Sistit aprilit.


Valborg idag, det firade jag och min Felicia med lite frukost på säng - sånt gillar vi :)

Ska snart ta och stänga igen datorerna, gå upp och sedan bege oss mot vårt älskade arbetsförmedlingen . . . Kändes trist trist trist men, gäller ju att göra det nu så man kanske hinner få nån ersättning på a-kassan innan nästa år :/

Vad händer ikväll då?
Tror nog det blir rätt lugnt faktiskt, åka bil igenom småbyarna och kika på brasorna, träffa lite folk å mau gött. Tror det räcker fint de för min del. Resten av helgen ska nog spenderas i Rätan, kratta lite löv och umgås med la familia, sånt gillar vi.

På tisdag på tisdag på tisdag på tisdag på tisdag på tisdag på tisdag på tisdag på tisdag på tisdag TISDAG!
Jävlar anamma så jag längtar!
Jeg, Flisit och Emmit, hur bra blir inte de då på en skala mellan 1 och 10!?

Kläder på.


Filisit, Idit und snart Sonjit.


Hallååå eller!!

Siiter här hemma i soffan med Flisit vid min högra sid, gött dä du!
Har varit i storstan idag med henni och Emmit. Hämtade ut F's telefunk på The Phonehouse och gick sedan på Tehuset och fikade panini :) Lite stros på staden och sedan upp till Lillänge och Motorexpo för provning av skinnställ.
HOT HOT HOT!
Jag och Felicia är helt sålda nu, men geee miiiiiig!

Skopunkten hade tre par skor (kärlek) åt mig och Coop hade 4 paket kaffe åt Astrid :)
Avslutningsvis blev det Donken för chili cheese, mumma!

Jahapp, om man kanske skulle ta sig ett glas rötjut och sätta sig ute en stund, är ju riktigt fint e vär idag så det gäller att passa på :)

Ma raukes.


Och du bara finns där och förgyller min dag, tack för det :)
(Nej Felicia, inte riktat mot dig men du flrgyller också min dag <3)


Okeeeej!


VARNING! alla som tycker att det är trist med långa inlägg!

Torsdag;
Efter en massa stök, packning, katter som inte ville komma in, alkohol inköp, samtal hit och samtal dit, besök på banken etc etc. Kunde jag äntligen åka och plocka upp Sonja och vi kunde äntligen styra kosan mot Skalet. Bilen parkerad och nycklarna urdragna = Jag ska fan inte köra en meter till den här helgen; SKÅL! Tea kom, vi blev glada. In med all packning i stugan sedan blev det Grilljonas med svart på en kvart, en lagom dos Jäger och några Carlsberg sort. Flisan kom och joinade samt några Ångebor. Satt där ute ett tag och mådde gott och pratade. Knatade upp till Göteborgs folket, övertalade om Afterski och begav oss. Rätt lugnt på Afterskin, inte så mycket folk men vi rockade jävlar i ändå :) Tillbaka i stugan blev det bastu och sedan fix inför utgång. Minnet sviktar en aning nu . . . dansade vet jag att jag gjorde, dansade så svetten rann samt att jag sjöng för kung och fosterland i pianobaren (as always). Kvällen avslutades hemma på L09.

Fredag;
Mysprat med brudarna in da master bedroom, gick igenom torsdagen och skrattade gott åt allt som gjorts och sagts. Upp för lite fix, packa systemkassarna och begav oss mot Göteborgs nästet igen. Alkohol - Skål! Fick med oss Lollo, Jonas, Robin och Marcus och tillsammans begav vi oss i Olas taxi upp på terassen, till grabbarna grus som huserade även detta år i R12B. En massa massa svart på en kvart, en massa hud, en massa alkohol, en massa skratt och en massa sång. Underbart! Ner för att svida om till våra snygga afterski outfits = ett par apkorta hotpants (jag vita Tea turkosa) samt våra snygga Bulgarien tröjor som bär texten "Who need big tits" (fram på tröjan) "When you've got an as like this" (bak). Rocka rocka, shaka shaka tillsammans med en massa annat folk. Jag och brudarna skippade golvet och gjorde det vi gör bäst - ägde borden! Nu sviktar minnet igen . . . vi gick hem. Emma kom, jag pratade med mamma och Bengt samt jagade Wille. Sen gick vi upp till Gbgarna igen där Jonas bjöd mig på utsökt tacogratäng. Några enstaka bilder har jag nu bara att tillgå i mitt huvud, bland annat att jag vet att jag duschar och bastar samt att jag tror att jag tog mig en liten powernap där också. Fix av nunan och lite kläder så var vi påväg ut igen. Dansade en hel del även denna kväll, sjöng en hel del också, träffade roligt folk och mådde gott :) Hemma i stugan satte jag, Sonja, Ludde, Lasse och Emma oss ner och pratade, och pratade och pratade. Fråga mig inte om vad men pratade gjorde vi :) Döpte om oss gjorde vi också så numera heter jag - Idit, Emma - Emmit, Lasse - Lassit, Sonja - Sonjit och Ludde - Luddit. Haha. Humor på högsta nivå. Begav oss till sängarna nån gång vid sex snåret.

Lördag;
Vaknade vid halv nio, tömde upp ett glas vin och kröp tillbaka till sängen igen. Låg sedan där och pratade med Lasse, Fellan, Karro, Ludde och Sonja. Gick upp, lite mera vin. På med täckbrallorna och sedan iväg till Sibylla för välbehövligt fyllekäk. Jag, Ludde och Lasse skodde på oss skidor/brädor och tog liften upp. Åkte nåt åk och satte oss sedan uppe på toppen och myste. Efter någon timma begav vi oss ner, in på Ica och sedan upp mot terassen. Tog oss dock inte så långt förrän resten av styrkan mötte oss påväg ner. Ner igen. Stugan för afterski fix och sen all-in! Rockade som aldrig förr på afterskin och lyckades både ramla ner från ett räcke och skalla Emma . . . Traskade sedan hem med Emma och Ludde till Gbgarna. Därefter är det svart, heeeeelt svart.

