HELL YEAH!


Fan det rullar på riktigt jävla bra nu måste jag säga!
Blir nästan lite rädd av alla denna medvind, snart måste ett stort bakslag komma för inte kan det väl ska gå såhär bra helt "kostnadsfritt" va? Eller??

Mina bra saker:

1. Vi fick jobb nere i Göteborg, både jag och Flisan.
2. Alla vi träffat här nere och känner sedan förut är gudomliga människor!
3. Jag har fått ett 1:a hands kontrakt på en lägenhet.
4. Flisan ska få ett 1:a hands kontrakt på en lägenhet med gångavstånd till min :D
5. Syster kommer snart ner på obestämd tid.
6. Jag fick idag veta att jag fått jobbet jag sökte här i veckan = extra cash till Ida!

Allt känns faktiskt riktigt jävla gött precis just nu och jag lär inte vara den som flyttar härifrån i första taget, vilket också känns skönt. För första gången på länge känns det som att jag hamnat rätt. Att jag hittat ett ställe att slå mig till ro på ett tag. UNDERBART! :D Det tråkiga med Göteborg är att det ligger ju en bra bit hemifrån, saknar familjen väldigt mycket. Men det är ju sånt som går att lösa, jag får åka upp och dom får komma ner helt enkelt. Sen om bara Emma kommer hit till mig så skulle att kännas ännu mycket mera bättre. Saknar min syster jag, jättemycket mest, varje dag . . . <3

Annars då?
Hemma och sjuk idag. Feber och förkyld. Glad över att det äntligen bröt ut på riktigt men jag blir ju så uttråkad av att inte göra något. Spenderat lite tid med Jonas idag det är väl det mest ansträngande. Blir hemma i morgon också så jag förhoppningsvis är fit for fight till veckan igen då jag ska inleda mitt nya liv som ska innehålla 2 jobb och träning. Jiiiiises! Dock tror jag att det kommer att vara bra för mig, det behöver jag både ekonomiskt och fysiskt.


Flisan, eller som jag numera kallar henne, Fritzel, är just nu upptagen med att göra pasta sallad. Hon kan hon keringa mi!

På lördag är det sommarfest här på mansionet, ska bli riktigt skoj och låter som att det kommer att komma en hel hop av folk. Sånt gillas! Ber till gudarna att jag mår bra då så jag kan ta på mig mina ölglasögon och äga :p Haha.


Nä, nu ska jag rigga en film som je å a Felicia kan kika på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback