It's a sunny sunny day :)


Solen skiner men (det här är inte rumba, haha) det blåser . . . :/ Får hoppas att det blir som igår. att det skiner upp framåt kvällen och blir riktigt behagligt. Dock, om jag ska vara riktigt ärlig bryr jag mig inte ritkigt om vad det är för nåt väder, jag kommer att ha kul i vilket fall som helst - i'm sure about that!

Inväntar Sophie nu. När hon kommer rullar vi vidare mot Rätan - Turingen där folket väntar.
Först middag sen bort och kika på bland andra Marcus som ska spela, kommer nog bli kanoners de där :D Det bästa av allt är dock att det är jag och Sophie, meeen länge sen! Puss söta flicka <3 (Hade iofs inte skadat om Elle också joinade men det får bli en annan gång)


Got me damit, att göra slut är fan inte lätt.
Det går som i vågor, ena stunden tänker man att det var/är det bästa som kunde hända och i nästa känner man bara en oerhörd saknad och vill inget heldre än att ringa och be om ursäkt och hoppas på att allt blir bra igen . . .
Men den här gången är det faktiskt slut, på riktigt. Även om jag skulle göra en helomvändning och bara känna att "nej, det här är fel, det ska vara vi två" ska jag bita mig i tungan och "stå emot". Jag måste gå vidare, och det kan jag, jag vet att jag kan - gäller bara att komma över den tyngsta biten sen får jag förhoppningsvis medvind och glider bara med. Undrar just om det finns någon annan än jag som förstår vad jag menar med detta . . .?


Sista dagen på Acb idag, känns bra, riktigt bra.
Nu gäller det bara att komma på vad jag vill göra med resten av mitt liv . . . till att börja med Statoil sen får vi se. Jag är fri som fågeln och kan ju faktiskt göra vad fan jag vill - har inte riktigt fattat det än men det kommer väl.

Nu ska jag ta en snabbdusch, Soppsan lär väl (förhoppningsvis) vara här snart.

So long folks.


Vår forum 2008.


Då var det dags för uppdateringen från den gångna helgen då.
Ska försöka skriva så utförligt som möjligt så att ni på bästa sätt ska förstå hur jävkla klockren den var!

Okej let's go.

Torsdag.
Jag hade turen att hamna bakom ratten när det äntligen var dags att bege sig från staden mot Vemdalen. Efter ett snabbstopp på Willys för lite inhandling av proviant susade vi vidare mot Svensta - Rätan och slutligen var vi framme. Kändes underbart då vi bärt upp vår flera ton tunga packning att kunna öppna en Corona och bara njuta av den och pizzan jag värmt på. Efter maten blev det lite taktikvila, i alla fall för mig och Emma som var trötta efter all stress tidigare på dagen. Vid sex tiden kom våra övriga roomies; Mikka, Cicci och Maja och ännu lite senare Marielle (+Marcus och Fredrik). Sminkade oss vackra och påbörjade därefter drickandet på allvar till leken "Jag har aldrig" som vi varvade med "Sanning eller Konsekvens - Snälla versionen". Efter en stund i tjejernas sällskap begav jag mig tillsammans med Fredrik och Marcus upp på terassen till Martin och co. Hade trevligt en stund med dom innan det var dags att knalla ner på hotellet. Blev en del danser, en massa "hej hur är det med dig" till folk man inte träffat på länge, skönsång i pianobaren och en del alkohol. Vid halv ett var både jag, Emma och Marielle trötta så vi raggade åt oss en varsin korv och gick sedan hem för att sussa. När vi kom tillbaka till stugan möttes vi av en upprörd Cicci och en ännu mera upprörd Mikka. De berättade att Maja varit den av oss som bodde i stugan som lämnat den sist lite tidigare på kvällen, hon hade dock inte låst dörrarna eller sett till så att allt folk som varit där på förfest hade gått innan hon själv gick. Detta "misstag" (egentligen är det inget misstag, bor man så många tillsammans måste alla ta sitt ansvar för att liknande saker inte händer) resulterade i att all vår alkohol på flaskor var borta, ett par Lacost skor samt två par solglasögon - slutsumman för detta blev cirka 3000 kr. Jag var så pass trött att jag då inte orkade lägga ner någon störra energi i det som hänt så jag gick och la mig.

Fredag.
Vaknade vid åtta. Ringde Pelle och språkades lite med honom och gick sedan upp. Surrade lite med Kristina (som för stunden var den enda av de övriga som då var vaken) och bestämde med henne att knalla upp på Terassen för att se hur livet lekte där. På väg ner mot Ica ringde jag Stefan och frågade vad de hade för sig. Han sa att de precis ätit frukost och att de nu skulle börja om på ny kula med alkoholintaget för att på bästa möjliga sätt undvika en bakfylla. Jag och K tyckte att det lät som ett klokt resonemang och hämtade även vi något att släcka våra törstiga strupar med och beggav oss sedan uppför den hemska backen till grabbarnas stuga. Väl framme blev vi mottagna på bästa sätt - härliga leenden från våra favorit pojkar :D Resten av dagen spenderades ute på deras stora härliga ballkong med ett glas rött i handen i det underbara solskenet. Marcus spelade på guran och vi andra sjöng med. Emma och Marielle kom även de upp efter att de hört hur skoj vi hade där uppe och David som jag inte pratat med på hur länge som helts kom han med i sällskap med Stefan Z och. En helt och hållet underbar dag - som jag sa till Kristina och Emma, den bästa dagen i mitt liv! Vid halv tre var det dags för oss tjejer att dra oss neråt till stugan igen för att ställa oss i ordning för den stundande afterskin. Klädde oss i våra tuffa fotbollskläder och klippte sedan till svettband som vi skrev vårt stugnummer på samt namn. Hade "uppvärming" fram till hotellet där vi sedan gick in och rockade! Beställde pizza med Stefan som var nere på Tonys och åt och åkte efter afterskin upp till terassen igen för att avnjuta den. Emma, Kristina och Marielle gick ner till L56 (vår stuga) och jag hakade på Martin, Johan och Jimmy in i bastun. Fick sedn sällskap av Marcus och Fredrik ner till oss igen där det blev dusch och fix. När jag var klar knatade jag ner på parkeringen där Pagel, Sasha, Peter och Mårten hade sin "husbil" (en gammal grön ful lastbil med texten "Skogaholms bröd") satt och drack och hade allmänt trevligt med dom ett tag, blev även joinade av pappa, Ulla, Ingvar, Emma och Kristina. Gick in på hotellet och träffade lite folk och sedan ut igen vid halv två. Väntade på Stefan och Jimmy och gick tillsammans med dom bort till Kungshuset där bla. Robin L huserade. Jag kände dock då jag kom innanför dörren att jag var alltför trött för en efterfest så jag gick hem och la mig istället.

