En dag i bilder?


I morgon tror jag banne mig att jag ska försöka mig på att sammanfatta min dag på jobbet i bilder med start redan från morgonen. Vad tror ni, kan det vara något att få hänga med mig och Flisan en dag på jobbet?

Kan kanske bli roligt, om jag fortfarande har det i tankarna i morgon bitti så ska jag göra mitt yttersta för att det ska bli ett sådant inlägg här inom kort.

Har i övrigt haft en bra dag idag. Gått rätt fort och det har inte varit alltför skitiga lägenheter. Dock tryter humöret emellanåt då man börjar tänka för mycket. Ska försöka sluta upp med det men det är svårt. Hum . . . ska se vad man kan göra åt den saken. På ProVoice gick det bättre en de senaste gångerna jag varit där (fick sålt sex ordrar), men inte så bra som jag skulle vilja att det gick. Enligt mig handlar allt bara om tur. Enligt våra coacher handlar det om att göra sitt yttersta - vilket jag tycker att jag gör?

Vid Wieselgrensplatsens hållplats för spårvagnen hoppade jag av och knatade upp på Coop en sväng för att handla lite. Väl innanför dörren här hemma spatserade jag raka vägen in i köket och påbörjade morgondagens lunch som blev; pärer, köttbullar, gräddsås, kokta grönsaker och hemmagjord coleslawsallad - Mumma! Längtar redan tills klockan slår 12.30 i morgon så man får trycka i sig läckerheterna!

Nu ska jag kika klart på Con Air som jag påbörjade igår sen är det godnatt. En långdag på Fb och ProVoice hägrar även i morgon bitti så det är bäst att man är pigg och allert.


Godnatt.



Förresten...


...så håller jag på att töja mitt andra öra nu. Inte skönt det där inte, huga.
Känns måttligt roligt att veta att jag har 3 mm kvar innan jag är klar :/



Workout.


Tillbaka på brottsplatsen igen då, närmare bestämt i Göteborg - i min lägenhet.

Tågresan gick bra trots att jag fick lite lätt panik då pendeltåget mellan Uppsala och Sthlm stannade på grund av signalfel eller vad det var. På det berömda att jag hann med mitt tåg ner till Götet . . . Kikade på film största delen av resan. Jisses så gött det är med eluttag och möjlighet till Internet uppkoppling. (Jaa jag vet, det är inget nytt, det har funnits ett tag - men jag är ändå impad!)

Ludde darling kom och hämtade mig på centralen och följde med mig hem för att hjälpa mig att få till kanalerna på tv'n så nu är det kirrat. Dock inte den bästa bilden men det får duga så länge :) Kappkörde sedan med honom ut till Torslanda där det blev kaffe och prat med folket.

Tillbaka på Östra Stillestorpsgatan 18 blev det lite plock med tvätt, urpackning av väska samt förberedelser inför morgondagens arbete. Måste jag??

Har i alla fall haft en kanonhelg uppe i Uppsala tillsammans med familjen Wimark. Ville verkligen inte åka hem idag, hade lätt kunnat stanna där nån vecka! Men men, får se till att det inte dröjer alltför länge innan nästa besök äger rum.


PÅ ONSDAG KOMMER EMMA NER!
Och jag är gladigast i världen, jisses så skoj det ska bli att få rå om henne! <3

Nu ska jag kika lite på ConAir innan det är dags att sova.
Godnatt.



Örsundsbro.


Jisses så mysigt det är att vara här!
Vill inte åka hem i morgon . . . vill stanna kvar här i alla fall en vecka till!

Anlände igår, efter en smärt -och felfri tågresa, vid fem snåret i Uppsala där jag möttes av Elin och Karin. Påväg hem stannade vi för på Ica Maxi och handlade lite inför kvällens middag och for sedan till Säva ridskola och plockade upp Sofie. Hjälpte Karin lite med maten, åt och hade trevligt tillsammans med familjen Wimark.

De andra gick och la sig rätt tidigt medans jag och Karin satt uppe med rötjutet och pratade till långt in på natten :)

Blev i morse väckt av söt-Elin som kom med fika på säng. Gick upp och drack en kopp kaffe, ställde mig i ordning och åkte sedan tillsammans med Karin, Fredrik och Sofie till Taxinge slott där vi åt lunch, fikade och kikade runt på området! Helmysigt!

Tillbaka i hemmets lugna vrå bakade jag och Sofie pizza som vi sedan mumsade på till middag. Kvällen avslutades med ett glas rött framför tv'n/datorn. Helt perfekt!

Tåget avgår i morgon vid fyra från Sthlm och jag har som sagt ingen som helst lust att åka tillbaka. Men men, plikten kallar samt att Emma ju kommer ner också! :D


Nu ska jag kika på film innan det är dags att sussa.
Godnatt.



Du är min hjälte . . .


