Kärt återseende.


Igår fick jag ett sms, ja det är väl inget speciellt med det egentligen men det här var från en mycket speciell och saknad person, CHRISTINE! My love har kommit hem, tyvärr bara några dagar . . . Bestämde att vi skulle gå och fika idag, just like old times :) Möttes upp halv ett utanför cafét, gick in och beställde varsin macka och slog oss sedan ner vid ett bord med våra mackor och värmande gott te. Så underbart att träffa henne igen! Har inte setts sen förra julen och då hann vi knappt träffas nåt alls. Pratat och pratat och åter pratat, har varit såååå roligt!

Tack kära du för en oerhört trevlig förmiddag!
Hoppas verkligen att hon vill följa med på Draupner på lördag - länge sen vi var ut tillsammans nu.


Natten som var var hemsk!
Sophie hade tidigare under dagen skickat ett sms där hon skrev att hon inte skulle jobba, okej hälsar det jag. Fiiint, då får jag banda heeela natten, gött gött! När vi sedan kom in i fabriken såg jag att det var BS 120 som kördes på robot (nu kanske inte det säger er så mycket men det är en mindre rolig körning eftersom det ofta krånglar + att paketen är så otroligt stora/otympliga och väger inte mindre än 23 (?)kg styck), nåja tänkte jag, det kan ju gå bra också . . . jo det kan gå bra men det gjorde det inte. Minst fyra limmningar på varenda pall under hela natten, nu kanske inte det låter så farligt men det var faan inte roligt! Samt att med den nya hastigheten kan jag bokstavligen säga att det sprutade ut pallar att det dessutom bara var 21paket/pall gjorde inte saken bättre. Var inte många sekunder som jag kunde sätta mig ner och ta igen mig lite . . . Min högsta önskan natten igenom var "Kära gode Gud, låt det ta slut på lim, låt allt lim på hela Acb bara försvinna för då kan vi inte arbeta . . ." Dock tror jag att risken för att vinna på Lotto är större än att en sådan sak skulle inträffa :/ Så jag fick gott bita ihop. Vill lova att jag var ruskigt trött när morgon skiftet kom och löste av oss, men stannade trots detta kvar i cirka 40 minuter för att prata lite med sweetie ;)

Färga Emmas hår snart sen blir det jävlar i mig vila resten av kvällen tills jag ska på jobbet.

Bla bla bla.


Hemma igen efter, vad det känns som, en evighet i staden. Kom in vid halv fyra. Parkade bilen och styrde genast kosan mot HM där vi ansåg att utbudet smink för en tio åring var bäst. Hittade en massa roliga saker till henne som hon belåtet köpte. Därefter traskade vi vidare till Åhlens där det blev hår spray och mouss inköp. Jag som ringde till Hobbyboden i lördags och bad dom lägga undan en "dräkt" till mig var tvungen att gå dit för att prova den, resterande tre flickor, Emma, Marielle och Elin följde också med. Provade outfiten . . . men kan väl inte påstå att jag blev vidare nöjd, köpte den trots allt och gick sedan sexhundra spänn fattigare ut ur butiken. Mötte upp moster Karin och hjälpte henne att hitta en lämplig tröja att ha på sig när hon ska ut med sina klasskompisar på krogen. Gick sedan in på Åhlens igen och jag fick äntligen köpa mitt efterlängtade badskum, så nu jävlar blir det bada! Gick därefter och åt god taco buffé. När vi ätit klart började jag fundera över min outfit som jag tidigare under dagen köpt . . . var den verkligen värd 600 kr!? NEJ! Tog mig en snabb titt på klockan och insåg att jag var tvungen att rusa på momangen om jag skulle hinna ner till butiken för att lämna tillbaka den innan dom stängde. Fick till min stora lycka lämna tillbaka den och kunde sedan återigen traska upp till dom andra som försett sig med kaffe, denna gång betydligt bättre till mods eftersom jag tagit mitt förnuft till fånga och lämnat tillbaka dräkten.

Halv sju var vi vid Scandic hotell redo för att försöka bli "antagna" som hårmodeller. Dock blev både jag och Karin "något att fundera över" och efter att ha suttit och väntat i cirka 20 minuter tröttnade vi och åkte hem igen. Hemfärdens samtalsämnen bestod enbart av en massa "plugg prat", rätt skoj men jag är fortfarande lika ovetande över vad jag vill göra av mitt liv . . . hum . . .

Nu känner jag mig bara allmänt trött och vill egentligen inget annat än att gå och lägga mig . . . dock är inte det någon mening eftersom jag börjar jobba om bra precis en timma (död åt nattveckorna!)


Ååh Pelle, vill mysas med dig nue :)

That feeling . . .


Har en känsla av att den här dagen kan bli rätt lång . . . dels för att jag är vaken nu, 12.42 när jag egentligen borde sova minst en timma till eftersom det är nattvecka den här veckan och dels för att jag ska åka till stan och ränna idag. Först ska det shoppas smink med kusin Elin som fyllt 10 och därefter ska jag och moster gå på hårmodellsuttagning ikväll. Skulle vara skoj att komma med - dock är jag lite nervös för vad de i så fall skulle hitt på för nå tok med mitt hår :/ Just ja, inte bara smink skall inhandlas idag, halloween outfit ska kirras! Kommer att bli kanon, hoppas bara att den passar . . .

Natten gick för övrigt bra, lite "familjefika" där vid kvart över fyra med mazariner och kaffe :) Soppsan bjuppar idag eller? ;P

Forum närmar sig med stormsteg och ingen är gladare än jag! Fy faaan va skoj det ska bli! Skalet in my heart :) Dock har vi först den kommande helgen att se fram emot då det är truckfest och jag och Sophie har blivit inbjudna som hedersgäster, haha. Jag, Sophie och truckarna - kommer bli grymt skoj! Btw Sophie, vi kanske skulle ta och ordna med "du vet vad", skulle ju faktiskt vara roligt om vi gjorde det :D

Nä, duscha nu, staden sen.

