Tuttar, tuttar, tuttar överallt!


När jag ändå har glöd i pennan är det lika bra att fortsätta, tycker ni inte? :)

Nu har jag verkligen hamnat i tutträsket igen . . .
Vart jag än tittar ser jag bara en massa tuttar, stora fina fasta tuttar. Lika som jag vill ha på min kropp!

Om jag och Pelle går på stan kan jag rycka tag i honom och fråga (nästan lite hysteriskt) "såg du tuttarna!?"
Svaret från honom blir oftast nej. Detta i sin tur brukar i vissa fall leda till att det ännu en gång konstateras; det är jag som är tutt freaket, inte han.

Vi har nån gång pratat om vad det första man tittar på en tjejkropp är.
Mitt svar är givetvis TUTTARNA!
Pelle brukar alltid chocka mig genom att säga; "tjaa, det är väl ansiktet..." 
What!? Eeh, ursäkta men vart kom ansiktet in i den här frågan? hehe.

Ja, jag är besatt.
Jag vill verkligen ha ett par, helst igår.

Mitt liv skulle med all säkerhet bli bättre om jag hade ett par bröst.
Nu vet jag hur vissa av er där ute tänker; "nej men det är bara besvärligt med stora bröst", "du är fin som du är", "varför lägga pengar på något sådant?" etc etc etc.

Jag kan inte se vad det skulle bli för något besvär för min del att ha stora (större) bröst, tror snarare att det skulle underlätta. Det skulle exempelvis bli mycket lättare att hitta passande underkläder då man förhoppningsvis har en riktig storlek. Sen det som många brukar säga, du är fin som du är . . . kanske, kanske inte. För mig handlar det inte om att se bra ut, det är inte därför jag vill ha större bröst, det är för att jag ska trivas med mig själv bättre. I och för sig har väl det lite att göra med att se bättre ut men i grund och botten är det inte för utseendets skull jag vill ha det, nej det är snarare för "mitt inre", jag är övertygad om att jag skulle må bättre. Sen skulle inte jag tycka att 40.000 kr (om vi säger att det skulle kosta det) är mycket pengar, inte om det får mig att må bättre med mig själv.

En rolig sak är att de som oftast är inte anser det vara nödvändigt för mig att göra en förstoring är de personer som redan har stora bröst. Jag kan sätta hur mycket som helst på att om de personerna skulle haft små bröst skulle de tänka lika som jag, minst 70% skulle göra det i alla fall.

. . . jag skulle verkligen kunna skriva hur mycket som helst om det här ämnet men tror kanske att det är dags att sätta punkt nu, har nog fått med det mest vesäntliga i alla fall.

Jo förresten pappa, du kanske anar vad jag önskar mig i julklapp nu? ;p


Ååh.


Nu vill jag verkligen åka på IKEA, nu nu nu!
Vardagsrummet är tänkt att få sig en riktig makeover och jag har sett ut en hel drös av saker jag vill (läs måste) ha.

Att skaffa IKEA handla kortet är nog bland det bästa jag gjort.
Sist vi var där användes det rätt flitigt och nu tre månader senare är det nästan klart och betalt, super smidigt för mig som är ruskigt kass på att spara och vill ha saker och ting med en gång jag ser dom (trots att jag inte har pengar till det ju precis då). Ska ta mig ett litet snack med herrn i huset, har ju en (enligt mig) bra kompromiss på G. Den går till på följande sätt; Vi sätter oss tillsammans ner och kikar igenom vilka saker vi vill ha, jag åker på IKEA och Pelle får stanna hemma (tro mig, han vill inte följa med!) och för att jag är så snäll och låter honom stanna hemma betalar han hälften av det jag köper . . . Låter inte det som en bra deal ändå?

Nu tänker ni kanske att det ju är en självklarhet att han ska vara med och betala vare sig han är hemma eller inte, det är ju saker även han kommer att använda. Jo, förvisso, men det baseras ju lite på att även han VILL ha sakerna det är frågan om. Känner jag honom rätt tycker han att vi har det bra som vi har det . . . trist men sant. Och då kan ju inte jag åka iväg och handla en massa saker för flera tusentals kronor och sedan förvänta mig att han ska vara med och betala hälften det. Nä, jag måste komma på ett sätt att få honom att se saker ur samma synvinkel som mig = vi behöver nya möbler till vardagsrummet.

Wish me good luck!
Återkommer med resultatet, tills dess ska jag fortsätta att drömma.


Babybel.


