gjorde jag det. Men nu ser jag att Erika har kommenterat det inlägget och skrivit med stora tydliga bokstäver; "DU ÅT VIST EFTERRÄTT!!!"
Jaha???
Nu fattar jag ingenting, måste någ ringa till den jäntan sedan och fråga hur det egentligen ligger till med det där...

Ligger i sängen nu och ska kika på Pip Larssons, gött de efter en hård arbetsdag, för det är verkligen vad den här dagen har varit, hård alltså :/ Gick bra att ta sig upp i morse och jag kom i tid på jobbet med ett leende på läpparna, mitt leende blev inte mindre när jag ser att Sonesson är tillbaka efter några dagars sjukdom - Y E S, nu slipper jag fylla robotarna. Visst jag vill bli materialare, meeeen, det blir faktiskt rätt trist att enbart gå på utsidan och fylla . . .
Nåja, som sagt, dagen började bra men det gick över ganska snabbt när det krånglade som faan på bandningen, pallarna blev ojämna etc etc etc samt att bandningsapparaten inte fungerar som den ska. Båda de problemen går att lösa . . . när grejorna som dom ska lagas med kommer . . . när nu det blir (?!)
Jahapp, bandningen var alltså inget kul idag, nänä, manuella då?
Åt helvete där med, var det inte etikettremsan som gick av var det färgbandet. Var det inte "Sigvard" (roboten) som la snett så var det slut på plast . . . ja ni fattar, ta mig faan allt har gått ont där!
Nåja, bara att bita sig i tungan och göra det bästa av situationen, fick ju tillslut ordning på det hela, tråkigt nog var det bara cirka fem-tio minuter kvar av arbetsdagen då.

Åååh, har för övrigt blivit beroende av Röda Ferarri bilar (ni vet godiset) och skumägg med chokladöverdrag - MUMS! Dock känns det inte nå vidare värst att ha framkallat ett beroende av dessa två ting eftersom de börjar på G och slutar på odis . . .


If I can't have you


Ojojoj vad klockan helt plötsligt blev mycket, och jag som ska upp tidigt i morgon och jobba, bläka!
Jaja, lär väl ta mig upp tillslut, efter ett x antal snoozningar, hehe.

Fick ett sms av mamms idag där det stod "Du glömmer väl inte att hämta barnen?"
JUST DE JA! Jag lovade ju min mor igår att jag skulle vara barnvakt idag tills hon kom hem från jobbet, tur att hon påminde mig annars kanske dom hade varit kvar på dagis fortfarande . . . men nu blev det som tur var inte så, nej nej, halv fyra var jag på dagis och femton minuter senare var vi hemma. Lagade tjockpannkaka till middag men blev dock besviken när jag insåg att den inte alls skulle bli så tjock, blev faktiskt tunn :( Dock var den god!

Kom hem från mamma vid sex, skyndade mig då att plocka ihop lite och skurade sedan golven :)
Jodå, jag kan jag också om jag bara lägger den sidan till ;P
Ica en snabbis för det nödvändiga godiset och sen hem och duscha bort svetten efter solningen tidigare idag. Påtal om solning, gosh vad varmt det var, slumrade till en sväng när jag just lagt mig men vaknade sedan av det där "halvtids pipet", låg därefter de resterande tio minutrarna och bara väntade på att lamporna skulle slockna . . . Nåja, vill man bli fin får man lida pin, och nu är min solbränna nästan på topp, framförallt magen :)

Har haft besök nu ikväll, manligt sådant :)
Kikat på film, eller ja, vi skulle kika påå film men vi pratade mest. Hade hur som haver riktigt trevligt och det blev inte sämre när Sophie gullet kom hem, nej nej, kul att prata med skruttan min också!

Nu måste jag gå och sova så jag tyar med morgondagen . . . kan bli kämpigt :S

Måste dock tillägga att jag längtar som en tok tills Marcus Jönssons skiva kommer ut.
JAG SKA MINSANN KÖPA EN!
Så grymt bra den mannen så det är ju så man bli mörkrädd, när han spelade i Böle fick jag faan gåshud!

After Fish i Rätan -07

image13

Allsång, och som synes är vi inte dom som är dom som säger nej till det :)

image14

"En av mina fiskar var såhär stor!"
Elle påbörjar en egen version av "storfiskarvalsen" haha.

image15

Somliga var för fulla och passade bättre som bord än som festdeltagare . . .

image16

Lelle på harmonika :D

image17

Iiiiida och Sophiiiie!

Haha, va roligt att få se lite bilder från den gångna helgen, dock har jag bara fått mig ett litet smakprov än så länge, jag menar har ju inte framkallat mina än samt att både Emma, Kristina och Marielle hade engångskameror :)
Har i alla fall kommit underfund med att jag nog var ganska alkoholpåverkad eftersom jag inte har en blekaste aning om när många av bilderna togs SAMT att jag kom på igår att jag inte åt någon efterrätt . . . undrar varför (?)

Nåja, sova nu, det är en dag i morgon också.

En stund för avkoppling.


Haha, va löjlig rubriken låter, kan tro att jag ska försöka göra reklam för något . . . det jag syftade på var mer att jag är nyss hemkommen efter tjugo välbehövliga minuter i solariet, och det var verkligen avkopplande! Tog som faan gjorde det också och det är ju bra :)

Sitter nu och kikar på "Vi äter oss till döds", eller ja, jag har tv'n på och det är det som visas. Samt att jag just mumsat i mig min Chili con carne, som inte blev nån Chili con carne . . . mer som köttfärssås :/ Jaja, gick att äta i alla fall och mätt blev jag, det är ju ändå det som är huvudsaken.