Lördag.
Vaknade även denna morgon tidigt och var vid elva uppe på terassen. Hade ännu en trevlig dag tillsammans med grabbarna där ute i solen som dessvärre inte värmde lika mycket som föregående dag. Blev även denna dag bastu och en hel hop av skratt och mys tillsammans med godingarna. Även denna dag blev det hemgång vid tre för att svida om till fotbollskläderna. Och även denna dag blev det en mycket lyckad afterski som höll på betydligt längre än dagen innan. Jag och Melle gav dock upp tillslut och började traska hemåt. Blev dock kvar vid lastbilen hos Peter, Mårten och Anna ett tag där det bestämdes att vi allihopa skulle gå upp till oss och basta. Sagt och gjort. Bastu blev det, med Jäger och "jag har aldrig". Lite luddigt efter det . . . duschade, sminkade mig, lagade köttfärssås . . . sen var jag hux flux uppe på terassen igen. Dock inne hos grannarna till grabbarna denna gång, ett gäng tjejer på 40+. Haha, hade ritkigt skoj med dom! Gick in till pojkarna igen och avslutade förfesten där. Gick ner och hade ett mycket ingående samtal med Stefan som berättade sina framtidsplaner, haha, rätt roligt att lyssna på. Gick in på hotellet och lyckades (som alltid annars) tappa bort alla andra. Blev sur och rörde mig sedan endast i en omkrets på max 25-30 meter i hopp om att finna igen ett känt ansikte. Tror dock inte jag gjorde det. Köpte två slicear (hur fan stavas det?!) pizza som jag mulade i mig. Träffade på Stefan en snabbis och sa att nu går jag hem. Han hakade på och lyckades övertala mig till efterfest hos Robin. Kom bort till Kungsstugan med där var det dött som i graven . . . Stefan la sig på en soffa och jag satte mig bredvid i en fåtölj, pratade ett tag men måste ha somnat tillslut eftersom jag vaknade vid fyra. Var precis på väg ut genom dörren då Robin uppenbarade sig och ställde frågan "Men Ida, varför kommer du hem till oss och sover?" Haha, sen visade han en ful bild som föreställer mig när jag sover sittandes i fåtöljen med röven och huvudet lutat på Stefans mage . . . ja jisses. Tackar fortfarande Gud för att Kristina hörde sin telefon då jag gick hem så hon kunde komma ner och öppna dörren åt mig :)

Söndag.
Vill jag helst inte prata om. Trist väder . . . stugan såg ut som sju svåra år . . . allt var bara blä! Dock lyckades vi på något sätt fli ihop stugan och sedan få den godkänd av kontrollanten. Grett. Pizza på Tonys och sedan hem till Rätan där jag stupade i soffan. Samlade kraft och åkte till Svensta där jag sedan övernattade hos Pelle.


Shit, blev långt det här.
Betvivlar att någon kommer att läsa allt men men, nu är det gjort iaf.

Helgens +

- Vädret, sol sol sol.
- Sällskapet, underbara människor!
- Mitt mående, inte mått illa eller dylikt på hela helgen.
- Ekonomin, sammanslaget på helgen med alkohol och allt har det max gått 1200 kr.
- Emma och Kristina <3
- My fine vine!
- Att det blev cirka 300 bilder tagna av brudarna på L56 (!!)
- Musiken; då framförallt "Skin"

Helgens -

- Sakerna som blev stulna . . .
- Träningsvärken som infunnit sig i min kropp i söndags - inte att leka med :/
- Att jag rökt som en borstbindare . . .

Jao men det var väl det . . . kanske kompletterar mer sen om jag kommer på något viktigt jag glömt :)

Vill nu bara tacka alla ni underbara människor som gjorde denna helg till en helg att minnas. Jag har verkligen haft hur skoj som helst och skulle mer än gärna se en repris i höst, haha.

Ica nu innan dom stänger, ska försöka baka något tills i morgon att bjuda mina kollegor på Acb på eftersom jag arbetar mina sista åtta timmar där i morgon! TJOHO! Det firar vi senare på kvällen på Turingen med folket :)

Schleten.


Usch, en jobbig dag på många sätt och vis.
För det första var det en hel vetenskap att ta sig upp ur sängen i morse då klockan ringde. Sen att traggla sig igenom åtta timmar på Acb var väl kanske inte heller det jag önskade mest. Och ett viktigt samtal som måste avklaras, jobbigt men oundvikligt.

Men, trots att det som sagt varit en jobbig dag kan jag nu säga; "Tadaa, jag tog mig igenom den!"