Hängt upp tvätten nu. Just like good old times hängdes den upp på allt som går att hänga på; garderobsdörrar, element, duschdraperistången med mera. Jisses, jag saknar min torkställning! Skulle egentligen ha packat men vet liksom inte vart jag ska börja då det mesta som jag hade tänkt trycka ner i väskan fortfarande är blött :/ MÅSTE MÅSTE ta mig upp tidigt i morgon så jag kan fixa allt då.

Den som känner sig manad får gärna slå en pling där i sexsnåret i morgon, okej?

Har haft en hiskerlig hemlängtan nu ikväll. Längtan efter vintern och snön. Den varan lär man inte se mycket av här nere kan jag tro. Snö alltså. Hur ska jag klara det? Jag som är en riktig snöfantast! Hum . . . Satt och pratade jag och Flisan om den gångna säsongen, skoteråkning med mera. Ååh.

Satt just och undrade varför jag inte tog ledigt hela dagen i morgon. Eller, ja, egentligen vet jag ju varför - för jag behöver pengarna (!) men just i denna stund kändes det som ett oklokt beslut att inte göra det.

Förut idag satt jag och kikade lite på studera.nu tänkte försöka mig på att göra ett gammalt högskoleprov, jisses alltså. Fan inga lätta grejer det där inte. Men men, skulle ju som varit bra om man hade gjort det och då helst klarat det så man slipper ha det liggandes framför sig. Har nämligen nu bestämt mig för att börja plugga. Till vad är inte helt 100% bestämt än men det lutar åt ekonomi (inriktning är ännu oklart). Är så sjukt less på att jobba, framförallt då det gäller jobb man inte helt trivs med. Känns helt bortkastat att varje dag ha ont i kroppen på grund av att man burit tungt, arbetat i alla världens olika ställningar etc. Nä, då är det bättre att göra nåt vettigt av tiden genom att utbilda sig till något man vill bli och sedan förhoppningsvis få jobba med det - tycker jag i alla fall.

. . .  en annan sak jag också tycker är att jag borde gå och lägga mig nu, MÅSTE som sagt upp tidigt i morgon för att hinna packa och ställa mig i ordning.

So long fuckers.
Syns på tåget.


At Antons.


Samma visa idag igen, jag och Flisan tog spånken hem till mig där jag plockade upp lite tvätt sen for vi till Torslanda och Anton Mansion. Kastade in tvätten i maskinen sen bänkade jag mig vid bordet och datorn.

Har nu suttit och försökt klura ut hur FarmVille på Facebook funkar. Haha, lite att göra? Jo. Men det verkar faktiskt va rätt skoj iaf, i brist på annat kan man ju alltid pyssla med det.

I morgon beger jag mig mot Stockholm och sedan vidare mot Uppsala och Örsundsbro - SKA BLI SÅ SKOJ!
Var riktigt länge sen jag träffade moster med familj och ännu längre sen som jag var hemma hos dom så det ska bli riktigt riktigt skojigt! :D

Nästa vecka är det fullt upp på jobb fronten. Mån-tors jobbar jag 08-21, helt ledig på fredag och lördag för att sedan jobba 11-18 på söndag. Puh. Kommer nog att känna på men förhoppningsvis resulterar all möda i mycket cash på kontot!


Nu ska jag och F äta, hon kan hon keringa mi <3


Jag och min dator.


Vem tusan behöver en respektive, en bättre hälft, då man som jag har en dator?
Den kräver ingen uppmärksamhet (ger den dock en hel hög varje dag), den kostar inget - engångskostnad OCH den klagar inte.

Dock . . . den kan inte kramas, inte pussas och inte heller ge en komplimanger.


Efter jobbet idag susade jag och Flisan ut till Torslanda för att storhandla mat. Fyra fulla kassar blev det för inte mer än 800 spänn. Gillar då man kan shoppa mycket och billigt! :) Efter att jag lämnat av F på mansionet åkte jag hem och började kocka. Spagetti och min alldeles egna unika köttfärssås, mumma! Inte igår man åt det, ett bra tag sen var det.

Avnjöt middagen i soffan tillsammans med senaste Wallander; Tjuven. Riktigt bra faktiskt.


I morgon blir det dubbeljobb igen. Kändes dock inte som att jag hade tid med det. Skulle ha tvättat en del innan jag beger mig uppåt mot Uppsala/Örsundsbro. Nåja, ska väl på nåt sätt kunna klämma in det också får jag hoppas.

Nu ska jag göra mig redo för sängen.
Godnatt.


Fasen.


Har kommit in i den där roliga fasen; äta-jobba-sova-dö.
Kul?
Niet.

Men va tusan, pengar är alltid bra att ha lite extra av. Det tackar man inte nej till. Och hur jag än försöker kommer jag inte ifrån det faktum; jag måste jobba för att få dom! :/ Surt men men, taht's life. Otroligt att jag inte upptäckt det förrän nu vid 22 års ålder, men som dom som vet säger; "hoppet är det sista som överger en".

