Blame it on Elle, okey?


Nämn något som gjorde dig glad igår: Då jag insåg att det faktiskt blev en hel del pengar över även när räkningarna var betalda.
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sminkade mig i guess.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Visade Pelle de olika klädslarna som finns till soffan jag spanat in.
Det sista du sa högt: "Men det är faktiskt så" (jag konstaterade för Pelle att det faktiskt är så att han är det finaste jag vet).
Det senaste någon sa till dig: "Aa, Svenska Spel gillar jag å" (Pelle ska till och spela poker).
Vad har du druckit idag: Hum, lite cola, Ramlösa och MER äpple.
Vad var det senaste du åt: Lite godis som jag snodde från Pelle då jag var på Acb.
Vad var det senaste du köpte: Det senaste av dagens alla inköp var en Plopp på Acb :p
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun.
Vad är det för väder hos dig nu: Väldigt mörkt ute så jag har lite svårt att se, men jag skulle tippa på att det är rätt vindstilla, nån minusgrad och rätt behagligt ändå.
Godaste glassmaken: Hum . . . det finns nån med rabarber, kommer dock inte ihåg vad den heter, god är den i alla fall.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jaaa det gör jag nog.
Sover du tungt: Ooh ja! Pelle skulle nog kunna ta sig för med vad som helst då jag sover utan att behöva vara rädd för att väcka mig. Härom natten vickade han ut hela "burken" som vi har hårdbröd i, jag märkte inget.
Drömmer du mardrömmar: Det händer men tack och lov inte så ofta.
Trivs du med ditt jobb: Jodå det gör jag, skulle dock trivas ännu bättre om jag kunde komma in i någon slags rutin snart.
Favoritklädsel: Långkallingar och munkjacka, helst några mysiga tjocksockar till det också!
Favoritlåt just nu: Jaaadu, kan tänkas att det fortfarande är The Drugs Don't Work med The Verve - underbar!
Vad ser du om du tittar till höger: En Pelle :)
Vad gör dig glad just nu: Att tv-bänken blev så jäkla bra, bättre än jag vågat hoppas på samt att jag nu endast har tre julklappar kvar att inhandla varav två stycken jag vet vad jag ska köpa.
Vad ska du göra härnäst: Göra mig klar för natten och sedan gå och lägga mig.
Höger eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Nöjd, inte ofta jag "säger" det och verkligen menar det men så är fallet, jag är nöjd, nöjd och trött.
Favoritgodis: Shit va svårt, godisexpert som jag blivit nu på äldre dar måste jag säga att det finns en jäkla massa gott men att man blir fruktansvärt less på det då man har som arbete att beställa och fylla på flera hunda kilo i veckan . . .
Kläder just nu: Jeans, linne och min älskade palestinasjal.
Sommarplaner: Ingen aning, resa lite kanske, Bulgarien flickor?
Hur många kuddar sover du med: Två, såvida jag inte råkat knyckt nån av Pelles ;p
Spelar du något instrument: Nope.
Morgon eller nattmänniska: Natt . . . trist men sant.
Vad är viktigast för dig: Att jag och mina nära och kära mår bra.
Är du kittlig: Mmm, fruktansvärt :/
Snarkar du: Inte vad jag vet och då Pelle nån gång sagt att jag gjort det vet jag inte om jag ska tro honom eftersom det oftast kommer fram då jag anklagar honom för att ha gjort det . . . han säger nog att jag också gör det för att inte känna sig så dålig ;p
Stjärntecken: Vädur.
Äckligaste insekten: Spindlar (!!)
Stökigt eller välstädat: Välstädat! Hatar verkligen då det är stökigt . . . dock är det jääävligt stökigt här nu men det ska det bli ändring på nån dag framöver - promise.
Längtar du mest efter just nu: Nästa ledighet, haha, nämen jag längtar nog lite efter morgondagen ändå, jag längtar tills den värsta tröttheten har lagt sig och jag kommit in i jobbet.


Nu - godnatt.


Sundsvall.


Herre jösses vilken dag det har varit, full huggning från morgon till kväll.
Hämtade upp Sophie straxt efter nio, var framme i Sundsvall vid elva-halv tolv och därefter har det ruschats in och ut mellan alla butiker (nästan) i Birsta. Både jag och S har fyndat en hel massa massa och båda åkte vi hem ett x antal tusenlappar fattigare men ack så mycket lyckligare :) (citat av Sophie).

Mina bästa fynd under dagen har varit (förutom alla julklappar som jag lyckats hitta) en ny tv-bänk; rätt låg och svart (!), ett par snygga vinterskor och ett par snygga pumps (som jag dock tror att mina fötter kommer att få en hel del problem med :/) En helt perfekt dag från början till slut, en massa prat, skratt och skvaller - just love!

Tack Sophie för en fantastisk dag, var värt jäkligt mycket för mig <3


Sen jag kom hem har jag visat Pelle alla mina inköp samt skruvat ihop tv-bänken, blev såååå bra!
Nä nu ska jag fylla i en lista och därefter krypa till kojs, jobb på Skalet i morgon . . .


Min Pelle är det finaste som finns! <3


Finnes: Motivation.