Helgen har varit kanon - vädret har varit kanon och människorna har verkligen varit kanon.
Tack alla som gjorde denna helg till en helg att verkligen minnas :)
En längre och mer ingående uppdatering efter helgens alla bravader/händelser kommer i morgon då jag (förhoppningsvis) är piggare.


Nu ska jag kika på torsdagens avsnitt av Lyxfällan och sedan sova (antagligen somnar jag innan jag sett klart).

Godnatt.

Check, check, check . . .


Har kunnat bocka av en del saker på min "lista" med rubriken: Att göra - Känns bra.
Skjutsade in Pelle till stan och lämnade av honom. Åkte på Telia för att hämta ut dyrgripen som nu, enligt ett sms jag fått tidigare i veckan, skulle vara klar. Var den det? Nej!
Skrattretande, när jag lämnade in den och tjejen i kassan frågade vad som var fel sa jag att den inte gick att vrida på/att den stängde av sig själv och att zoom knappen inte fungerade. När jag nu var där idag trodde ju jag i mitt dumma stilla sinne att detta skulle vara åtgärdat, vilket det naturligtvis inte var. De hade däremot bytt högtalare på den och uppgraderat den . . . jaha, tack? Så jag får dras med gamhärken ett tag till som det ser ut :/ 
Blev ruskigt förbannad där jag stod i kassan och var tillslut tvungen att ifrågasätta hur i helvete det kom sig att man köpte en telefon för flera tusentals kronor och sen får nåt billigt jävla skit som "plåster på såret" när min egen är trasig. Svaret på min fråga blev att de inte hade råd att ha telefoner som min som lånetelefoner . . . Gahsagdsg!

Nåja, blev lite gladare efter besöket på glasbanken.
Som det ser ut bak i skuffen på bilen nu kan man nästan tro att det är vinprovning som står på chemat då det ligger 15 liter där och väntar på att förtäras, haha.

Emma och Kristina packar, när dom är klara med det bär det av in till stan en snabbis igen och därefter Willys för lite mat. Kom fram till det att vi ju faktiskt kommer att måsta äta i helgen också. Och att handla mat på Ica på Skalet skulle verkligen ruinera en då det verkligen inte har samma priser på deras varor som övriga Ica butiker i länet.


Jaja.
So long folks - ses i dimman.

Just like always.


Haha, jag sitter i vanlig ordning framför datorn då jag har en miljard andra saker som jag borde göra . . . Måste bara samla all den mentala kraft som kan komma att behövas för att göra de saker jag borde göra, och det gör man bäst framför datorn, haha.

Usch, jag ska packa inför helgen, något som jag verkligen inte var direkt sugen på. Brukar vara så nojig över att man ska glömma något - vilket jag aldrig gjort tror jag så jag förstår egentligen inte vad jag är nojig över.


Fatta vilket underbart väder vi fått!
Rena rama sommarvärmen ute . . . eller kanske inte riktigt men det är då inte långt ifrån. Dock blir man (jag) lite lurad av värmen, känner inte att det är lite kallt i luften fortfarande och har därför börjat lätta på min klädsel; vikit upp byxorna och börjat skippa långärmade tröjor. Det har i sin tur resulterat i att jag idag vaknade upp med halsont som inte vill ge med sig. Smaaaart Ida!

Hoppas värmen håller i sig hela helgen, vore inte så dumt att sitta ute och steka i solen med en bira i handen i goda vänners lag - wonderbar! Som det ser ut blir det nog livat utav bara faan i helgen med en massa skojiga människor runt omkring :D Jag, Emma, Kristina, Marielle + 4 tjejer till bor i en stuga i Sörgårdarna som grannar har vi Elle, Danne, Sophie, David, Anna + 3 (?) grabbar till. I Kungsstugan (också det i Sörgårdarna) bor bla. Robin, Felicia, Tea, Per, Totte mfl. Uppe på Terassen huserar Martin och co. SKOJ SKOJ SKOJ! Känns som att det kan komma bli en hel del kutande fram och tillbaka mellan stugorna.

Ska som sagt packa nu samt försöka fli ihop här lite. Vid elva ska jag infinna mig utanför Acb för att hämta Pelle och sedan tillsammans med honom åka in till stan där det bla. ska shoppas på bolaget, brännas en och annan skiva samt kirras "svettband". Vid tre tiden slutar Emma skolan och då bär det av hemåt Rätan för att hämta outfits till afterskin på freda och sen är det ta mig fan raka vägen upp på Skale :)



As you can see, jag har fan inte tid att sitta här egentligen.
So long folks - uppdatering kommer efter helgen.

PUSS på min underbara Pelle.
- Ni vet, han som förgyller mina dagar med sitt underbara jag <3




Klarade förövrigt fas A igår på teorin, på andra försöket :D
Jag kanske inte är så dum trots allt, haha.

Los Listos.


10 favoriter:
Färg: Egentligen är det väl svart . . . men det finns även många andra fina.
Mat: Grillat får det nog bli, helst en varm sommardag.
Band: Guns 'n Roses.
Film: Gone in 60 seconds.
Bok: Har ingen direkt favorit, läser dock helst verklighetsbaserade böcker.
Sport: Fotboll, ska försöka ta mig iväg på många matcher i sommar - det hör ju liksom sommarn till :)
Årstid: Måste nog bli sommaren där då man kan vara ute i värmen (?) och må gott.
Veckodag: Lördag.
Glassmak: Vanilj.
Tid på dygnet: Beror på vilken dag det är och vilket väder det är ute . . . men över lag så föredrar jag nog kvällen.

