Mitt i natta.


Hemma i soffan är det lugnt och stillsamt.
Kockade köttfärsfyllda tortillas med sallad och vitlöksdressing idag till middag, gött. Åt, slö kikade lite på Beck och läste klart "Heroin diaries". Helvete vilken bra bok! De sensate dagarna har jag förbjudit mig själv från att läsa så mycket då jag vill dra ut på njutningen så länge som möjligt . . .

Blir helt såld av sånna där böcker. Samma var det med boken om Slash. Jag blir helt tagen och önskar inget mer än att jag hade blivit född ett x antal år tidigare i USA. Coolt hade det varit! Nog för att rock 'n roll kan vara riktigt skitigt men jag kan ärligt säga att jag lätt hade kunnat levt det livet, vet inte varför egentligen då det, som sagt var, verkar vara riktigt skitigt men det är ändå nåt som tilltalar mig med det! Det är tufft och det är rock 'n roll!

I morgon blir det mest troligt ett stadsbesök med Flisan (såvida hon inte är alltför bakis) för lite shopping, dock är det endast två saker jag ska handla i morgon; The Dirt, Mötleys bok och en "skrivbok". Resten av shoppingen får vänta tills mamma anländer :)

På måndag eller tisdag är det återigen dags att lägga sig under nålen. Är inte klar än, en jäkla massa saker som ska dit innan det är färdigt (tänker dock inte avslöja något ännu). Gruvar mig faktiskt lite . . . idag var jag så jäkla bakis då jag kom dit så jag hann väl aldrig fatta att jag skulle va nervös. Dock vaknade jag till liv ganska snabbt då nålen kom på plats, satan va ont det gjorde på vissa partier (!!) och nästa gång lär det inte bli bättre - snarare sämre då det är ett än mer ömtåligt ställe som skall prydas. Meeeen, hard as som man är så fixar jag det! ;)

Sova nu så man tar sig upp i någorlunda bra tid i morgon.
So long.


D som i Dagens!



Dagens:



Min senaste kroppsdekoration, inte mer än en timma gammal :)
Just love it!


Spontan fylla och Bridget Jones.


Blev igår bjuden på middag hemma hos familjen Karlsson/Bernhardsson i Torslanda. Grillat kött, pommes, rotfruktsgratäng och sallad och till det ett gott rött vin :) Efterrätten bestod av Äppelpaj och vaniljsås, mums! Tack snälla ni för en riktigt god middag!

Fisk skjuts av snälla Ludde hem till Per där det bjöds på kaffe. Satt och lyssnade på en massa gamla låtar och fick plötsligt ett sånt sug efter en spontan fylla. Ringde de personen som möjligen kunde tänkas ha ett litet uns alkohol till salu men utan framgång tills vi får tag på Ludde som säger att han har en låda Lapin. Ölen levererades och jag och Per mådde gött :) Ringde Robert som även han kom och joinade med en jätteflaska vitt moserande. Hade riktigt skoj och blev uppe fram till sex i morse . . .

Har varit seg idag, seg som fan. Spelat lite Guitar Hero och insett att jag måste skärpa mig på den fronten, har tappat stinget lite :/ Läst en hel massa i boken om Nikki och sovit en sväng. Vid halv åtta snåret kom Flisan och Anton med pizza leverans, tack mina älsklingar!

Har nu packat väskan inför morgondagen då det återigen bar av ner mot Malmö. Gött faktiskt!

Nu ska jag spela lite mer GH innan det är dags att släcka ner.

Dagens:



Orättvist att den här lille ongen kan spela så jäkla bra då jag inte ens kommer ihåg ett enda akord . . . Dock har jag nu bestämt mig för att köpa en gitarr och sedan ha som nyårslöfte att lära mig spela på den, så de så!



Bjuder på en till bara för att han är så jäkla grym!


Christmas outfit.


Dagens:





Vad tror ni om den här nätta lilla blåsan till jul?
Hade varit to die for om det hade funnits mer än oönskat underhudsfett att fylla ut den med . . .


Iiiidol -09.


Fredag = fredgsmys och Idol.
För min del innefattar fredagsmyset ett glas vin (som jag nu ska gå och tappa upp) och en massa tända ljus :) Me like! Ludde är på intågande, typ en dusch och rakning bort. Ska bli skoj att träffa honom, känns som att det var hur länge sen som helst som vi umgicks jag och min lille Ludde . . . inte bra, måste bli ändring på!

Men hur fan ser Stenmark ut now days då!?

Veckan i Malmö har bara flugit förbi och plötsligt var det fredag och hemgång igen. Gött å va där nere, bekvämt skulle man kunna säga! Dock blir man fakiskt less på att äta ute varje dag. Saknar den hederliga falukorven . . .  Dock ska jag nog kunna överleva en vecka till i lyxen :p

I morgon hade jag tänkt, om vädret tillåter, att ta mig en liten löptur in till centrum där jag ska spendera ytterligare 15 minuter i värmen (Gud nåde om solfuckingexemen kommer till baka!).

Nä, måste fokusera på Idol och det där vinet nu, återkommer senare med Dagens!


Today.


Dagens:



Mina älskade älsklingar som jag saknar såååå!
Kan knappt bärga mig tills jag kommer hem nästa gång och kan krama om dom ordentligt!


Maaaalmö!


Jahaa, så låg man i sängen på Per-Albins då.
Kom till jobbet 10 över 7 i morse (30 minuter efter att jag vaknat, r e k o r d !) tog en sväng i solariet och mumsade sedan hotellfrukost :)

Lastade den store vite och begav oss neråt. Var framme i Skåneland straxt efter ett. Bar och portionerade ut alla grejor som hade kommit till de olika lägenheterna vilket tog sin lilla tid. Då det bestyret äntligen var färdigt var klockan ganska mycket, det var mörkt och vi var rätt slut i kroppen. Bestyr nummer 2, fixa lägenheten vi skulle sova i. I vanliga fall då man är nere i ex. Malmö och jobbar bor man på hotell/lägenhet. Denna gången var allt bokat, inte en enda säng ledig nånstans så det fanns inte mycket annat att göra än att gilla läget och bo i ett av våra projekt; en tom lägenhet. Har dock nu skruvat ihop bord, stolar, soffa och tv-möbel samt att Mackan fixat in kanalerna till tv'n. Rätt okej vore det om det inte vore så jävligt att vi inte hittar dynorna till soffan . . . har nu provisoriskt lagt dit kuddar (forfarande "inslagna" i plast) för att få det någorlunda mjukt.