Har kommit på att jag faan måste ta tag i träningen igen, den här gången på allvar! Tänkte faktiskt knåpa ihop nån form av träningsschema nu ikväll och sen tänkte jag fråga Steffe om han kanske skulle vilja hjälpa mig lite på gymmet någon dag. Till att börja med tänkte jag ta mig en timmas lång promenad i morgon när jag slutat jobba, om vädret tillåter vill säga, men är det lika fint som idag måste jag fan ut!


Duscha nu, Pip-Larssons sen :)

Wonderbar

image12
Skönheten själv, Polaris Edge 500 -02

Nu då?

Har försökt mig på att skriva ett inlägg här ett x antal gånger sedan i söndags men det har faan inte gått att publicera . . . så bara så alla vet så kommer helgens historia bli rätt kort. Har skrivit två rätt långa inlägg om den men båda har försvunnit (!)
Är i alla fall nästan nyss hemkommen från ännu en dag på Acb, har gått riktigt bra, börjar nästan känna mig lite duktig nu som materialare, robotarna och jag är ett bra team ;P

Helgen då.

Skotern - Hämtades av mig och pappa i fredags i Åsarna, körde en sväng senare på kvällen och kan inte direkt säga att jag blev imponerad, dels för det fruktansvärt dåliga föret på sjön som gjorde att jag ramlade av den två gånger samt att den började koka två gånger (!!) Gaah! Jaja, den är nu tillbaka i Åsarna igen för lite service.

Pimpeltävlingen - Vaknade vid åtta i lördags morse, gick upp och gjorde lite frukost och kurade därefter ner mig i sängen igen och kikade på Pip-Larssons :) Upp igen vid nio, klädde på mig etc sen bar det av bort till "Gammelgårn" där tävlingen skulle komma att hållas. Jag och syster fick i uppgift att sölja hamburgare/korv vilket vi gärna gjorde eftersom vi då skulle få stå med Niclas, hehe. Fiskade igenting eftersom vädret inte var att leka med, blåsigt och kallt, dock tittade solen fram emellanåt och värmde lite. Slutade dock med att även jag fick mig ett pris, en buff med Polaris tryck (som jag faktiskt hade tänkt köpa i fredags).

After fish - Äntligen, nyduschad beger jag mig bort till Micke och Erika för lite förfest, men innan festandet kom igång var det sminkning som gällde. Ny sminkade och fina sitter vi och småpratar lite och sjunger en del :) Skoj! Åker bort mot "Gammelgårn" igen vid halv sju där den kommande middagen ska hållas. Äter och dricker gott och har hur skoj som hellst! Dansar som aldrig förr så fötterna började värka, men det bjuder jag fan på!

Efterfesten - Efterfest at Olofssons, njaaa, roligare har jag väl varit med om. Fick till att börja med vänta hur länge som hellst på att få komma in och väl inne är det inte särskilt roligt så jag valde att åka till Klövsjö istället. Hann då på vägen upp dit med en tur ner i diket, eller en snödriva kanske är med passande, vägen svängde men inte Johan skulle man kunna säga, jaja, med oss gick det bra, värre med bilen som fick två bucklor och en trasig skärm . . .

En mycket rolig helg var det alltså, fler sånna tack!
Får hoppas på en lika rolig helg nu till helgen då jag, syster och Marielle ska upp på Skalet på fredan och sen på invigningen av Värdshuset på lördan :D Läääängtar!


Skooooter!


Var och kikade på skotrar idag med pappa, Elle, Sophie och Matte (samt att busfröna Wille och Marcus också var med), åkte till Bernt i Åsarna och han hade många intressanta ting att visa dock föll jag för en Polaris Edge XC (?)-02, riiiiiktigt snygg! Hittade dessutom en matchande hjälm ;P
Så i morgon blir det bankärende för min del och sen har jag förhoppningsvis skotern i min ägo :D

Efter Åsarna vistelsen åkte jag, Elle, Sophie och ungarna hem hit till mamma och kockade spagetthi och köttfärssås, mums det för hungriga magar, vilket säkert alla hade eftersom det av någon underlig anledning tog ett väldans tag att koka pastan . . . strange.
Nu sover mina små älsklingar och jag sitter här och har tråkigt, tack och lov är Erika my dear inne på msn och förgyller min afton :)

Det ska då aldrig gå riktigt bra . . .


Nästan nyss hemkommen efter ännu en arbetsdag, dock klagar jag inte så mycket nu,
jobbar förmiddag de kommande två veckorna så jag trivs som fisken i vattnet :D
Varit materialare idag också eftersom Sone varit på utbildning för att ta truckkort.

Blir så förbannat less, beställde ju som jag skrev igår en ny dator, men det gick ju åt pipsvängen . . .
På dustinhome.se var man tvungen att ha haft fast anställning minst ett halvår för att få ansöka om kredit!
Jaja, får väl kanske köpa en genom Elgiganten då för där vet jag att jag får ta det på avbetalning.
Måste dock ringa och rådfråga Steffe först, så det inte blir något fel menar jag :)

Ska snart iväg och hämta ongan på dagis och därefter bär det av till Åsarna för att kika på skoter :D
Nu ska jag väcka Sophie och fråga om hon kanske vill följa med och sola.

Impulsiva Ida.