9 för tillfället:
Humör: Bra men är enormt trött.
Smak: General original smaken tröttnar man aldrig på :)
Kläder: Mjukisbrallor, t-shirt och en mjukis Peak munkjacka.
Bakgrund: Irritationsmomentet "Stegvis" . . . !
Nagellack: Inget för tillfället.
Tid:  1o.22
Omgivning: Ett svagt buller från något fordon utanför mina persienn belagda fönster.
Irritationsobjekt: Som jag nyss skrev "Stegvis", ett sånt där ordlek program på fyran :/

8 första:
Bästa vän: Den första . . . hum, tror det var en tjej vid namn Emelie.
Screen name: Smeknamn or what?
Husdjur: Katten Nisse.
Piercing: Första piercingen på min kropp togs i näsan därefter har jag utökat med naveln och tungan också.
Förälskelse: Ojoj . . . Tommy kanske han hette om man nu kan säga att en sex åring är förälskad.
Musik: Magnus Uggla + all härlig musik mamma hade inspelad på kasettband, haha.
Bil: Pärlan - En Mazda 323 från -89.
Kyss: Maybe Robin . . .

7 senaste:
Cigarett
: Igår på jobbet fick jag snika en av Anna.
Mat: Rostade mackor nu i morse till frukost.
Dryck: Saft.
Biltur: Hit till lägenheten i morse från Acb.
Kyss: I morse då jag skjutsat Pelle på jobbet :)
Spelad låt: Block 44 - Straffad.
TV-program: Meeen . . . fucking "Stegvis".

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Jaa, nog har man haft en och annan dejt med Elle och Sophie :)
Brutit mot lagen: Jo.
Blivit arresterad: Har än så länge lyckats slippa ifrån det.
Badat naken  Alla gånger.
Varit med på TV: Yes.
Kysst någon du inte känner: Det också :)

5 nej tack:
Kläder: Åh vad heter det där tyget . . . riktigt mjukt är det iaf (inte fleece), usch för sånna plagg!
Mat: Säger som Elle; Blodpudding - djävulens påfund!
Musik: "Skrik musik" där man varken hör vad som spelas eller sjungs . . . yak!
Dryck: Sambuca . . . kommer aldrig glömma då Elle skulle bjuda på lakritsshots och vi fick Sambuca, det åkte ut lika fort det kom in kan jag lova :S
Personlighetsdrag: Otrevlighet.

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Skrev in mig på körskolan, jobbade och pussades med Pelle :)
Du kan höra just nu: Jag ger upp . . . programledaren för "Stegvis".
Du inte kan leva utan: Oj, det är mycket det . . . snus är en sak, haha.
Du gör när du har tråkigt: Försöker hitta på något att göra för att fördriva tid eller tjurar för att jag har tråkigt.

3 personer:
Du kan berätta allt för: Pelle, Elle och Sophie.
Du tycker om: Mr. P <3
Du inte gillar: Finns ett helt gäng med personer jag inte gillar, ingen nämnd ingen glömd.

2 val:
Kaffe eller te: 50/50 där . . . beror lite på när, var och hur . . .
Vår eller höst: Världens sämsta svar: "det beror på" men det är faktiskt så, båda har sin charm.
1 önskan:  Leva ett långt och lyckligt liv fyllt av kärlek :)

Rätt nöjd.


Äckligt trött jag är nu . . . fy fan!
Gick upp med Pelle idag vid halv sex, gav honom skjuts på jobbet och spenderade lite tid inne i fabriken med Elle och Sophie tills dom slutade :) Hem till lägenheten för att sätta igång första tvättmaskinen.
Är inne på andra nu så det går sakta men säkert framåt.

Vet ni vad jag gjorde igår förresten!?
Jag skrev in mig på körskolan, Östersunds, för att ta MC KORT!
Ska verkligen lägga ner kropp och själ i teorin nu för att få den undanstökad så fort som möjligt, sen är det bara att koncentrera sig på körningen :) Åh fy fanken va jag längtar tills jag har det där kortet i min hand . . . ojojoj!


Sista arbetsdagen för den här veckan idag, kan inte säga annat än att det känns jävligt bra.
Åker upp till Vemdalen i morgon nån gång mitt på dagen skulle jag tro och därefter är festen i full gång :)
Dock är det en hel del saker som skall ordnas innan dess; det ska packas, inhandlas alkohol, hämta outfits till afterskin i Rätan med mera . . .



Nä nu ska jag se om jag kanske kan göra lite teori medans jag inväntar att tvätten ska bli klar.

Solen skiner and so do I - kär och galen <3

That's the way, aha aha, I like it . . .


Tillbaka på Rådhusgatan 89A då - feel good!
Fy fanken, på vägen in fick verkligen Pärlan visa vad han/hon/det gick för. Tanmätaren var mellan halv och tom tank och farfar sa att den inte fungerade riktigt, alltså att man inte kan lita på den till 100% men jag gjorde en chansning och bestämde mig för att tanka i Torvalla istället för Brunflo.
Dumt Ida, mycket dumt.
Pärlan "hostade" hela vägen från Grytan till Torvalla - jag satt och skrek och peppade den att orka med vilket den tack och lov gjorde. Hade inte varit så jävla skoj att få soppatork på E14 . . .

Väl innen i staden åkte jag och hämtade Emma, Ricky och Kristina och vi fyra åkte upp på Donken för lite kvällsmat. Efter maten blev det lite glid i bilen.

Har varit och arbetat lite på Statoil idag mellan 9-12.
Det går framåt för mig . . . vilket är en jäkla tur då jag börjar nästa torsdagriktigt!
När jag kom hem till lägenheten igen tog jag itu med lite disk. Begav mig därefter bort på Ica för att köpa lite glass som jag sedan åkte upp på Acb och bjöd Pelle på :) Var uppe på Norra ohyggligt tidigt, 20 i 2, och stod då ute och pratade med mina kära kollegor i det underbara vädret en stund innan det var dags att gå in i bunkern och påbörja jobbet. Har faktiskt gått förvånansvärt fort idag och jag måste medge att jag haft skoj. Ja jag måste nästan också medge att jag faktiskt längtar lite tills i morgon då jag ska dit igen . . . men bara liiiite, haha.