Reklamen har jag sett en miljard gånger och det ser alltid lika gott ut då dom öppnar en sån där röd förpackning och tar en tugga . . . mmm. dock har jag liksom aldrig riktigt fått fingrarna ur till att köpa hem nåt, inte förrän igår. Och jag lovar er, det smakar minst lika gott som det ser ut!

Jag pratar givetvis om osten Babybel, haha.
God som få.

Idag va elektrikern (aka Jäger) här och fixade el uttag under diskbänken så nu är diskmaskinen komplett!
I'm so so so happy!

Började jobba klockan två, satt i kassan, prismärkte lite . . . det var väl ungefär vad jag fick gjort innan Lena bestämt sa åt mig att gå hem och inte komma tillbaka förrän hon ringde åt mig, dvs någon gång i morgon bitti.
Nu kan detta lätt misstolkas, hon skickade inte hem mig för att jag gjorde ett dåligt jobb eller liknande, nej det var för att hon såg på mig hur slutkörd jag var/är.
Så i morgon vet jag inte när jag börjar eller när jag slutar. Det enda jag vet är att jag enbart ska koncentrera mig på godiset i morgon, vägrar hoppa in i kassan eller liknande, godis och enbart godis.


Snart drar sässongen uppe på Skalet igång också, spännande spännande :)
Hoppas innerligt att jag klurat ut en bra lösning tills dess, så jag kan kombinera både Dollar och Skalet. Vore ju bra pengar :)
På tal om Skalet (?) blev jag idag överlycklig då jag såg att det snöade ute - finaly!
Var dock inte lika överlycklig då jag skulle köra hem från jobbet med Pelles bil :/ Nog för att den är stor men maken till lätt bil (i baken) får man leta efter, minsta lilla gaspådrag blev det sladd . . . 30 km/h var vad jag maxade på vägen hem, haha.


Adjöken.


Puuuh.


De senaste dagarna har varit rätt slitsamma . . . varit på Dollar från morgon till kväll. Igår blev det från 07 till 20 och idag 07-19.30. Finns så fruktansvärt mycket att göra så man är helt slut då man kommer hem. I morgon har jag dock sovmorgon - börjar inte förrän klockan två :)

I lördags fyllde Marcus 3 år, shit va fort tiden går alltså . . . Då alltså, för tre år sedan den 25:e oktober kom första snön och jag körde i diket då jag pratade med Sophie i telefon för att berätta om lillebror som just kommit till världen. Ja jag säger då det, mycket har hänt sen dess men trots det känns det ändå nästan som att det var igår. Hur som haver, mitt under födelsedags firandet ringer Nordell från Dollar och ber mig komma och se över lösvikten (vilket jag då redan gjort en gång under den dagen). Åkte dit vid kvart i tre och var klar straxt efter fem. Susade då till Rätan för att först avnjuta en underbart god pizza buffé och sedan skaka stj'rt på Panget :) En mycket mycket lyckad kväll! Både jag och Emma stod och diggade framme vid "scen" så vi blev alldeles andfådda, haha. Kvällen avslutades, på Pelles initiativ, med en omgång plump hemma hos Lindbloms (jag vann!) ;p


Pelle jobbar natt i veckan vilket jag finner ruskigt tråkigt :/
Som jag skrev till honom igår; man saknar honom bredvid sig i sängen. Inte saknar som att det var länge sen vi sågs utan mer som . . . eeeh, ja det är ju en vana att sova bredvid varandra helt enkelt. Ungefär som att man skulle hoppa över besticken vid en måltid - det skulle vara något man saknade. (Nöjd över jämförelsen där, haha).


Puh, är egentligen ruskigt trött men vill inte rikgit riktigt än gå och lägga mig. Vill liksom uttnyttja läget till max = jag har sovmorgon i morgon och kan egentligen vara uppe hur länge jag vill utan att vara rädd för att försova mig eller liknande i morgon.

JUST JA!
En mycket viktig sak, inte för er kanske men för mig; vi har äntligen fått in diskmaskinen samt, inte att förglömma, en ny vattenkran till köket (!) inte en dag för sent Bergsbostäder. Men som man brukar säga, bättre sent än aldrig. Dock är det inte helt klart än, elektrikern, som just för tillfället är sjukskriven, måste komma hit och sätta in ett eluttag under diskbänken så vi kan koppla in underverket, nu har vi löst problemet med en skarvsladd men jag tror inte på den lösningen, bara för en kort period.