Innan jag åkte bort på Dollar hade jag verkligen motivation till tusen för att röja upp här hemma. Dock försvann den någonstans mellan gardinerna och kassan. Blev hur som helst kvar alldeles för länge och då jag väl tog mig därifrån svängde jag upp till mitt gamla förråd för att hämta lite julsaker. Blev dock kvar ännu lite längre där då jag hittade en massa saker jag inte sett på länge, bland annat en "gästbok" som jag hade under mitt sista år i Rätan/första i stan, haha, stog en del roliga saker i den. Då jag äntligen lyckats ta mig därifrån och in genom dörren här hemma sköt jag upp städningen ytterligare lite till och gick ut på baksidan för att göra klart där. Bar bort lite saker, sopade en massa massa snö, satte granris i krukor . . . visst det blev fint men det tog verkligen bort den sista lilla motivation jag hade kvar.

Nu är då frågan; ska jag påbörja en städning nu som jag vet kommer att ta hur lång tid som helst eller ska jag skjuta upp den till . . . eh, ja jag kommer ju att jobba tors-sön så det lär väl antagligen inte bli före helgen i alla fall. Och gör jag det inte före helgen blir det fel eftersom det är första advent på söndag och då måste allt vara klart, hum.

Tvångstankar?
Jag?
Nej men hur kan ni tro det . . . ?

Vi gör såhär, jag börjar städa och inväntar svar från Sophie angående morgondagen. Blir det Sundsvalls tripp avslutar jag städningen där jag håller på och spar resten till en annan dag, blir det ingen tripp gör jag klart grov jobbet idag och fortsätter med finliret i morgon.

Jisses om man ändå kunde vara karl.
Pelle bryr sig då rakt inte om hur det ser ut här hemma, eller jo nu kanske även han börjar rynka pannan lite men annars är det inget som bekommer honom. Så är det med det mesta förresten. Jag vill ha nya fina saker, såsom soffa etc och han nöjer sig med det som redan finns - han bryr sig inte.
Fan va lättsamt det verkar vara.

Pust, stön och suck.
Sophie ring och ge mig glädjande besked nu så jag slipper ;p


Grann elende!


Om det är någon som verkligen kan reta gallfeber på mig så är det grannen ovanför . . . ååh!
Oftast gör han inte så mycket väsen av sig men det finns dagar då han vill dela med sig av sin, enligt mig, oerhört dåliga musiksmak. Idag är en sådan dag. Det dunkas och spelas dålig 90-tals musik.
Skickade just ett sms till honom där jag skrev att han skulle sänka och frågade samtidigt om det inte räckte med att bara han hörde vad som spelades . . . tydligen gick inte det in i huvudet på honom. Stackars människa.

I och för sig är det ganska lyhört här men jag betvivlar att han hör exakt vad jag spelar (så han kan sjunga med till texten) då jag spelar musik, mycket tveksam till det . . .

Varför bor inte jag i hus?


Nu ska jag åka bort på Dollar en sväng. Kika på lite gardiner samt ordna med lite lönepapper.
Därefter ska jag ta itu med städningen . . . jippie vad jag längtar . . . eller så inte, eller jo lite, men bara om jag får börja pynta lite. Ska ringa till mamma och fråga om det är okej, så att det inte är för tidigt alltså ;p Mamma hon vet hon, haha.


Katterna ska få komma in också, dom har varit ute tillräckligt länge nu.
Känner mig lite taskig, har nämligen klätt balkongräcket med granris, en mycket gemytlig sak enligt mig. Dock tror jag inte att katterna ser det som så gemytligt då de har brukat använda räcket som "spaningsplats", nu kan de inte längre göra det då jag antar att det kanske sticks lite på dom . . . sorry.


Men Erik va fan!?
"What is love, baby don't hurt me . . ." som sagt, dålig musik var det ja.


"Det är nattveckan som sitter i"


Karln här i huset skulle nog kunna sova oavbrutet i flera dygn om han fick . . . dom värsta veckorna (förutom nattveckorna) är dessa då han jobbar eftermiddag. Alltså då han jobbar natt kan jag inte klandra honom för att han sover till långt in på dagen/eftermiddagen, jag vet hur jäkla slitsamt det är att jobba natt. Det är sen, veckan efter natt som jag dock är lite brydd över. Han är uppe till långt in på morgonen och sover sedan tills han verkligen måste gå upp, vid halv två. Och den "förklaring" han har till det hela är att "det är nattveckan som sitter i", haha jaja, kanske.


Löning idag, ska betala lite räkningar nu och sedan ta itu med städningen. Blidde inget Sundsvall idag men kanske kanske i morgon, håller tummarna för det :)


Katterna har förresten verkligen fått mersmak till att vara ute. Sahara kan ibland bli helt tokig då hon sitter på fönsterbrädan i vardagsrummet och tittar ut, jamar högt och ljudligt, krafsar på dörren/fönstret och beter sig allmänt konstigt. Släpper ut henne för att bara fem minuter senare släppa in henne igen. Jag har dock kommit på hur katterna i det här hushållet tänker, de härjar på och får en att tro att de vill gå ut - så jag öppnar dörren och förväntar mig då att de glada i hågen ska rusa ut och leka. Gör de det? Nej. De sätter sig istället alldeles i dörröppningen och sitter sedan där och tittar. Brukar oftast sluta med att jag får "putta" ut dem annars skulle dörren få stå öppen hur länge som helst innan de är nöjda.

Nåja, nu ska räkningarna betalas, så är det bara.