Jag har ingen laddare till min telefon och bateriet är dött - shit hur ska jag klara detta!?
Orutinerat Ida!



Nä nu ska jag joina Kristina i sänghalmen vilket ska bli mycket skönt.
Godnatt.

Top Model 9.



Sitter och kikar lite på Top Model nu, inte annat än att man blir en aningens avis, jag skulle också vilja vara med där! Fatta hur roligt det skulle vara, jag som fullkomligt älskar att vara med på bild!
Aja, det lär ju inte bli så så jag antar att jag får vara Pelles modell och han min fotograf, går bra det också :)


Nu är det förresten endast 8 arbetsdagar kvar för min del på Acb Laminat . . . och två av dom ska jag vara ledig, så då blir det alltså sex då. Känns bra men samtidigt lite vemodigt, kan inte säga annat än att jag verkligen kommer att sakna tiden där på fabriken. Fabriken som varit som ett andra hem och arbetskamraterna som varit som en andra familj . . . lär bli en hel del påhälsningar där som det känns.

Ikväll är det Pretty Woman på trean, oh my, i fucking love that movie!
Perfekt också att Pelle aldrig sett den, då slipper han inte undan den lille spjuvern, hihi.

I morgon kväll blir det en tur in till staden för att förgylla livet för mina älskade systrar :)
Förra veckan som jag spenderade där inne med dom var verkligen något jag behövde - bara umgås med dom <3
Ska se till att det blir mer sånt framöver, åka in och bo med dom någon gång emellanåt.


Jag tror jag ska ta och köpa mig en cykel by the way.
Vet dock inte riktigt vad för någon cykel jag ska köpa, är inte så inne på det området. Hum . . . vet att det ska vara någon slags "sporthoj" då det är tänkt att syftet med den är att använda den i träning. På tal om det kan jag glatt berätta för er som bryr er att jag lyckats gå ner i vikt :D 5 kilo till sen är jag nöjd!


Nä nu får det räcka.
Puss på Pelle, the one and only.

Tjur Pelle och fusk Ida . . .


Till att börja med måste jag rätta till felet som uppstod här om dagen.
Den dag jag trodde var den artonde var tydligen den sjuttonde . . . haha, bra koll man har. Men det spelar egentligen ingen roll eftersom vi som sagt inte firade något då.


Ligger i Pelles säng nu och ska till och spela lite på Betapet om han kommer in på Internet nån gång vill säga. Det finns ett rum där, på Beta alltså, där man får mer poäng om man skriver ett så kallat "it-ord". Pelle skulle vinna med hästlängder om det inte vore för min smarthet, haha. Jag har nämligen hittat en ypperligt bra sida på Internet; Paginas IT-ordbok heter den, ni må tro att jag har haft stor nytta av den :) Dock har det nu kommit att bli som så att Pelle inte vill spela mot mig om jag använder mig av denna ordlista - det kan jag iofs förstå, men det jag inte kan förstå är varför han inte vill spela när jag säger att vi båda kan använda den . . . ? Han kanske inte tycker att det blir tillräckligt mycket "sport" i det hela då, vad vet jag.

Igår då Pelle hade sin två timmar långa permis tog vi oss en tur upp till Kvitsle för att hälsa på Per och Malin samt kika på nytillskottet i deras familj, en liten Vorstevalp vid namn Assar. Måttligt söt och måttligt sugen jag blev på att skaffa en då! (Inte en Vorste men en valp i alla fall). Resten av dagen/kvällen bestod mest i att göra ingenting.

Även idag har mr. P haft två timmars permis så då tog vi oss en tur med bilen. Först på Ok för att inhandla en varsin macka, dricka och snus därefter styrde vi kosan mot Berg - Vigge - Kövra - Persåsen . . . ja, och sen tillbaka hit till Svensta igen.


Nu är det inte många dagar kvar innan årets Höst Forum går av stapeln - just nu längtar jag som tusiken! ;D Som jag sa till Pelle igår, tror det är första gången dom lyckats lägga forum på en löningshelg (på både gott och ont).


Aja, social ska jag vara nu.
På återseende.

Att gå upp . . .


. . . ur sängen är ett bra sätt att börja dagen på.
Vaknade vid två men har än så länge inte orkat göra några vettiga försök till att ta mig ur sängen, blir väl snart.

Natten gick fort som tusan och det tackar jag för.
Blev en hel del kortspel och prat emellan de dryga passen på robot.
Sista passet, det som är mellan 20 i 5 och 6 var tungt - nickade till ett x antal gånger där jag satt på min stol och tittade på paketen som åkte förbi. Tack och lov kom Johan som en räddande ängel där vid halv sex och sa åt mig att gå och piggna på mig lite så skulle han ta över min station tills jag kom tillbaka. Tackade och passade även på att upplysa honom om att jag tänkte ta mig en promenad runt fabiken för att vakna till lite. Gick förbi folieringen, stannade och pratade lite med Anna, Linnea och Erland. Nästa stopp blev hos Mårten på sågen där han visade mig pannrummet (detta för att jag sa att jag frös så mycket) och sedan försökte få mig att sopa golvet . . . det sistnämnda fick han göra själv, haha.

Var tillbaka inne i staden igen vid kvart i sju.
Fikade lite och surrade med Emma, Kristina och Ted som låg och myste i Emmas säng :)
(Även Tian och F var i lägenheten men dom fick minsann mysa på egen hand . . .)


Gårdagen var verkligen en riktig glidar dag.
Åkte bil med Emma och Kristina och skrattade så jag trodde jag skulle pinka i brallan. Shit vad kul det är att vara sådär äckligt oseriös! Åkte upp på Lillänge för en snabbvisit på bolaget och sedan Elgiganten för att köpa bilstereo (Tack snälla söta Ulla för utlånandet av pengar). Efter Lillänge blev det Willys för köp av hårfärg. Träffade där på morbror Håkan, kusin Birk och Troja samt Micke Mattis. Lite surr med dom sen hem igen. Försökte febrilt få tag på någon som kunde hjälpa mig att sätta in stereon i bilen men drog tillslut vår egen slutsats om att de personer man kan fråga häromkring kanske bara vet hur man tar ut en, inte hur man sätter in en. Nåja, fick tillslut hjälp av Håkan och Micke - Taaack!

Begav mig mot Svensta vid kvart över åtta.
Stannade för på Södra för lite pussande och prat med Pelle innan det var dags att åka upp på Norra.

Jahapp, då har vi gått hela varvet och kommit tillbaka till det läget jag jusn nu befinner mig i, i sängen med andra ord. Ska ta och gå upp nu och fråga om det är nån som vill hänka med ut på lite glid i Mazdan.

Auf wiedersehen.

Ett års jubileum.


Idag, 18 april, firar jag och Pelle ett år tillsammans :)
Kan inte säga annat än att tiden gått ruskigt fort - begreppet "tiden bara flyger iväg" passar in bra.

Dock blir det inget firat idag, nä vi har sagt som så att vi skjuter fram det hela till den 14:e maj istället.
Detta på grund av att:
- Saker och ting är som de är - Pelle har boja, visst skulle vi väl kunna fira idag ändå men vi kan ju liksom inte hitta på något bara han och jag . . .
- Saker och ting har varit som de varit - Det har varit slut och en del strul . . .
- Den 14:e får han ta av sig bojan - Ännu en anledning att fira :D

Så som sagt, vi tar det den 14:e istället.


Tack min fina Pelle för ett underbart år tillsammans med dig.
Alla stunder har kankse inte varit de bästa men som de säger, finns inget ont som inte har något gott med sig :) Hoppas på att få tillbringa en massa massa fler år med dig.

Kärlek till dig <3


image103

Visst, bilden är gammal som gatan med what the hell ;)
Puss på dig älskling!

Vilken jävla träng.


Shit vad jag sovit bra nu . . . hade inte Kristina kommit hem för ett tag sen hade jag säkerligen kunnat sova ännu längre. Vet inte ritktigt vad jag ska fördriva tiden med idag, hum.
Sophie; promenad?

Damn vad jag vill ha en bilstereo nu, har så mycket bra musik så fan anamma!
En tusenlapp, ingen som vill låna ut det till mig?

Nu ska jag ringa ett samtal sen ska jag nog kanske klä på mig lite, handla hårfärg ska jag också göra efetrsom Emma lovat att painta håret på mig idag - kan inte säga annat än att det behövs.

Är det onsdag idag?
Är helt dagvill now days . . . hum, jo men visst fan är det onsdag. Inte alltför länge kvar till helg och en massa mys med sweeto då :D Det ser jag verkligen fram emot. Har en svag känsla om att det kan komma att bli en hel del spelat på Betapet, haha.


Hörs kanske senare.

Sunshine.


"Det är för oss solen skiner som guld och går upp varje morgon för kärlekens skull . . ."

Underbart väder ute . . . jag vill åka bil och lyssna på bra musik.
Det första går att ordna, bil har jag.
Det där med "lyssna på bra musik" blir dock lite svårare då jag bara har en simpel radio från -89 och kan alltså bara variera mig mellan RixFm, OneFm, P3, P4 . . . ja ni fattar. Visst, det finns ju en del att välja mellan men det spelas ju ta mig fan lika musik på alla kanalerna! Om man ens får kalla det musik . . . jävla schlager helvete, blä.

Har lovat mina roomies att jag ska kocka kycklingwok åt dom idag, snäll jag är.

Damn vad jag vill ha pengar nu!
Nästan så jag ångrar att jag betalade av mer på lånet med pengarna jag fick för skotern. Finns en hel del andra roligare saker jag lätt hade kunnat lägga dom på istället. Nåja, får väl en lön jag med tids nog.
Undrar just om min pappa kanske skulle vilja vara en hyvens kille och låna ut en liten slant åt sin dotter så hon kan åka på Elgiganten och införskaffa sig en stereo till bilen . . . undrar om han vill det, haha.


Forum snart och jag står i valet och kvalet över hur jag ska göra . . . äsch, tåls att tänkas på ett tag till tror jag.

Promenad idag med min kära Sophie - såvida hon inte sover bort hela dagen, hon har som en liten tendens att sova länge hon, tröttfisen där. :)


Nä frukost nu då kanske.

Det gick som smort.


Åkte till Rätan idag vid tre, ett stopp i Åsarna för en Funbox och sedan vidare igen.
Hann knappt mer än köra ner skotern på framsidan och ta bort all snö från den innan spekulanterna från Ånge svängde in på gården. En aningens pinsamt att visa upp en dyngandes dyngsur Pärla . . . men uppenbarligen gjorde det inget att den såg ut som den gjorde då eftersom de på söndag kommer tillbaka och gör affärer med mig ;D

Ganska konstigt det där egentligen.
Jag som annars brukar hålla låda och prata för mer än en person blev idag helt mållös. Kunde banne mig inte få fram mer än ett löjligt hej. Kanske har att göra med min ringa kunskap om motorer . . . ? Tack Gud för att Pelle och pappa var där och fyllde i då jag var tyst (mest hela tiden med andra ord). Efter Ånge besöket blev det en tur upp till farfar och sedan lasagne - mums. Ilade hem till Svensta, in på Statoil för lite onyttigheter och prat med Malin och sedan hem för att titta på Talang 2008.