Sen sist.
Var och kikade på Ledin i torsdags med Mackan, Jonas, Caro och Tom. Riktigt skoj var det och sjukt mycket folk. Att den där gamle härken skulle dra så mycket en torsdag kväll trodde jag inte. Som sagt, skoj var det! Då jag och Mackan skiljts åt nere vid spårvagnen och jag var påväg upp till mig upptäckte jag till min stora förfäran att telefonen var borta. Fanns inte. En våg av panik utbröt inom mig. Loggade snabbt som ögat in på fb då jag kommit in i lägenheten, skrev ett snabbt meddelande till Per där jag bad honom ringa/sms till mig för att se ifall nån hittat den. Fick svaret att en tjej vid Eketrägatan hade den och att han var påväg att hämta den. PUH!! Kommer tillbaka till lägenheten och slår mig ner vid datorn igen. Ser då ett meddelande på skrämen som skyltar med att min käre Acer invarderats av Trojaner. MEN KUL!! Inte.

Efter dagens arbetspass var till ända i fredags ägnade jag mig helt och hållet åt min dator i hopp om att få bukt med inkräktaren. Gick inget vidare. Lyckades dock bränna ut alla bilder och all musik men sen kom jag inte längre. Bajs.

I lördags var det stora städar dagen. Gnudde på här i lägenheten, satte upp gardinstång. några hyllor, fixade gardiner, dammade och stog i. Tillslut var det klart och jag kunde nöjt ta mig ett välförtjänt glas vin. Fick sällskap av Ludde och Flisan som joinade mig över några öl innan det var dags att bege sig ut för att möta folket som samlats vid Lasse och Kaasis avskeds fest. Blev dåg inte långvarig vid festen då jag skulle upp och jobba dagen därpå. En snabbis på Donken och sedan Segemyhr tills jag somnade i soffan :)

Jobbade igår. INga större framgångar men lyckades tillslut få iväg åtta ordrar. Vid nio var det dags för bio tillsammans med Flisan, Anton, Ludde och John. Kikade på Inglorious Basterds - KANON RULLE! Lätt att jag kan se den igen och igen och igen!!

Jobbat idag igen. Först på Företagsbostäder och sedan på ProVoice. Det sistnämnda gick käpp rätt åt helvete för att uttrycka mig milt. Sålde inte ett jäkla skit och var måttligt less då klockan slog nio. Väl här hemma blev det matlagning och sedan sängen.

Nu blir det film innan J.B kommer.
Godnatt.


BITTERFITTA!


Precis vad jag är ikväll, så enormt jäkla bitter!
Helvete.

Började med att jag kom hem från jobbet. I vanliga fall skulle det ha varit en possitiv sak men idag kändes det inte ett dugg lockande att inte göra nåt, vilket är vad jag gör då jag är hemma och inte har några pengar. Blev nobbad en date med Flisan och humöret sjönk ytterligare. Kikade på Lipstick Jungle och återfick lite livsglädje. Såg klart alla avsnitt av Lipstick och blev återigen påmind om min bitterhet, ensamhet och fattigdom. Nä, jag skulle fan ha gått på ProVoice och avverkat några timmar där istället.

Måste verkligen ta tag i mig själv nu. Den här förfallna Ida är fan ingen person som jag vill kännas vid. Don't like her.

Sitter i soffan nu, sker ju inte varje dag direkt. Kanske för att det inte finns så mycket mer än en soffa och ett bord här inne än (okej några fler saker men ina direkt "roliga" såsom tv...). Men, som sagt, här sitter jag och det är rätt behagligt. Sitter och tänker över mina synder och försöker komma på vad jag kan tänkas vilja bli då jag blir stor . . .?!


Boooooring.
Ger upp nu, Ludde kanske kan få mig på bättre humör, hope so!


18 and life.


Skid Row är riktigt bra måste jag fan säga!
Hell yeah!

Dagen på Företagsbostäder har varit åt helvete. Ett rent och skärt helvete! Har endast hunnit med att städa en etta och en trea på grund av att människorna som bott i dom inte borde få falla under kategorin människor, nä, snarare svin . . . Usch! Undrar hur många svordomar som kommit ut ur min och Flisans munnar idag, en jäkla massa skulle jag tippa på.

Nåja, kvart i fem var det över och jag började ställa om mig inför kvällspasset på ProVoice. Satte mig tillrätta vid datorn, tog på mig mitt headset och sen var det bara att tuta och köra. Riktigt nöjd över min kväll faktiskt, lyckades få iväg 8 ordrar som i sin tur resulterade i att jag blev kvällens näst bäste säljare! :D Nöjd var ordet!

Nu ska jag kolla upp lite tågbiljetter till nästkommande helg (inte den som kommer nu utan den efter det). Hade tänkt åka och hälsa på moster med familj - vore skoj!

Biljetter nu, Lipstick Jungle sen och slutligen sova.
Natti.


Front.