Söndag;
Vaknade utan att fatta nånting, fortfarande iklädd afterski outfiten. Hum . . . vad hände? Jag hade somnat. Ingen hade fått liv i mig, alla hade försökt. Vid tre på natten hade jag vaknat och börjat pusha på de som fortfarande var vakna att vi skulle ut, gav tydligen upp rätt fort då jag fick berättat för mig att de flesta sov och att hotellet hade stängt. Låg och myste ett tag och gick sedan ner till vår stuga. Skrattade, fick saker återberättade, tjaa typ de. Sen var det dags för den förbannade städningen. Usch! Men men, lyckades klara upp även det efter en del om och men och vid tolv hade vi tömt stugan. Sa hejdå till våra kära underbara vänner från södern och spenderade sedan resten av tiden tills mamma kom och hämtade oss med att skratta åt Petter och hans peruk, HAHAHAHAHAHA! Mamma skjutsade hem oss till Svensta, gick på Ica för lite mat och sedan däckade både jag och Emma i soffan. Upp igen vid sex, en snabbkoll i spegeln och därefter begav vi oss mot Handlake där det var grillning och kalas för bästaste Tea som dagen till ära fyllde 25. Åt gott och hade riktigt trevligt. Var åter i Svensta vid halv elva.

Jaa, hörrni (ni som fortfarande hänger med) tocken jävla påskhelg va!?!?

Helgens +
- VÄDRET, sooool vareviga dag!
- Folket; mina flickor och alla goa Göteborgare samt alla andra godingar som förgyllde min helg!
- Att det endast gick typ 200 spänn.
- Svart på en kvart
-
Min och Sonjits adoption av Luddit.
- Alla härliga underbara skratt.
- Den goda alkoholen.
- Alla kort som blev tagna.
- A f t e r s k i n !
- Alla roliga kommentarer.
- EN MASSA MASSA MEEER!

Helgens -
- Att jag kastade in handduken redan efter afterskin på lördan.
- Att jag inte knäppte mer kort (dock var det min cp-telefons fel)
That's it.

Så, TACK TACK TACK till ALLA som gjorde detta till ett forum att verkligen minnas, ett forum som man kommer att vilja berätta för barnbarnen om - TACK!



One night in Ausan.


Om jag hade haft tid just nu så hade jag lätt gett er en utförlig beskrivning om den gångna underbara helgen. Dessvärre har jag inte tid, inte alls. Ska iväg och göra min första natt i Ausan nu om cirka 45 minuter . . . oj va jag inte var pepp på det alltså :/

Tills vidare kan jag säga att forum rockade fett!
Allt var bara så underbart, folket, musiken, alkoholen, vädret - A L L T !
Jag skulle ljuga om jag skulle säga att jag inte får en klump i halsen då jag tänker på att
det är ett helt år kvar till nästa gång (om man bortser från höstforum alltså). Damn.
Nåja, vi ska tillsammans göra denna sommar till en sommar att verkligen minnas så vi lär nog överleva - don't u think?

En rolig sak med helgen var att jag och Sonjet adopterade en liten pojke, LUDDIT!
Ska åka och hämta hem honom nästa vecka, oj så vi längtar! HAHA!


Återkommer i morgon bitti om jag orkar, annars tar vi det då jag vaknar, okej? :)


Time to pretend.


Har nästan nyss lagt migg, riktigt skönt var det faktiskt.
Suttit uppe hos Sonja en sväng nu ikväll, druckit ett par öl och pratat en massa, skoj skoj :)

Tidigare idag var jag, som jag ju skrev, i staden hos syster för att får håret färgat.
Haha, vi är kanske sämst, riktigt sämst är vi. Emma hade klissat i den bruna färgen och lagt i några slingor. Jag sitter vackert och väntar dom 40 minutrarna som det skulle värka. Då det var dags gick jag in på toa för att tvätta ur det. Öppnade "efterbehandlings flaskan" och tycker att innehållet ser lite blaskigt ut. Shake shake. Samma lika, lika blaskigt. Luktar på det, det luktar starkt. Jaaa, smarta vi är, vi har använt efterbehandlingen istället för själva färgen till det bruna . . . HAHAHA! Ja, faktiskt, jag skrattade. Vad annars ska man göra liksom? Slingorna (omgång nr.1) blev sådär, penslade i lite till men var fortfarande inte nöjd. Kom då på att jag hade ännu en slingförpackning i bilen. Hämtade in den och Emma penslade i ännu mer. Jag susade hem och tvättade ur det här. Okej, det ser okej ut. Jag kan leva med det :)

Har solat en sväng ikväll också, fint de, hade även tänkt ta mig iväg en sväng i morgon innan det är dags att åka.

Vad mer har jag gjort ikväll, joo, jag har ju varit i Oviken en sväng för att hämta några kvarglömda armband. Blev kvar en stund för lite prat och tv-spel med grabbarna.


Nu innan jag ska lägga ifrån mig datorn måste jag bara dela med mig av en ruskigt apbra låt som jag hörde för nån dag sen, ME LIKE BIG TIME! Så härligt svängig, man blir (iaf jag) så sugen på att åka bil med en massa kompisar och dricka öl en ljummen sommarkväll, fan sa gött de vore. Blir alla gånger det i sommar!



Lyssna och njuuut!
MGMT - Time to pretend


Godnatt.



Östersund.


Befinner mig inne i staden nu, at Emmas :)
Har strosat lite på staden men med den rådande finanskrisen så blev det inga större inköp, endast två förpackningar hårfärg (brunt och blont). Sitter nu med både färg och folie i håret - håll tummarna med mig för att det ska bli bra :)


Nä, nu ska jag kika över slingorna . . .
Återkommer senare MED bilder (såvida det blir bra alltså) ;p


Tröööööten.


Men så trött jag är då näst intill hela tiden. Jobbigt läge Norling.
Dock måste jag ju ändå känna mig lite stolt, jag var uppe före klockan slog över till 11, inte så pjåkigt ändå tycker jag :)

Ska hoppa in i duschen nu och sedan bege mig mot stan för lite mys med syster = stros på stan, inhandling av hårfärg, färga håret och kopiering av musik :)


Nä, nu är det lite bråttom så jag får återkomma till er senare, okay? :)


Tjing.



Lite av varje.


Hemma i Svenstet nu, katterna ligger helt utslagna nere vid mina fötter och sussar sött. Nog för att dom kan vara enna riktiga satar men dom är ju som go också emellanåt :)

Shellet i söndags var roligt. Inte så mycket folk ute men ändå roligt :) Jag bjöd på mig själv i vanlig ordning, tappade telefonen, fick tillbaka telefonen (tack gode gud!), kockade gott fyllekäk med Jyrg och bastade. Det där med bastu är något jag verkligen fallit för. Ni anar inte hur gött det är att lägga sig i en bastu när man är sådär härligt berusad och bara mau gött. Mera sånt åt folket! Bör dock tilläggas att det helst då ska vara en vedeldad bastu, det blir liksom inte samma sak annars.