Nåja, försäljning på söndag alltså.
Känns underbart men samtidigt lite trist också. Jag menar jag och Pärlan - i vått och tort.
Än så länge ser det i alla fall ljust ut, jag är skuldfri (helt skuldfri) innan sommaren! Damn, jag kommer att bli rik, blir ju runt 2000 spänn som man slipper punga ut med varje månad. Göttans.


Undrar just om jag kanske skulle försöka mig på att sova lite. Ögonlocken börjar kännas en aning tunga nu.

Bye.

. . .


Kul att det i förrgår var 35 personer som läst min blogg, trots att jag inte uppdaterat.

Anyway.
Ringde en kille på skotern igår, lät intresserad och idag ska han komma och kika.
Hoppas innerligt på att få den såld.
Då vet jag en tjej som kommer att vara helt skuldfri innan sommaren är här, och det skulle verkligen vara underbart!

Har återigen fått tankar och idéer om en bröstoperation . . . detta på grund av att mamma berättade om en tjej på hennes jobb som gjort det nu nyligt. Damn, jag kanske skulle ta och kontakta denna tjej och fråga ut henne lite, för fortfarande, jag har mina tvivel. Nä ska som sagt ta och kolla upp det där lite mer så får vi se vad som händer.


Inspiration likamed noll.
Hejdå.



Äckliga huvudvärk!


Jag är en dålig människa som inte är på jobbet idag som jag egentligen borde vara. Men shit, den här huvudvärken som förföljt mig den senaste 1,5 veckan tar verkligen kol på mig!

Jag är inte sjuk så att jag blir sängliggande men att härda på Acb med huvudvärk är fan inte kul. Alla dessa maskiner som ger ifrån sig alla möjliga läten gör det hela bara tusen gånger jobbigare. Dock ska jag jobba i morgon, spelar ingen roll hur huvudet är, jag måste ha pengar, och en "hel" tre skiftslön skulle banne mig inte sitta helt fel där i maj.


I lördags morse blev det tidig uppstigning. Packade och städade ihop lite här och gick sedan upp till Högströms för lite frukost :) Lite innan åtta var vi nere vid bussen. Vi fem, jag, Pelle, Gunilla, Nisse och Lena var de enda resenärerna på bussen fram till Färila då två till hoppade på. (Innan vi var framme i Sthlm var bussen så gott som full). Stopp i Tönnebro för Texmex tallrik och sedan iväg igen. I Mariahamnen möttes vi upp av Hand, Stig och Ulla. Ombordstigning på båten vid fem snåret. Båten, Cindirella, var verkliggen något alldeles extra, ruskigt fin!

Har ätit ruskigt god mat, druckit vin, umgåtts med trevliga människor, spenderat ett x antal kronor i diverse spelautomater . . . , besökt spa avdelningen för att bada (UNDERBART!) och handlat i taxfree :)

Kom hem igår kväll vid elva, lagomt möra i kroppen efter en massa timmar på bussen. Dock tycker jag om att åka buss, anser att det är rätt trevligt faktiskt.


Kanske uppdaterar mer sen, känner inte att jag har rätt glöd för att skriva nu . . .

Tack och bock.

Polaris Edge EX -02 TILL SALU!


SÄLJES!

Säljer nu pärlan . . .

Polaris Edge XC -02
Tjejkörd (av mig)
Back
Vätskekyld
Hand/tum värmare

Eh . . . skicka en kommentar ifall ni är sugna :)

Söt när han sover . . .


. . . men inte fan är det roligt när karln sover och jag är vaken, framförallt inte om man bor i en etta.
Lite svårt att undgå att väcka homom (på både gott och ont) om jag skulle få för mig att gå upp.

Ska snart ta och kliva upp, kan ju inte ligga och lata sig hela dagen heller. Tänkte lägga in lite kläder som jag tvättade igår och som just för tillfället ligger i soffan och i en tvättkorg i hallen. Därefter tror jag nog att jag ska börja se över vad jag ska ha med mig i helgen, vore ju som bra att få klart packningen då vi åker vid åtta i morgon bitti. Och avslutningsvis hade jag tänkt hoppa in i duschen en snabbis.

Pelle frågade igår om vi kanske skulle äta kebab idag . . . och jag är, som vi alla vet, inte den som är den som säger nej till något sådant. Men nästa vecka får det fan i mig vara stopp på det här med skräpmat, dels för att det är onyttigt men också för att man blir ruskigt less på det. Ge mig stuvade makaroner och korv nu!
Skulle även ha hunnit med att träffa mamma en sväng innan jobbet kallar . . . får se om vi kanske kan klämma in ett möte med henne innan lunchen.


Hej svejs.

Ida i drömmarnas värld.


Ja nu är jag verkligen i drömmarnas värld . . . tänker bara på den där förbaskade hunden som jag så gärna vill ha. Pratade med en på jobbet nu ikväll som haft en sådan. Han sa att bättre hund kunde man inte få (om man bortsåg från att de åt för cirka 1000 kr/månaden), lättlärda, lugna mm. Det taggade mig bara ännu mer.