"Ja hejsan jag heter Ida och ringer från Front i Göteborg . . ."
Just dom där orden far omkring i huvudet på mig. Undrar just hur många gånger jag upprepat dom ikväll. Ett x antal. Kvällen började bra och efter första timman hade jag sålt näst bäst. Sen blev det stopp. Inte ett endaste sälj till. Men jag måste väl ändå se mig som rätt nöjd. Det är ju trots allt bara andra dagen så det får väl vara godkänt.
Nya tag i morgon!

Pratade med Ludde på hemvägen, om allt mellan himmel och jord som vanligt :) Just då jag berättat för honom att jag samtidigt som jag pratade med honom kissade jag och borstade tänderna (behöver jag säga att han var imponerad över min utomordentlit bra simultanförmåga?!) också tog Lena (hans mamma) över luren. Hon berättade att chefen på hennes jobb sagt att han/hon skulle bjuda in lite folk som kanske skulle kunna tänka sig att vara extra vikarier och undrade ifall jag fortfarande var intresserad - självklart! Mer jobb åt folket :)

Jobb i morgon igen, dubbelpass i morgon igen.
Kan inte säga annat än att det tar en hel jäkla massa energi att jobba från åtta på morgonen till nio på kvällen, men va fan, det som inte dödar det härdar! :)

Nu blir det lite Lipstick Jungle innan min date med John Blund.
Natti natti.


Finemang!


Dagen har gått bra. Var nervös till tusen i morse då jag satte mig på spårvagnen men nervositeten försvann då jag kom innanför dörrarna på ProVoice. Satt och lyssnade igenom gamla telefonsamtal som andra personer genomfört för att få ett litet hum om hur ett kunde gå till samt för att få lite idéer om vad jag själv skulle säga. Vid tre tiden satte jag mig vi datorn, loggade in sen var det bara att köra på. Nervöst de första fem samtalen sen lossnade det mer och mer och tillslut fick jag faktiskt sälja en dubbelorder! :) Dock blev det den enda idag men va faan, det var första dan så jag är ändå nöjd. Längtar faktiskt tills i morgon då jag ska dit igen.

Då klockan var sex satte jag mig på spånken och åkte hemåt. Satte mig i bilen och gled ut till Torslanda där det hemms hos familjen Bernhardssons bjöds på god middag och efterrätt - tack underbara ni! <3 Satt sedan kvar och pratade lite samt kikade på mirakelmannen Bolt som gjorde ett häpnandsväckande lopp - igen! Tuff grabb det där.

Väl hemma i lägenheten ställde jag mig och gjorde i ordning en matlåda inför morgondagen. Shit, det var verkligen inte igår! Gillar verkligen att jag varit så pass kreativ som jag faktiskt varit idag, trots att det är söndag. Mer sånna dagar åt Ida tack!

Nu ska jag bärja kika på första säsongen av Lipstick jungle innan det är dags att sussa. Jobb i morgon igen, först mellan 08-16.45 på Företagsbostäder och sedan mellan 17.30-21 på ProVoice :)

Natti natt.


"Jag håller på att röja upp lite här".


Precis.
Röjt i lägenheten största delen av dagen, puh. Jäklar i min lilla låda så mycket saker man har egentligen. Huga. Nu är dock alla köksgrejorna uppackade och alla kläder är ihopvikta/upphängda i garderoberna. Gött. I morgon fortsätter vi med gardinstångsuppskruvning, upphängning av gardiner, frakt av tv och byrå etc. Dock får det vänta till efter sex i morgon kväll eftersom jag först ska jobba mellan 11-18. (Första dagen på nya jobbet, önska mig lycka till!)

Igår kväll satt jag, Per och Mackan här och klunkade lite alkohol. Trevligt! Meningen var att åka in och kika på Europe men vi struntade i det då vi kom fram till att det nog skulle vara rätt packat med folk där. Åkte istället in på Storan där vi mötte upp Flisan, Ludde och Anton (även Jonas kom och joinade). Trevligt tror jag . . . lyckades med en karatefylla. Huvva! Mått som jag förtjänat och har mer än en gång drabbats av kräknings känningar (tack och lov har det inte kommit ut nåt) samt att jag mer än en gång förbannat personen som uppfann vinet och lovat mig själv att inte dricka nåt mer nu på ett tag.

Var in på Coop idag och handlade mat. NÄR gjorde jag det senast? Måste varit nångån innan vårforum . . . alltså handlat har jag väl gjort men inte i samma utsträckning som idag. Om man bortser från alla pengar som man måste lägga ut så tycker faktiskt jag att det är riktigt skoj att handla mat, framförallt om man storhandlar! Nu längtar jag efter lönen så man kan handla upp ett riktigt förråd, längtar tom. efter att tillaga maten :p

Åh nu ikväll har jag fått sån hemlängtan! Skulle kunna göra vad som helst för att vara hos familjen nu! Hoppas så innerligt att det inte dröjer så länge innan jag får träffa dom igen <3

Nä nu ska jag sova lite, hade tänkt försöka ta mig upp vid åtta i morgon så jag hinner ställa mig i ordning samt läsa på lite om jobbet innan det är dags att sticka.


Godnatt.




Ta tag i mig!