Efter visst tjat igår fick tillslut jag och Sophie våra efterlängtade pizzor samt skjuts till Svensta. Efter lite don och stök här hemma satte jag mig i blåa faran och susade mot Rätan och Lövdahls. Lite chill i solen med Robin och allas vår vän "Svart på en kvart" därefter Wärds där min käre vän bjöd på mat. Nästa punkt på dagordningen blev däckbyte och jag kan nu stolt säga att jag bytte två av däcken på bilen nästan helt på egen hand (!!) hurra hurra för Ida! Med "nya" däck och ett humör som var på topp susade jag och R iväg mot Turingen där det bjöds på glass, tackar för det. Lite pepptalk med Sophie och hon var med på noterna om lite bowling i Vemdalen. Fixade till fejan och åkte sedan tillbaka mot Rätan där vi även plockade upp Elle. Upp till Whovalley för en timmas bowling och sedan en öl och skvaller. Fin fin kväll med fin fint folk - tackar för det kära ni!


Idag har jag hjälpt till att städa lite hemma i Rätan. Vid fyra åkte jag till Svensta, hem en sväng för att hitta ett brev i postlådan som talade om att min telefon fanns att hämta på Ica (YES!) Plockade upp mamsen som slutat jobba, åt gooood mat på Klövervägen och åkte sedan och hälsade på i Brånan tillsammans med mamma och Karin. Har nu pratat i telefon med syster i drygt en och en halv timma, känns bra, länge sen vi hade ett sånt där långt, välbehövligt, samtal :)


I morgon blir det till att ta itu med lite saker här hemma. Bland annat knata bort på arbetsförmedlingen för att anmäla mig till a-kassan, tvätta lite, ringa runt efter en bilruta till Mazdan, sola med Sonja, se över packningen till helgen samt att jag även skulle ha vare in till stan för att få håret färgat av syster. Som ni ser, jag har det jag gör i morgon, bra de.


Nä, nu ska jag se om jag hittar igen gårdagens avsnitt från "Uppdrag granskning", skulle som va intressant att se det.
Godnatt på er.


Förresten;
VÅR FORUM 2009 - ses vi där?



"Loggar in loggar ut".


Just nu känns det som att jag har loggat in mitt liv i någon sorts stor fest som aldrig verkar ta slut. Efter nästa helg (inte den som kommer nu utan den efter) då tror jag banne mig att jag ska ta och logga ut för ett tag framöver. Börjar verkligen tära på kroppen allt detta festande . . . men va fan, det är ju så jäkla skoj!

Minns faktiskt inte sist jag hade en tråkig kväll.
Alla fester den senaste tiden har varit kanon kanon kanon - me like!

Har varit i Brånan nu och hälsat på.
Pratat med Emma, lekt med barnen och ätit god mat :) SAMT att jag lyckades skaffa en sponsor åt Myssjö, haha jag kan jag! ;p

Ligger nu i sängen och tar igen mig lite. Ska väl snart ställa mig i duschen, känns som att det kan behövas. Därefter är det bara att vänta in Sophie och festen var igång igen, haha!
Hoppas på många kända ansikten på hotellet ikväll - ska Du dit? :)
KOM VILL DU!


Nä, skulle kanske ha traskat bort till Björn en sväng också och hämtat hem kameraladdaren så man kanske kan föreviga den här kvällen. Har vare klent med det nu på senaste tiden, inte bra. Måste bli ändring på.


Ma raukes.


Los listos.


Vad heter du? Ida.
I mellannamn då? Cecilia.
Vart bor du? Än så länge i Svenstavik . . .
Trivs du där? Njaa, sådär, inget drömställe kanske men men, gäller att göra det bästa av situationen, right?
Brukar du läsa horoskop? Jodå, hittar jag någon tidning med horoskop i så läser jag dem, dock bara om det är "dagens" tidning eller liknande. Aldrig gammla, har fått för mig att det bringar otur.
Har du körkort? Hell yeah!
Äger du några converseskor? Näe, men funderar på att köpa ett par, snyggt jue!
Favoritdjur? Hum . . . har väl inget favoritdjur egentligen, katter och hundar är väl mysigt.
Vad spenderar du dina pengar på? En massa onödigt krafs såsom kläder och alkohol.
Senaste konserten? 22:a februari Globen - ACDC (!!)
Festar du mycket? Har blivit en del av den varan nu den senaste tiden ja . . . men va fan, man lever bara en gång!
Sprit, cider, vin eller öl? Allt går ner.
Brukar du bli för full? Njae, eller ibland blir det väl att man får nån snefylla annars brukar jag hålla en rätt bra nivå.
Antal kuddar i sängen? Fyra "vanliga" + fyra prydnadskuddar (som iofs oftast ligger på golvet).
Kan du baka bullar? De vette väl huen om jag kan påstå att jag kan . . .
Bläck eller blyerts? Bläck.
Mc donald's eller burger king? Burger King, känns som fräschare på nå sätt.
Är du allergiskt mot något? Inte vad jag vet.
Äger du ett busskort? Tror icke det, under gymnasietiden hade jag dock ett.
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Green.
Vad åt du till frukost? Ett stort glas oboý och fyra mackor med potatissallad, ost och gurka :)
Hur ser du ut idag? Sliten med gårdagens smink och kläder . . . :/
Har du haft sex idag? Tssss ;p
Nästa mål i ditt liv? Hotta upp mig lite och sedan bege mig till Brånan :)
Vad såg du senast på tv? Var nån ointressant fotbollsmatch som Bogo höll på å kika på.
Hur svarar du i mobilen? Ser jag vem det är så blir det bara ett "Hallå" är det däremot ett nummer jag inte har inlagt eller liknande svarar jag "Ida".
Vem ringde du senast? David.
Vad sa den du ringde? Frågade lite om vad som komma skall uppe på Skalet och sa sedan att han och co kanske skulle åka upp :)
Antal timmar sömn inatt? 7 kanske.
Sov du ensam? Nope.
Brukar du snusa? Varje dag, 24/7 365/12 - typ.
Tycker du om din pappa? Alla gånger!