Inför helgen har jag en liten idé om att ha någon slags halloween fest/tillställning/ursäkt för att träffas här hemma. Dock är inget spikat än men skoj vore det alla gånger. Får se lite längre fram hur det blir.


Nä nu ska jag svida om till nattsärken, blanda ett glas saft (jordgubb/rabarber - underbart god!) och sedan krypa ner i sängen och somna till ett avsnitt av Rederiet :)

Sleep well folks.


Utkast: 99 saker ...

99 saker du inte visste om mig.

1. Fullständigt namn? - Ida Cecilia Norling.
2. Exakt ålder? - 21 år och 6 månader och 26 dagar.
3. Vart bor du? - Svenstavik.
4. Bor tillsammans med? - Pelle, Sahara och Gandalf.
5. Husdjur? - Kattorna.
6. Färg på ditt hus? - Mitt hus och mitt hus . . . fult gult :/
7. När är du född? - 28 mars 1987
8. Klass? - För närvarande ingen men avslutade min skoltid i Mp3b.
9. Vilket år tar du studenten? - Tog år 2006.
10. Något jobb? - Jodå, finns så jag klarar mig och lite till . . .
11. När ska du sova ikväll? - Har väl kanske inte riktigt bestämt det än.
13. Duschat idag? - Nix men det blir nog senare.
14. Kramat någon idag? - Pelle fick sig en innan han for på jobbet i morse.
15. Pussat någon idag? - Läs ovanstående svar.
16. Vad har du ätit? - Mackor med leverpastej och druckit obo'y.
17. Dagens klädsel? - Än så länge bara trosor, bh ochd en pike med Dollar$tore tryck.
18. Dagens smink? - None.
19. Dagens sötnos? - Joker i Rederiet.
20. Dagens roligaste? - Uno i Rederiet kanske . . .
21. Har du många vänner? - Jag har så jag klarar mig.
22. Hur många har du kysst? - Ingen aning.
23. Vem kramade du senast? - Mr P.
24. Hur många har du haft sex med? - Nu gick vi kanske lite långt i frågeställningen va?
25. Hur många har varit otrogna med dig? - Ingen aning, ingen hoppas jag.
27. Har du pojk-/flickvän? - Japps :)
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Pappa.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Sophie som undrade om vi kanske skulle ses i helgen.

FAVORIT
:

31. Film? - Hum . . . Gone in 60 seconds eller Pirates filmerna.
32. Låt? - Kanske Scorpions med Born to touch your feelings.
33. Mat? - Svårt, kanske tacos, eller grillat, eller nåt annat smarrigt.
34. Dryck? - Vatten eller Vina Maipo.
37. Stad? - Jag vill säga London fast jag aldrig varit där.
38. Land? - Bulgarien in my heart <3
39. Ämne i skolan? - Jadu, det var nog mediekommunikation.
40. År? - 06/07.

SENASTE:

41. Personen du tänkte på? - Tjaa . . . Marcus som fyller år i morgon.
42. Personen du kysste? - Varför känns det som att jag redan svarat på den här frågan . . . Pelle.
43. Gången du spydde? - Oj, hum, stråket måndan kanske.
44. Gången du grät? - Nån gång nu i veckan tror jag, dock vet jag inte riktigt varför . . . trötthet/utmattning kanske.
45. Pizzan du åt? - Det var igår till lunch, Grandiosa Mexicana xtra allt ;p
46. Gången du var i göteborg? - Det var länge sen, var det då jag gick i sexan tro . . .?
47. Gången du var i stockholm? - Sista helgen i maj :)
48. Gången du var full? - Förra torsdagen.
49. Gången du var hög? - Never been.
50. Personen som såg dig gråta? - Pelle.

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? - Svart.
52. Hund eller katt? - Tror jag måste säga hund, sorry S och Affe, tycker om er ändå ;)
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - It depends on, båda har sin charm.
54. Tv-spel eller datorspel? - Tv-spel, helt klart!
55. Singel eller upptagen? - Upptagen.
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Inget inget inget.
58. Ragga eller bli uppraggad? - Att bli uppraggad kan få en att känna sig lite speciell (beroende på vem det är) men det kan samtidigt vara roligt att ragga också . . . dock var det länge sen nu.
59. Big brother eller paradise hotel? - Skit program båda men jag skulle nog välja Paradise Hotel.
60. Svart hår eller blont? - Blont på sommarn, mörkt på vintern.
61. Blåa ögon eller bruna? - Riktigt klarblå . . . fast bruna är också jättefint . . .
62. Choklad eller lakrits? - Meeen, jag kan inte välja, lakrits kankse.
63. Göteborg eller stockholm? - Göteborg.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Right.
65. Coca cola eller fanta? - Cola lätt!
66. Pizza eller kebab? - Tror nog på pizza, kebabpizza.
67. Randigt eller prickigt? - Randigt är snyggt.
68. Älska eller älskas? - Att älska och bli älskad tillbaka - de ni, det är grejer de.
69. Leva eller dö? - Live and let die.