Sa tröten . . .


Jisses så trött jag blev då, skulle lätt kunna lägga mig och sova ett tag nu som det känns.
Dock är det bäst att hålla sig vaken ett litet tag till . . .

Donat på borta på Dollar några timmar, såg över godiset och började på med Philips grejorna som kom, endast 4 pall (!) I morgon är en Sundsvalls tripp på förslag, väntar på att Sophie ska höra av sig nu och berätta hur det blir. Håller ihärdigt tummarna, skulle vara skoj skoj skoj.


Annars . . . Borde städa men vet fan inte om jag har någon ork till det just nu, tror fan inte det.
Måste åka och köpa snus, kanske till och med cigaretter :/ Måste ha något med lite nikotin i i alla fall - helst nyss. Ja och i samma veva som jag köper nikotinet ska jag åka bort till mamma och låna med mig Bengans lego hem :D Haha, där har vi det!


Måste kila nu - hej svejs!


Det bara vräker ner . . .


Tittade ut genom fönstret nyss, shit det bara vräker ner snö, eller vräker kanske är att ta i men om det fortsätter såhär så har vi snart, enligt mig, en riktig vinter! :D

Får dock en sådan ångest då jag ser all snö, tänker tillbaka på förra årets vinter och alla roliga skoterturer vi var ute på. Åh, varför sålde jag min skoter!? Kan inte fatta hur jäkla dum jag kunde vara . . . nåja, gjort är gjort och går tyvärr inte att göra ogjort :/ Men hur i hela fridens namn ska jag klara en hel vinter utan skoter? Innan jag hade ägt någon själv visste man ju inget annat men att nu gå från en sport skoter med kort matta till en av pappas "glidar maskiner" med lång matta - det känns inte riktigt rätt. Nåja, en vinter lär väl funka. Sen om Pelle gör slag i saken att sälja sin (som han funderar på) så kanske det kommer att kännas ännu lite bättre (missförstå mig rätt).

Ska snart ta en snabbdusch, ställa mig i ordning och åka bort på Dollar för att fixa med godiset . . . igen . . . Sen då jag kommer hem ska här stadas för NU behövvs det verkligen. Vi var ju så duktiga där ett tag både jag och Pelle, plockade bort efter oss, bäddade sängen, ställde in i diskmaskinen, hängde upp kläder/la tillbaka i garderoben . . . Nu vette huen vad som hänt, det ligger kläder (mest mina) över hela sovrummet, disk fulla diskbänken och halva diskmaskinen, skräpit på golvet och sängen ser bara rörig och motbjudande ut. Nä nån timma med skurtrasa, dammsugare och mopp skulle nog inte skada.


Sen var det ju det här med middag också, vad ska vi äta till middag?
Jag och Pelle diskuterade den där saker häromdagen och kom fram till att det vore ruskigt bra om det räckte att man åt "riktig" mat då man hade insperation och ide'er och att det sedan räckte med att dricka ett glas med någon dryck eller liknande. Visserligen finns det sånna där måltidsersättningar i dryckformat men jag är lite skeptisk till dom . . .

Jaja, duschen var det ja, har väldigt lätt att sväva iväg åt andra håll då jag ska göra något som jag finner mindre roligt . . . why?


Tokfan!


Haha, blev så full i skratt nyss.
Satt på toa (med stängd dörr) katterna, Gandalf brukar då bli helt loss, jama högre än vanligt och krafsa på dörren så man tror det ska gå hål i den. Efter många om och men slänger jag upp dörren med orden "jamen kom in då!". Då ser jag Pelles huvud kika fram där bakifrån dörren, haha, den jäveln! Det var han som satt och "krafsade".
Haha, man kan ju inte annat än skratta.

Varit en sväng till Rätan idag. Följde med till Åsarna på Skicenter där pappa, Ulla och Amanda åt (jag och Pelle höll till godo med lite fika). Därefter åkte vi till Svensta igen och hem till mamma och Bengt. P hjälpte bengan med datorn och jag och mamma kikade på "Ensam mamma söker", ååh så lyckligt det slutade :) Anette och Rikard är verkligen gjorda för varandra!

Just nu väntar jag på att P ska bli klar på toa så att han sen kan färga mitt hår. Börjar verkligen se förjävligt ut :/ Huvva. Men med lite ny färg och kanske nån ljusare slinga ska vi väl kunna få ordning på det, tror ni inte?


I morgon är det städdag som hägrar på Ängesvägen 5B. Blir nog antagligen lite jobb borta på Dollar också då jag misstänker att en stor laddning med batterier, lampor etc anländer. Ska även shoppa lite julsaker på Dollar då jag ändå är där. Vill få julfint nu nu nu, det är ju såååå mysigt och såååå roligt att dona på och fixa inför julen!


Fortfarande ingen som är sugen på Sundsvall på tisdag??
K O M I G E N N U F O L K E T ! !


En massa massa.


Fem SKULLE

1. Skulle du vilja vara längre? Nope, rätt nöjd som det är.
2. Skulle du vilja väga mer? Nee, men ett eller två kilo mindre skulle inte vara fel . . .
3. Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? Vem skulle inte bli det?
4. Skulle du vilja ha sex med en kändis? Kanske, men inte så länge jag har min Pelle :)
5. Skulle du vilja dricka dig full nu? Mjaae, nä det kändes jobbigt nu.