SENASTE PERSON SOM...
Sov i din säng: Mina vapendragare Gandalf och Sahara.
Såg dig gråta: Jadu, kan det ha vare Pelle kanske?
Fick dig att gråta: Jag gissar på Pelle.
Du delade en drink med: Haha, vem fan delar en drink?
Du gick på stan med? Oj . . . hum, det var nog Emma-Lina det.
Skällde på dig: Emma.
Skickade ett e-mail till dig: Facebook säkerligen.

HAR DU NÅGONSIN...
Sagt "Jag Älskar Dig" och menat det: Det har jag faktiskt.
Bråkat med ditt husdjur: Mmm, typ varje dag.
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Nej, inte vad jag kan komma på. Bra de kanske, brukar oftast drömma så sjuka drömmar.

VARIT I...
Norge: Jepp jepp.
Finland: Mmm, sist var i maj förra året, skoj skoj!
USA: Nope.
Kina: Nope.
Tyskland: Inte det heller men man borde ju ta å åka ner nåt för att fylla up alkoholförrådet :)

EXTRA STUFF...
Tar du droger: HELL NO!
Dricker du: Jao.
Vad är du mest rädd för: Att någon i min närhet ska råka ut för något hemskt . . . att det ska hända nån i min närhet nåt.
Vilka kläder sover du i: Trosor, dock helst nude.
Vart vill du gifta dig: I Rätans kyrka, stort och påkostat ska de va!

Vem hatar du verkligen: Vet inte om jag egentligen hatar nån, ogillar däremot en hel hög av personer.
Varit kär: Yes.
Kör du bil: Varje varje dag, tycker om min bil!
Har du ett jobb: Just för tillfället nej, men inom några veckor börjar jag jobba i Åsarna.
Gillar du att ha folk omkring dig: Jaaa, jämt!
Är du ett hälsofreak: Japp . . . eeh, not!

STUFF...
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: För många gånger.
Är du ensam nu: Jaa, inte ens katterna är inne, dock är det rätt gött att vara själv just nu.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Oftast är det låtar jag inte ens tycker är bra som fastnar.
Vill du gifta dig: I DO!
Vill du ha barn: Jaaa!

FAVORIT...
Rum i huset: Kan det vara sovrummet kanske.
Månad: Juli eller augusti.
Sten: Tegelsten.

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...
Gråtit: Icke.
Köpt någonting: Jo, natchotallrik till mig och Bogo igår.
Varit sjuk: Nej nej.
Sjungit: Sjunger jämt då jag hör musik jag "kan".
Sagt "Jag Älskar Dig": Jo det tror jag nog, till mamma eller pappa.
Velat säga till några att du älskar dem: Nä, hade jag velat sagt det hade jag väl gjort det.
Träffat nån ny person: Ja en massa igår.
Saknat någon: Kanske de.
Kramat någon: Kim kanske fick sig en kram.
Kysst någon: Jo.

SENASTE...
Låt du hörde: Fakebook med Mange Myt.
Film du såg: Whatu happens in Vegas.
Drink du köpte: Haha, minns inte sist jag köpte en drink själv, har hamnat i ett bra stim nu med massa trevligt folk som gärna vill bjuda ;p
Sak du stal: Har nog inte stulit något.

FÖRSTA?
Första bästa kompis: Emelie på dagis.
Första jobb: Första "riktiga" jobbet var på Acb Laminat.
Första inhandlade skiva: Oj, det minns jag faktiskt inte.
Första förälskelse: Tommy tror jag.
Första begravning: Ullas mamma Britas.
Första piercing/tatuering:  Räknas hål i öronen som piercing? Isf va de väl det då. Första tatton var min älskling på benet.
Första fiende: Inte en blekaste.
Första stora resa: Turkiet med la familia för en herrans massa år sen.

SENASTE?
Senaste människa du slog:
Hum . . . veit int.
Senaste stora bussresa: Då vi åkte ner till Sthlm för att se AcDc.
Senaste långa telefonsamtal: Med Emma igår kanske. Fast med mina mått mätta så var nog inte det såå långt egentligen, då man kommer upp över en timma då har man pratat rätt länge.
Senaste dusch: Igår på dan.
Senaste inköp: Natchotallriken (hur faan stavas det!?)
Senaste irritation: Att det blåser så förbaskat på Skale så att sittliften är stängd :/
Senaste glass: TippTop igår med Robin :)


Bydaln by night.


Ojojoj, det är nog lika bra att lägga ner den här drömmen om att få en fitt kropp, alkoholen förstör det ju gång på gång på gång. Men men, egentligen, vad är värt mest; en fitt kropp eller en jäkla massa roliga kvällar?!
Jag tror jag röstar på det sistnämnda (fast det hade ni väl redan listat ut?)

Hur som haver, hade planerat in en lugn kväll igår. Hälsa på Håkan och Emma-Lina och mau litte gött. Men . . . så ringde Bogo och upplyste mig om att det var bartömning i Bydaln. Sagt och gjort, lite fix och sedan var jag påväg mot Oviken. Tog nåt glas vin och susade sedan iväg med mina godingar (Bogo och Kim). Väl där uppe är det cirka 100 pers kanske, varav 40-50 stycken knuttar/raggare, haha. Men skoj var det och en massa trevligt folk träffade jag. En lyckad kväll helt enkelt. Idag har det varit lugnt, åkte hem till Svensta vid halv ett nån gång.

Planen för ikväll är utgång på Skalet. Bartömning på Hovdestugan nu på dan och sen fest ikväll inne på hotellet. Hade vare kul att åkt upp till Hovde men tydligen blåste det så förbaskat där uppe så sittliften var avstäng . . . typiskt, kändes ju inte sååå lockande att åka skidor. Eller jag hade väl kunna gjort det men jag vet inte om mina medresenärer va så sugen på de . . . Nåja, utgång ikväll får räcka.


Nähepp, sno en lista från Elle sen åka till Brånan då kanske.


What happens in Vegas.


Vilken bra film det är . . .egnetligen!
Jag tycker om den, skulle önska att mitt liv kunde bli sådär, för faktiskt, den är ju romantisk också jue.

Ligger fortfarande i sängen, ska väl gå upp och duscha nu och sen gå ut i solen en sväng.


Hade inte så mycket att förtälja idag känner jag.
Återkommer senare då kanske.


Slagen igen?