ANTAL:

70. Personer du älskar? - Ett gäng, ingen nämnd ingen glömd.
71. Personer du hatar? - Some.
72. Personer som sagt jag älskar dig? - ett gäng ;p
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - Ingen aning . . . eeh?
74. Glassar du ätit på en dag? - 5 kanske?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Ingen tror jag . . .
76. Gånger du haft minnesluckor? - För många tyvärr.
77. Piercingar har du? - Three.
78. Personer du saknar just nu? - Ingen, rätt skönt att vara själv.
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Två . . .

VEM:

80. Vill du kyssa nu? - Pelle.
81. Ska du träffa imorgon? -  Släkten på både mamma och pappas sida + massa gamla godingar i hope :)
82. Sjöng du senast för? - Hum . . . Bengt då han fyllde år kanske.
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Ojojoj, kanske att det var Emma.
84. Spelade du tv-spel med senast? - Sist jag spelade tv-spel (vilket var länge sen) spelade jag själv.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - På en romantisk resa skulle jag ta med mig Pelle.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Tror jag besparar er med den informationen.
87. Förtjänar att dö? - Pass.
89. Vill du sova brevid inatt? - Pelle :)

VAD:

90. Gör dig glad? - Familje, vännerna, Pelle :)
91. Gör dig ledsen? - Svek . . .
92. Vad vill du helst göra nu? - Äta en hamburgare med coleslaw, mums!
93. Önskar du att du slapp göra? - Jobba, eller på ett sätt vill jag jobba men det skulle kännas mycket bättre om man hade så pass bra ekonomi att man själv kunde välja när man ville göra det . . .
94. Vill du ha nu? - Som jag nyss skrev, en hamburgare med coleslaw ;p
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Pengar är nog ändå mest användbart.
96. Längtar du till? - Snön kommer + nästa löning.
97. Tycker du om dina betyg? - Tjaa, dom kunde vart bättre men även sämre.
98. Ångrar du i ditt liv? - Jadu, vissa bråk ångrar man väl, samt saker man sagt och gjort.
99. Är det bästa som har hänt dig? - Då jag träffade Pelle, det var något alldeles speciellt :)


Very Important Person.


Sitter i soffan och laddar med några avsnitt av Rederiet innan det är dags att börja ställa sig i ordning inför kvällens VIP invigning på Dollar. Ska bli riktigt riktigt skoj faktiskt, har sett ut lite roliga saker som jag funderar på att shoppa, bland annat några super snygga köksstolar :)


Den senaste månaden har varit riktigt kämpig men nu är den över . . . samtidigt som det känns skönt är det ändå lite vemodigt. Vi har ju faktiskt blivit lite utav en familj vi där på Dollar. Leif som sjunger, Jonas som ger raka roliga svar, Annelie och Maria som skrattar som ingen annan, Daniel som är allmänt oseriös, Lotta med den sjukaste humorn man kan tänka sig . . . ja, alla är speciella på sitt lilla vis och jag kommer att sakna dom!
I morgon blir det en ledig dag för min del, eller ja, en liten sväng ska jag väl iväg för att se över godiflödet, eventuellt göra en beställning.


Blev en koris det här, kommer mer senare ikväll (kanske).
Nu ska jag hoppa in i duschen och därefter försöka väcka Pelle som sover som en stock här bredvid mig i soffan.


Ida tipsar.


Några låtar som bara måste höras . . . om och om igen:


1. Born to touch your feelings - Scorpions
2. Amazing - aerosmith
3. Beautiful Ones - Suede


L Y S S N A O C H N J U T !



Amazing.


Lördag, vilken underbar dag det är ändå!
Denna helg har varit mycket efterlängtad vill jag lova . . .

Var ju "personalfest" i torsdags. Mat på Draupner, mycket mycket trevligt och en massa skratt :)
Hem till mig en sväng för att hämta lite badkläder och därefter vidare på Pulsen för lite bubbel med Maria, Mia, Jonas, Martin och Björn. Trevlisch. Dock hände nåt . . . alkoholen jag fått i mig gick rätt upp i huvudet och jag blev kanon :s sluddrade och hade mig :/ Är det något jag avskyr så är det faktiskt att själv känna att man sluddrar, att man känner att man inte kan prata riktigt. Man behöver inte vara så full för att göra det (inte jag iaf), ja en jobbig känsla är det. Man känner sig nästan ofräsch på nåt sätt.