Middagen åts på Harrys, mycket god oxfillé toast med murkelsås och potatisgratäng :) Riktigt trevligt har vi jag och mina två bundsförvanter Mackan och Flisan! I morgon blir vi även joinade av Tobbe, skoj!

Innan jag säger godnatt nu måste jag berätta något hemskt! Idag när vi solat klart var jag riktigt nöjd, det hade tagit rätt ordentligt och jag kände mig fräsch, tills vi stannar vid en mack påväg ner hit och jag går på toa . . . Ser då att mina ben är täckta av röda prickar - HELA JAG är täckt av röda prickar; solexem. Mina armar har sett förjävliga ut idag för att inte tala om mina ben, det ser verkligen hemskt ut! Och kliat har det gjort, så in i helvete - tack och lov har i alla fall det lagt sig nu! Hoppas innerligt att elendet är borta tills i morgon annars jävlar!! Då jag inte har nån sladd till mobilen kan jag tyvärr inte bjuda på någon bild av förödelsen men lovar att kirra det då jag kommer hem . . . hemskt är ordet! Det jävligaste av allt är att jag för det första inte haft solexem på flera flera år och trodde i mitt dumma stilla sinne att jag växt ifrån sånt (!!) För det andra har jag aldrig fått det i ett solarium förut, never ever! Skoj, ska jag måsta vara rädd för det nu hädanefter då jag ska unna mig lite njutning?!

Nu blir det sova så man är fit for fight i morgon då bland annat storhandling på Ikea och varumottagning står på schemat, natti.


Do ya remember!?


Pratar med syster nu och blev helt plötsligt påmind om ett barnprogram från "back in the days" -
Nån fler som minns??




Sagostunden - jävla fint program de!


Inte att förglömma!


Dagens får idag bli:




Me und siss.
För att vi är så bra och för att jag saknar henne så det gör ont! <3


Måndag 2009-11-16.


Hemma igen då, skönt.
Var lite halv kämpigt att ta sig upp i morse men tillslut. Lite överläggning med mig själv och jag bestlutade mig för att ta vagnen istället för apostlahästarna in till jobbet idag. Dåligt i know men jag var helt enkelt för trött.

Rätt lugn dag idag med lättsamma städ, tackar vi för! Vid lunch kom Mackan med presenter åt oss; kniv, hammare, måttband och en skruvmejsel med en massa bitsar :D Haha, nu lell kan vi fixa det mesta jag och Fritz! Då klockan slagit hemgång sakrade jag och F ihop oss och stack ner på gymet för några minuter i värmen. Äntligen gav det resultat! Powerwalk hem och här sitter jag nu, vid datorn.

Tror bestämt att jag ska gå och tappa upp ett bad nu innan jag börjar med middagsbestyren. Känns som att jag kan behöva det; dels för att jag är rätt seg i kroppen och dels för att jag har luktat godare . . .

I morgon bär det av neråt Skåne och Malmö. Ska bli gött att komma iväg en sväng! Så morgondagen inleds först med 15 minuter i solariet och följs därefter av hotell frukost med Flisan och Mackan. Återigen vore det dumt att klaga :) En liten minus sak med hela Malmögrejen är dock att det inte fanns ett enda hotellrum eller lägenhet ledig så vi kommer att bli tvugna att bo i de lägenheter vi ska inreda . . . trist men vad gör man.

Helt okej tvkväll ikväll såg jag dessutom; först ut är "Halv åtta hos mig" som börjar, ja halv åtta, på fyran. Därefter följer "Ullared" klockan åtta på femman och slutligen klockan nio är det "Mamma till en mördare". Alltså vet ni var ni finner mig mellan 19.30-22.00


När?


Satt just och kikade igenom gamla forumbilder som folk lagt upp förutom den enorma längtan efter vårforum som uppstod var det också en fråga som etsade sig fast - När hinner folk med allt de gör?

Under alla de forum jag varit på har jag aldrig upplevt att vi hunnit ätit en gemensam måltid. Det finns liksom inte på världskartan, på sin höjd att man får lite sällskap där i köket då man håller på att bre en macka men that's it. Sen nästa fråga; när hinner man mysa ner sig i en soffa med täcket för att ta igen sig innan ex. afterskin? Enda gången jag suttit en nån av sofforna som finns i stugorna är under förfesten/efterfesten.

För mig/oss har det varit som så:

Maten:

Man har handlat lite mat, typ smör, bröd, kanske nåt pålägg och lite juice. Eventuellt att man kan köpa med sig typ korv och bröd. Men absolut inget mer avancerat eftersom man vet att det ändå inte kommer att bli uppätet. Räcker att det finns nån macka att tillgå då man kommer hem fyllehungrig på natten.

Vilandet:
Vila, vad är det? Är man på forum så är det fullt ös medvetslös! (Framförallt på vårforum då det i regel är kanonväder!) Man vaknar vid åtta snåret, går upp och tar sig något alkoholhaltigt dels för att det ju är forum och dels för att skjuta på den eventuella bakfyllan så länge som möjligt. Efter det första glaset vin eller vad det nu är är det bara att köra på igen. Mest troligt beger man sig till någon stuga på terassen där det finns uteplats att tillgå för solning, sång etc.

Jaa, det var väl egentligen bara dessa två punker jag hade funderingar kring. Helvete, nu blev jag sådär übertaggad igen (!!) Ååååh, varför ska det vara så långt kvar till april?????