Återigen vaknar jag upp på morgonen med en enda tanke i huvudet; blev jag slagen igår?
Haha, det måste var bra träning för kroppen att dricka alkohol, finns inte många saker som ger mig sådan träningsvärk som det för i alla fall.

Gårdagen va rolig och minst sagt unik.

Infann mig upp på Katrina vid tio i åtta. Tog "Klövsjö express" upp på toppen där en snäll Tommy lovade mig skjuts ner till Katrina stugan med skoter. (Antagligen första och sista skoterturen för den här säsongen . . .) Mötte upp en go och glad skara kollegor och gick in. Alla slog vi oss ner och fick efter en liten stund börja ta för oss av förrätten som bestod av grönsksstavar, natchochips (stavas det så?), olika "dippar", korv, torkat kött samt en massa annat gott. Åt och skrattade. Nån höll tal, nån sa att han inte skulle hålla tal, kort togs och en massa skratt fyllde lokalen. Varmrätten, som bestod av kött å perer (som Freddan uttryckte det), serverades och stämningen fortsatte att vara på topp. Thunder aka. Sven Bromeé kom på besök och underhöll och en massa fler skratt utbröt. Present utdelades till världens bästa chef, Håkis, och ännu ett litet tal hölls. Vid tolv snåret blev det prat om att åka på Skalet för lite dans ocg Tequila race, sagt och gjort. Alla pälsade på sig och begav sig ut i den bäcksvarta natten. Lasse hade rått mig och mina tre kumpaner att gå "Ravinen" ner då han trodde att den var minst isig. Mjaa . . . om den var minst isig så vill jag inte ens tänka på hur den andra backen var. Jag halkade stup i ett, såg inte ett dugg och var allmänt rädd hela vägen ner. Då jag äntligen var framme vid bussen var rädslan och irritationen jag känt bara några minuter tidigare som bortblåst och jag intog mitt party mode igen . . . tills jag steg på bussen . . . Tre av festdeltagarna hade skadat sig på nerfärden från stugan. Två hade ramlat av en snowboard och inte fått stopp i den snorhala backen och då skrapat upp händer, slagit i huvud etc. Den tredje hade kanat på rumpan men fått upp sådan hög fart att hon inte kunnat bromsa med fötterna och då "bränt" sig på händerna. Ingen trevlig syn. Uppe på Skalet dog som festen ut riktigt, ambulansen kom för att undersöka de skadade och tog sedan dem med sig in till Östersund. Jippie, vilket rolig slut på en sådan bra kväll . . . trist när sånt händer men tack och lov klarade de sig bra alla tre. Själv ringde jag efter skjuts och åkte hem.

Började idag dagen med att försova mig, bra gjort sista dagen och allt. Nåja, ingen större fara på taket, dessutom kompenserade jag upp det hela genom att tillsammans med Jonas bjuda kollegorna på tårta :) Jobbade till sex, åkte hem och mötte upp Björn som lovat mig att flytta över ljudet från Mazdan till Passaten. Dock nöjde vi oss med att plocka ut det från Mazdan, det blev så kallt. Åkte istället till Rätan och åt god tacobuffé. Tack för en mycket trevlig kväll Björn :)

Nu ska jag kika vidare på "What happens in Vegas" och sedan sussa sött.
I morgon blir det sov morgon innan det är dags att ta itu med ljudelendet igen . . . måtte baslådan gå in i skuffen (!!)

Jaja, godnatt.


Vårkänslor.


Idag har jag verkligen vårkänslor :)
Såååå skönt att det är ljust och soligt ute, kunde dock fått varit lite varmare men men.

Tog sovmorgon i morse, gött de. Minns fan inte sist jag sov tills jag vaknade av mig själv . . . länge sen vare i alla fall. Gick upp och släppte ut katterna, gjorde i ordning lite fika som jag tog med mig till sängen - kikade klart på Twilight (!!) OMG vilken fruktansvärt bra film! Jag är helt såld, så vacker, gick verkligen rakt in i hjärtat på mig. Och karln här, mmm, honom skulle man inte tacka nej till . . .

Bestämde mig då jag gått upp för att städa ihop lite smått. Det hela slutade med att jag storstädade hela lägenheten. Från golv till tak. Känns skönt att äntligen ha det gjort. Tvättat har jag också gjort så nu hänger tvätten ute på torkning (hur mycket sommar är inte det då!?) Känns skönt då det är rent och snyggt, ska försöka hålla det såhär nu.

Nä, nu ska jag åka och slänga lite papper, lämna tillbaka dammsugaren till mamma, ta en sväng på Ica för att fylla på matförrådet samt en sväng bort på Dollar. Kreativ dag Norling, sånt gillar vi!

Skippar personalfesten ikväll, är inte i rätt mode . . .
Jahapp, där gick mina planer om en hemmakväll i stöpet, Lisa ringde och lyckades övertala mig att följa. Haha, var väl kanske inte sådär jättesvår att övertala dock, haha.
Jaja, då blir det till att lägga på en rem då samt plocka fram ölglasögonen . . . igen . . . ;p


Vi ses i dimman.


Klockan mitt i natten.


Nu är klockan mitt i natten och jag sitter fortfarande i soffan.
Jisses, borde ta mig i kragen och bege mig till sängen . . . göra i ordning lite fika och sedan krypa till kojs och se på film. Myyyys! Tänk om man haft nån att mysa med också, då hade jag fan inte haft nåt att klaga på! Men men, man kan inte alltid få allt, right? Katterna får duga så länge.

Har haft besök nu ikväll av Elle och Sophie, treeeevligt!
Tycker jag alla gånger att vi ska göra om.


Nä, fika var det ja sen blir det fortsättningen på Twilight.
Haha, undrar just om jag någonsin kommer att se klart den.

Personalfest i morgon, skoj skoj skoj!
Måste se till att vara pigg och allert tills dess.

Godnatt.


Test.


1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v


1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
D e en vecka å åtta timmar kvar exakt. :-).

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Ne dö. Fan va Gött d ska bli juh:-)


3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Okej!! Jag fixar, du har det i veckan:) Ha en bra kväll

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Det är inte svårt att fylla i, ge mig din adress så kan jag skicka ut! Jag kan markera med gult de fält du ska fylla i.

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Hej Ja det fungerar så... Men det är bättre att du söker via migän på nätet om du nu inte vill söka via nätet

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Det är bra grejer det!! Ska jag skicka ansökan till dig? Adress isf?