Tio KAN

1. Kan du röra på öronen? Haha, japp det kan jag ;p

2. Kan du slicka dig på näsan? Mmm, på nästippen.

3. Kan du kolla i kors med ögonen? Jo.

4. Kan dina föräldrar lita på dig? Ja, det tycker jag att dom kan.

5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Har jag fruktansvärt svårt att tro att jag skulle klara, möjligtvis om jag sov...

6. Kan du vara på fest utan att dricka? Yes i can, blir det en vit februari i år igen tro?

7. Kan dina vänner lita på dig? Jadå, det kan dom.

8. Kan du tänka dig att pierca naveln? Mmm, det vore snyggt med en till där.

9. Kan du suga? Vore kanske bättre om Pelle svarade på den frågan . . .
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Mjaa, det är svårt men det går om jag verkligen anstränger mig eller om jag har gjort upp en deal med Pelle innan.

Femton HAR


1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Säkert, i ungdomens dar blev det nog en del lögner skulle jag tro . . .

2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Nästan varje dag :)

3. Har du ett syskon? Jag har sex i en härlig blandning av hel/halv.

4. Har du varit full den här månaden? Jo, lite småfull har jag väl varit.

5. Har du någonsin haft sex med någon? Har hänt ja ;p

6. Har dina föräldrar ljugit för dig? Mest ttroligt har det hänt nån gång.

7.Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Tröttnar sällan på liknande saker.

8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nä men tänkte snart försöka ta mig upp och göra det.

9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Japp.

10. Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? Nu börjar vi komma in på lite väl privata saker här . . .

11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Mmm.

12. Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? Klart man har funderat men tror inte att det är något för mig.

 13.Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? Jo . . . pinsamt.

14. Har du haft sex med mer än tre personer? Samtidigt, nej.

15. Har du ljugit på någon fråga än då? Varför skulle jag?


Tjugo VEM


1. Vem är din bäste vän?
Hum . . . tror nog att Felicia kan kvala in där :)

2. Vem älskar du? Många, vänner och familj.

3. Vem hade du senast sex med? Meen, Pelle.

4. Vem vill du bli full med? Skulle vilja ta en styggfulla med Pelle på tu man hand, fråga mig inte varför.

5. Vem är den bästa artisten? Det finns ju såå många.

6. Vem pratade du senast i telefon med?  Freddan på Skalet.

7. Vem har du en liten crush i? P E L L E :)
8. Vem är snyggast i världen? Enligt min mening, Pelle.

9. Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? Min familj.

10. Vem är snällast i världen? La familia.

11. Vem är din bästa kompis? Varför samma fråga igen?
12. Vem vill du prata med? Tjaa, ingen speciell.

13. Vem sov du med senast? Pelle mannen.

14. Vem såg du full senast? Hum, haha, jaa mamma var ju rejält dragen förra helgen ;p

15. Vem vet allt om dig? Ingen vet nog allt men Pelle vet nog mest.

16. Vem kysste du senast? Mr. P

17. Vem kramade du senast? Samma som ovan.

18. Vem kan berätta allt för dig? De som känner för det . . .

19. Vem kan du berätta allt för? De närmsta.
20. Vem hatar du? Finns väl nån som inte är värd att nämnas här.

-

1. Vad blir ditt namn baklänges? Adi.

2. Har du gjort en snöängel i år? Nä, kanske skulle ta och göra det nån dag framöver.

3. Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? Måste väl varit då jag föddes, hur länge kan det ha varit, 2-3 dagar?

4. Har en dröm gått i uppfyllelse? Jo nån har väl slagit in :)

5. Tycker du att sengångare är söta? Kan inte komma på hur en sådan ser ut . . .

6. Har du någon gång testat karate? Nix men man kanske skulle göra det.

7. Första sporten du gick på? Antagligen ridningen . . . man kanske skulle återuppta den igen?
8. Minimorötter eller pommes frites? Hum . . . morötter tror jag.

9. Vad längtar du mest till just nu? Tisdag, då kommer lönen :D

10. Hur gammal har du tänkt bli? Haha, tänkt bli! Ja om man får välja så kan jag väl tänka mig att bli rejält gammal såvida jag slipper krämpor, demens etc.

11. Har du haft vattkoppor? Jao.
12. Vad drömde du inatt? Minns inte men nåt var det det vet jag.

13. Vilken tv-serie är bäst? Just nu? Eeeh vet inte riktigt . . . Förr? REDERIET! ;p

14. Vad åt du senast? En bit choklad.

15. Höga eller låga strumpor? Beror på, as snyggt med knästrumpor ju samtidigt som väldigt låga är sköna och praktiska.

16. Vad är du mest rädd för i hela världen? Döden, att bli lämnad själv . . .

17. Läser du på baksidan av mjölkpaketen? Finns det inget annat till hands då jag ska äta frukost så tar jag mjökpaketet.
18. Vad har du för färg på ditt påslakan? Det är rött med en massa vita mönster på.

19. Bikini eller baddräkt? Bikini!

20. Snyggaste läraren? Inte en blekaste . . .

21. Är du mörkrädd? Nä det vill jag inte påstå.