Lost in Malmö - Hemma i Svenstavik.


Efter att ha uppdaterat mig inom bloggvärlden kan jag nu lugnt sätta mig ner och skriva om de senaste dagarna som jag spenderat i Malmö tillsammans med min kära Per. :)

Onsdag morgon vaknar jag vid halv nio . . . drar mig några extra minuter bara för att jag vet att packningen fortfarande inte är helt klar och för att jag inte sovit särskilt många timmar under natten. Kliver slutligen upp och tar mig en uppiggande dusch. Väcker Pelle vid nio och han traskar hem. Jag själv fädrigställer packningen och ställer även mig själv i ordning. Vid tio kommer Pelle och hans mamma ner och hämtar mig och sedan bär det av mot Östersund/Frösö flygplats. Vi anländer till Frösön vid halv tolv snåret (?) och ser att planet som vi skulle åka med ner till Sthlm var inställt på grund av dimman som brett ut sig över vårt vackra landskap . . . Ingen fara på taket, buss var inbokad som skulle ta oss ner till Sundsvall, den resan skulle bara gå på tre timmar (!!) och därefter skulle vi flyga vidare mot Sthlm/Arlanda och slutligen Malmö/Sturup. Dock var vårt humör på topp under hela denna resa och tiden gick faktiskt fort ändå trots en del väntan etc. tjugo i nio (ca sex timmar senare än planerat) landade vi sedan i Malmö och blev upphämtade av Inger (Pelles faster). Åkte hem till Inger och Tommy och fick oss en värmande kopp te, satt och småpratade lite för att sedan krypa till kojs.

I torsdags var vi rätt segstartade och tog oss inte ut från huset förrän vid halv två. Letade upp en buss som tog oss in till centrum och gick sedan för att hälsa på Tommy på hans jobb. Fick oss en liten rundvandring där på kontoret och fika. Efter det blev det lite sightseeing då Tommy tog med oss och visade alla pågående byggnationer, ruskigt grymma lägenheter vill jag lova! Han visade oss även Zlatans nyinköpta 30 miljoners villa. Efter någon timma släppte han av oss vid triangeln och vi tog oss en liten shoppingrunda och avslutade sedan med god pizza på Pizza Hut. Där hemma blev det sedan tv och te :) (Konsumtionen av drycken te har nog aldrig varit större hos fröken Norling).

Fredagen hade vi bokat in shopping och lyckades ta oss upp i bra tid. Bussen in till city och sedan följde en lång dag av ressande in och ut i olika butiker. Hittade en massa skoj, både till mig själv och andra (julklappar). Känns skönt att ha en del av det överstökat, tar resten nästa månad :) Senare på kvällen bjöd Inger med oss på en Thai restaurang där vi åt underbart god mat och hade riktigt trevligt. Tommy var på någon slgas "personalfest" och kom inte hem förrän senare på natten. Joinade då mig och Pelle där vi satt och kikade på film. Bjussade på både vin och wiskey samt visade en massa bilder han tagit under kvällen.

I lördags hade vi inget speciellt inplanerat, hade pratat lite löst om att eventuellt åka över till Danmark men ändrade oss och åkte istället till Lund och hämtade Hans, Pelles bror. Tillbaka i Malmö tog jag och Pelle oss en tur till ett köpcenter där vi handlade ännu lite mer och fikade. När vi kom hem igen blev det fläskpannkakor ala Tommy (ruskigt goda) och sedan en tur till Lund igen för att skjutsa tillbaka Hans. Hade bokat biobiljetter till Råttatouille (rekommenderas starkt!) så när vi kom tillbaka från Lund åkte vi ner på stan direkt. Efter filmen åkte vi hem och drack lite te ;P och kikade sedan på tv tills det var dags att krypa ner i sängen.

Gårdagen (söndag) spenderade vi i stillhetens tecken, vilket var mycket skönt. Efter en god frukost och lite iordningställande av looken gav vi oss ut till Bokskogen med Inger och Tommy. Underbart vacker landskap där ute. Åkte till Bokskogens golfklubb (där familjen Knutsson är medlemmar) och fikade lite. Åkte sedan och hämtade Emma och Sara (Tommys barnbarn) och styrde därefter kosan hemåt igen. Jag och Pelle lånade bilen och åkte på lite sightseeing på egen hand. Skulle hälsa på hans moster, var det nu var hon bodde, men hon var inte hemma så det var bara att åka vidare. Tillbaka hemma hos Inger och Tommy märkte vi att stämningen verkligen var på topp, detta på grund av att IFK Göteborg ledde matchen om SM guldet, vill lova att ännu gladare blev dom när det en liten stund senare stod klart att göteborgarna vunnit. :) Åt underbar rådjursstek till middag och sedan en äppelpaj minst lika god. Avslutade kvällen rätt tidigt.

Idag blev vi utskjutsade till Sturup av Pelles kusin Anna som kom hem igår från Italien efter att hon varit där och spelat golf. Planet lyfte den tid vi skulle och vid fyra landade vi på Jämtländsk mark igen. Pelles snälla pappa var inne och väntade på oss och skjutsade sedan oss hem. Väl hemma packade jag upp lite saker och gick sedan bort till mamma för att säga hej. Blev lite mat och kaffe och sedan hem igen. Sitter nu och inväntar en natt på Acb, kan inte direkt påstå att det kändes vidare värst frestande. . . men men . . .