Nu är den beställd, min nya dator :D
Ååå kommer faan att klättra på väggarna innan den har kommit . . . men men den som väntar på något gott.
Sophie slog på stort och beställde en hon med, så snart kan vi sitta vid en varsin dator :)

Helgen har varit mycket bra, åkte till Rätan i fredags efter att jag slutat jobba.
Väl hemma upptäcker jag att jag är all alone in the house :( (Eller ja, Ulla och Anton var hemma men dom sov)
Tog en sväng på byn med bilen och hamnade tillsist hemma hos Micke och Erika.
På lördagsmorgonen vaknade jag av en desperat pappa som ville att jag skulle gå upp och passa Anton.
Hans försvar var "Jag kan ju fan inte göra nånting när jag måste se efter honom . . . "
Haha, pappa du är då för gooo!
Gick upp och åt frukost med lill trollet och klädde därefter snabbt på mig och följde med pappa bort till stallet för att hämta den andra skotern.
Hem igen och sen bar det iväg upp mot Böle och den stundande pimpeltävlingen, som inte var det minsta skoj!
Innan vi for lyste solen från en nästan klarblå himmel och jag klädde mig efter vädret, något som jag senare skulle komma att ångra eftersom det blev en enorm klimat förändring på vägen upp, blöt snö som föll från en tråkigt grå himmel samt att det börjat blåsa :/ Och tillsist, som grädde på moset var det enorma mängder vatten på isen.
Ingen bra kombination till mina fötter som dagen till ära bar kängor, de fylldes ganska snabbt med vatten och jag var därför tvungen att åka upp till farmor och farfar för att byta skor och strumpor.
Skippade resten av tävlingen, spenderade istället några timmar hemma hos Jens :)
Vid sjutiden samma kväll åkte vi upp till Böle igen - Afterfish nästa!
Marcus Jönsson och The Relatives (mina kusiner) underhöll med underbar musik och vi åt och drack gott.
Drack gott ja . . . blev lite fööör gott för mina smaklökar och kvällen slutade som jag tidigare på dagen befarat att den skulle göra :S
Nåja, en trevlig kväll hade jag, så länge den varade! ;)

Nu sitter jag här, Elle, Anna och Sophie åkte på jobbet för ett litet tag sedan.
Har planerat lite inför nästkommande helg då det återigen är pimpeltävling, denna gång i Rätan.
OJOJOJSKOJ vi ska ha!
Jag och Ella ska åka skoter till Åsarna om att går enligt planerna på freda och möta upp Anna sen bär det av till Rätan för en massa roligheter :D
L Ä N G T A R S O M E N T O K ! !


Just de ja, jag ska kanske eventuellt möjligtvis köpa en skoter (!!)
Ska åka till Åsarna och kika nu i veckan så förhoppningsvis har jag ett eget åk att glida på till helgen ;P

Spontanitet, you name it!


Gosh! Slut i kroppen är bara förnamnet, när jag kom på jobbet idag fick jag höra att jag skulle vara materialare tillsammans med Sone (Renner var sjuk, eller var han bara hemma för att Modo förlorade igår ;P) Jaja, sagt och gjort Ida kirrar utsidan, vilket innebär till största del att fylla på robotar.
Har gått riktigt bra och jag har lärt mig några nya saker, vilket alltd är roligt :D
Dock är det ingen dans på rosor att vara materialare, trots att det är rätt lugnt blir man faktiskt riktigt trött!
En rolig händelse ikväll var att jag och Pelle bestämde oss för att följa med Orsa ner till Huddik på månda.
Haha, kommer med all säkerhet bli en resa man sent kommer att glömma, men skoj ska det bli!

Efter jobbet gick jag ner till mamma en sväng , dock var det bara Emma som var vaken men det var trevligt ändå, satt och fikade och små pratade lite :)

Konstigt, nyss hade jag hur mycket som hellst att skriva kändes det som men nu när jag väl gör det kommer jag inte på någonting nästan . . . strange.

I morgon är det full huggning hela dagen; Jag och Emma ska återigen bege oss till Svenstapulsen och dess solarier, efter det blir det en snabbvisit här hemma för duschning etc och därefter jobbet. Skulle i och för sig ha varit på Landens en sväng också för att se efter om tröjan som jag kollade på igår finns kvar . . . Jaja, klockan tre ar det dags för mig att smita iväg en sväng för att få mig lite massage, Renner smsade nu ikväll och frågade om jag inte ville ta hans tid och visst ville jag det :) När jag slutat jobba är det dags att bege sig till Rätan och sist men inte minst kanske det blir en liten sväng upp till Böle :P


Nu ska jag dra vidare till sängen, ska bli skönt, är ganska mör i benen . . .

Time to get away


Ah, finns ingen bättre känsla än att ligga och steka i ett solarium . . . eller jo det gör det men det är för jävla skönt!
Börjar få tillbaka min underbara färg - tack och lov!

Ooo, nu börjar det hända saker, kanske har en spekulant på min dator - ä n t l i g e n !
Hoppas det blir en snabb affär så jag kan göra ett minst lika snabbt köp :)
Längtar verkligen efter den där bärbara saken nu!


Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta av mig all svett :S Och sen är det inte länge kvar förrän det är dags att gå på jobbet igen. Haha vilket liv man har under dessa eftermiddagsveckor, känns inte som att man gör annat än att sova och jobba, jaja, det är ju snart helg och därefter följer två veckor förmiddag :D

I morgon kväll ska jag åka till Rätan och sen på fredag bär det av på en liten skotertur innan jobebet.
Tillbaka till Svenstavik lagom till två när jag börjar och sedan åter igen till Rätan. Blir mycket åkande men men.