22. Har du någon gång haft på dig ett par trosor? Jaa och jag ser inte det som någon direkt ovanlighet.

23. Riktig gran eller plastgran? Riktig dock är det lättsammare med en i plast.

24. Tänt eller släckt när du ska sova? Kolsvart tack!

25. Godaste drickan till frukosten? Te . . . mumma!

26. Vill du bli president? Skulle kanske inte vara helt fel, dock vet jag inte om jag skulle vara så passande då jag har en benägenhet att skjuta upp saker och ting heeela tiden.

27. Har du spelat tjej i en teater? Hum, kanske nån gång i skolan.

28. Duscha eller bada? Duscha, fast det är ju ruskigt skönt att bada emellanåt också!

29. Har du gråtit i skolan nån gång? Mest troligt.
30. Hur tar du dig till jobbet? Kör bil.

31. Har du någonsin sminkat dig som punkare? Pinsamt men, ja, jag har gjort det . . . en väldigt svag period i mitt liv.

32. Sjunger du på toa? Näe, såvida jag inte duschar då.

33. Vilken färg har din jacka? Jag har ett gäng, med svart är den dominerande färgen.

34. Använder du långkallingar? Självklart, dock endast om jag ska vistas ute under en längre tid, men det är nästan så man skulle ha det oftare - är ju så skönt!

35. Är du höjdrädd? Som en idiot . . .

36. Vilket land vill du åka till? Just nu skulle jag vilja åka till Thailand, eller kanske USA, eller kanske Australien . . . ja någonstans där det är riktigt varmt i alla fall!

37. Vad var det senaste som fick dig att skratta? Antagligen Pelle eller någon av bröderna igår.

38. Vad ska du göra NU? Svara klart på frågorna och sedan försöka ta mig upp ur sängen.

39. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Jo, skulle bli lite konstig stämning här hemma annars.
40. Har du sett din bästa vän gråta? Tror fan inte det . . .
41. Vilka vitaminer åt du när du va liten? Don't ask me, AD-droppar mest troligt.
42. Vad åt du senast? Samma fråga igen, choklad skrev jag ju!
43. Har du fått någon komplimang idag? Japp, Pelle sa just att jag var jätte fin (haha, utan att ens titta på mig).
44. Har du varit med i en rättegång? Japp, då jag gick på skolan skulle vi skriva en artikel om en rättegång och nu inväntar jag en, personerna som förstörde min bil ska dömas och det ska bli mig ett sant nöje att se dem fällas! HAHAHA!
45. Är du polare med grannarna? Polare och polare vet jag väl inte men vi hälsar alltid på varandra :)
46. Vilka språk talar din mamma? Svenska.
47. Vilka länder har du bott i? Sverige.
48. Senaste piercingen? Tungan men det va länge sen nu . . .
49. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Igår då jag skulle hem från Rätan.
50. Gay? Nope.
51. Har du däckat/spytt för att du druckit? Ja, huvva . . .
52. Har du äggat ngn? Haha, inte vad jag vet, eggat kanske.
53. Har du täckt någons hus med toalettpapper? Men varför skulle jag ha gjort det!?
54. Suger det här? Nja, börjar kanske bli lite lång draget nu.
55. Har du varit på stranden? Jo men det var ju ett tag sen nu.
56. Har du haft en stalker? Inte vad jag vet.
57. Minns du din/dina musiklärares namn? Maaagnus! ;p
58. Hur bra är din syn? Bra, dock borde jag väl använda glajor då jag ser på tv, läser och kör bil men jag är lite lat . . .
59. Har du varit på ett party? Jo.
60. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Njaa, tror faktiskt inte det.
61. Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror? Jaha, du är medveten om att han är 5 resp. 3 år va?
62. Har du varit utomlands? Japp japp.
63. Har du sett din bästa vän naken? I Bulgarien i somras var vi inte annat än nakna, på hotellrummet iaf ;)
64. Vilket är de bästa bröllopet du vart på? Det bästa vet jag inte men det vackraste var ju förra lördan!
65. Var är dina syskon just nu? Utspridda lite överallt, två i stan, en i Sthlm, två här i Svensta och en i Kvissle.
66. Vad var den senaste drömmen du minns? I don't remember . . .
67. Vilken tid gick du upp i morse? Har inte gått upp än :S
68. Vad ska du göra i helgen? Nästa helg alltså, jaaa jobba som det ser ut . . .
69. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Okej ska höra vad dom säger för mig låter de bra :) puss"
70. När va du riktigt sjuk senast? Minns faktiskt inte.
71. Vem är den senaste kändisen du tog på? Ööh, ingen aning.
72. Vad finns i din bakficka? Har inga bakfickor på trosorna.
73. Har du färglinser? Nix.
74. Vad gjorde du kl 2 inatt? Sooov!
75. Vad är det första du gör på morgonen? Kollar vad klockan är.
76. Vad ska du göra efter det här? Försöka pallra mig upp ur sängen.

Pain in my back.

 
Blev inget jobb för mig idag då jag hade så ont i ryggen i morse att jag inte tog mig upp ur sängen . . . Måste ha att göra med att jag satt i flera timmar igår på golvet hos mamma och byggde med lego :/ Grattis Ida.

På Skalet går det annars bara fin fint, börjar lära mig systemet nu och igår hyrde jag ut mitt första skidpaket helt på egen hand :) Haha, det är precis som jag tänkt mig . . . nästan. Bak i verkstaden står oftast Henka och där spelas det dagarna i ända hårdrock för fulla muggar, precis som det ska va, eller? Jag trivs i alla fall. Längtar tills säsongen kommer igång på riktigt. Nu är det inte direkt någon rusch där inne men inom loppet av någon vecka lär det nog vara full huggning där. Ska bli skoj, det är ju då man lär sig - då man måste tänka själv!