Åh jag vill inte vara här nu. Fattade verkligen tycke för Malmö, en underar stad verkligen! Skulle inte ha något alls emot att bo där. Vem vet, kanske blir det en flytt dit någon gång i framtiden. Just nu har jag funderat väldigt mycket på att börja plugga och kanske Malmö vore något för mig då . . . vem vet :)

Tack till dig Pelle som tog med mig på denna underbara resa! Har verkligen njutit av varje sekund!
Puss älskar dig! <3


 . . . Byta om nu, Elle och Danne kommer snart.

Snart åker vi.


Snart åker vi, jag och my love!
Ska bli underbart att komma iväg lite, bara få vara kär och mysa ;)

Packningen är inte klar än (!) ja, jag vette fan vad det är som hänt . . . dock var jag tvungen att göra en packlista igår, fast inte så stor, bara några punkter så jag visste på ett ungefär vad som skulle ned i väskan.

Färgade håret på min kära vän Ellinor igår och hon färgade mitt :) Även Danne fick sig en färgklick bak i nacken :)


Nä nu ska jag ställa i ordning både mig och packningen, tror vi skulle åka vid tio.

Puss!

No panic!


Ursäkta mig Ida Cecilia Norling men vad har hänt med dig? Klockan är 18.15, tisdag den 23 oktober och du har inte packat någonting inför den kommande Malmö resan som går av stapeln onsdag den 24 oktober! Borde inte din väska stå färdigpackad i hallen sedan minst en vecka tillbaka? Borde du inte ha skrivit långa "packningslistor" för att försäkra dig om att du absolut inte kommer att glömma någonting!? KÄNNER DU INTE PANIKEN!?

Svar: Jo det är dan före avresa och som synes här ovan har jag inte packat någonting . . . det enda jag gjort är att lägga fram lite kläder på soffan som jag kanske ska ta med mig, and that's it. Inte en enda packningslista är skriven och inte kommer det bli skrivet någon heller. Och nej, jag känner ingen panik. Vette fan vad det är som hänt med mig, men såhär brukar inte jag vara inna jag ska någonstans. Spelar ingen roll vart jag ska, om det så bara är till Rätan över helgen är packningen (oftast, inte alltid men som sagt oftast) noggrant utvald och prydligt nedpackad.

Nu tar jag det lite piano, var så trött efter att jag kom hem från jobbet att jag var tvungen att lägga mig ner en sväng. Somnade gott till ljudet av Rederiet som visades på datorn (nostalgi!) Nu har jag återigen vaknat, pratat med Pelle en sväng och även syster. Tror jag ska ta och åka bort till mamma för att hämta min tvätt och kanske, om jag har tur, få mig något till livs. Därefetr ska jag hem igen, ringa Ellinor och fråga om hon vill komma och joina och eventuellt färga mitt hår, och slutligen ska jag kirra packningen :) Känns bra att för en gångs skull vara "lugn".

Nä Klövervägen nästa.

Våga vägra facebook.


Återgigen har jag besökt facebook.com och återigen har jag konstaterat att det verkligen inte är något för mig, fattar ju inget av det, tycker det verkar vara så krångligt... Nä tacka vet jag bilddagboken, lite oldschool kanske men det duger åt mig :)

Just hemkommen från mor min, åkte dit i hopp om att kunna hämta min tvätt som jag lämnade där i lördags (jo jag vet, bortskämd är just vad jag är) men den var tyvärr inte klar. Blev bjuden på middag, vegitarisk lasagne, göttans, och efter maten blev det duschning av ungar :)

Nu ska jag faktiskt ta och städa lite, skulle vara så skönt att komma hem till en ren och fin lägenhet efter att vi varit i Malmö. På tal om det, jag har inte packat en enda pinal än, måste verkligen ta itu med det där i morgon!  Måste också hitta en lämplig väska :/ Hum.

Lene Marling - Heaven is a place nearby

Men om man kanske skulle ta itu med städprojektet då . . . åh, fy huen va tråkigt!

Heime.


Äntligen hemma efter en lång dag på jobbet . . . eller egentligen kanske den inte varit så lång (åtta timmar som vanligt) men det har kännts väldigt seg i alla fall. Elle ringde och väckte mig i morse, frågade om jag var vaken och jag ljög och sa att det var jag. Sen frågade hon när vi skulle gå och jag svarade att halv sex väl blev bra? Men klockan är ju halv sex nu fick jag sedan till svar. Ojdå, skynda skynda! Dock hann vi i tid :)

Lördags kvällen hemma hos mamma var mycket trevlig. Började med att äta en massa gott; pizza, friterade lökringar, marinerade räkor, "lax snittar" (lax inlindad i tunnbröd med pepparrot och creme fraiche) samt några "knyten" med bland annat morrötter och nån mer grönsak - allt detta var mycket gott och mätta blev vi. Efter maten tog vi fram spel nummer ett, som jag tyvärr inte minns namnet på, Emma och Karin vann . . . Efter det plockade vi fram Pictionary (favoriternas favorit!), pausade mitt i spelet för lite efterrätt, friterad banan med glass och spelade sedan färdigt, denna gång var det jag och mamma som kammade hem segern :)

Blev inget jobb för min del igår, var alltför trött för att ens orka tänka på Acb. Låg istället i sängen heeeela dagen, ruskigt skönt och ruskigt välbehövligt! Vid halvåtta traskade jag och Elle bort på Ica för att inhandla lite "godsaker för kvällen, marängsvisch, mumma. Gick hem till mig och åt onyttigheterna samtidigt som vi kikade på "Ensam mamma söker", börjar bli spännande nu ;) Efetr det blev det film, Djävulen bär Prada, helt okej film dock lite förutsägbar men helt klart sevärd! Pelle kom ner och joinade och efter att Elle gått löste vi lite Sudoku (vadå pensionärsvarning!?, men det är faktiskt rätt skoj) och efter det blev det tre raka omgångar Yatzy, där jag stog för segern i två ;P Gick och la oss och pratade en stund och sen var det sovdags.