Förresten, finns det ingen som kanske möjligtvis skulle vilja följa med mig på en resa?
Alltså ingen längre, bara en vecka eller två?
Min medresenärer bangade ju (otippat) och själv kändes inte så roligt att åka . . . och uppenbarligen finns det ingen som vill göra en längre resa, men hallå, vad sägs om en kortare, typ Kanarieöarna eller liknande?
Känner att jag måste få komma bort ett tag och bara va, njuta av en underbar drink, steka under en värmande sol och titta på fina pojkar dagarna i ända - DET är jag fan i mig värd!
Skulle kunna boka en sista minuten och bara sticka, okej? Nån som är på?

Dragon

image11

Här har vi skönheten, dock skulle jag nog göra den en aningens mindre . . .

Tattoo

image10

Sitter och kikar efter tatueringar nu . . . åh, det finns ju så många men det har inte sagt "klick" än.
Vet precis hur det kommer att kännas när jag ser "den rätta", som min nuvarande,
när jag såg den första gången visste jag att det var den jag skulle ha.
Ni ser den för övrigt här ovan, rätt dålig bild men men . . .snygg är den i alla fall - tycker jag då ;P

Kan inte bestämma mig för om jag ska ha en tribal till eller om det kanske blir någon text den här gången.
Det enda jag vet just nu är att den ska sitta någonstans på ryggen/svanken . . . eller möjligtvis att den går från vänster skinka och uppåt ut mot sidan/revbenen, svårt att förklara hur jag menar måste visa med händerna.
Jaja, ska kika vidare jag, har hittat en ruskigt snygg drake nu, jo jag vet, drakar är kanske inte riktigt min grej men den var faktiskt som sagt riktigt snygg!

A new me


Känner mig som ny nu, eller ja, för cirka åtta timmar sen gjorde jag det.
Nu har jag spenderat de senaste åtta timmarna arbetandes på ACB så nu känner jag mig
allt annat än ny och fräsch . . . Anledningen till denna plötsliga känsla är att jag färgat håret idag :)
Mörkbrunt (nästan svart) blev riktigt nöjd, och frisyren var inte det minsta krånglig att fixa sedan heller
så jag har faktiskt gått och kännt mig lite små fin nu ikväll ;P

Emma ängeln kom förresten upp med blåbärspaj åt mig och Robin på sista rasten - T A C K !

Det bådar gott det här, två dagar avklarade, bara tre kvar nu :D
Konstaterade en sak nu ikväll för övrigt, jag jobbar ta mig fan med världens underbaraste personer!
Skulle inte för mitt liv vilja byta skift och hamna med några andra - no way!


Nu är jag trött och borde egentligen gå och lägga mig med en gång så jag tar mig upp i hyfsad tid i morgon.
Jag och tokan borta på Klövervägen 1 ska iväg och sola igen så vi är fin fina till helgen :)




Vill ingen snäll själ köpa min dator?

Soooola!


Måste bara upplysa er hängivna läsare om att nu ska jag minsann gå och sola!
Har inte gjort det på TVÅ (!!) hela veckor så det är ta mig faan dags nu!

So long folks!

Kan inte sluta.

Ja jag vet att jag skrev att jag skulle lägga mig nu men jag måste bara svara på några fler roliga (?) frågor ;P