Snart kommer Mackan, ska försöka mota bort min längtan efter forum med trevligt sällskap, film och godis.
Ses eventuellt senare.


Söndagsmys.


Idag har jag och kära Felicia varit inne i staden och myst. Började med att gå på gymet på jobbet för att avnjuta ytterligare 15 minuter i värmen. Blir lite besviken dock, vill ju se resultat på en gång, så fort man kliver ur vill man se förvandlingen - dock har det ju tagit. Solning i morgon efter jobbet igen.

Efter solningen blev det fika inne i 5:an, chailatte och ugnsbakat valnötsbröd med parmaskinka och brei - mums. Strosade omkring och kikade runt i butikerna. Trist att man inte har några pengar men ändå mys. Har kikat ut lite outfits samt smink till juldan - smoking hot är temat!

Hemma igen nu och ska försöka ta mig an disken samt fli ihop lite kläder som jag under hela veckan bara ignorerat och lagt på hög . . . NÄR ska jag lära mig att vika ihop kläderna efter att jag använt dom!?? Ringa Per ska jag också göra då han nämnde något om kyckling hos honom igår :)

Har förresten också en hemsk hemlängtan! Tänker tillbaka på förra året den här tiden då jag och Pelle hade vår lägenhet där i Svensta. Jag höll på att planera hur jag skulle pynta och hade riktigt mycket julkänsla. I år är det inget sånt. Ingen snö, mest bara regn och lite blåst (dock har dom pyntat hela stan nu vilket uppskattas!) samt att jag kommit på att detta blir första julen sen jag flyttade hemifrån som jag inte kommer att ha något julpynt uppe . . . Alla mina julsaker är hemma i Jämtland och jag kommer inte hinna få ner dom innan jul och att köpa nytt är inget alternativ- Äh, skit samma, kommer ju ändå inte vara här över jul så det är nog lugn.

Tack och lov för att jag har ett riktigt fullspeckat schema framöver så jag slipper tänka så mycket på att jag saknar familjen där uppe i Jämtland . . .

V. 47 - Åker till Malmö och jobbar på tisdag, återkommer fredag.
V. 48 - Malmö hela veckan. (Lön!) Eventuellt Ullared besök Flisan?
V. 49 - Jobbvecka på hemmaplan.
V. 50 - Mamma kommer ner och hälsar på över helgen :)
V. 51 - Julfest med jobbet på fredag hemgång på lördag!

Känns som att tiden kan komma att gå väldigt fort då det är rätt mycket att se fram emot :D Dessutom ska ju en hel del julshopping klämmas in också vilket ju alltid är skoj! Har tagit ledigt 21, 22, 23, 28, 29 och 30:e december - hoppas innerligt att vi får ledig då, skulle vara underbart att få vara hemma i över två veckor!!




Dagens får bli en egobild . . .


Tack Elle.


Tack vare Elle har jag nu en lååång lista att fylla i. Betvivlar att det finns någon som sitter och läser alla dessa frågor och svar - för det är trist! Men dock är det väldigt skoj att fylla i dem :)

1. VEM PRATADE DU MED I TELEFON SENAST - Det var med Ludde darlingen som befinner sig i Falun för att köra Novemberkåsan.

2. VEM/VILKA SKRIVER DU MED PÅ MSN JUST NU
- Ingen.

3. HÖGER ELLER VÄNSTERHÄNT
- Höger.

4. HUMÖR JUST NU
- Nöjd, är det ett humör? Mår som gott här i min soffa med tv'n på som bakgrundsljud.

5. FAVORITGODIS
- Det mesta i lösviktshyllan.

6. ÄR DET NÅGOT DU ABSOLUT INTE ÄTER
- Har enormt svårt för blodpudding, palt och bruna bönor. Utöver det äter jag nog det mesta.

7. KLÄDER JUST NU
- Mjukisbrallor och en långärmad t-shirt.

8. MUSIK JUST NU - Inte nån, tv'n får stå för ljudet i denna afton.

9. NÄR ÅT DU SENAST? - Åt ost, oliver och feferonis hos Flisan för drygt en timma sedan. Funderar dock på att duka fram lite glass med banan . . . vore gött.

10. VAD SA DU SENAST? - "Vi hörs i morgon" till Per innan han knatade hem.

11. FAVORITKLÄDER - Mjukisbrallor helt klart!

12. FAVORIT HANGOUT - Hum . . . i Emma-Linas kök (alternativt mammas) med en stor kopp te och massa skvaller - finns inte mycket som kan slå det!

13. OM DU VAR TVUNGEN ATT LEVA I EN ANNAN TIDSEPOK VILKEN SKULLE DU VÄLJA? - Skulle gärna uppleva 80-talet då en sjuhelvetes massa bra rock uppfanns då!

14. FISK ELLER BADKRUKA? - Badkruka, har jag dock bestämt mig för att bada och väl kommit ner i vattnet blir jag genast fisk.

17. FAVORITFÄRG - Känns trist att säga men det är väl svart. Funkar ju till det mesta.

18. SAFT ELLER ALKOHOL - Saft om man inte ska göra något speciellt, alkohol om man ska ut.

19. LÄNGD - 175 cm.

20. HUR MÅNGA KUDDAR SOVER DU MED? Fyra stycken, använder dock bara två av dessa.

21. FAVORITVÄDER - Sommar, sol och värme är ju inte helt fel men finns heller inte mycket som slår en solig dag på vintern!

22. OM DU VAR FAST PÅ EN Ö, TRE SAKER DU SKULLE TA MED - Ipod, någon form av mat och sololja. (Varför förutsätter man alltid att det är varmt på den där öde ön?)

23. SPELAR DU NÅTT INSTRUMENT - Inget förutom luftgitarr och gitarrerna som medföljer Guitar Hero.

24. MORGON ELLER NATTMÄNNISKA - Natt.

25. SPARARE ELLER SLÖSARE - Kan vara en bra spara ett tag men i slutändan måste jag väl ändå kalla mig själv slösa. Behöver dock aldrig (läs. vääääldigt sällan) låna pengar.