7. Vad vill du höra mest av allt?
Okej då vet jag. Gå de bra. Puss

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Vill du ha midda?

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Hej hej! Ja skidorna gick kanon:) tack för hjälpen!!



Faaan vilket trist test alltså . . .


Heime.


Puh, jobbigt att åka skidor minsann, framförallt om det är grädde i backarna . . . men skoj har det varit, alla gånger!
Blidde lite småkär idag också, i ett par Tiger Shark skidor. Men shit alltså! Om jag ska åka nå mer i vinter så blir det lätt på de där godingarna! Var upp till Hovdestugan och lunchade, blev då upplyst av Jacob att det är fest fest fest på Skalet på sönda! Oh my . . . Men, kan inte svika laget, måste dit, till varje pris! ;p

Efter åkningen tog jag och Sophie oss en runda nere i shoppen. Hittade ett par brallor, ett linne, en sjal och svart på en kvart till Emma. Nice.

En sväng på Gröngatan och sedan hem.
Nu är je litte järalöus . . . hum, trist att bara vara hemma. Hjälp mig, vad ska jag göra?
Städa? Duscha?
Båda de ovanstående sakerna borde jag göra men vet fan inte om jag orkar just nu.

Jaja, hejrååå!


Döende.


Nu är slutet nära som det känns . . . herregud, tre dagars supande gjorde mig inte så mycket, visst man var lite trött och så men that's it. Nu, efter en kvälls drickande är jag helt förstörd! How come!?
Har ont i varenda lite muskel i kroppen, trött som ett as och helt borta i huvve. Konstigt.

Har i alla fall lyckats fli bilen nu - äntligen!
Så skönt med en ren och fräsch bil, fint som snus.
Är dock lite less på mig själv för att jag inte tog mig upp till Vemdalen och Ola, vi skulle ju beställa en massa prylar till bilen jue för att hotta upp den lite. Nåja, får bli en annan dag helt enkelt :)


Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag banne mig gå och lägga mig och kika klart på Twilight :D

Godnatt.


Ta tag i saker dagen.



Igår blidde det måndagsklubb i Vemdalen, skoj!
Sophy kom nångång vid halv åtta (?), precis då jag var i mitt esse i städningen . . . nåja, ursäktade mig med orden att det var för både hennes och mitt eget bästa så jag fick städa klart vardagsrummet iaf :)
Raggardusch och sedan hem till mamma för att hämta lite vin.

Jag som skulle va nykter . . .

Åkte till Sölvbacken där Per, Kim och Jyrg satt och spelade tvspel, jag coh Sophie sörplade lite alkohol och fick tillslut även vi vara med i leken. Jag och Jyrg ägde upp Soph och Per i tennis men åkte på stordäng i basket :/ Lite lagomt runda under fötterna entrar vi Passaten och beger oss upp mot Whovalley. En jäkla massa folk - shiiit alltså! Shake shake och prat med folk därefter påbörjade vi färden hem igen. Snabb stopp i Klövet, snabbstopp i Svensta och sen raka vägen till Sölvbacken.  Vi flickor entrade köket och kockade mos, stekt korv och ägg + att jag styrde upp brasan, grabbarna kirrade bastun. Efter god mat svidade vi om till handdukar och gick ut i den varma sköna bastun. Faan sa jäkla gött, verkligen kvällens höjdpunkt! Som Sophie sa; "Det här kommer jag att leva länge på" alla gånger att jag också kommer det.

Idag har det varit jäkligt lugnt, jag har flitt ihop i köket, åkte och hämtade Erik D och smet sedan in på Pelins för att hämta de efterlängtade pizzorna. Men du, det satt fint som snus de vill jag lova! Är nu hemma i Svensta, Sophie har åkt och katterna är ute i det fina vädret. Ska ta och åka på Dollar en sväng och sedan på Ok för att tvätta bilen.


Tack för gårdagen S, ett mycket kärt återseende!
Nästa gång hoppas jag att DU, Ellinor är med . . . just like old times :)


Tjing.



Jag fan älskar livet!


Fan sa gött allt e nu!
Solen skiner, snön börjar försvinna och gräset titta fram, alla blir gladare . . . jaa det är en jäkla massa saker som är bra och som gör mig glad! :D

Jobbat näst sista dagen idag, samtidigt som det känns rätt skönt är det också vemodigt, som fan. Nu har man ju under ett halvår nästan bott där uppe, träffat en jäkla massa skönt folk och ja, rättat sitt liv efter livet där i fjällen. Nu blir man helt plötsligt Svenstabo på heltid igen och de sköna människorna man umgåtts med åker alla åt olika håll. DOCK, kära ni, dock har vi två stora saker kvar; FORUM 2009 och AFTERSKI 1000 - blir en perfekt avslutning tror jag!

Ska ta och fara bort till mamma och försöka plocka ut ljudelendet ut Mazdan så Ola kan hjälpa mig att sätta in det i Passaten i morgon. Skulle ju va som gött med lite mera bas va? ;) Därefter ska jag invänta Sophie som ska leka med mig ikväll, antingen styr vi kosan mot Vemdalen och måndaxklubben eller så blir det bastu bort i Oviken, den som lever får se vart det hela slutar. I morgon ska vi i alla fall åka skidor/bräda (hoppas hoppas hoppas solen skiner, annars kommer fan jag bli förbannad!) ska bli skojigt :)


Nä, en röjk i det fina vädret och sedan mamma.


So long.


Maaat.


Känner mig som Pumba i Lejonkungen nu . . . hungrig, trånande efter mat.
Här i mitt lilla kyffe finns ingen mat att tillgå för närvarande, eller nåt finns det väl men verkligen inget som jag var sugen på. Damn. Måste ta mig en sväng om på Ica i morgon och fylla på förrådet lite tror jag.

Ligger och funderar på framtiden.
Vad tusan ska man göra?

Har ju kvar lägenheten till den sista juni då blir det flytt hem till mamma . . . mest troligt. Känns lite sisådär det men va tusan, allt för att spara pengar. Sen vill jag ju inte bo här, vill inte ha en lägenhet här i byn, då är det bättre att bo hos mamsen. Så bo hos mamma då i sommar och jobba som ett as för att få ihop tillräckligt med pengar så jag tar mig iväg på en resa. Planen är att vara borta en månad, typ oktober. Sen då man kommer hem gör man en säsong till på Skalet. Skulle som vara kul de. Aaah shit, finns ju så jäkla mycket man skulle vilja göra alltså! Ska ta mig en riktig funderare så får vi se vad det blir. Men som sagt, som det ser ut nu blir det flytt till mamma och sedan långresa i höst :)


Nu ska jag kika på film och sen sooooova!