1. Vem är du? En mycket glad tjej i sina bästa år!
2. Attityd: Omtänksam, men kan säga ifrån när det behövs.
3. Ålder: 19 fortfarande, men nu är det bara 23 dagar kvar :D
4. E-post: ida.norling
5. Hemsida: http://iidaa87.blogg.se/
6. Du kommer från: Rätan
7. Du bor: I Svenstavik
8. Mentalitet: Förstår inte riktigt frågan . . .
9. Civilstatus: Lever singellivets glada dar :)
10. Stjärntecken: Vädur
11. Mac eller PC? PC
12. 1024*768 eller 800*600? Öööh, va?
13. Internet Explorer, Mozilla, Netscape eller annat? Internet Explorer
14. Din bästa egenskap: Omtänksam och en bra lyssnare (om nu det är en egenskap?)
15. Din sämsta egenskap: Svartsjuk och envis (vilket i och för sig också kan vara bra ibland)
16. Husdjur: Jodå, katter, hundar och hästar.
17. Familj: Mamma med sambo, pappa med sambo, 1 helsyskon, 2 halvsyskon och 3 "plastsyskon"
18. Kroppsdel du har mest nytta av: Munnen
19. Kroppsdel du tycker bäst om: Mina stjärt ;P
20. Jag sover: Gärna i sked
21. Djur jag är lik: Apa?
22. Tror du på något? Ödet
23. Frisyr: Tråkig
24. Hårfärg: Mörkbrunt
25. Ögonfärg: Blå
26. Längd: 175 cm tror jag
27. Vikt: Pass
28. Skostorlek: 39/40
29. Gillar: Maaat! Familjen och vännerna
30. Ogillar: Insekter . . . :S
31. Favoritmat: "Sommar mat" såsom grillat kött etc.
32. Favoritglass: Finns många goda men vanilj kommer nog alltid att ligga närmast hjärtat
33. Favoritdessert: Cheesecake
34. Favoritpizza: Caprisioa med en massa extra tilbehör
35. Favoritdryck: Mjölk
36. Gillar du godis? Ojaa, iblnad lite för mycket.
37. Isåfall vilken sort? Allt i en härligt stor blandning
38. Favoritdrink: Sex on the beach
39. Favoritfilm: Pirates Of The Carrabien
40. Favoritdag: Julafton är ju mysig, annars en helt vanlig svensk fin sommardag
41. Favoritklädesplagg: Jeans helt klart eller mjukisbrallor
42. Favoritbok: Da Vinci Koden
43. Musiksmak: Lyssnar på det mesta från Iron Maiden till Pugh Rogefeldt och Enya
44. Favoritdoft: Armani Code eller Viktor&Rolf - Flowerbomb
45. Favoritblomma: Lilja eller en stor röd ros
46. Öl eller vin? Beror på, tycker om båda delarna . . .
47. Liknar du en kändis? Inte vad jag vet.
48. Senast köpta skiva: Minns inte sist jag köpte en skiva
49. Senast film på bio: Linas Kvällsbok
50. Bästa låten i världen: Svååår fråga . . . men jag kommer nog aldrig att tröttna på José Gonzales - Heartbeat
51. Senast lästa bok: Änglar och Demoner av Dan Brown
52. Favoritförfattare: Finns många att välja mellan med Dave Peltzer är bra liksom Dan Brown
53. Skriver du dagbok? Skriver blogg
54. Bästa årstiden: Måste nog säga sommaren där
55. Älsklingsfärg: Har ingen direkt älsklingsfärg men tycker att brunt är fint
56. Skulle aldrig ta på dig: Något gjort i sammet, B l ä !
57. Vad ville du bli när du var liten? Hade svårt att välja mellan skådespelerska och sångerska . . . hehe.
58. Blev du det? Olyckligtvis inte
59. Brinner för: Finns väl inget jag direkt brinner för om man bortser från mitt eget välmående ;P
60. Sportbil eller familjebil? Sportbil
61. Katt eller hund? Hund
62. Har du nån nojja? Måste alltid kolla om jag verkligen låste dörren innan jag går någonstans
63. Fobier? Sniglar!
64. Deppig eller glad? Varierar väl från dag till dag, dock oftast glad
65. Politiskt insatt? Absolut inte
66. Värdesätter du ärlighet? Klart jag gör!
67. Brukar du dra "vita lögner"? Haha, om jag måste
68. Är det ok med vita lögner? Ja så länge ingen blir sårad av det
69. Känner du en mytoman? Jodå
70. Har du pojkvän/flickvän? Nix
71. Är du kär? Nä, för en gångs skulle är jag faktiskt inte det
72. Hur tidigt stiger du upp? Beror på vilket skift jag jobbar, den här veckan börjar jag två och försöker ta mig upp runt nio/tio.
73. Är det bra eller dåligt? Tycker det är ganska bra, man hinner göra en del grejjer i alla fall
74. Vem/vilka vet mest om dig? Emma, Kristina, Sophie och Elle
75. Gillar du att slåss eller? Kan vara skönt att få ut lite negativ energi ibland
76. Vad har du på dig just nu? Långkallsonger och en munkjacka - Hot Hot Hot!
77. Vad ska du göra ikväll? Kvällen är över, dags att sova
78. När var du senast riktigt full? På juldan, haha, oj så skoj jag hade!
79. Är du seriös? När situationen kräver det
80. Hur många handväskor äger du? Mååånga, dock bara en som jag använder
81. Hur många bilar har du/ din familj: Jag har en gammal Volvo
82. Hur många biologiska syskon har du? Ett
83. Isåfall, vad heter de? Emma
84. Hur många timmar sover du per natt? Olika, men minst fem i alla fall
85. Vem är snyggast i världen? Jens ligger ju väldigt bra till där, har tyckt det sedan jag var en liten flicka ;P
86. Vad är du allergisk mot? Lögner!
87. Ska du duscha idag? Näää, har redan gjort det, blir dock en ny duvning i morgon
88. Vad är det för veckodag? Måndag (tisdag om man ska vara noga)
89. Vad är det för datum idag? För mig är det fortfarande den 5:e mars men egentligen är det nu den 6:e
90. Vad gör du nästa år? Jaaadu, den som de visste
91. Är du likgiltig? Ibland
92. Hårdrock eller synth? Hårdrock
93. Är du uppväxt i stan eller på landet? På landet
94. Har du utländska föräldrar? Nope
95. Gillar du att laga mat? Ja, framförallt om det är till fler än mig själv
96. Märkeskläder eller secondhand? Är nog lite mer för märkeskläder
97. Hur många par skor har du? Otaligt många, är nog närmare 30-40 par
98. Är du sexuellt frustrerad? Just nu? Njaaa, inte frustrerad kanske men jag skulle nog inte tacka nej ;P
99. Vem är snällast just nu? Min lillasyster Emma
100. Var har du ont? I mina ben/knän
101. Använder du hårspray: Jo är nästan ett måste till mitt skatbo
102. Kan du stå på händer?: Japp, dock i vatten
103. Favoritsåpa alt. dokusåpa? Prison Break
104. Är du vidskeplig? Njae, det kan jag väl inte påstå
105. Favoritserie: That 70´s Show, Alla älskar Raymond, Cityakuten mm mm.
106. Gillar du seriehjältar? I ärlighetens namn vet jag faktiskt inte . . .
107. Hur många Nina känner du? En
108. Vad tycker du om idrott? Roooligt! Vill dock helst inte utöva den själv
109. Gillar du att fotografera? Ja det är roligt, hittar dock sällan bra motiv
110. Gillar du musikaler? Greas är jävligt bra!
111. Salt eller socker? Bara som det är? Socker då kanske . . .
112. Tittar du på sport? Jodå, det händer
113. Om ja; vad? Friidrott, fotboll, handboll, skidåkning . . . det mesta
114. Tränar du? Försöker
115. Om ja; vad?: Brukar vara ute och gå, samt att jag brukar vara med på olika pass på det närliggande gymmet
116. Om inte; varför? Men jag skrev ju att jag tränar.
117. Gillar du ketchup? Mmm
118. Sushi eller hamburgare? Hamburgare
119. Små eller stora bokstäver? Stor bokstav först och resten små
120. Blyga eller framåt killar/tjejer? Framåt, dock i en lagom dos
121. Är du bra på att måla? Ja streckgubbar är jag en hejare på!
122. Vad har/hade du mvg i? Svenska, Mediekommunikation och Hemkunskap
123. Vad har/hade du ig i? Matte B, Psykologi och Rättorik
124. Är du blyg? Absolut inte!
125. Favoritlaget? Samlaget
126. Gillar du konst? Jo det är väl fint . . .
127. Favoritmålning? Öhh
128. Vilket museum var du på senast? det som ligger vid Jamtli, haha
129. Om du fick välja ett äventyr vilket skulle du välja då? Kalle och Chokladfabriken
130. Har du åkt luftballong nångång? Naae
131. Om inte; skulle du vilja det? Skulle nog vara en häftig upplevelse
132. Har du utövat nån extremesport? Kan jag inte påstå
133. Har du någon tatuering alt. piercing? Piercings i näsan, naveln och tungan. Tauering på vänster vad
134. Vem är den hurtigaste personen du känner? Steffe
135. Använder du smycken? Dagligen
136. Är du feminist? Nää det kan jag nog inte tittulera mig som
137. Favoritinredningspryl i ditt hem: I have no idea
138. Är du glad nu? Nja, snarare trött
139. Var du glad igår? Jao
140. Känner du någon som jobbar på sjukhus: Jodå det gör jag
141. Vem skulle du vilja ge mjältbrand? Någon som jag inte har så mycket till övers för, kommer dock inte på någon nu.
142. Kaffe eller the? Kaffe på jobbet, the hemma
143. När grät du senast? Minns faktiskt inte, Ullas mammas begravning kanske
144. Sexigaste kroppsdel: Kvinnan eller mannens? Vi tar mannens, ryggen, helt klart!
145. Om du vore en färg: Regnbåge
146. Du har kysst: (alt.) 0-10 / 11-20 / 21-40 /slampa : Måste nog kalla mig slampa där
147. Sexuell läggning: Hetero vad jag vet
148. Du har: (alt.) pojkvän / flickvän / både och: Inget
149. Barn: (alt.) älskar barn / älskar göra barn: Jag älskar barn och jag älskar att göra barn!
150. Bästa plats på jorden: Mammas famn!