26. VEM ÄR VIKTIGAST FÖR DIG? - Kan inte nämna bara en då det finns så många personer som faller in under kategorin "viktigast".

27. GYLLENEREGLEN FÖR DIG - Måste skriva som Ellinor; stör inte när jag skiter!

28. DET BÄSTA DU VET - Mys med någon man tycker om, att ligga tätt intill någon annan och bara mysa . . .

30. BÄSTA FILM - Finns ju en jäkla massa bra alltså men Gone in 60 seconds är ju verkligen en topp tio!

31. TROR DU PÅ LIV PÅ ANDRA PLANETER? - Näe.

32. KOMMER IHÅG DIN FÖRSTA KÄRLEK? - Hum, jag tror det.

33. GILLAR DU HENNE/HONOM FORTFARANDE? - Nej, känner inte ens personen i fråga längre.

35. TROR DU PÅ MIRAKEL? - Jo det gör jag väl. Vissa saker man upplevt har väl kunnat klassas som mirakel.

36. TROR DU ATT DET ÄR MÖJLIGT ATT VARA TROGEN FÖR ALLTID? - Träffar man den rätte så tror jag inte att något annat alternativ existerar!

37. SER DU DIG SJÄLV SOM TOLERANT MOT ANDRA? - Jo det gör jag, ska mycket till innan jag hettar.

38. SER DU PÅ KÄRLEKEN SOM ETT MISSTAG? - Misstag!? Verkligen inte.

39. HUR MÅNGA BARN VILL DU HA NÄR DU BLIR STOR? - Fyra tror jag.

40. FRAMTIDSPLANER? - Sticka iväg på någon längre resa.

41. BIO ELLER PROMENAD? - Beror helt och hållet på, båda sakerna är någon jag finner som helt okej sysselsättningar! Dock är det ju alltid skoj att kika på någon ny rulle.

42. ÄR DU ROLIG ELLER TRÅKIG? - Tror faktiskt att jag ses som en ganska rolig person.

43. GLASÖGON, LINSER ELLER INGET? - Naturell, borde väl dock bära brillorna då jag kör bil, läser etc. men fuskar lite med det. Skyller på att jag inte trivs med dom och att det kommer bli ändring då jag fått fingrarna ur och skaffat nya.

44. TEKNISK ELLER OTEKNISK - Anser mig själv vara rätt teknisk faktiskt.

45. ÄR DU KITTLIG? - Det händer.

46. SNARKAR DU? - Inte vad jag vet.

48. RÄDD FÖR INSEKTER? - Mmm, insekter av en massa olika slag och sniglar :/

49. ÄCKLIGASTE INSEKTEN? - Spindlar . . .

50. STÖRSTA SVAGHET? - Måste nog vara att jag har väldigt lätt för att skjuta upp saker och ting.

51. DET ÄR JAG BRA PÅ? - Finns inte många som slår mig på fingrarna då det kommer till toa städning . . . samt att Ludde även sagt att jag är riktigt duktig på att åka hoj!

52. MUSIKSTIL? - Allätare.

53. LYCKOTAL? - Inget.

54. FAVORITBAND? - Har kanske inget direkt favorit band men uppskattar Guns 'n roses väldigt mycket då framförallt Slash!

55. BÄSTA BOK? – Liza Marklunds Gömda, Asyl och Mias Dotter Emma gillar jag. Sen är Jenna Jameson och Slashs självbiografier sjukt bra!

56. OM DU FICK VÄLJA EN SUPERKRAFTER, VILKA SKULLE DU VÄLJA? - Det skulle antingen vara att kunna flyga eller bli osynlig . . . hum . . .

57. FAVORITORD - Göre eller gött enna.

59. CHIPS, MORÖTTER ELLER GODIS? - Det sistnämnda.

60. PIZZA ELLER HAMBURGARE? - Pizza.

61. SKRIVER DU DAGBOK? - Bloggen måste väl klassas som en sorts dagbok?

62. SPORT, A-EKONOMI ELLER BARNPROGRAM? - Sport.

63. NAMNSDAGSDATUM? - Hum . . . nån gång i september (14:e?) men den andra vet jag inte riktigt när den är.

64. HAR DU NÅGON FLICKVÄN/POJKVÄN? - Nix.

65. TÄNKER DU NÅGONSIN PIERCA DIG? - Redan gjort, funderar dock på nån fler.

66. FÖDELSEDAG - 28:e mars.

67. FAVORITCHIPS – Lantchipsen med gräslök och gräddfil (eller vad det nu är) är riktigt goda.

68. SYNLIGA ÄRR? - Jo finns väl några dock bara ett (vad jag kan komma på) som är riktigt synligt.

69. DIN BÄST VÄN? - Felicia och Emma.

70. STÖKIGT ELLER VÄLSTÄDAT? - Ett organiserat kaos. Nämen välstädat vill jag väl ha men det är inte ofta det är så . . .

71. GUNGAR DU PÅ STOLEN? - Oftast då jag sitter på en stol gör jag det.

72. HUR MÅNGA KUSINER HAR DU? - Oj, 15 tror jag det är.

73. DETTA GÖR MIG ARGAST? - Orättvisor! Som den här stackarn nu som blir dömd för att han hjälpte en kvinna genom att drämma en kofot (eller va det nu var) i huvudet på gärningsmannen och blir nu åtalad för det - SJUKT!