Påsk 2009!


Shiiit alltså!
Tocken helg va!? Inte underligt att kroppen börjar protestera nu då man har hållt igång som en tok från i torsdags förmiddag, haha, men skoj har det varit, skoj som faaan!

Resumen startar nu, vill varna känsliga läsare om att detta kan bli oändligt långt och (säkert) ointressant bitvis men men.

Torsdag:
Jag och Fellan tar oss en tur bort till Björnrike för att hålla brännan i trim, passar även på att säga hej hej hallå till Jon den godingen som jobbade. Hem till lägenheten för lite fix och sen upp på Skalet. Snörade på oss snöubård skorna och tog liften upp. Turisten ner och korgen upp. Skål skål med Jäger. Åkte över på Passet för att kika lite på Bigjump tävlingarna och inta lite mera Jäger. Efter någon timma var vi båda lagomt runda under fötterna och påbörjade projektet att ta oss ner och bort till hotellet igen. Haha, kanonfulla på snowboard, jaa jag säger då det. Lyckades ta oss fram välbehållna. Knatade upp på hotellet och rockade jävlar i till The Relatives. Blev bjuden på en jäkla massa Fish och hade skoj skoj skoj. Tillbaka nere i byn somnade vi båda som nå stockar . . . Vaknade till liv efter någon timma, gick upp och åt och började sedan med lite fix och don av nunan. Syskonen kom och F upplyste mig om att hon blev hemma :/ (Dålig karaktär där Fellan! ;p) Fick skjuts av Ola till Klövet där det va förbrakare hos Lindbloms jänta :) Åkte bort på puben där vi alla schockades av hur jävulskt mycke folk det var (!!) Efter 20 minuter i kön blev jag less och lyckades tillslut tränga mig in då vakten tittade bort. 1-0 till mig ;) Träffade många glada själar och hade en riktigt rolig kväll.

Fredag:
Felicia och Tesso kom och väckte mig. Helt borta i huvve lyckades jag få på mig kläderna och följa med dom upp på Skalet. Jobba jobba . . . dunder lunch på Sibylla och sedan jobba jobba igen. Hem till Rätan en sväng för lite mat och sedan upp till byn igen. Fix fix av utseendet och sedan var jag påväg till Klövsjö med en jobbarkompis och två kompisar till honom. Förbrakare hos Angelica även denna kväll och sedan puben. Dansade så svetten rann och hade hur skoj som helst! Lite mindre folk denna kväll men gjorde inte mig något - mer plats till mig på dansgolvet då jue ;p

Lördag:
Jobb ännu en dag, träningsvärk i hela kroppen och i huvudet kändes det som någon tömt sirap . . . Gjorde det bästa av situationen och lyckades genomlida dagen på ett helt okej sätt. Fick skjuts av söt Robin ner på byn då Buken bestämt sig för att inte fungera. Satt ute på bron i det härliga vädret ett tag innan det var dags att ställa sig i ordning. Kristina kom och hämtade mig och F och körde hem oss till henne där det vankades mat med Maja och Nicole :D Gooood mat och mycket trevligt sällskap. Efter någon timma kom Ida, David och Kalle och joinade och det blev då dags för skattjakt ute på gårn där det låg 16 påskägg gömda. Tog en snabbtitt på kartan och därefter var jakten i full gång! Jag och Fellan lyckades kamma hem 4 Jäger flaskor (äggens innehåll) nöjda ;) Gick in och fortsatte ha trevligt och fick då även sällskap av Tesso och hennes crew :) Ola kom och plockade upp oss vid halv elva sen var det shake shake shake inne på hotellet som gällde! HUR JÄVLA ROLIGT SOM HELST! Lätt en av de bästa kvällar jag någonsin upplevt på Skalet. Alla var där, alla var glada och fulla. Kan det bli så mycket bättre?! Dansade även denna kväll så svetten rann och blev bjuden på en massa gott från baren. Jaa, en kanonkväll var vad det var! Lite efterfest på Karsnäset sen på natta innan det var time to sleep.

Söndag:
Dagen har i det stora hela mest bestått av att skratta. Skratta så tårarna runnit och magen värkt. Allt detta tack vare en man, Moggen. Hahaha, fy fan vilken kille alltså! Blev hämtad av Robin vid två tiden. Åkte då ner till byn och packade ihop mina saker och skulle sedan till och åka hem. Vad händer?! JO, bilhelvete startar inte. Ringer förtvivlad till Ola och ber honom komma och hjälpa mig. Ola kom och tillsammans med Tessos hjälp och startkablar försökte vi få igång elendet. Gick inte. Helt död. Ola kom på att jag fått soppatork. Jaha . . . visste inte att man kunde få det av att bara ha bilen stående men tydligen. Åkte bort på Time och fick låna en dunk som jag tankade i lite bränsle. Tillbaka till brottsplatsen för att lirka ner vätskan i tanken. Gick tillslut och jag kunde äntligen åka. Stannade för på puben i Klövsjö där Jonny, Magnus och Moggen va. Surrade lite med dom och följde sedan med på en biltur runt i byn. Tillbaka till Katrina där jag satte mig i min bil och åkte hem till Rätan där det bjöds på mat. Är nu hemma i Svensta och njuter av lugnet trots att jag faktiskt måste erkänna att jag inte hade tackat nej till utgång . . . men va fan, ska upp och jobba i morgon så det är nog bäst att hålla sig i skinnet. Tea och Flisan dom tokarna tog och åkte till Funäs där det var skotercross tävlingar idag. Att ni orkar kära ni ;p

Nä nu ska jag ta och packa ur väskorna, ropa in katterna och sedan lägga mig i MIN säng. Oh, sa gött de ska bli!