En fundering . . .


Blev påmind om en fundering jag hade för några år sedan förra veckan när jag började läsa en bok.
Den är enligt följande;

Alla har vi väl sjunigit (om inte annat) hört "Ekorrn satt i granen"? Jag utgår i alla fall från att alla har det, ja hur som helst. Den visan går ju såhär;

"Ekorrn satt i granen, skulle skala kottar, fick han höra barnen då fick han så brottom. Hoppa han från tallegren . . . "

Där slutar vi för det är nu min fundering börjar . . . alltså, han satt i granen och skulle skala sin kotte, då kom några barn och skrämde honom och han skulle hoppa.
Så långt är alla med ?
Alltså, han blev rädd och skulle hoppa, men vartifrån skulle han hoppa, JO från TALLegren!
Hur är nu detta möjligt när han nyss satt i en gran och skulle skala sin kotte?!
Tänk alla stackars barn som måste sjunga den där lögnaktiga sången om och om igen.
Liknande saker som den här kan jag fundera mig tokig över, hur tänkte den som skrev sången? Dom kunde väl lika gärna skrivit att han skulle hoppa från Granegren, eller så kunde dom ha skrivit att han satt i en tall från början (?) Det kan ju aldrig ha varit så att ekorrn tog fel på träd, han kan ju inte ha trott att han satt i en gran när det i själva verket var en tall . . . jag menar hallå, det är en vesäntlig skillnad mellan gran och tall och det tycker man att en ekorre borde vara på det klara med eftersom den tillbringar en stor del av sin tid i trän.

Ja som sagt, saker som dessa kan man fundera sig tokig över . . . och nu ska jag gå och lägga mig och fundera vidare. Man kanske borde kontakta hjärnan bakom visan, måste vara en smart jävel det där som försöker driva en till vansinne!

That's just what you are - a superstar!

image9
Mina hjältar
Fredrik Wikingsson och Filip Hammar

Stackars henne!