Nåja, lyckades ta mig upp igår, kom dock 20 min försent men men, det är smällar man får ta :)
Mådde som jag förtjänade men höll skenet uppe i den mån det gick och spenderade hela dagen åt att prismärka och hänga upp batterier. När det var cirkus 1,5-2 timmar kvar av dagen kommer Martin och säger att vi ska jobba över till sju. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte var nära att en knytnäve kom flygande då . . . Jaja, bita ihop och fortsätta, dock ändrade han sig och vi fick gå hem sex. Mat med Pelle på hotellet sen blev det hem och kura i soffan.


Idag sov jag till två :/
Tycker egentligen inte om att sova länge men idag var det behövligt!
Hade till och med stäng av ljudet på telefonen för att verkligen vara försäkrad om att inte bli väckt av nåt/någon. En visit på Ica och en tur i monstret är vad dagen sedan bedrivits med. Funderar på att åka på bio ikväll men har ännu inte bestämt oss, vi får la se hur det blir.


Smärta.


Det går ta mig tusan inte en dag utan att man kommer hem med smärta i kroppen . . . en dag på Dollar är värre än aööa träningspass i världe. Åh vad jag önskar att jag hade haft på mig en stegräknare från dag 1, lovar att jag snart knatat ett halv varv runt jordklotet.

Penslar penslar, överallt penslar.
Ni kanske anar vad jag spenderat min dag med? ;p
Men snart är det faktiskt klart, en enda sektion kvar, hinner förhoppningsvis med den i morgon.

Fick sluta fem idag, Ida tackar och tar emot.
Dock var planen den att få sluta klockan fyra, hoppade nämligen över lunchen eftersom jag just då hade så bra flyt på allt och tänkte att om jag jobbar på bra så hinner jag klart till fyra. Pyttsan, fem gick jag som sagt hem och då var det inte klart.


I morgon är vi, gänget i butiken, bjudna på middag på Draupner sen får den som vill styra kosan mot Pulsen för lite bad eller vad man nu vill hitta på. Har ännu inte bestämt om jag ska bada men det lär nog bli en tur dit i alla fall. Sen på fredag börjar vi klockan 9 (!) skönt som få!


Nu ska jag kocka tjockpannkaka och sedan spendera resten av kvällen i soffan . . . känns som att det var ett tag sen nu.


Btw, som en extra parantes - JAG HAR BILJETTER TILL ACDC!
Jiho, åker med buss från Ljusdal på morgonen den 22:a, rockar på konserten, spenderar en natt på hotell och åker sedan hem igen på måndag.
Har en känsla av att det kan komma att bli hutlöst roligt. Mina medresenärer är Pelle, Håkan och Emma-Lina :)

Fu satan.


Denna dag . . . det är omöjligt att den har varit lika lång som de senaste dagarna på Dollar har varit, omöjligt. Kan i och för sig bero på att jag spenderat i stort sett hela dagen på en och samma plats, görandes samma sak . . . packa upp penslar, prismärka penslar, hänga upp penslar . . . om jag inte drömmer mardrömmar om penslar inatt blir jag brydd (!) (dock var det ju lite andra saker än penslar, spackelspadar etc). Nåja, har lyckats prismärkt alla varorna nu, nästan i alla fall så i morgon blir det till att hänga upp dom.

Igår blev jag erbjuden ett nytt jobb (!!) got me damit!
På Dollar Store, fast jag kommer inte att jobba åt Dollar, alltså inte få min lön från dom. Hum, nu ska vi se om jag lyckas förklara det här i textformat . . . nog så svårt att göra det muntligt.

Alltså; Dollar har ju en sjuhelvetes massa artiklar, alla artiklarna skall packas upp, prismärkas (för hand) och sedan hängas upp. Den anställda personalen skulle aldrig hinna med allt så därför skickas folk för att sköta det jobbet åt dem. Folket som skickas är anställda av ett företag som i sin tur är anställda av "moderbolaget" för just den produkten. Ex. Cloetta (godismärket) har anställt ett företag som anställer personer som ska hjälpa till att packa upp varor ute i butiker, plockare som de även kallas. Så numera är jag alltså anställd som just plockare och mina områden kommer att bli (vad jag vet idag) Cloetta, Godisprinsen, Day-System och Philips. Det är jag som kommer att sköta alla beställningar och all uppackning. Känns riktigt skoj att få ett så pass stort ansvar :)


Nä nu ska jag sno ihop en pannkakssmet, släppa in katterna, sy upp några gardiner och sedan färdigställa min städning som jag påbörjade i söndags . . . blir det inga mer uppdateringar fram över beror det mest troligt på att jag avled någonstans mellan insläppet av katterna och syinga . . . :S



Bättre till mods.