Sitter nu i soffan och känner att jag om en mycket snar framtid kommer att somna :/ Egentligen vill jag inte det men tror fan att jag måste . . . hade ju tänkt städa sen och då vore det bra om jag hade lite extra krafter för nu är det allt annat än fint här hemma :/

PUSS PÅ MIN PELLE!!

Just as I thought.


Jaha, precis som jag trodde då!
Att jag aldrig lär mig . . . jag skulle aldrig ha gått och lagt mig, det resulterade i (som jag sist skrev) att jag skulle bli jätte seg. Mycket riktigt, jag låg mycket längre än jag planerat (nyss uppstigen) och är till på köpet ruskigt seg :/ Jaja, får hoppas att en dusch piggar upp mig lite.

Speltime snart hos modern, ska bli skoj, alltid roligt att spela lite spel, speciellt om jag vinner! :)

Sex quiz.


1. Vi börjar med en lätt fråga . . . Har du blivit kysst ännu?
Jodå, det har jag allt :)

2. Hånglat då?
(Vad är skillnaden mellan att kyssas och hångla?) Svar, ja.

3. Onanerar du, i så fall hur ofta, varje dag eller vecka?
Det vill jag inte påstå, anser det vara rätt tråkigt . . .

4. Onanerat med någon vän?
Pojkvän, räknas det?

5. Använder du material eller bara fantasi när du onanerar?
Som sagt, anser det vara ganska tråkigt, men om det nu skulle ske så är det nog mest fantasin.

6. Någonsin gett oralsex?
Jo.

7. Fått oralsex?
Det också.

8. Är du fortfarande oskuld?
Nej det är jag inte.

9. Kondomer, p-piller eller inget?
P-piller fungerar fint ;) Kondomer tar ju bort lite av "tjusningen" . . .

10. Favorit ställning?
Olika från gång till gång, men missionären fungerar ju alltid ;P

11. Hur var din senaste sexpartner, är du nöjd?
Mer än nöjd, Pelle är bäst!

12. Hur många gånger per dag, vecka eller månad har du sex?
Hum . . . svår fråga, men så ofta jag får (kan man svara så?) haha!

13. Någonsin varit med fler än en person i sängen samtidigt?
Nope, Pelle räcker gott och väl.

14. Någonsin varit med någon av samma kön?
Inte det heller, och det lär med all sannorlikhet inte inträffa heller.

15. Hur är det med leksaker, använder du det?
Nix, men det är rätt hett :)

16. Storlek, (tuttar/snoppar) spelar den någon roll?
I ärlighetens namn, ja, storleken har faktiskt betydelse enligt mig i alla fall.

17. Hur var din första gång?
Inget jag direkt tänker på dagligen om man säger så.

18. Romantiskt eller vilt sex?
Hum . . . det kan ju börja lite romantiskt för att sedan övergå till vilt :)

19. Någonsin haft offentligt sex?
Jodå. Är det något man får en adrenalinkick av så är det alla gånger det!

20. Någonsin haft sex och tittat på porr samtidigt?
Har hänt men det är inget som hör till vardagen.

21. Bästa tekniken vid oralsex?
Jadu . . . vad fan svarar man på det!?

22. Någonsin haft analsex?
Det låter jag vara osagt . . .

23. Stående sex? (Ja, nej eller kanske).
Jo men det är inte så dumt, men sängen är nog ändå bäst.

24. Hur är det med rollspel?
Coolt! Dock skulle jag antagligen inte kunna vara seriös och skratta mig igenom hela akten, haha.

25. Någon galen fetish?
Inte vad jag vet.

26. Har du någonsin tänkt på någon annan då du haft sex med en person?
Det har nog hänt, kan dock inte påminna mig om när eller liknande.

27. Någonsin varit nervös i sängen, har det i så fall påverkat ditt agerande?
Oh ja, det har jag! Om det har påverkat mitt agerande tror jag inte i alla fall, brukar vara bra på att hålla masken.

28. Gillar du one night stands?
Föredrar ett fast förhållande, men one night stands har förekommit ja.

29. Har du haft telefonsex?
Räknas sms?

30. Cybersex då?
Haha. blev "inbjuden" till det en gång men jag skämtade bort det hela så personen i andra änden blev nog ganska irriterad ;P

31. Någonsin varit med i en orgie?
Nej det har jag inte . . . för övrigt är det ett ganska fult ord, dock inte fulare än pitt!

32. Vad tänder dig?
Pelle (!!), går igång på alla åtta cylindrarna när han är i närheten!

33. Favorit dag för sex?
Ännu en knepig fråga . . . det är väl olika det från dag till dag, alla dagar är favorti dagar ;P

34. Vilket föredrar du, lång akt eller en snabbis?
Föredrat långa akter men är verkligen inte främmande för "snabbisar" heller.

35. Vad säger du till din partner efter att ni haft sex?
Det där gjorde du bra! Nä men jag vet inte . . . är väl olika det.

36. Fyllesex, har du haft det, om ja, är det bättre?
Jo jag har haft det, bättre vet jag väl inte om det är men det är ju helt klart välkommet!

37. Vad är det hetaste din partner kan göra i sängen?
Ehh . . . kan inte komma på något specifikt.

38. Vad är det värsta din parnet kan göra i sängen?
Kalla mig för något annat namn eller somna . . . skulle kanske inte vara någon höjdare direkt.