Pust och stön, stackars mina ben (framförallt mina knän), en träningsverk
utan dess like har nu infunnit sig - detta bara för att jag var borta från jobbet hela förra veckan.
Jaja, tur att man kan förena nytta med nöje, eller ja, jobb med nytta, eh, träning . . . ja ni fattar vart jag vill komma.
Gick i alla fall ruskigt snabbt ikväll, jag som gruvade mig så innan.
Hoppas att resten av veckan går minst lika fort, då kommer det bara att säga tjoff och sen är fredagen här :D

Emma söto kom hit en sväng idag innan jag skulle bege mig, när vi sedan var påväg ut
och nerför trappan i trappuppgången "missade" hon sista trappsteget och ramlade.
Resultatet av detta är att hon mest troligt fått en spricka i foten - m a x i m a l otur! Jag lider med henne!
Typiskt att hon skulle göra illa sig nu, vi som ska daaaansa på lördag, haha, hon kan ju i och för sig
alltid ta sig en svängom med kryckorna ;P

När jag vandrade hem nu ikväll kom jag att tänka på en sak, OM jag skulle flytta till Rätan måste jag
nästan köpa en ny bil. Volvon är inget att hänga i julgranen om man ska pendla,
skulle vara en kattastrof för ekonomin . . . ska diskutera saken vidare med pappa.


Nu måste jag in på Tradera en sväng och övervaka mitt senaste fynd, High Chaparallbox nummer ETT (!!)
Ni anar inte hur lycklig jag blev när jag såg att den fanns att köpa där.
Jag har verkligen letat överallt efter den, till och med mailat till Kanal 5 ett x antal gånger för att fråga
om dom möjligtvis har någon upplaga av den till salu - allt detta utan resultat.
MEN NU, nu snart har jag den i min ägo och jag kommer att vara den lyckligaste i värdeln!

God morgon världen!


Jag som hade tänkt sola nu innan jag måste gå till jobbet . . . blir nog inte så.
Har inga poletter och inga 4 st tior heller.
Ska be Steffe gå på gymmet idag och köpa en laddning åt mig :)

Undrar just var min sambo är jag, eller egentligen vet jag väl att hon är hos Elle.
Haha, alltså egentligen borde Sophie och Elle kunna bo ihop, det borde inte va nå problem.
Igår när jag sa till Elle att hon väl kunde flytta hit så sa hon
"Men, ska jag och Sophie umgås dygnet runt då?"
Det roliga med det där svaret är att dom redan gör de men jag tror inte att dom är
medvetna om det själv, hehe, ja tänk så de kan vara.


Kanske ska gå på Landens en sväng också och se om dom har nåt fint till mig där :)
Sen kanske jag skulle ringt min syster också . . .

Jaja, nu ska jag lägga in lite låtar på telefonen i alla fall.

Alltså inte för att vara sån.


Ååå måste skriva av mig.
Blir så less, eller less kanske är fel ord att använda men kommer inte på något annat just nu.
Men i alla fall, jag blir så trött på att folk (en massa folk) använer min dator.
Alltså det är inte så att jag inte vill låta andra använda mina saker, nej nej, det spelar egentligen
ingen roll. MEN eftersom det är jag som äger det mesta i den här lägenheten skulle jag uppskatta
om datorn och tv'n kunde lämnas utanför när det ex. är fest och inte jag är hemma.

Detta är en bidragande orsak faktiskt till mina flyttplaner.
Jag är trött på att jag ska stå och ex. betala av på en tv som det verkligen inte bara är jag som använder.
Jag tycker om att köpa saker, prisklass har ingen betydelse, och det verkar vara fler än
jag som uppskattar mitt shoppingberoende (?)
Men då kommer nästa fråga, eftersom det är så pass många i min umgängeskrets som verkar vara
i behov av en dator tex, "Varför inte köpa en egen?"
Jag har inte mer pengar än någon annan och tänker verkligen inte vara någon som håller andra med saker.
Egentligen borde jag väl inte sitta och skriva om det här här men jag känner att jag måste, det börjar
irritera mig allt för mycket nu faktiskt.


Nu låter jag som en gammal kärring, men va faan.
Tv'n var verkligen inte gratis liksom datorn . . .


Jaja, blir nog ett deep talk med min kära sambo inom en snar framtid.
Måste prata om bland annat boende situationen . . . lägenheten måste sägas upp och nya/ny måste hittas etc.
Hoppas detta samtal sker inom en mycket snar framtid, i morgon hellst.


När jag läser igenom det här ser det ut som att jag verkligen smutskastar mina vänner,
det vill jag verkligen inte få det att framstå som - absolut inte!
Jag älskar mina vänner och bryr mig väldigt mycket om dom!
Men om någon av dom läser det här borde dom förstå, eller?

Jag tröttnar sällan . . .