74. HAR DU UTÖVAT NÅGON SPORT? - Ridit en jäkla massa år samt att jag under en kort period spelade fotboll.

75. I JULKLAPP ÖNSKAR JAG MIG? - Jaa, pengar är ju alltid bra att ha.

76. SENAP, KETCHUP ELLER INGET PÅ KORVEN? - Båda delarna tack.

77. SKULLE DU NÅGONSIN FÅ FÖR DIG ATT HOPPA BUNGYJUMP? - Minst troligt då jag är enormt höjdrädd.

78. VILKEN HAND HÅLLER DU GAFFLEN I? - Med kvin i vänster, utan kniv i höger.

79. ANSER DU ATT MAN FÅR SKYLLA SIG SJÄLV OM MAN SLICKAR PÅ EN LYCKTSTOLPE PÅ VINTERN? - Haha, vilka jävla frågor. Ja, jag anser att man får skylla sig själv om man skulle göra något dylikt.

80. ÄR ALLA LIKA MKT VÄRDA? - Egentligen ja, men med tanke på alla idioter där ute så blir nog kanske svaret ändå nej.

81. VAD HÄNGER PÅ VÄGGARNA I DITT RUM? - Här i vardagsrummet hänger inget än så länge förutom två hyllor och fyra dvd ställ.

82. VILKEN FÄRG HAR DU PÅ TAPETERNA? - Fondväggen är mörk beige och resten vitt.

83. PASTA, RIS ELLER POTATIS? - Potatis. Tänk va jävla gott me nypärer kokta med dill . . . mums!

84. HUR ÄR DIN DRÖM KVINNA/MAN? - Vet inte riktigt.

85. VILKET ÄR BÄST - Att ha någon att dela allt med, en bättre hälft.

86. LJUST ELLER MÖRKT BRÖD TILL FRUKOST? - Helst mörkt då det både är godare och nyttigare.

87. VILKEN LÄSK ÄR GODAST? - Cola.

88. VAD GÖR DU HELST? - Tjaaa, lika väl som jag gillar att vara ute och umgås med vänner tycker jag om att bara sitta hemma och glo på film också. Beror lite på humör.

89. SKÖNASTE SÄNGEN ATT SOVA I ? - Min säng.

90. HUR MÅNGA SYSKON HAR DU? - Sex - hel, halv, plast. Dock är de alla lika mycket mina syskon!

91. BÄDDAR DU DIN SÄNG? - Ibland.

92. BOR DU SJÄLV ELLER TILLSAMMANS MED NÅGON? - Alldeles själv.

93. ÄR DU ALLERGISK MOT NÅT? - Näe.

94. ÄR DU MÖRKRÄDD? - Inte speciellt.

95. ÄR DU DUM? - Hoppas jag inte.

96. TROR DU PÅ ASTROLOGI? - Nä det gör jag väl inte men läser dock mitt horoskop så fort jag får tillfälle.

97. TROR DU PÅ MAGI? - Njae.

98. SLÄPAR DU FÖTTERNA EFTER DIG? - Nä brukar nog lyfta på fötterna.

99. GYMPADOJOR, VÄLPOLERADE SKOR ELLER SANDALER? - Gympadojor är bekvämast.

100. VAD ÄR DU MEST RÄDD FÖR? - Höjder och sniglar/spindlar.

101. STÄDAR DU DITT RUM SJÄLV? - Ja annars skulle det nog förbli ostädat.

102. NÄR STÄDAR DU DITT RUM? - I snitt städar jag väl lägenheten en gång i veckan kanske.

103. SKULLE DU KÄKA UPP EN CLEMENTIN FÖR 50 00KR? - Skulle nog försöka få den såld istället.

104. HAV ELLER SJÖ? - Havet är gött dock gillar jag inte då kroppen blir sådär sträv av allt salt.

106. ÄR DU RÄDD FÖR BLOD? - Nej.

107. SKULLE DU KUNNA TÄNKA DIG ATT BLI VEGETARIAN? - I helvete heller!

108. SALTAR DU PÅ MATEN? - Då jag lagar maten brukar jag salta.

109. FAVORITKAKA - Är ju lite mer utav en bullmänniska jag.

110. KAN DU SJUNGA? - Ohhja!!


Meningslös dag . . .


Sov ut idag, ordentligt också vill jag lova! Vaknade nog inte förrän närmare 1 - halv 2. Gött men samtidigt får jag lite små panik då jag sovit så länge. Känns som att man förstör så mycket av dagen. Å andra sidan hade jag inget inplanerat så det gjorde väl inget. Kirrade frukost som jag tog med mig ut till soffan där jag sedan bäddade ner mig under ett täcke och kikade på film - "Because i said so". Helt okej.

Svidade på mig de tighta svarta och snörade på mig de snabba blå och begav mig ut på en liten powerwalk/löptur bort till Eketrä. Rätt bra tempo idag, känner mig rätt nöjd. Precis då jag kommer in i trapphuset och just ringt på Flisans dörr kommer även Per :) Vi två blir sedan bjudna på pasta carbonara - tack älskling! Blev sedan en massa tjöt om allt och inget innan jag och P slutligen bestämde oss för att bege oss hemåt.

Sitter nu hemma i soffan och förbannat OK/Q8 här på Wieselgren att de inte har öppet längre . . . har EN snus kvar i dosan att tillgå . . . jippie . . . Visst, om det verkligen skulle vara panik skulle man väl kunna bege sig bort till Statoil vid Eriksberg (eller vad fan det nu kallas där) men vem fan orkar det?! Nä, får helt enkelt vänta tills i morgon bitti då min vän här på hörnet öppnar.

Förresten har jag funderat över det här jag skrev igår, att jag ska bjuda på ett youtube klipp varje dag . . . tror jag måste ändra mig lite där. Jag lovar att bjuda på något, så kan vi säga! Om det sedan blir en film, bild eller nåt annat får vi sedan se :)

Dagens film iaf:




Laleh - Bjurö Klubb


Fredag!