Nu hoppas jag verkligen att jag får läsa detta på Era bloggar också :)



Åtta timmar - done!


Tog mig upp i morse men jag skulle ljuga om jag sa att jag var pigg . . . vet inte hur många gånger klockjäveln ringde :/ Nåja, var på Acb halv sex, svidade om lite kläder sen blev det en välbehövlig kopp kaffe :) Därefter har det bara rullat på, nu när jag tänker efter har faktiskt den här dagen gått ruskigt fort, bra de :)

Lovie är lite sjuk idag, stackars honom, ska se till att pyssla om honom riktigt ordentligt så han blir frisk snart igen :)

Men va trött jag blev nu då . . . inte bra inte bra. För jag vet precis hur det blir om jag somnar nu, då kommer jag vara som en zombie sen resten av dagen/kvällen. Fast en liten stunds vila vore ju inte helt fel. Hum, om jag vilar till fyra, max halv fem så kan jag gå upp och städa lite sen, för det behövs verkligen :/



Det finns en sak jag vill kanske hur mycket som helst just nu . . . tänk om det kunde bli så, ma få si :D

Soooova!


Ruskigt trött jag är nu, trött och jävligt slut i hela kroppen! Har inte blivit mycket sömn den här veckan . . . heller . . . och i morgon är det jobb igen, o6-14 och jag ska låsa upp - får alltså INTE försova mig! Efter jobbet i morgon har jag och Ida J planerat in en promenad, hoppas jag inte är alltför trött bara, men det ska nog gå bra. Vidare värst bra vill jag dock inte påstå att det har gått på jobbet idag, lite folk har vi varit, kört både manuella och robot + packat om en massa pall. Eller, det kanske har gått bra ändå nu när jag tänker efter . . . hum . . . ja det har ju rullat iaf. Och jag och Sophie fick upp en jävla fart där på bandningen, jobbar faltiskt riktigt bra ihop med den kickan :)

Ellinor har mest bara varit arg/irriterad/stressad idag . . . men det är lugnt love, man får ha sånna dagar också ;)

Men shiiit vad ont jag har i preci hela kroppen! Det är ta mig fan inte hälsosamt att stå på manuella dagarna i ända och lyfta dessa tunga saker :/ Ska bli ruskigt skönt med massage på måndag. Fick i och för sig lite i morse med av Pelle men det räcker inte.

I morgon kväll ska jag, Pelle, Emma, mamma, Karin och Bengt vara hemma på Klövervägen och spela spel. Kan nog bli roligt det :) Spel är ju alltid roligt, och om det slinker ner en och annan öl gör ju inte det heller någonting. Är förövrigt ruskigt sugen på öl just nu, Carlsberg Sort guld (mumma), men tror jag spar mig tills i morgon.

Nu ska jag vrida på någon film jag kan somna till och sen, ja som sagt, sova.


Wiiiie, på onsdag åker vi!! L Ä N G T A R !
Åh, så underbart att vara borta i nästan en hel vecka, välbehövligt också :)
Pelle är fan i mig bara för bra för att vara sann! <3

Godnatt.

New me.


Igår åkte jag med Sophie och Anna in till stan. Hade mycket trevligt med flickorna i bilen på vägen in :) Väl framme i Ösundet på Rådhusgatan kom Emma och mötte mig i porten. Tog en snabbrök och gick sedan in. Spenderade därefter de närmsta timmarna med att prata om allt between heaven and earth (något jag saknat!). Somnade vid halv tre och gick upp igen vid nio. Ställde mig i ordning och tog sedan sexan in till centrum. Bussen var för övrigt överfull så jag blev tvungen att stå "hela" vägen framme vid chauffören . . . När jag kom in på Attityd fick jag slå mig ner och vänta i cirka en kvart innan det blev min tur. Passade då på att kolla igenom några "frisy tidningar" i hopp om att hitta den, så att säga, rätta, gav dock upp det ganska snabbt då jag insåg att dessa tidningar var för de lite mer vågade. När det blev min tur skyndade jag mig att upplysa My (som hon som klippte mig hette) att mitt hår var i fruktansvärt dåligt skick så hon inte skulle få en schock eller nåt annat hemskt när hon såg det. Hon kollade "igenom" håret och konstaterade rätt snabbt att vi skulle behöva klippa av rätt mycket. Jooo jag vet . . . Gav henne rätt fria hände med endast ett önskemål om att iaf kunna sätta upp det om jag ville. Tvättade håret och sen började hon klippa. Ja, jag ljuger inte om hon klippte av 1,5-2 dm! Efter cirka 45 minuter hade en, lite kortare än axellång, page frisyr framträtt på min hjässa, page med snedlugg. Blev faktiskt riktigt nöjd, framförallt med luggen :) Betalade och strosade sedan upp till Tehuset med Emma för den obligatoriska paninin. Mätta och belåtna gick vi sedan ut, Emma knatade upp på skolan och jag själv hoppade än en gång på sexan som yog mig tillbaka till lägenheten. Donade på lite med frisyren och gick sedan ut till Sophie som satt och väntade i bilen. Gick bort till mamma för att visa upp nya frillan och därefter blev det jobbet.

Har varit en rätt rolig kväll som bjudit på allt från ljusbommar som brutits stup i ett till "familjefika" med P.Joe, Elle och Sophie :) När klockan blev tio kom "mina oldies" och löste av, och alla som hade någon form av liv på "mitt" skift gick hem . . . alla utom jag då alltså. Jag stannade kvar tills klockan nästan var tolv. Kan inte fatta det där egentligen, finns nog inget ställe där tiden går så fort som den gör på Acb när man inte jobbar (tänk om det ändå kunde vara tvärtom). Hade riktigt trevligt där de där nästan två timmarna jag var kvar :) Gav även Pelle en liten present som jag köpt till honom idag, en leksaks motorcykel (haha), dock tror jag att han blev lite glad iaf :)

Nu ligger jag hemma i sängen och bara önskar att tiden ska rusa iväg och bli sex så Pelle slutar jobba och kommer hit och lägger sig med mig . . . åååh!