Barnvakt åt godingarna mina igår. Ritade, byggde pussel och byggde med lego. Dock var det där legobyggandet en fruktansvärt dum idé från min sida . . . det är Bengts "vuxenlego", en jätte lastbil med en miljon smådelar. Gissa vilka som blev överlyckliga då de insåg att de också skulle få vara med och hjälpa till, jo, William och Marcus. Drog dock tillbaka inbjudan till denna lek då Marcus för andra gången vickade ur en burk med en hel uppsjö av små delar . . . då blev det borsta tänderna och sen sängen.
Då avlösningen, i form av Karin, kom åkte jag och Pelle hem och satte igång med att kocka chokladfylld banan i ugn, detta serverades sedan med glass - himelskt gott!!


Nä om man kanske skulle försöka ta sig upp och få på nå kläder . . . Pelle har lovat pappa och Ulla att komma och hälsa på i Rätan, kanske man ska följa med dit en sväng.

So long folks.
Förresten, jag vill åka till Sundsvall på tisdag och shoppa loss på julklappar etc, finns det ingen som känner sig manad att följa med??


Onsdag.


Ligger lite efter i veckodagarna den här veckan, igår hade jag måndag hela dagen, var verkligen övertygad om att det var måndag. Inte förrän på kvällen då jag satt och kikade på Tv gick det upp för mig att det faktiskt var tisdag . . . lite äckligt det där, allt blir konstigt och det är svårt att "komma ikapp" igen.

Jobbat en sväng idag på Dollar. Efter arbetet blev det en sväng till Brånan för lite skvaller och fika med Emma-Lina och barnen, en tur till Dollars kontor för lite påhälsning hos mamma och sen hem. Eftersom Pelle jobbar natt den här veckan fick jag roa mig på egen hand tills klockan var halv fyra, då fick det banne mig vara nog ;p Fast han kan sina knep den där Högström, ni ska inte tro att bara för att han vaknat och legat och dragit sig ett tag går upp . . . nej nej. Då vrider han på en (enligt mig) ointressant dokumentär och ber mig sedan komma och mysa med honom. Till en början blir man lite glad utav detta trevliga erbjudanade men jag har börjat genomskåda det hela och är nu medveten om att enda anledningen till att han ber mig komma och mysa med honom är bara för att han vill att jag ska ligga stilla och vara tyst. Haha, tji fick han, brukar ändå oftast inte funka. Ni som känner mig vet att jag har svårt att vara tyst någon längre stund ;p Så efter några om och men klev han tillslut upp, vi åt lite rester från gårdagen, åkte till Brånan för att hämta hem Caddyn och for sedan och plockade granris som jag sedan pyntade balkongräcket med. Blev så fint så fint :)

En promenad på 1,5 timmar med mamma och sedan var jag en utslagen hjälte som låg och slökollade på "Bonde söker fru" samt "Oskyldigt dömd" på Pelles arm, myys!


I lördags var det fest hos Håkan och Emma-Lina i Brånan. Alla vi som var bjudna (cirkus 25 pers) anade ugglor i mossen, var det ett bröllop på gång? Efter god mat med trevligt sällskap blev vi indelade i två lag, två "lagledare" valdes och sedan blev vi tillsagda att klä på oss och gå ut, ut till eldstaden som de har på gården där det brann en mysig eld. Då alla var på plats blev vi ombedda att ta en varsin fackla (de vuxna, barnen fick hålla till godo med tomtebloss) och tända den i elden. Därefter skulle vi följa efter Håkan och E-L uppför den intilliggande lägdan. En bit uppåt ser jag en massa marsaller som brinner i en halvmåne samt en man som spelar fiol + en då, för mig, okänd person . . . Väl framme vid marsallerna och de två okända människorna ställer sig värdparet framför oss andra på en röd filt som ligger på marken, personen utan fiol, som visade sig vara en kvinna ställde sig framför dem och sa med hög och klar röst "vi har nu samlats här idag..." ja resten kan ni lista ut själva. Jag kan i ärlighetens namn säga att det är bland det vackraste jag någonsin sett i hela mitt liv! Håkan och Emma-Lina som står där framför en båge av en massa brinnande marsaller, vi med alla våra brinnande facklor och snön som gnistrade klar på marken . . . Åååh, allt var så fruktnasvärt fint! Efter sermonin ville givetvis alla föreviga kvällen med en massa kort på brudparet etc. då allt detta var avklarat gick vi in igen och avnjöt de goda tårtorna :) Kvällen fortsatte sedan med en massa prat, skratt och Sing Star, haha, en riktig kanon kväll :)

Tack Håkan och Emma-Lina för att jag fick komma och bevittna denna vackra händelse! Ni är två helt underbara personer och jag älskar er :) All lycka till er kära ni <3


I morgon är det jobb på Skalet som gäller för min del, ska bli riktigt skoj faktiskt!
Dock kändes det lite segt att köra den där trista vägen upp men men, ska nog gå bra, har ju nybränd skiva så ;)


Godnatt.


Mörker.