Idag är humöret lite mer på topp än vad det var igår . . . dock är jag fortfarande äckligt less över att snorungarna i den här byn har så svårt att skilja på va som är ditt och mitt men men, det är ju gjort nu så det är väl bara att gilla läget.

Kalas på Klövervägen igår för Bengan som joinat i 40 års klubben. Trevligt med god mat och dryck. Blev kvar rätt länge pratandes med mamma, Bengt, Emma, Hasse och Angela - trevlisch trevlisch.

Ligger fortfarande kvar i sängen . . . ligger och gruvar av mig. Har nämligen lovat Pelle (och mig själv) att idag då han kommer hem ska lägenheten vara kliniskt ren. Undrar just om jag kanske tagit mig vatten över huvudet nu, att lägga ner kropp och själ i städning var kanske inte riktigt det jag ville göra mest av allt just nu men men.


Ger upp.


När fan får man ge upp, när får man bara lägga sig ner och invänta vad som komma skall?
När får man se sig besegrad av alla jäkla motgångar!?

En motgång gör sig till känna, man brottas med den ett tag och lyckas efter en tid göra sig fri den . . . så kommer nästa . . . dom avlöser varandra dom där. Min första motgång idag var att inte få tag på några AcDc biljetter, trots att jag satt i kö i över två timmar :/ Nåja, det är något jag kan leva med samt att det säkert kommer att dyka upp några nån annanstans än på Ticnet. Motgång nummer två för dagen var att Bengt ringde och frågade vad som hänt med min bil. Inget vad jag vet svarar jag. Det visar sig senare att någon jävel varit framme och krossat rutan på förarsidan och snott stereon. TACK SÅ JÄVLA MYCKET! Åh, jag blir så förbannad.

Nu känner jag mig bara allmänt jävla förbannade less. Snart lägger jag mig bara ner och gråter och skiter i allt. Ska det aldrig kunna gå riktigt bra nån förbannade gång, va!?


Irriterande!


Har nu suttit och vakat vid ticnet.se sedan klockan var kvart i tio i hopp om att få tag på biljetter till AcDc . . . all denna väntan för att få beskedet att det är slutsålt, fy tusan! Nåja, biljetter ska jag ha, på nåt sätt! Finns i och för sig att köpa på ex. biljettnu.se men det känns inte så frestande att lägga ut 1995 kr för en biljett . . . Satan!



Blir sååå irriterad.
Och nu fungerar inte ens ticnets sida . . . grattis till dom, 1-0.

Jaha, hur gör djur nu då?
Ska försöka hitta en lösning.


På grund av mitt sinnestillstånd orkar jag inte skriva mer nu, återkommer kanske senare, då förhoppningsvis lite gladare.


Second time . . .


Katterna, eller snarare katten (Sahara) har ännu en gång bevisat att iq-nivån hos en katt inte direkt kan jämföras med en människas. Katter tycker ju, som ni säkert alla vet, inte om vatten. Sahara har trillat ner i toan en gång och det var nog, som det såg ut, ingen vidare värst trevlig upplevelse för henne (då är ju hon lyckligt ovetande om vad en toa egentligen är men visade tydligt ändå att hon inte tyckte om det). Hur som haver, för en liten stund sedan hördes ett ljud inne från toan, gick dit och kikade . . . Sahara satt på golvet och tvättade sig, kände på henne och hon var blöt om fram tassarna - grattis S, you made it again! Dock inte med hela kroppen den här gången, haha!

Seg dag idag, den har kännts lika lång som de senaste nästan två veckorna gjort sammanlagt . . . vette tusan vad det var. Hoppas det känns bättre i morgon. Borde göra det, det är ju fredag :)


Jag utbrister i ett litet glädjetjut - Wiho!
Det är nu klart att Acdc har bestämt sig för att komma till Sverige under deras världsturne (!) så den 20 februari klockan 19.30 entrar de scenen på Globen, oh my! Biljetterna släpps klockan tio på lördag, jag ska minsann vara uppe med tuppen!