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
För många . . .
Vilken svordom använder du mest?
Faan, svär över lag ganska mycket faktiskt.
Äger du en Ipod?
Nej tyvärr inte än men inom en snar framtid var det tänkt.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Beror på hur jag jobbar . . . den här veckan går nog reveljen klockan nio tror jag.
Hur många resväskor äger du?
En.
Använder du flip flops även när det är kallt ute?
Beror på vad som menas med kallt, det är ju inte direkt så jag använder dom nu i mars, men en lite halvkall sommardag skulle dom nog kunna åka på.
Var köper du dina matvaror ifrån?
Lite olika men två stadiga ställen är Ica Supermarket och Willys.
Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
Haha, näää!
Vilken var den senaste filmen du såg?
Sprängaren som gick på fyran nu ikväll.
Har någon av dina vänner barn?
Japp.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Beror ju helt och hållet på vinst summan . . . men en resa skulle jag nog alla gånger unna mig.
Har någon någonsin kallat dig lat?
Jooodå, mååååånga gånger.
Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Här behövs ingen medicin inte, jag somnar som ett litet barn ändå :)
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Äger ingen cd spelare, musiken kommer ifrån datorn.
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
Vanlig mjölk (!!) dock är obóy gott!
Vad åt du till middag?
Ärtsoppa :D
Använder du huvtröjor?
Jodå det gör jag.
Kan du vissla?
Mmm.
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej det har jag inte.
Vem var den senaste som ringde dig?
Det var min kära pappa de.
Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält?
Virvelvinden! :D
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Gör dom säker, but i don't give a fuck!
Vilket riktnummersområde befinner du dig i?
Noll sex åtta sju
Tittade du på tecknat när du var liten?
Gör jag fortfarande emellanåt.
Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?
Hum, jadu, tillräckligt, skulle dock inte tacka nej till ett större.
Hur många syskon har du?
Fem
Är du blyg inför det motsatta könet?
Äh, nä va!
Vilken film kan du alla replikerna till?
Sällskapsresan
Äger du några band-t-shirts?
Japp, Stainless Underwear, hehe.
När flög du senast?
Den åttonde augusti.
Hur många stolar står runt ditt köksbord?
Fyra
Läser du för skojs skull?
För skoj skull? Jag läser för min egen skull . . . är det samma sak?
Pratar du några andra språk?
Typ svengelska eller?
Diskar du din egen disk?
Jo, min bland annat ;P
Har du gråtit offentligt?
Har jag gjort ja.
Har du en stationär dator eller en laptop?
För tillfället en stationär men inom kort en laptop :D
Försöker du alltid lära dig nya saker?
Vem gör inte det?
Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
Det har jag redan men vill alla gånger ha mer!
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Det tycker jag väl egentligen inte men det är välkommet, hehe.
Kan du kasta macka?
Jodå men önskar jag var lika bra som pappa.
Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej men skulle gärna åka dit.
Vem har du med på BIOn?
Den som vill följa.
Vem var din favoritlärare?
I högstadiet en kvinna vid namn Sylvia och på gymnasiet var det min mentor Jennie.
Vad har du för väder?
Inget alls (?) det är sent och mörkt ute, vindstilla och inte så farligt kallt.
Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
Haha, skulle tatueringar vara ett hinder annars eller?
Har du en blogg?
Uppenbarligen.
Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?
Mediekommunikation.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor!
Har du någonsin blivit attraherad av en oattraktiv?
Om jag skulle bli attraherad av någon skulle jag nog inte finna denne oattraktiv, konstig fråga.
När sov du senast på golvet?
Minns jag inte, brukar försöka ta mig till sängen . . . är jag konstig då?
Vilken är din favoritdrink?
Sex on the beach.
Gillar du din boende situation?
Jo det gör jag, skulle dock föredra att bo i hus.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Fem
Äter du frukost dagligen?
Ja, annars fungerar jag inte . . .
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Vanligtvis inte men trots detta räcker dom ändå inte riktigt till på det sätt jag skulle önska.
Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade under lektionerna?
Nää inte direkt, fick kanske någon tillsägning men trubbel var väl att ta i.
Vilken är din favoritfrukt?
Ananas är gott.
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nä, jag köper sånt jag tycker är gott.
Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
TJUGO!!! Grattis till mig!


Windstopper in my heart.


Måste ju bara berätta om mitt superköp i onsdags.
Var och fikade på cafét med Elle, Sophie och Anders och gick därefter
en liten sväng på Landens för att se om där fanns nåt roligt att lägga pengarna på.
Och i vanlig ordning hittade jag en massa fint som jag ville ha,
men begränsade mig till en super tuff mössa från Bula och ett par
Windstopper byxor från Haglöfs - detta gick loss på 1600 kronor men jag
är sååå nöjd, framförallt med byxorna som fungerar i ur och skur!
Så det rekomenderas strakt från min sida, ett par Windstopper från Haglöfs.
Haglöfs har för övrigt bra kläder med hög kvalitet!
Är nu på jakt efter en ny jacka samt underställ, blir nog det när nästa lön kommer :D

Hum, samt att jag skulle behöva mig ett par nya skor . . . där föredrar jag dock Garmont.
Rätt varma och står emot väta bra.

Hemma.


Har tillbringat min vardag i Rätan nu sen i onsdgas.
Har varit mycket skönt vill jag lova.
Besiktade bilen i torsdags och den gick igenom med endast några små fel :)

Är fundersam nu över det mesta som det känns.
Har börjat fundera på flytt som jag tidigare skrivit, Rätan, vore det något för mig?
Var och kikade på ett litet hus nu i eftermiddags, riktigt mysigt var det!
Men har inte bestämt mej riktigt än . . . en fördel med att bo i Rätan skulle ju vara
att jag då skulle kunna ha Smilla hos mig.
Jaja, återstår att se hur det blir.
Vill nog hur som haver bo själv . . . tror jag.
Vill köpa saker, ny soffa, nytt vardagsrumsbord etc etc och det vill jag göra åt mig själv och inte
till mig själv och nån annan.

Nu ikväll har min kära vän Steffe varit här och hjälpt mig att sätta ut min dator på annons.
Hoppas nu bara att nån nappar, då blir det bärbar!
Hittat en jätte fin som jag i så fall ska köpa :)


Sov i Böle inatt med Jens, mys mys.
Trivs bra i hans sällskap, vi har trevligt och kan prata om det mesta samt att han är ruskigt snygg! :P
Längtar som bara den till på freda då jag får träffa honom igen för att inte tala om lördag
då det är fisketävling (nåja) och sedan After Fish (!!) SKOJ!

Sitter nu och kikar på Sprängaren, bra film, dock är det paus nu för nyheter med mera och
då passar jag på att sätta mig här :)