FINALY!
Fredag, hur gött är inte det då?! Dock känns det som att den här veckan har gått ruskigt snabbt så man ska väl egentligen inte klaga men ändå. Fredagar är bra dagar, så även denna trots att det är den 13:onde. Har än så länge inte märkt av någon form av otru, snarare tvärtom! Började dagen med en rejäl hotellfrukost tillsammans med chefen, Flisan, Anna och Nettan. Därefter möte fram till elva. Ett sätd på Götaplatsen, tillbaka till kontoret där vi mötte upp A och N. Korsgatan för två mellanstäd och slutligen shopping (!!) Kan villigt erkänna att det inte alls var så dumt att knata omkring där inne i femman, letandes kläder och få betalt - samt att de kläder som inhandlades betalades av Företags bostäder :) (Köpte en lite tjockare munkjacka, en t-shirt och två långärmade t-shirts att ha i arbetet). Tillbaka på kontoret blev det fika och prat med de andra innan utstämpling. F och jag bestämde oss för att unna oss lite fredagslyx och svängde därför in på gymmet på hotellet för 15 minuters kvalitetstid i solariet - vilket solarie sen, två gånger i Svensta ger samma effekt som en gång i det där!

Hemma nu, sitter i soffan och känner oset av svett blandat med solarielukt. Äckligt tänker ni, gött tänker jag. Inte lukten kanske men vetskapen om att lukten finns där av en bra anledning gör att det är "tillfredsställande".

Nu ska jag slänga mig i duschen, gå igenom kylen och se vad som finns att använda på pizzan det är tänkt att jag, Flisan, Kenny och Mackan ska baka. Hum . . . köttfärs tror jag nog att det blir . . . kanske ska göra en "Pelle och Ida" pizza, var verkligen inte igår. En sån får det bli! :D

Förresten har jag funderat över hur jag kan göra min blogg lite mer unik (förutom en ny header etc) och kom på idén att varje dag (eller så ofta jag skriver) bjuda på ett youtube klipp. Nu kan jag dock inte lova att jag kommer att hålla detta men ska göra mitt bästa i alla fall :)

Dagen klipp:





Asha Ali - The time is now


Med Kenny och Mackan.


Nyss hemkommen efter en kväll i Slättadamm hemma hos Mackan tillsammans med honom och Kenny. Mycket trevligt med god mat, onyttigt godis, rätt okej film och en hel del prat. TACK pojkar, behövdes! Kunde äntligen skingra tankarna lite . . . finaly . . .

Rätt lugn dag på jobbet idag. Då Flisan hade intro i repan föreföll det sig som så att jag var ensam städare idag. Dock helt okej då jag endast hade en slutstäd och 5 arbetsordrar. Var klar med allt vid 12. Åkte in och snackade lite skit på kontoret. Lunchade. Hjälpte Tobbe lite på hotellet och avslutade dagen med ett möte med "festkommiten". Vore dumt att klaga.

Rejäl powerwalk hem. Har fått in ett ruskigt bra steg nu kan jag ärligt säga. Nästan så att jag tror att jag hädanefter ska utöka sträckan lite på hemvägen. Powerwalk en vecka till innan vi beger oss in på löpningen på riktigt. Skulle nog klara det nu också (intalar jag mig själv) men tycker faktiskt att det är riktigt gött att gå - i RASK takt (!!)

Näää, lite ansiktstvätt och tandborstning och fröken Norling är redo för sängen. Frukostmöte (hotellfrukost!) i morgon på jobbet, ses fram emot!
Natti.


Soffläge.


Gillar min soffa, min svarta tresits - precis lagom för mig då jag ska mysa ;)

Ska till och ordna med alla bildmappar . . . jisses va in i helvete mycket bilder man har alltså, heeeelt sjukt! Drygt 100 mappar fyllda med bilder - sist jag gjorde en snabbkoll var det över 8000 stycken, tror nog jag är närmare 9000 nu då jag just tömde telefonen . . . Skoj vore det ju om man tog sig för och gjorde något vettigt med dom, typ framkallade, ramade in, satte upp på väggen, gjorde en scrapbook - you name it!

Så fort lönen trillat in på kontot är det jag som går och köper mig en extern hårddisk, skulle gråta blod om datorn kraschade och allt gick förlorat, HEMSKA TANKE! Som sagt, en extern hårddisk får det bli! Ska fan i mig kika efter en nu på direkten!


Humor på hög nivå . . .


Igår kväll då jag pratade med min syster berättade jag om en fyndig liten text jag kommit på till jobbets inbjudningskort till det stundande julbordet. Den lyder enligt följande;

"Den 18:e december (and this is something you have to remember) är det dags för årets julbord - vi tar det igen fast med stora ord - ÅRETS JULBORD! Klockan sex vi dig vill se vid Clarion Hotell där vi sedan sakll starta vår trevliga kväll. Då temat för kvällen är "jul" vill vi se en detalj i rött, det vore kul! Från hotellet går sedan en skjuts (mycket troligt en buss) som tar oss till mat och dryck på bara ett litet knyck. Mat, 2 glas öl eller vin bjuder vi på och det räcker, vi vill ju inte ha några fyllesvin. Är det något du inte tål, meddela oss så fixar vi det förståss! Om svar vi anhåller senast den 15:e november så syns vi förhoppningsvis sedan den 18:e december."

Okej, några "nödrimm" kan jag hålla med om att det var men är ändå rätt nöjd. Syster kom då att tänka på julkalendern som visades för en herrans massa år sedan och som kom att bli en favorit hos oss en lång tid framöver då vi fick den på vhs sedan - Pelle Svanslös!

I ett av avsnitten rimmar de också, haha!

"Utan svans är man löjlig och ful, hälsningar Pelle god jul!"
"Du som är så klok, här får du en bok."
"Ingen kris vid din spis, bara lugn vid din ugn"

Hahaha, måste nästan ta och ladda ner den där julkalendern och kika på med syster nästa gång jag träffar henne. Snacka om nostalgi på högsta nivå! ;p


091110 - 22:22


Lägenheten - vardagsrummet - soffan; the place to be.

Dagen på jobbet har varit okej, har dock fortfarande haft obehagliga svettattacker och illamående känsla i magen efter helgen (dock fortfarande lätt värt det!)