Generation Fett, hum, intressant program men va fan!?
Programmet igår . . . ska man skratta eller gråta? Och det kommande avsnittet, hon VILL bli världens fetast - WHY!? Varför vill man frivilligt, gå en långsam död till mötes? Varför vill man utsätta kroppen för denna tyngd och förstöra leder etc? VARFÖR??
Att man kan vara överviktig (mot sin vilja etc) det är en sak men att sträva efter det . . . ja . . . usch.


Var det något mer jag ville ta upp såhär i skrivandets stund?
Var det något mer än att ännu en gång säga grattis till världens bästa pappa som fyller år idag - GRATTIS! :)


Nu ska jag hoppa i duschen och sedan gå och lägga mig, ännu en tidig morgon i morgon.

Godnatt.

Ida h j ä r t a Pelle!


Förstärkning.


Idag bads det om förstärkning på Dollar vilket resulterade i att Tea och Flisan kom och joinade oss, ska vara där tills på fredag - Ida like alot! :)

För övrigt har dagen flutit på ruskigt bra och jag kände att "idag kan jag stanna länge, så länge jag får". Men så kommer Martin straxt efter sex och säger att vi kan gå hem . . . jaha? Anledningen var att morgondagen kunde komma att bli slitsam för oss. Kanske lika bra då att åka hem och vila upp sig riktigt (i den mån det går/hinns).


Nä nu ska jag pussas med min Pelle :)

Förresten, som en extra liten parantes - jag hatar den förbannade jävla kuk a-kassan!


Solokvist.


. . . så var dom bara en.
Har haft pappa och Ulla på besök nu, fikat och pratat, alltid lika skoj att få besök av dom :)

Pelle har just åkt på jobbet och katterna har lagt sig till rätta i andra änden av soffan och sussar nu sött.
Med andra ord - jag är ensam.
Tror bestämt att jag ska gå och lägga mig nu, ännu en fullspeckad morgondag på ingående. Inte nog med att jag ska jobba i morgon, ska även ringa och bråka med a-kassan som tydligen verkar ha betalt för att göra livet surt för mig :/
Jävla dom!

Jaja, borsta lite tänder och så nu sen får det vara tack och hej för min del.


Godnatt Sverige.


Lång dag.


Herre min skapare så trött förken Norling är.
Dagen har varit . . . lång. Visserligen var det en lång dag igår och en massa långa dagar förra veckan, dock inte som dagens. Vet inte riktigt, har inte kännt mig på topp :/ Hoppas en god natts sömn hjälper och får mig att bli same old Ida igen.


Prismärkning . . . ser bara en massa prislappar framför ögonen med diverse olika valöere . . . samt en massa blomkrukor i olika färger :S
Men vi jobbar på bra och butiken börjar verkligen ta form nu (fast ännu är det mycket kvar).


Ikväll kommer faderskapet och Ulla på besök, trevligt trevligt.
Hade även just en snabbtitt av momma som lämnade lite kattmat som hon hade kvar efter deras katt - vi tackar och tar emot :)


Nä nur blir det lite tidsfördriv på King.com - beroendeframkallande sida.


Schleten.


Uppstigning 05.45 i morse och allt efter det har det varit full huggning . . . börjar känna sig lite lätt seg i kroppen nu.
De 11 timmarna (- en timma lunch) på Dollar har i alla fall gått ruskigt snabbt, packat upp varor heeela dagen lång. Faktiskt rätt skoj men jag antar att man blivi ganska mätt på det innan öppningen.

Då jag kom hem bjöd herrn i huset på pizza ala Sydjemten vilket uppskattades mycket trots att jag inte åt så mycket. Då maten smält lite blev det en tur bort på Klövervägen för att gratulera Bengt som dagen till ära fyller 40 bast!
G R A T T I S G R A T T I S !

Jaa . . . det var väl det.
Tror jag ska krypa ner i sängen nu, känner mig rätt trött och det är en ny lång dag i morgon igen.
(Tror att det mest troligt blir jobb till 19 i morgon).


Godnatt.

Kärlek till min Pelle - you're the best! <3


Rent!


Finns det något härligare än att lägga sig i en ny renbäddad säng!?
Helst att sängkläderna fortfarande är lite svala också efter att ha hänt ute - underbart!