Nä om man kanske skulle uppdatera bilddagboken lite, har ju en massa skojiga bilder sen Borgvattnet som jag gärna delar med mig av :) Samt att jag kanske skulle ha skrivit lite om Borgvattnet här också . . . ojojoj, blev mycket att göra nu :)

On the top.


Känner mig måttligt stolt just nu! Jag och Ellinor gav oss ut på en timmas lång promenad idag när vi vaknade, hann ända bort till berg och tillbaka :) Efter promenade gick Elle hem och jag till Pulsen och deras solarium, göttans att ligga där och ta igen sig i 20 minuter.

Nu ska jag duscha och ställa mig i ordning för jobbet.

Blir staden ikväll för min del (om jag får lifta med Anna och Sophie dvs får jag?), ska klippa mig i morgon kvart över tio (äntligen!)

Puss på Pelle!

Kate Nash - Foundations

Att handla mat.


Kom på en sak jag måste skriva om innan jag släcker ner för dagen . . . Jo, när man går och handlar mat brukar man ju vanligtvis ha ett litet hum om vad man ska ha, eller så har man skrivit ner allt på en lista så att det ska gå fort och för att man inte ska glömma något. Igår kväll var jag på ica för att handla något gott till kvällen, ost, deo, gurka och fiskbullar. Jag visste redan innan jag kom in genom dörrarna på Ica vad jag skulle ha så egentligen borde det hela ha gått fort. Dessvärre blev jag fast vid "ostdisken". Herregud, det finns ju en hel uppsjö av olika ostar . . . Och när man väl ser en som "ser bra ut" råkar man kika lite till vänster om den och se en som kostar lite mer men är betydligt större än den man först tänkt ta . . . Allvarligt, jag tycker att det är jättesvårt att handla ost! Låter löjligt men det är faktiskt sant. Sen kanske man hittar nån som man tycker smakar gott coh tänker att den här ska jag köpa nästa gång också, oturligt nog har man glömt bort vad den heter nästa gång man står där och måste återigen chansa och hoppas att man tar något som smakar bra. Gårdagens val blev väl okej, men verkligen ingen tio poängare!


Känner ni igen syndromet?


Jan-Oladottir.


Sitter hemma i soffan nu, har precis kommit innanför dörren efter att ha levererat hamburgare till lovvie :) Kvällen på Acb har förflutit i väldigt snabb takt och ingen ar gladare än jag för det. Har varit så skönt där nu ikväll när vi bara kört manuella, tystnaden som blir när robotarna inte är igång är underbar, det där pysljudet kan ta kol på en. Efter jobbet liftade jag och Ellinor med Peter och P.Joe hem. Gick in till mig och fikade lite samt uppdaterade oss lite på blogg-fronten, dessvärre hade inte så mycket nytt hänt sedan sist jag tittade . . . Egentligen, vilket beroende man bygger upp när man läser andras bloggar, lite skrämmande tycker jag.

Nu sitter jag i soffan iförd Pelles sköna träningsbralls, en tröja, palle sjalen och en mössa - rätt bekvämt men det börjar bli lite varmt. Kanske att man skulle ta och lätta på klädseln lite, eller ja, rätt mycket och krypa ner i sängen. Är ruskigt trött, framförallt i benen som känns som att dom domnat bort . . . Kan inte påstå att jag ansträngt mig mer idag än nån annan dag, hum.

I morgon är det planerat att jag och Ellinor ska ut och gå. Klockan nio var det tänkt att vi skulle ge oss ut på en timmas lång promenad för att sedan avsluta med 20 härliga minuter i solariet, får se om vi tar oss iväg den tiden. Egentligen borde inte jag sola nå mer nu på ett tag, huden i ansiktet har verkligen tagit stryk av de här två senaste gångerna, har blivit så fruktansvärt torr så fy. Nåja, jag har sagt det förut men jag säger det igen; vill man vara fin får man lida pin (och det vill jag lova att jag gör då jag näst intill måste bada ansiktet i hudkräm på mornarna/kvällarna).

Förresten hade jag en överraskning som väntade på mig idag när jag kom hem :) Pelle hade varit här och placerat ett kort på sig själv i en av alla mina tomma ramar och ställt bredvid sängen. Blev så glad när jag såg det, tack sweet! Nu måste jag göra något likvärdigt till honom . . . hum, undrar just vad det ska bli . . . ska fundera ut något riktigt bra, så han blir jätteglad :) Tills vidare får han nöja sig med ett mms som jag lovat att skicka till honom nu i natt (synd bara att jag är så dålig på att få till bra kort på mig själv, dock är det ju tanken som räknas).

Allt allt allt går bra nu, ingen kan vara gladare än jag - omöjligt!

Monday.


God morgon god morgon! Ligger i sängen och har precis uppdaterat mig inom bloggvärlden, hade dock inte hänt något speciellt sen i natt :/ Ska gå upp och duscha nu, känne mig allt annat än fräsch, sen ska det lagas lite mat som man kan ha i matlådan + att jag ska bränna en skiva som jag kan ha med på jobbet också. Har ju en massa bra låtar nu som kära Emma skickat till mig :)

Jag har en sak som endast jag och ingen annan har; Jag har en Per Högström och det är jag gladast i världen för!