Fick en trevlig nyhet av chefen i eftermiddags innan vi skulle bege oss hemåt. Nya anställningspapper, papper som nu gjort oss till fast anställda! Känns otroligt gött faktiskt då det ger lite ekonomiska fördelar :) Gött enna! Jag och Flisan tog tillfället i akt och passade på att fira det hela med ett glas rött och mat hemma hos F. Riktigt mys! Så länge sen bara hon och jag umgicks en kväll efter jobbet, minns inte sist :/ Måste ändras på!

Har fortfarande en enorm hemlängtan. Vet inte vad det var som hände. I vanliga fall brukar det räcka med att vara hem en sväng för att dämpa den Jämtlands längtan jag annars går omkring med - den här gången gick det inte riktigt . . . Tur att älskade mamma kommer ner och hälsar på mig snar; torsdagen den 10/12 kommer hon och stannar sen över helgen :D Ska bli sååå mys! Gå omkring och mysa på stan ska vi göra, dricka vin, prata skit, besöka Liseberg och en massa annat skoj! Sen efter det är det ju faktiskt inte så länge kvar tills vi beger oss hemåt igen för att fira jul/nyår. Förhoppningarna är att kunna åka hem den 19:e december och sedan stanna till den 3:e januari - skulle vara underbart!

Förresten så ska vi, jag och Flisan (samt två till från jobbet) mest troligt åka ner till Malmö igen nästa vecka samt veckan därpå, skoj skoj! Hade då tänkt passa på att stanna kvar över helgen (iaf jag, Flisan ska på kryssning) och hälsa på Sonja som det var alldeles för länge sedan jag träffade. Skulle vara riktigt skoj! :)

Nu ska jag tvätta mig och borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen och fortsätta läsa boken "Så dumt" av Mia Törnblom, verkar vara riktigt bra!

Bjuder på en underbar låt för er att njuta av tills nästa gång vi ses;




Placebo - Running up that hill
Fantastisk!


Gaaaaalet!


Galet är ett rätt bra ord för att sammanfatta helgen som var . . . jisses! Men skoj var det, äckligt jävla roligt för att vara helt ärlig. Ångesten igår och idag är ett faktum, ångesten för att det är över och nu bara till och vänta till april och vårforum. Tycker inte om det.

Onsdag: Vid sexsnåret var alla upphämtade, dvs; jag, Tea, Per och Mackan och påbörjade då vår färd uppåt i landet. Taggade till tusen skrattar vi om allt och inget, diskuterar och sjunger. Så kommer snön, det snöar och snöar och hastigheten överstiger inte 100. I Sveg får jag sladd, blir livrädd och sänker därmed hastigheter ytterligare, maxade 70 som mest de tio sista milen. Var hemma på Gröngatan vid 4 snåret.

Torsdag: Blir väckt av Mackan straxt efter nio som kommer ner och säger god morgon. Äter lite frukost med honom innan han, Benny och Per sticker till stan. Lite fix för mig innan Tea kommer och plockar upp mig. In på Hogna för att säga hej hej till Böle Byggservice crewet och sedan vidare på Skalet för inköp av nöjespass och en Nikita t-shirt. Svenstavik erbjöd påhälsning av mamma, glasbanken, Ica och Dollar. Sååå otroligt roligt att gå omkring på byn i Svensta, man träffar så många man känner och blir alldeles varm i hela kroppen . . . I Rätan åts det middag med delar av familjen innan det var dags för kvällens look. Emma kirrade smink på mig och Tea - snygga som få! Fick lift med Jönsen upp på Skalet och därefter var det shake shake shake som gällde. Träffade på många glada människor - kända som okända. Sjöng för kung och fosterland i pianobaren och mådde bara allmänt gött! Kvällen avslutades på Terassen R04.

Fredag: Vaknar, funderar ett ögonblick över var jag är och varför. Vaknar till riktigt. Ringer Tea och Per som även de två övernattat på Skalet. Lite kläder på och sen var vi på G igen. Erik hällde upp fish efter fish som varvades med Smirnoff Ice. Tittade på gamla kort från tidigt 90-tal och skrattade gott. Blev hemkörd av Robin som snäll som han är kom och hämtade mig, Per och Tea. En lliten powernap, fix och en väska packad sen var jag redo för afterski! Snäll pappa skjutsar upp mig på Skalet och jag möter upp folket. Rockar röv tillsammans med alla roliga afterski deltagare, dricker goda drinkar och sjunger för full hals till Fejks härliga covers. Hakar på Jörgen, Bubben, Laban och Loven till Ica för att kirra middagsmat samt hårfärg. Tillbaka i stugan visar jag, Laban och Jörgen våra skills inom temat "matlagning" och får tillsammans till en riktigt god måltid bestående av potatisgratäng, fläskfillé och sallad. Kleta i färgen i Lovens hår och skägg samt i mitt eget sen var det dags för smink och outfit igen. (Bör tilläggas att då Lovens hår fått färgen urtvättad såg han ut som en tvättäkta talliban!) Entrar Skalet tillsammans med Jörgen . . . irrar omkring letandes efter min väska. Hittar väskan, hittar Emma-Lina och Niklas. Blir sittande i en bar med dessa två samt en massa alkohol. Svart.