Om jag ändå kunde få fingrarna ur och åka till lägenheten och ställa i ordning där så jag kanske kan flytta in nån förbaskade gång! Men jag vet inte riktigt vart jag ska börja . . . ska jag flytta dit allt nu, kläder, skor - rubbet eller ska jag ta "småplocket" nu och vänta med kläderna och det tills i morgon och sedan sova en sista natt här?

Egentligen borde jag flytta allt. Det vore det bästigaste. Så sover jag där inatt. Tror fan att det får bli så alltså. Kändes jobbigt men nån gång måste det ju ske, right?

Blir med andra ord ingen löptur ikväll heller . . . dock har jag faktiskt en acceptabel anledning den här gången!


Packa bilen full (igen) då!


När är man vuxen?


Har gått och funderat på en sak idag; när är man vuxen?
Är jag vuxen?

Jag tar mig själv som exempel.

Jag har bott hemifrån sen jag var 16 år gammal. Jag har varit förlovad i två år. Jag har haft en hund. Jag har bott i ett hus som jag och min dåvarande sambo renoverade lite. Jag har köpt alla mina möbler (nästan) själv. Jag har, sen den dag jag tog studenten endast varit arbetslös sammanlagt kanske två månader. Jag har en egen bil, min andra i raden. Jag har abbonemang på mobilen. Jag har haft två katter. Jag har aldrig fått en betalningsanmärkning och betalar alltid räkningarna den 25:e +- nån dag. Jag har nu flyttat till en stor stad där jag på egen hand och med hjälp av vänner skaffat egen bostad och två jobb . . .

Är jag nu vuxen?

Det där är väl om nåt ett jävligt relativt uttryck! I de flestas ögon är jag säkert vuxen och skulle jag göra ett sånt där löjligt "vilken är din riktiga ålder" test skulle jag säkert hamna på 30++. Men i tex. mamma och pappas ögon kommer jag väl aldrig att vara mer än 12. Underligt det där. Jag ser mig själv som vuxen dock fortfarande med glimten i ögat, glimten av det där ungdomliga. Jag ser mig själv som ansvarsfull och ja, vuxen.

Ville bara få det där ur mig. Tyckte det var intressant att tänka på så jag var tvungen att få det nerskrivet, haha.


Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan invänta Jonas som dagen till ära ska bjuda mig och F på lasagne, det tackar och bockar vi hjärtligt för!


Hemlängtan.


Igår kväll då jag hade gått och lagt mig börjaded jag att titta på en dokumentär om Ted Gärdestad. Programmet inleddes med låten "Snurra du min värld". Då jag hörde den fick jag en sån otrolig hemlängtan. Just den låten påminner mig så mycket om barndomen då jag, syrran och mamma ofta tynade Gärdestad i bilen. Nostalgi på hög nivå! Blev även påmind om min kärlek till Ted! Varför hann jag aldrig träffa honom för!? Dumt. Dokumentären var hur som haver bra och intressant. Ska se till att ladda telefonen med en massa härlig Gärdestad musik så jag har nåt bra att lyssna på på jobbet.

Men åter till min hemlängtan . . . shit alltså! Det är jobbigt det här. Att vara så långt ifrån de som betyder absolut mest av allt på hela jorden. Och att sen inte veta nästa gång man får träffa dom kan emellanåt ta knäcken på en. Har dock inbillat mig att bara Emma kommer ner kommer allt att kännas bättre. Då har jag i alla fall nån. Nu är det inte så att jag är ensam här nere, långt ifrån. Har en hel hop av vänner som alla är lika underbara men det är ändå inte samma sak. Nä, Emma, det är vad som behövs!

Har varit och hälsat på Jonas en sväng ikväll. Druckit kaffe och kikat på Sällskapsresan. Lagomt det en måndag. Har även nu i eftermiddag/kväll varit en sväng i Kållered och Ikea där jag shoppade gardiner, en golvlampa, några kuddar + en del annat nödvändigt krafs. I morgon är det grandfinale som gäller i lägenheten. I morgon ska de sista sakerna in samt även jag själv! Så de så! Vill ta tag i mitt nya liv och det vill jag göra nu!!

Sova en sväng nu så man tar sig upp till jobbet i morgon.
Godnatt.


Söndag natt.


Så låg man här i soffan hemma hos Anton igen då. Sista natten för min del har jag bestämt. Vill hem till mig och sova i min säng så i morgon ska det färdigst'ällas så det går att bo där! :)

Sommarfesten igår blev riktigt lyckad! En hel hop av folk, säkerligen över 80 pers, samlades här på mansionet och har skoj skoj skoj. Vid halv fyra snåret var jag trött och tog en taxi bort till Ramberget och min lya. Gött att sova i sin egen säng. Var inte igår. Har idag inte gjort nåt vettigt alls, dragits med en jobbig huvudvärk och mest bara legat och kikat på film. Gött det också emellanåt.