Sitter och räknar ihop arbetade timmar för plocken nu . . . jisses amalia vilket mörker.
Jag har inte varit sååå duktig att jag skrivit ner för varje gång jag jobbat, eller jo det har jag men på en miljon små lappar. Inte så vidare värst lätt att hålla reda på men nu tror jag att jag börjar få lite klarhet över det i alla fall.
Tidrapporten för Philips är nu skickad - bara tre kvar då :/

Idag hade det varit möte på Acb så då Pelle kom hem var jag som ett barn på julafton = nyfiken till tusen!
Inga roliga nyheter han hade att förtälja (dock inte särskilt oväntade heller), södra ska läggas ner (mitt älskade södra som under en period av mitt liv var mitt andra hem), ytterligare 25 pers skall varslas och, ja, allt ska flyttas upp på Norra. Så trist men som sagt, inte helt oväntat.
Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag är glad att jag slutade då jag gjorde. För som Pelle sa idag "Ida du ska ju vara ruskigt glad att du har allt med jobb klart för dig nu då det är som det är..." Kan inte annat än hålla med honom. Jag är ju inte så insatt men så mycket har jag ju förstått att med den rådande ekonomiska kris som är nu kan det väl inte vara så roligt att vara arbetslös, eller har jag fattat fel? Kanske inte så många företag som väljer att anställa personal nu (?) Men som jag alltid sagt, det finns jobb! Frågan är bara hur villig man är att ta dem . . . samt att man inte ska förlita sig på arbetsförmedlingen för dom kan då inte göra ett skit! Nä, ta saken i egna händer, fråga runt på olika företag om de behöver mer personal, om inte som fast men kanske extra - det är det bästa!
Titta bara på mig, jag skulle kunna få jobba dygnet runt nu om jag ville (haha, dom ringde till och med från Ica nu i eftermiddags och frågade om jag var tillgänglig ;p)


Nä nu ska jag kika på Rederiet och sedan försöka sova lite, uppstigning 6 i morgon :/


Godnatt.


Pappas dag.


Fars dag idag.
Vet inte riktigt om jag sagt vad jag tycker om den dagen någon gång (?)
Aah, strunt samma, ni dör nog inte av att återigen höra att jag tycker att det egentligen är en rätt meningslös dag (morsdag likaså) men men, nu när den ändå finns ska den väl firas :)
Åker till Rätan om ett tag för att fira pappsen :)


SVägerska Gunilla har just varit här på en titt.
Trevligt trevligt :)


Annars är det väl inget nytt, samma lika.


Då jag ändå håller på . . .


Då jag ändå håller på ska jag bjuda på två favvisar från mig också.

Vi börjar med Aerosmith - Dream On



Och fortsätter sedan med Scorpions - Born to touch your feelings



L Y S S N A & N J U T !

Tack för mig.

Till Pelle.





Bara för att jag just idag är lite snäll låter jag Pelle få en av sina favvo låtar på bloggen :)



Time to go.


Trött idag . . . måste kanske försöka komma i säng lite tidigare hädanefter, man ska inte behöva vara gristrött då klockan ringer halv tio :/ Nåja, snart i ordningställd = klar för jobbet. Ska bara ge katterna mat och gå bort på Klövervägen och hämta en bil sen så.

Pelle chockade i morse med att gå upp och vara påklädd och klart straxt efter nio (OMG!) Han och Åslin skulle upp på Skale och hälsa på grabbarna tror jag samt att de skulle neråt Sveg (?) för att kika på en kåpa till Pelles bil.



Nä, är väl dags att lägga på ett kol eller två, känner jag mig själv rätt kommer det att sluta med att jag måste stressa ihjäl mig . . . som vanligt . . .


Film?


Ligger i soffan nu igen, haha, man skäms ju nästan!
Dock har jag faktiskt varit på Ica och jag har faktiskt lagat mat och kikat på "Du är vad du äter" (i och för sig gjorde jag ju det i soffan men men) och nu har jag bara tråkigt.

Vill se nån film . . . nån som har nåt bra förslag?
Har snart kikat klart på säsong 6 av Rederiet så det kan jag inte titta nå mer på, måste låta Pelle komma ikapp ;p
Ska kika runt lite på Cdon etc. och se om jag hittar nåt intressant.


På tal om soffa igen . . . jag skulle nog inte behöva ha dåligt samvete om jag köpte en ny, jag menar det är ju trots allt i soffan som man (i alla fall vi) spenderar mest tid.
(Att jag skriver sådär är mest för att döva mitt "dåliga samvete", fast lite sanning ligger det allt i det).


Tjosan.


Gäsp.
Har legat som en klubbad säl sen klockan 2 . . . såå trött, dock har jag inte sovit . . . Rederiet ni vet ;p

Jobb idag, var på plats klockan kvart i tio och kom därifrån 20 över ett. Lite lagomt sådär.
I morgon blir det jobb mellan tolv och sju. Inte mig emot, Pelle jobbar ju ändå kväll och alla andra är väl uppe i Vemdalen och förlustar sig så då kan jag lika gärna jobba.