The weekend.


Var ju som jag sist skrev chaufför åt mor och co i fredags. Skjutsade upp dom till Katrina och åkte sedan hem igen. Pelle gullet kom ner och hälsade på, satt och pratade tills suget efter något onyttigt tog överhand och vi for på Statoil, där inhandlades det kebab och hamburgare :) Åt maten och kikade på tv. Upptäckte att Polisskolan 2 laddats ner så vi förflyttade oss till sängen för att kika på den. Hann inte se mycket förrän kära mor ringde och sa att jag kunde åka upp och hämta dom. "Snääääälla Pelle kan du inte följa med?" Ja efter en liten stund gav han faktiskt med sig och följde med (tack älsk!) Såg så söt ut där han stod iförd min Canada Goose jacka och en mössa (var tvungen att muta med jackan och en filt som han kunde ha över benen i bilen ;) ). Hämtade kvinnorna som tydligen varit med om en lyckad kväll med diverse mängder alkohol, haha. Satt och skrattade gott åt dom där i framsätet. Väl hemma igen blev det ett glas obo'y och sedan sängen igen.

Vaknade vid halv åtta i lördags, klev upp och ställde mig i ordning. Tanken var att vara på plats på bolaget vid halv nio (en halvtimma innan jag började) men som vi alla vet är jag tidsoptimist ut i fingertopparna och var därför inte där förrän klockan fem i nio (jaja, kom ju inte sent iaf). Pernilla, tjejen jag skulle jobba med, stod redan utanför och väntade . . . Kirrade upplåsningen och avlarmingen galant. Visade runt Pernilla lite, hämtade varsin kassa åt oss, städade lite ute i butiken och sen blev det en halvtimmas rast innan klockan blev tio och vi kunde öppna. Dagen förflöt perfekt, och jag hade jätte rolig! Hoppas på att få jobba nåt mer där snart, älskar verkligen att expidera kunder :D När klockan blev två räknade vi ihop kassorna och stängde igen stället. Jag gick hem och möttes av Emma och Ralf som stod utanför lägenheten och väntade. Gick in och svidade om lite, åkte bort till mamma med bilen och sedan upp till Högströms för att hämta Pelle. Rätan nästa. Framme i Rätan möttes vi av en Anton som verkligen verkade tycka att det var kul att vi kom. Spelade lite kort och kunde efter någon timma äntligen sätta oss till bords för att avnjuta den underbara fisksoppan som Ulla tillagat. Efter soppan blev det tårta och kaffe, gott gott. Kikade lite på Postkodmiljonären som sände från Frösön innan vi satte oss i bilen för att åka hem igen. Stannade dock till vid stallet en sväng för att hälsa på våra fyrbenta vänner. Hemma i Svensta igen blev det lite tv-tittande tills jag somnade i soffan. Blev lyft av Pelle till sängen där vi låg och pratade och hade allmänt mysigt.

Inget jobb idag, var alltför trött . . . dock har jag nu haft min lediga dag och funderar starkt på att ta på mig att jobba nästa helg istället. Har legat och degat hela dagen lång, gick på Ica en sväng och inhandlade lite proviant sen blev det soffläge. Funderar nu återigen på att ta mig en sväng bort på Ica, nåt gott till kvällen skulle ju inte sitta helt fel.

Nu är det inte långt kvar innan Malmö resan går av stapeln, oj som jag längtar!

Back on track.


Sådär jag, dagens goda gärning avklarad, att vara chaufför till mamma alltså. Dom skulle förresten inte till Hogna utan Klövsjö/Katrina. Lite halt var det allt efter vägen och det hela blir ju inte roligare av att ha nån bredvid sig som sitter och kramphåller i dörrhandtaget och talar om för en att "här kan du sakta ner lite . . . ojoj, det kan vara halt här. Vi har inte så bråttom upp, alla är inte där än" etc etc. Får väl se nu då när dom behagar åka hem igen.

När jag kom tillbaka till Svensta svängde jag in på pulsen och gick upp och avnjöt 20 minuter i solariet, göttans de! Solade även igår med Ellinor och fy fasiken vad det tog, såg ut som en tomat i ansiktet sen resten av natten, dock ser det lite bättre ut idag (innan jag solade igen dvs.) Men vill man vara fin så får man baske mig lida lite pin :) Nu känns det som att hela ansiktet kokar och att huden har krympt med tre-fyra storlekar . . .

Mjaa, om man kanske skulle ta och städa lite då, eller i alla fall plocka ihop. Kan inte för mitt liv förstå hur jag kan få till det så stökigt hela tiden, tycker jag inte gör annat än å städar och har mig :/

P to I - the way it should be :)

Btw, blev lite rörd nyss när jag läste Elles blogg. Love you man!

Sen blev det inget Östersund ikväll heller, Raffemannen hade redan ätit. Jaa, vi får allt ta och boka in nåt stadsbesök lite längre fram. Är ju som litte nyfiken på karln där ;)

It's a beautiful day.


GRATTIS SOPHIE PÅ 20 ÅRS DAGEN!!
Min lilla kicka fyller 20 idag, välkommen in till oss 20-plusares gäng :)

Ska snart gå bort till mamma för att sedan sljutsa henne och några av hennes kollegor upp till Storhogna (var det dit dom skulle?) dom ska iaf på nån personalfest. Håller nu på å bränner en skiva så jag har nå skoj att lyssna på.