Tänk om man ändå kunde vara ekonomiskt oberoende, då skulle jag inte behöva tveka en sekund, då skulle jag redan haft en. Men nu när jag inte är det är det framförallt en fråga jag plågar min hjärna med; Hur ska jag få det att gå ihop att jobba och samtdigt ha en valp? Vore den äldre skulle man kunna lämna den hemma och rasta den på raster etc, den skulle alltså inte behöva ha 100% uppmärksamhet. Men när de är små måste de faktiskt ha det . . . och som jag nyss skrev, jag är inte ekonomiskt oberoende och måste därför arbeta :/

Någon som har en bra lösning på mitt problem?
Jag är tacksam för alla hjälp jag kan få.

Pelle sa dock en intressant sak för ett tag sen. Han berättade om när han var liten och väldigt gärna ville ha en cykel. Berättade att han satt med den där kattalogen han sett den i i flera dagar . . . tillslut gav hans föräldrar med sig och han fick den. Hum, undrar jag om samma sak kan fungera med mig, alltså om jag lägger ner flera timmar/dag med att titta på bilder och läsa om den rasen, kan det tänkas att han ändrar sig? Haha.

Det enda problem jag ser just nu är som sagt hur jag ska kunna "uppfostra" den och samtidigt jobba . . . GAH! Jag blir tokig på det här. Kanske är därför jag haft ont i huvudet nu i flera dagar, jag tänker helt enkelt för mycket på det här problemet.


Från en sak till en annan.
Kvällen på Acb har gått över förväntan, ja jag kan till och med säga att jg haft roligt. Kan bero på att vi max kört i 2 timmar idag då det mesta har strulat för oss. Så en hel del skitprat har det alla gånger blivit, något jag gillar :) Johan lovade dessutom att jag skulle få testköra hans bil (Volvo S60) i morgon :D Glad Ida!

Nä, tror minsann att jag ska gosa ner mig bredvid Pelle nu, eventuellt göra i ordning lite fika.


Käre gode Gud . . .


. . . gör så att jag av någon anledning slipper åka och jobba idag.
Önsketänkande jag vet, men shit vad trött jag är och så fruktansvärt omotiverad till att åka dit upp :/

Fattar inte vad det är med mig och P idag, båda verkar vara sjukt trötta.
Pelle har sovit hela dagen, med ett litet break för frukost och ett Hey Baberiba avsnitt. Kanske fortfarande är förkylningen som spökar (?) eller så är det det trista vädret, grått och regnigt. Sånt där väder som gör att man bara vill ligga inne i soffan, äta onyttigt och kika på film - tänk om man kunde få det ändå . . .

Tvätten är klar i alla fall, eller ja det finns en hel del badlakan och sängkläder som fortfarande ligger otvättade inne på toagolvet men alla kläder är rena så lite kreativ har jag varit trots tröttheten :)
Nu ska vi bara se om jag kan vara så pass kreativ att jag orkar göra något åt utseendet idag, kändes inte så frestande men jag trot inte att jag vill utsätta mina kollegor (eller mig) för synen de annars skulle mötas av. Skulle ha gjort någon form av mat också att ha som matlåda . . . antar att det blir något enkelt från Ica eller Statoil.


Nä om jag kanske skulle ta och lägga på ett kol, vet att det i slutändan ändå kommer att bli stressigt, jag bara vet det.

Trött.


Ligger i sängen, trött och jävlig. Bredvid ligger Pelle och sover . . . jag vill också sova men är tvungen att hålla mig vaken eftersom jag håller på att tvätta. (Somnar jag lär jag sova bort hela tvätt tiden).

På tal om tvätt, vilken jäkla lortgris jag är!
Kan inte ha ett plagg mer än max 2 gånger innan jag måste tvätta det, detta gör att det oftast är en stor tävtt hög hemma hos mig inne på toan.

Vi har nu kommit fram till veckans fjärde dag, fy tusan, 16 timmar kvar att avverka på Acb alltså innan det är helg. Kan bli tufft men jag ska försöka att bita ihop. Morgondagen påbörjas på Statoil med min Malin  :)



Nä nu ska jag pallra mig ner till tvättstugan igen och slänga in andra maskinen.
När jag kommer upp igen hoppas jag att Pelle är så pass pigg att han vill äta frukost och titta på någon film med mig.

Vit tvätt nu.

ÅH!


Jag som hade skrivit ett roligt och lagomt långt inlägg . . . och vad gör jag när jag precis ska till att skriva "Dagens nya lärdom"?!

Jo jag "kryssar" ner sidan (!!) FY FAN!
Bara för det tänker jag skita i att uppdatera nu, bare sa da veit!

Noeva el Statoilo.


Varit på Statoil och knegat idag från klockan nio i morse tills för bara en liten stund sen.
Skoj skoj att jobba med Malin :) Lite mindre skoj är det dock att jag måste avverka 8 timmar på Acb med start om cirka 30 minuter innan denna dag är till ända . . . nåja, det blir ju pengar samt att det ju snart är helg också.

Försöker nu få in lite music på mp3'n, ett måste känner jag om jag ska tya med robot :/
(Håller tummarna för mycket ståtid idag!)


På lördag bär det av med familjen Högström neråt Stockholm, därefter följer en 24h kryssning.
Ser verkligen fram emot det, ska bli riktigt skoj! :)

Min dator är sjuk, om inte sjukast.
Måste bränna över allt som är värt att ha kvar, så som bilder och musik så Pelle sedan kan göra en omformatering på den . . . ser ut som att det kan behövas. Otacksam är han egentligen min Per-Arne (datorn), jag menar han har inget att klaga på. Han används dagligen, mycket flitigt och ändå går han och blir sjuk . . . otacksam var ordet!

Shit, jag vill skaffa jycke.
Grand Danois . . . MEN GE MIG!
Blir till att fundera ytterligare några dagar på denna fråga innan ett beslut kan fattas.


Tjing.