Igår var jag och pappa på konsert i Rätan.
Trots att Rätan är en så pass liten by hade de lyckats dra dit några riktigt stora artister ssom AcDc och Mika.
Okej, någon riktig konsert kanske det inte var man kanske inte ens brukar kalla det konsert utan småstjärnorna, hehe Hur som haver, konsert eller småstjärnorna spelar ingen roll, duktiga var dom allihopa och jag hade riktigt skoj!
Efter det tog jag mig en tur hem till Micke och Erika för lite husesyn, gos med valpen och kvaller. Även det mycket trevligt :)

Kvällen avslutades i Pelles armar :)

Hade även besök av fröknarna Halvarsson igår - lovely!


Mjao, om man kanske skulle ta sig för att göra något nu, gå på Ica till exempel.
Måste vara klar med mina bestyr till klockan åtta för då börjar "Du är vad du äter" kan bli bra ikväll.


Dagen bästa:
Jag har fått en kompanjon med plocket på Dollar, thanks Jonas!

Dagens sämsta:
Jag har ännu inte städat upp på baksidan och gjort i ordning för vintern . . .


Jag dööör!



Hur kommer man på något dylikt!?
Haha, finns tydligen folk som har mindre att göra än mig på mornarna då dom ska avnjuta frukosten . . .


I told you . . .



Jag sa ju det - bäst!

TI ft. Rihanna - Live Your Life.


Vilken djävulskt bra låt hörrni!
Precis en låt i min smak . . . när jag hör låtar som denna finns det en person som dyker upp i huvudet: Emma. Tror inte att det finns någon annan människa i hela världen som har precis samma musiksmak som mig. Just me and siss :)


"So live yor life instead of chasing that paper . . ."


Jävla lastbil som ska leverera mitt godis från Godis prinsen till Dollar, den har ännu inte dykt upp. Måttligt irriterande! Nästan så att jag måste ringa och skälla lite på dom. Det är ju nämligen jag som får ta skiten när det inte finns nåt godis i lådorna. Det är jag som får skämmas trots att jag gjort mitt jobb och besällt nytt godis som borde komma idag. Jaja, ännu är inte dagen slut, får hoppas att den anländer snart. Man blir ju ganska låst då man sitter och väntar, kan ju inte gärna åka iväg nånstans ifall lastbilen skulle dyka upp - irriterande? JA!


Kockade en gudomligt god baconsås idag, enkelt snabbt och gott :)

1 röd paprika
1 gul lök
5 färska chaminjoner
1 paket bacon

Hacka allt smått och fräs i stekpannan. Tillsätt mjölk (så mycket du önskar, mer mjölk = mer sås) och rör ner lite Maizena redning. Krydda med salt, peppar och chili efter behag.
Servera med pasta (jag valde tagliatell) - mums!


Ja, jag kanske ska börja med dagens recept . . . hum.
Nåt "dagens" ska jag alltid försöka få med i mina inlägg för att göra bloggen lite roligare, vad tror ni om det? :)


I väntans tider.


Det finns nog ingen människa i hela vida världen som kan sova som karln min gör!
Herregud . . . att liggsår inte uppstått är egentligen ett under.

Själv kan jag inte sova, har redan klätt på mig och kirrat sminket så jag är nu fit for fight!
Snäll som jag är låter jag P sova och går sedan till spisen för att göra i ordning min middag/hans matlåda - ojojoj, bortskämd är han också. Nåja, han är väl faktiskt värd det :)



Design Simon & Tomas.


Chillar lite i soffan såhär på kvällskvisten.
Känns som att den här dagen har varit lång, riktigt lång . . .

Åkte bort på Dollar en sväng vid tolv, fyllde på lite godis och åkte hem igen 45 minuter senare, Lite prat och pussande på Pelle, en sväng på Ica och bort på Dollar igen för att se över vilka sorter vi har av natur godiset. Hemma igen skickade jag iväg en natur godis beställning som förhoppningsvis dyker upp någon gång den här veckan.

Vad har jag mer gjort?
Lagat mat, ätit, levererat mat upp på Acb till Pelle, hälsat på på Klövervägen, pratat med syster och Sophie samt varit på Ica ännu en gång. Meningslös dag :/
I morgon kommer det smågodis så då blir det några timmar på Dollar igen.

Usch, har ångest över mina timmar där. Har inte varit så jätte noga med att skriva upp alla (dock har jag det mesta i huvudet) och nu skulle jag behöva redovisa dessa till de olika företagen jag jobbat för :/ Kanske ska ta tag i det där nu så man får nån lön den 25:e.


Forum i helgen, ska jag dit eller inte?
Om Pelle åker upp då åker jag också upp, stannar han hemma stannar jag också. Fan va löjligt det där lät, det är inte för att jag promt ska vara med honom men jag känner inget direkt jätte sug till att åka upp så om han stannar hemma så kan jag vara hemma med honom. Åker han däremot upp så åker jag också för annars lär jag väl bli ensam kvar då det verkar som att resten av bekantskapskretsen ska upp. Ma få si hure blir!


Blev sugen på vaniljte nu, mumma!
Dock tror jag att jag ska försöka hålla mig tills P kommer hem så kanske jag får sällskap över en kopp :)

På torsdag måste jag verkligen se på "Du är vad du äter", en hel familj som Anna Skipper ska ta sig an, kan bli spännande att se. Nu ska jag återgå till Simon och Tomas därefter är det Cityakuten och efter det Boston Tea Party - en riktig kanon kväll i soffan med andra ord (dock är väl Simon och Tomas ingen direkt favorit men tills vidare får det duga).