I morgon startar en ny arbetsvecka på Dollar Store igen; 07-18 är arbetstiden . . . känns som att det kan bli lite kämpigt där i slutet av veckan, man lär väl vara måttligt trött kan jag tro. Kanske lika bra att Pelle jobba natt den här veckan, finns ju ingen som "håller mig uppe" då, ingen förutom katterna iaf.
Haha, på tal om katterna. Gandalf var borta nu i eftermiddags, kom inte som ett skott som han annars gör då man ropar. Tänkte väl inte så mycket mer på det förrän jag hörde nån som "skrek", gick ut och öppnade porten och han kom inrusandes, en aningens mer tilltufsad i pälsen än vanligt. Tog upp och luktade på honom, olja . . . antagligen har han legat och tryckt under någon bil för att gömma sig för en annan katt som brukar stryka omking här. Var inget annat att göra än att sätta honom i handfatet och ge honom ett litet bad. Haha, förlåt att jag säger det men herregud va rolig katter ser ut då dom är blöta, dom blir ju så himla små och taniga. Jaa, en rolig syn var det i alla fall!


Nu kanske man ska ta och lämna in en motion för att få träffa John Blund, vore kanske inte helt fel de nu . . .

Godnatt.


Just love it!


Nu är min dator fixad - Taack kära underbara Pelle!
Den är fixad som sagt och jag älskar den (more than ever) snygg ny outlook och . . . ja bara perfekt helt enkelt! :)
Det är så gött med en omformaterad dator, känns som att den är ny då eftersom man måste ladda ner alla program igen etc. Mmm, känns som sagt bra.


Igår var det middag i Rätan då vi firade Ulla som fyllt år och pappa som fyller år på torsdag.
Åt gott (som vanligt) och hade trevligt :)

Idag har vi inte gjort ett endaste dugg än . . . jag har ängnat all tid åt datorn ;p


Nu ska här hängas tvätt.


Fredag.


Jiho, endast 5 timmar kvar nu innan helgen infinner sig - finaly!
Ska bli otroligt skönt vill jag lova.

De gångna timmarna på Dollar har spenderats med att packa upp pall/pricka av varor (leksaker), rätt skoj faktiskt. När det är klart antar jag att prismärkningen börjar . . . By the way, jag försov mig i morse, vaknade tjugo/kvart i sju, ajaj. Dock hann jag faktiskt dit i tid! (Ofattbart, i know).



Åh längtar tills jag slutar nu, vill hem och städa, byta sängkläder och ta itu med tvätte. Jag vill göra helgfint.



Nu ska jag äta.
På återseende.


Linux vs. Explorer.


Om det skulle bli glest med uppdateringar (mer än nu alltså) beror det på att min dator kraschat :/
Jippie, dock trodde Pelle att han skulle kunna rädda bilder etc, hoppas hoppas!

Använder mig just nu av ett annat operativsystem, Linux.
Inte sååå jätte impad, inte då man är van vid Explorer . . . dock kan jag ju surfa och det är jag glad över.


Nåja, trist men sant.
Pelle älskling får kirra biffen :)


Dollar Store.


Snart har en hel vecka på Dollar Store i Svenstavik förflutit.
Som jag sa idag; "veckan har gått fort men det har varit väldigt lång" vilket verkligen stämmer.
Långa dagar, 07-18 . . . dock blir det bra med pengar (hoppas jag).
Det trista med allt jobbande är ju att man fan inte hinner med att göra nåt här hemma.
Kliver upp vid kvart i sex och gör allt jag vanligtvis gör på mornarna - åker på jobbet - jobbar - kommer hem från jobbet - äter - tittar på tv en sväng sen är det fan i mig kvällen för mig.


I morgon efter jobbet hade jag tänkt göra en makeover här hemma, ser ut som att det behövs . . . igen.
Annars är en tur till Rätan inplanerad :) Rätan och en sjuhelvets massa matteräknande, ligger efter som sjutton nu! :/


Åter till Dollar, butiken börjar verkligen ta form nu.
Vi jobbar på riktigt bra (enligt mig) och har idag spenderat största delen av dagen till att prismärka varor vilket jag finner rätt roligt. Haha, dock känns det lite old school att sitta och prismärka varor, att göra något "för hand". På de flesta andra ställena nu för tiden är ju sådana saker digitaliserade men det skulle antagligen inte fungera på Dollar då det möbleras om i hyllorna titt som tätt - tillkommrer och försvinner varor.


Hum, undrar just om man kanske skulle ta och bege sig mot de lite plattare breddgraderna i den här lägenheten; sängen. Skulle ju inte vara helt fel, fast nu börjar ju Hells Kitchen - Åh varför har inte vi någon tv i sovrummet!?

Godnatt.