Ser verkligen fram emot att få min egna bostad nu. Har verkligen bestämt mig för att satsa 100% på träningen då så jag kommer i form nån jäkla gång! MÅSTE MÅSTE MÅSTE! Var upp på Ramberget igår på dan och kikade och insåg att det skulle kunna bli en riktigt fin löprunda där :) Wish me good luck! Tror nästan jag ska börja föra lite "träningsdagbok" här på bloggen. Då har jag ju nåt vettigt att skriva om i alla fall.

Nu är det godnatt.
Jobb i morgon samt att jag ska iväg till nya jobbet en sväng för att skriva på lite papper etc.


Förbannat!


Jag och Flisan har ikväll spikat ihop några pall som i morgon ska få agera bord. Blev helt okej men grabbarna fick färdigställa vårt arbete då myggen blev alltför ihärdiga.

Har sedan dess varit i lägenheten och donat lite. Lite var ordet. torkade lite i vardagsrummet, satte ihop soffan som jag köpte idag. Satte ihop dammsugaren (det var hemskt avancerat) och drog med den några vänder över golvet (den lilla plätt som var fri från kartonger etc i vardagsrummet) och försökte skruva ihop ett vardagsrumsbord. Det är ta mig fan helt otroligt! Tror jag hade det mesta i verktygsväg i lägenheten, allt utom en stjärnmejsel. Gissa vad det var för sorts skruvar som skulle vara i bordet? Gissa om jag svettades och svor mycket!? Gissa om jag var måttligt förbannad då jag tillslut såg mig besegrad och for därifrån . . . Att man alltid ska måsta bli förbannad!

Väl hemma på mansionet kikade jag in till grabbarna i garaget. De håller just nu på att byta motor på en gräsklippartraktor. De ska byta motorn som sitter i mot en hoj motor. Haha, kan nog bli riktigt skoj att klippa gräset här i fortsättningen :p Kom in i huset och finner Fritz helt utslagen på soffan, givetvis den del som nuförtiden fått agera säng till mig. Jag som hade tänkt övertala henne om att ta en sväng in till city för att dränka våra "sorger" i en massa god white russian :/ Trist att hon var tvungen att sova. Trist att jag fortfarande är sugen på att gå ut men inte såvida ingen följer med. Trist trist trist.

Nä tror banne mig att jag ska ta mig en dusch, borsta tänderna och sedan krypa ner och kika på film så jag är fit for fight i morgon då det ska röjas gärnet i lägenheten! Och senare även röjas som faaan här i Torslanda! Så får det bli.


Godnatt så hörs vi i morgon.


Hoooooot!


Jag skulle verkligen ljuga om jag inte sa att det var olidligt varmt här i Götlaborg idag. Jag brukar vanligtvis inte vara den som klagar då det är varmt men idag har till och med jag gjort det. Huga. Svetten har runnit, har faktiskt haft tuttsvett (!!) också, jag som har så stora menar jag . . .

Känner mig betydligt bättre idag men stannade trots det hemma. Dels för att jag inte är 100% frisk och dels för att jag visste att det skulle bli kortdag på jobbet idag, vilket det också blev, Flisan var klar klockan 11.

Jag och Ludde har varit lite kreativa idag. Först va vi på Öb och handlade lite städartiklar sen susade vi vidare till Ikea där det blev soffköp samt vardagsrumsbord, matta och en toasits. Göttans. Att sedan bära upp allt detta till lägenheten var faan inte roligt! Varmt, tung och trångt. Men tillslut lyckades vi och nu står allt där i en enda stor oreda. Ska dit lite senare (då det förhoppningsvis blivit lite svalare) och städa i ordning, i alla fall börja.

I morgon är det då alltså dags för årets upplaga av sommarfesten att gå av stapeln. Är riktigt förväntansfull faktiskt, nästan som ett litet barn dagen innan julafton. Ska bli riktigt skoj!


Fredag 7:e augusti 2009.


Inte sovit bra inatt. Vaknat stup i ett av att det antingen varit för varmt eller för kallt. Dessutom har det inte gått att andats genom näsan vilket är något bland det värsta jag vet. Usch.

Nåja, måste ju ha fallit in i en riktigt djup sömn tillslut eftersom jag inte hörde då Anton och Felicia åkte i morse.

Igår kväll låg jag och funderade på att åka bort en sväng. En lång weekend till England kanske? Skulle vara så sjukt mysigt! Jag och syrran :D Kikade på lite biljetter i oktober/november och fan, kostar ju inte mycket inte. Runt 900 :-/person tur och retur, det är inte farligt alls! Sen vill jag också verkligen åka i höst, ja oktober eller november. Vet inte varför men jag vill att det ska vara kallt . . . :p

Ska språkas mer med syster om detta nästa gång jag pratar med henne (antagligen senare i eftermiddag :))


Nu ska jag lägga på mig ett ansikte och sedan hämta Flisan som nu snart slutar jobba.

By the way - EMMA; I MISS YOU! <3


HELL YEAH!