Förresten så har jag fått jobb, kommer att vara på treklövern i Åsarna i sommar och jobba natt, fint de :)


Bra dag :)


Blev väckt i morse, halv sju, av Tv'n som gick igång på volym 38 . . . hej å hå.
Måste nog vara den bästa väckarklockan jag nånsin haft det, tv'n alltså, går ju inte att undgå då den sätter igång samt att jag ju måste gå upp ur sängen för att stänga av den (dock går jag och lägger mig på en gång efter att jag gjort det . . .) Nåja, masade mig tillslut upp ur min utomordentligt sköna säng, sminkade mig lite, utfodrade djuren, kollade igenom handväskan och dess innehåll, ja det vanliga alltså.
Blev upphämtad av E-L och Karin och åkte in till stan. Var in en sväng på Campus, hämtade ut min SonyEricsson och skällde lite på idioterna på Telia, kikade efter klipptid men avböjde då det var ungefär två timmars väntetid :/ Mötte upp Tommy (E-L's morbror) och gick och käkade lunch med honom på Tuttis.

Blablabla.

Hur som haver, resultatet av min lilla stadstripp blev; en ny svart klänning, en svart apsnygg hatt, en massa armband, en jättesöt lila sjal, lila strumpbyxor, hårspray och födelsedagspresent åt mamma :) + att jag lämnade in mina älskade G-Star på kemtvätt. Vågade inte prova få bort vinet på egen hand så det är bättre att låta proffsen fixa det. Hoppas dom är klara i morgon!

Katterna har fått fnatt, dom är så arga . . . håller på och slåss med varandra och Gandalf den jäveln har börjat morra :s Hoppas dom blir lugna av lite fjäll luft, dom ska nämligen få följa med mig till Vemdalen och bo med flickorna :) Håller innerligt tummarna för att det ska gå bra . . .


Nä nu ska jag betala lite skulder och sedan traska bort på Glasbanken - här ska shoppas :D


Glad Påsk om vi inte hörs nåt mera.


Proud Norling.


Så var man tillslut hemmavid igen då, känns fint :)

Jobbat idag, gått som smort må jag säga, rätt mycket folk och jag har varit på topp mest hela dagen :)
Fick en liten svacka alldeles där efter lunchen men det hör ju som till då man är proppmätt, visst?

Då jag anlände till Svenstaviket igen svängde jag in på Dollar en sväng för att språkas lite med Bogo, lika roligt som alltid, haha. Om det är nån som kan få mig att skratta så är det fan i mig han alltså! Många plus i kanten till dig min vän! Susade hem och svidade om till träningsstassen, plockade fram cykeln och satte kurs mot Brånan. Var inte helt hundra på om jag skulle klara det hela vägen dit men skam den som ger sig! Cyklade hela vägen dit och hem - summa av kardemumman blev 18 kilometer! NÖJD SOM FAAAN!
Det där ska jag alla gånger göra om, inte så farligt jobbigt om man har musik att lyssna på och en envishet som inte är utav denna värld ;p In på Ica för lite frukost inköp och sedan Pulsen för lite stek i solariet.
Kvällen avrundades med middag/framtidsplans snack hemma hos modern tillsammans med henne och Karin.

Tjiiihoo!
Känner mig glad nu, allt bara flyter på och i just go with the flow liksom :D Me like alot!
Nu ska jag bara skaffa mig ett ställe att bo på, helt tillsammans med katterna sen är allt bara perfekt!

I morgon är det sista arbetsdagen innan jag får avnjuta mina två efterlängtade lediga dagar, fiiiiint som snus ska det bli! På torsdag blir det brädåkning och chill i backen med godingarna, därefter After Ski på Skalet där kussarna ska spela. Nån som vill haka på, ju fler desto roligare, nån? Klövsjö på kvällen - Nice det kommer att bli!

Nu ska jag ringa pappa och sedan duscha, hoppas ni får en fortsatt trevlig afton :)


H J Ä L P !


Nu behöver jag Er hjälp kära läsare så visa vilka godingar ni är nu och svara på denna fråga;

- Hur faan får man bort rödvin från kläder?
Har spillt ner mina 1300 kr jeans och hatar nu mig själv för det.

Snälla snälla snälla hjälp mig, hur får jag bort elendet?!


Förstörd för livet.


Finaly home!
Den här dagen har varit den längsta i mitt 22 åriga liv . . . pust och stön!
Men nu är den över och jag kan äntligen andas ut.

Länge sen jag gav en riktig update nu, få si, va ere som har hänt sen sistens?

I veckan har jag jobbat, typ det enda jag gjort. Eller jo, var in i stan i torsdags med mamma och Emma och kikade på en föreläsning med Mia Törnblom. Men shit vilken kvinna! Nu vet jag vad jag vill bli då jag blir stor i alla fall :) Intressant verkligen och man fick sig några tankeställare.

Efter jobbet i fredags var jag ute och motionerade en timma sen blev det solariet. Mat hos mamsen och sedan Oviken för filmtittning. Slumdog Millionaire, helt okej faktiskt.
Efter jobbet igår åkte jag direkt hem till mamma för att äntligen få återförenas med min kära telefon N95:an. Känns helt och hållet underbart att åter få ha en riktig telefon, en med kamera, färgdisplay etc etc. Jaa, kärlekn är oändlig! Käkade middag och drog med mig syster hem till mig för fix innan den stundande festen. Nöjda med våra utseenden strosade vi bort till Niklas och Björn där det var lite förkrök :) Trevligt trevligt. Vid elva, halv tolv begav vi oss bort mot Oviken då i sällskap med Natta och Niklas - SKOJ! Minns egentligen inte så mycket från själva festen men det var nog skoj . . . ? Emma blev i alla fall kvar där över natten då hon däckat i en soffa och vägrade vakna - så gåre ;p

Jobbat idag och det vill jag lova är bland det jävligaste jag varit med om i hela mitt liv. Ont i hela kroppen, trött och bakis . . . kan det om möjligt bli sämre!? Nåja, jag fixade så det är väl inget att gnälla om nu.


Nä nu ska jag äta lite och sedan hoppa i duschen.
Kanske hörs senare.

Tjing.


Haaaj.


Helt förbaskat trött och jag har inte uppdaterat på hur länge som helt, skämmes!
Men i morgon, i morgon lovar jag att ge er något riktigt långt och bra att läsa . . . dock efter att jag rastat kroppen på en springtur och själen i solariet :)

Tills vidare måste jag bara berätta att jag kanske just nu är hur glad som helst, fick reda på idag att jag kommer att få tillbaka en rejäl slant på skatten, en hel månadslön ta mig faaaan! GILLA LÄGET! :D

Nu blire Slumdog Millionaire (om den behagar bli klar nån gång vill säga) sen sova.
Jobb i morgon igen, bara fem dagar kvar nu innan ledigheten knackar på, sånt tycker vi om.