Lördag: Vaknar upp, ser mig omkring, ser på mog själv . . . Loven bredvid helt utslagen och jag mer död än levande fortfarande iklädd gårdagens partyoutfit. Humm!? Frågar de övriga i stugan om de hade någon aning om hur jag kom hem, gick jag, fick jag skjuts?? Ingen visste, jag var tydligen redan där då de andra kom hem. Det går en liten stund - LUCKÖPPNING! Jussssstjaaaa, fick skjuts upp till stugan, gratis skjuts fick jag . . . av polisen. Emma-Lina ringde, berättade lite om gårdagen, vilka vi träffat, vad vi gjort samt att jag uppenbarligen blivit så klen så jag gått och spytt under ett bord och sedan livit utslängd. Jaahapp. Det förklarar gratisskjutsen. Åker tillsammans med grabbarna ner på hotellet för att avnjuta en god Nils-Petter och en dessvärre inte lika god öl. Träffar på pappa och Emma som är uppe och kollar läget lite och beger oss sedan upp till stugan igen. Jag svidar om till afterskin och traskar tillsammans med Jörgen, Bubben och Linkan ner till flickorna Haraldsson/Halvarsson för lite förfest! Skoj skoj skoj med mina fina innan det är dags att entra hotellet igen. Träffade även denna gång på en hel hop av skojiga afterskideltagare och hade tillsammans med dem riktigt skoj! Tillbaka i stugan entrade en liten formsvacka min kropp . . . vaknade vid nio, duschade och fixade plytet. Drog med Erik, Bubben och Borg till flickorna Halvar/Haraldsson. Sjöng gammla godingar och skrattade gott tillsammans med de andra. Grand finale inne på hotellet då det var sista kvällen för detta forum . . . sentimentalt :/ Hade dock riktigt skoj!

Söndag: Gårdagen var hemsk. En bakfylla som inte var utav denna värld hade infunnit sig i min kropp och jag funderade mer än en gång över det mest effektiva sättet till självmord. Lyckades dock överleva även om det vissa stunder under vår färd ner till Götet såg väldigt mörkt ut. Var hemma i lägenheten vid 1.

TACK NU TILL ALLA SOM GJORDE DETTA FORUM TILL ETT FORUM AV HÖG RANG!
Ett forum verkligen värt att minnas - u n d e r b a r t !

Ledig idag, skrev till chefen igår och frågade om jag kunde vara ledig vilket var okej. Taaack! Har tagit det jävligt lungt hela dagen, handlat lite, hämtat ut min telefon som äntligen är tillbaka efter reparationen (!!) och kikat på film.

Nu ska jag ringa förken F - jag vill mysa!


Trött var ordet ja!


Men jävlar i min lilla låda sa schlack je e . . . höua!

Åkte från Götet vid sex snåret igår och var inte hemma på Gröngatan förrän klockan var fyra . . . jippie. Dock gick resan bra trots halka och snö.

Äckligt det där med första snön, eller rättare sagt, äckligt att köra bil på första snön (det har ju inte snöat nåt alls i Göteborg förrän igår). Man känner sig så osäker och blir alldeles stel i kroppen. Fick en sladd i Sveg igår, stannade bilen och la i 4:hjulsdriften och körde sedan inte snabbare än 80 de tio resterande milen. Det tog sin lilla stund men hellre det än att man skulle hamna nere i diket.

Mackan, Per och Benny är i stan och jag sitter här hemma och väntar på Tea. Ska åka upp på Shellet och köpa nöjespassen och sedan ta en tur till Svensta och Glasbanken. Kanske sola en sväng?

Var på date i måndags, bio på Bergakungen tillsammans med Herr Charming :) Kikade på Bröllopsfotografen och skrattade gott i det trevliga sällskapet! Hoppas på en repris snarast då jag finner hans umgänge mycket trevligt :)


Saknar min Felicia, faaan, Jämtland och Bergs kommun är inte riktigt sig likt då inte hon är här med mig :/ För att inte tala om hur det kommer att kännas att entra Vemdalssskalets dörrar utan henne. Jag gillar det inte!

Nä om man kanske skulle ta och leta upp en mössa och Goose jackan, är ju som sagt vinter utanför fönstret! :D


Måste ha gjort nånting rätt :)


Sådär ja, lägenheten är städad och all tvätt är tvättad :)
Tog sin lilla tid men nu är det som sagt klart.

Har kikat på "Djävulen bär Prada" nu, tycker faktiskt att den filmen är helt okej. Alltid skoj med filmer där man får se en makeover tycker jag.

I morgon är det jobb . . . igen . . . känns som det nyss var fredag (vilket det i och för sig också var), men helgen har gått så jäkla fort. Dock gör det mig ingenting då det i morgon är dags för date nummer två :) Bio tillsammans med herr charming - ska bli såå roligt, längtar som en tok!

Nä, borsta tänderna och plöja några sidor i boken innan John Blund kommer.
Natti natt.


Sööööndag!


Måste återigen bara säga hur jäkla gött det är med söndagar!

I fredags var det mys ma keringa och Ludde. Kikade på Idol och sedan film, åt mat och onyttigheter och bara mådde gött :) Stannade sedan kvar för att inviga Flisans bäddsoffa - Betyg; helt okej!

Vaknade igår vid nio snåret av att darling baby kommer med en kopp te. Hu e ju bare för goo va! Slängde på mig kläderna och susade hem. Duschade och la ner lite extra tid på ansiktet då jag senare samma dag skulle träffa någon :) Mötte upp personen i fråga vid halv ett. Blev en lång och härlig promenad genom Slottsskogen och Botaniska, avslutade turen med kaffe. En kanon date från början till slut, hade verkligen jättetrevligt och tiden bara flög iväg! Hemma igen blev det ett snabbt ombyte, hämta upp Flisan och sedan ut till Torslanda för att köpa pizza på Tommys. Skräckfilms maraton resten av kvällen med bästaste tjejen! <3

Blev soffan på Eketrä även natten som var för min del. Frukost och film i morse då vi vaknade. Hem till mig för ombyte och sedan ut på en drygt 2 timmar lång promenad. Först upp på Ramberget för att beskåda utsikten och njuta av den vackra naturen som infunnit sig (löv överallt, nästan som att kliva in i en annan värld när man går igenom Keilers park!) sen en tur ner till Backaplan för att kika lite i butiker och dricka en chai. Hemma igen nu, ska ta itu med en massa tvätt och en storstädning av lägenheten - ser ut att behövas. Dock hänger jag inte läpp för det, känner mig så glad över lag just nu så inte ens tråkig städning kan sänka mitt humör :D