Fan det rullar på riktigt jävla bra nu måste jag säga!
Blir nästan lite rädd av alla denna medvind, snart måste ett stort bakslag komma för inte kan det väl ska gå såhär bra helt "kostnadsfritt" va? Eller??

Mina bra saker:

1. Vi fick jobb nere i Göteborg, både jag och Flisan.
2. Alla vi träffat här nere och känner sedan förut är gudomliga människor!
3. Jag har fått ett 1:a hands kontrakt på en lägenhet.
4. Flisan ska få ett 1:a hands kontrakt på en lägenhet med gångavstånd till min :D
5. Syster kommer snart ner på obestämd tid.
6. Jag fick idag veta att jag fått jobbet jag sökte här i veckan = extra cash till Ida!

Allt känns faktiskt riktigt jävla gött precis just nu och jag lär inte vara den som flyttar härifrån i första taget, vilket också känns skönt. För första gången på länge känns det som att jag hamnat rätt. Att jag hittat ett ställe att slå mig till ro på ett tag. UNDERBART! :D Det tråkiga med Göteborg är att det ligger ju en bra bit hemifrån, saknar familjen väldigt mycket. Men det är ju sånt som går att lösa, jag får åka upp och dom får komma ner helt enkelt. Sen om bara Emma kommer hit till mig så skulle att kännas ännu mycket mera bättre. Saknar min syster jag, jättemycket mest, varje dag . . . <3

Annars då?
Hemma och sjuk idag. Feber och förkyld. Glad över att det äntligen bröt ut på riktigt men jag blir ju så uttråkad av att inte göra något. Spenderat lite tid med Jonas idag det är väl det mest ansträngande. Blir hemma i morgon också så jag förhoppningsvis är fit for fight till veckan igen då jag ska inleda mitt nya liv som ska innehålla 2 jobb och träning. Jiiiiises! Dock tror jag att det kommer att vara bra för mig, det behöver jag både ekonomiskt och fysiskt.


Flisan, eller som jag numera kallar henne, Fritzel, är just nu upptagen med att göra pasta sallad. Hon kan hon keringa mi!

På lördag är det sommarfest här på mansionet, ska bli riktigt skoj och låter som att det kommer att komma en hel hop av folk. Sånt gillas! Ber till gudarna att jag mår bra då så jag kan ta på mig mina ölglasögon och äga :p Haha.


Nä, nu ska jag rigga en film som je å a Felicia kan kika på.


KanDeeDrawings.


Har nyligen börjat läsa den 
här tjejens blogg. En tjej på 22 år som tillverkar egna smycken och tröjor samt att hon är fantastiskt duktig på att teckna!

Blir, pinsamt nog, nästan irriterad då jag läser hennes blogg. Hon är, som sagt, lika gammal som mig men verkar redan nu veta vad hon vill göra av sitt liv. Hon har ett mål, något hon brinner för och hon gör det förbannat bra dessutom. Jag då? När ska jag bli vuxen, hitta min nisch här i livet och skaffa ett intresse jag verkligen brinner för?

Kanske nån dag, dock inte idag.
Tills vidare ska jag fortsätta att inspireras av denna tuffa tjej!

Ps. kolla gärna in länken här ovan och ta er tid att kika igenom hennes verk, kanske beställa en t-shirt/linne?
Min favorit är trist nog slut . . .

So long folks.



Tack då.


Tack så jäkla mycket för att just jag får må som en påse skit just idag. Idag då solen skiner utanför fönstret, idag då vi blev klara tidigt på jobbet, idag då jag ska åka på Ikea, idag då jag ska dona i lägenheten - varför idag?

Sen är det en sån här irriterande förkylning också. Jag är för frisk för att vara hemma men samtidigt på vippen till att vara för sjuk för att jobba. Antingen så kan det väl gå över eller bryta ut rejält så man slipper detta elende snart . . .


Ligger på sofflocket hemma hos Anton nu. Kikat klart på filmen "Marley and me" helt okej. Inväntar nu min käre vän Jonas så att vi tillsammans kan styra kosan mot Ikea. Både han och jag har ju hem som ska inredas :) Ludde den lille filuren svek och stack iväg och åkte jetski med Sebbe istället och Flisan den svikaren säger att hon helt enkelt inte har lust. Ska nog luska ut ett sätt att få med henne jag . . . kanske min lösning stavas Volvo special? ;p

Kommit på nu att jag tror att jag vill klippa av mig håret även på vänster sida av huvudet. Angelica min vän, varför bor inte du här nere? Känns som att du skulle kunna ha fixat den saken galant, jag hade kännt mig säker . . .


Nä, byta om kanske samt checka av frillan.


Pappi und Ulli.


Fick finbesök här i Götet idag; pappa och Ulla kom förbi :) Nu var det kanske inte så att dom tog svängen runt Göteborg och hem till Rätan igen för att det hade lite att göra, nej nej, de har varit i Tyskland på kalas och var nu påväg hem. Innan de kom till Gbg stannade de för på Ullared (VILL OCKSÅ!) där de shoppade med sig en dammsugare och 21 (!!) par strumpor till mig - Tack så hemskt mycket kära ni! <3 Åkte och visade av min lägenhet och sedan en sväng till Torslanda så jag fick svida om från mina, inte så mysiga, arbetskläder och åkte sedan in till city igen. Parkerade bilen och intog en trevlig italiensk restaurang efter Kungsgatan där vi slog oss ner och åt gott, även Ludde och Flisan kom och joinade. Mycket mycket trevligt! Liftade med dom tillbaka till T-landa igen där de överlämnade en hel hop av alkohol till oss innan de påbörjade sin resa hemåt till Jämtland/Rätan.

Mer då. Jag och Flisan har varit och hälsat på Jonas i hans nya lägenhet. Jisses så fin den är och jisses så fin den kommer att bli då han flyttat in lite saker (han bor inte där ännu utan var bara där och kollade läget lite). På väg hem sen passade vi på att fota några av alla äckliga sniglar som kommit fram efter allt regn - fotade dock bara de med husvagnar (skal). Hemma igen satte Flisan på en kanna lut som vi avnjöt tillsammans med Jonas då han kom och hälsade på oss.

Har nu gått och lagt mig, oerhört tidigt för att vara mig! Bra det, är ju faktiskt inte så roligt att vakna varje morgon med samma fråga farandes genom huvudet "lever jag!?" . . .


Ikea besök och fix i lägenheten i morgon; i'm pepp!
Tills vidare godnatt.


"Ängslig man söker kärlek".


Börjar bli sjuk . . . perfekt. Bra timeing Ida, nu när du fått lägenhet och en hyra att betala. Då är det bra att gå å bli sjuk så du inte kan jobba. Ska kurera mig ikväll med te och ryggläge.

Kom hem sent igår, klockan var nog fan ett innan vi rullade in här på residens Bernhardsson. Somnade efter en massa om och men och vaknade 20 i 6 i morse. Jobbat . . . hostandes och med andningssvårigheter. Jag var inte nöjd. Efter jobbet tog vi sexan till Wieselgren och mötte upp Ludde. Lastade ur alla grejerna ur släpvagnen och bar upp dem i lägenheten. Gött att ha en del på plats i alla fall. Nu ska det förhoppningsvis till veckan målas lite i köket och skruvas säng :) Ska bli såååå gött att få ett eget hem igen :D


Osammanhängande det här blev känner jag.
Ger upp nu.


ÖVERRASKNING!


I torsdags eftermiddag begav vi oss mot Jämtland!
Jag, Jonas, Flisan och Mackan intog Jonas bil och tillsammans påbörjade vi de 70 milen upp mot Jämtland. Riktigt trevlig resa som bjöd på en massa vin (för min del) härliga skratt och, enligt mig, bra musik.

Nån gång mitt i natten kom vi fram till Rätan och Antes hus. Satt och drack en liten stund med pojkarna innan jag tog mina apostlahästar och knatade hemåt.

Vaknade vid tio i fredags. Gick en sväng med Frasse och tog sedan med mig honom ner på Handsjön för att hälsa på Flisan och Anton. Språkade lite med dom innan det var dags att åka hem igen för att sedan styra kosan mot Klövsjö och Angelica som dagen till ära lovat att klippa mig och F. Först ut under saxen var Flisan. La i färg i utväxten och gjorde sedan en massa blonda slingor. Jag samlade mod till mig och gjorde något wild and crazy av min frisyr - klippte upp väldigt mycket på höger sida (ser nästan ut som att det är rakat) och sedan en rejäl uppklippning på huvudet också. Apsnyggt! TACK ANGELICA! :D Hem på Gröngatan för dusch och smink.

Vid fem var vi borta hos Ante. 26 tappra själar hade samlats där för att tillsammans marschera bort och gratuelar vår käre vän Per. Sååå rolgit att se hans min då vi kom tågande allihopa sjungandes "Ja må han leva". En riktigt trevlig kväll från början till slut med goood mat, trevliga människor, bra musik - a l l t v a r b r a !

Igår var det rätt lugnt på dagen, satt hemma hos Ante och bara va, gick igenom föregående kväll etc. Liftade med folket till Svensta då de skulle till stan. Myste lite med mamma innan det var dags för mig att åka till Angelica för att ännu en gång låta henne gå över håret med saxen. Ville ha det ännu lite kortare och är nu über nöjd! Hem till Svensta igen för att samla ihop lite saker och sedan in till stan med Ante, Per, Lim och Ola där resten av folket från fredagen + några till var samlade hemma hos Johanna för lite fest. Ännu en trevlig kväll med trevligt folk. Tack för det kära ni!

Sitter nu i baksätet på Jonas bil. Har avklarat filmerna "Liar Liar" och "Wallander-Mastermind" är nu inne på "Min bäste väns bröllop". Haha!

Tänk om jag hade haft mod att be Jonas stanna så jag fick köpa mig en kopp kaffe, då hade jag varit en lycklig tjej . . . hum kanske ska våga fråga :p