Ikväll hoppas jag på en tur till staden. Vill gå och äta på Eastern med min kära syster och Ralf samt Pelle. Skulle vara riktigt skoj faktiskt, måste ju godkänna honom ;P haha. Men vi får se vad det blir, Emma skulle ringa snart. Annars blir det nog bara lugnt skulle jag tro. Ska ju jobba på systemet i morgon, huu va nervös jag är, har ju inte varit där sen i sommras och nu ska jag fixa allt själv med öppning och stängning. Dock kommer en tjej från Krokom men hon kan ju liksom inte rutinerna där så mycket hänger på mig. Ska gå dit en halvtimma tidigare hade jag tänkt för att orientera mit lite i hyllorna så man inte står som nåt jävla frågetecken sen när kunderna börjar strömma in . . .

Åh nu är det inte länge kvar innan jag och Pelle åker söderut, närmare bestämt till Malmö. Ska bli sååå underbart, längtar som en tok!

Nä nu måste jag skynda mig lite, tidoptimist som jag är . . . haha!

Let it snow, let it snow, let it snow!


Äntligen börjar jag förstå meningen med livet, varför? Det snöar ju for fuck sake!! :) Men som Pelle tidigare upplyste mig om måste jag vara beredd på att den ju faktiskt kan försvinna redan i morgon . . . jo jag vet, men jag är glad så länge det varar. Sen tänk om, tänk om snön nu är här för att stanna så att säga, alltså att den snön som kommer nu får vi ha kvar tills vinern är slut. Ojojoj, då blir det en låååång skotersäsong! :D Och det vore fan inte mer än rätt med tanke på den klena vinter vi fick uppleva förra året . . . :/

Nu väntar jag på Elle, vi ska iväg och steka lite fläsk (sola), ska bli gött!

Äta - jobba - sova - dö . . .


Gosh vad den här helgen har gått fort, kan inte fatta att det är söndag och att jag om bara tre timmar ska vara på Acb . . . igen . . . :/ Jobbade igår, o6-14, gick bra, tiden gick ruskigt fort och det tackar jag Gudarna för eftersom jag var allt annat än pigg och allert. Efter jobbet liftade jag med Sophie hem och slangde mig raklång över sängen när jag kom innanför dörren, somnade nästan på en gång. Blev väckt av Emma nån timma senare då hon stormade in i lägenheten och sa att jag skulle gå upp. Gick efter många om och men upp, bytte lite kläder och åkte sedan bort till mamma där det bjöds på smörgåstårta eftersom Bengt fyllde år :) Mamma och Bengt stack iväg på wiskeyprovning vid sex snåret och kvar blev jag, Emma och Mackan. Jag åkte hem en sväng för att hämta lite saker samt Elle. Tillbaka hos mamma var det time to go to bed för Marcus och prata-skit-och-titta-på-roliga-filmer-på-youtube för oss andra, haha, fan va mycke sjukt det finns! Klockan åtta bänkade vi oss i soffan och inväntade ett efterlängtat avsnitt av mitt älskade Svensson Svensson. Inte lika bra som annars men ändå helt klart sevärt! Gustav Svensson mannen hela jävla dan, what a star! Emma drog in till staden igen vid kvart över åtta (ja jag vet helgerån att inte se klart på SS!). Jag och Elle satt och pratade lite tills jag var tvungen att "skicka hem" henne eftersom jag var så trött. Pratade en sväng med Pelle på telefon sen blev det sängen. Sov innan halv elva (rekord!)

Försov mig i morse . . . vaknade av att mamma "knuffade" till mig när min klocka ringde (för säkert femtioelfte gången) tittade på klockan en snabbis och såg att den var o5.5o, ajajaj, bråttom! Kom upp på Acb til 1o över. Dagen har väl flutit på, inte lika snabbt som igår men det har så att säga funkat. Dock har det krånglagt så in i norden . . . men men, så länge jag får betalt för att jag är det ska jag väl inte klaga, eller? Efter jobbet gick jag ner till la familia, halvsov lite i soffan sen gick jag hem. Spatserade bort på Ica med Pelle och inhandlade ingredienserna till "vår" underbara pizza. Kirrade pizzan snabbt, vi är ett bra team jag och Mr P. Åt och kikade på Polisskolan 1 - Åh love! Har sedan bara sutti och myst, avslutade det hela med en omgång yatzy där jag vann s t o r t ! Haha!

Nu ska jag ställa mig i ordning lite och sen ska jag allt vila en stund . . . om jag hinner. Sen är det dags att gå på jobbet igen. Fan, har räknat efter att jag kommer att jobba 19 dagar i sträck innan jag får ledigt igen, men men, jag har sagt det förut och jag säger det igen, det blir ju pengar i slutändan.

PRICKIGA KALLSONGER!
Nervös nu va Sophie, erkänn att du inte kan sova om nätterna! Erkänn att den där hemska magkänslan du har gör så att du inte kan äta - mohaha! ;P

Finaly!


Oh my God, när var sist jag var hemm själv en fredagkväll?! Kan inte minnas när . . . faktiskt skönt, ligger i soffan nu och slappar lite, är helt slut i kroppen.

Igår var det besiktingsdag på Audin. Tror ni den gick igenom? Just de ja, helt rätt, den gick inte igenom . . . samma fel som sist, avgasvärdena som är för höga. Dock vet jag (eller inte ordagrant jag) vad som ska göras nu, mest troligt är det . . . hum . . . lambdasonden (hette det så) som måste bytas. Vad jag förstod av besiktnings nissen är det en skruv, alltså det är en skruv som måste bytas, han trodde det kunde ta runt tio minuter :/ Och vet ni vad den lille (?) fan kostar!? Nånstans mellan 1000-1500 kronor. Vilket rån. Jaja, om det blir bra av det så är det ju värt priset för då har jag ju ändå fått bilen billigt.  Efter besiktningen blev det mat på staden med Emma, Marielle och Kristina, tacos (för andra gången samma dag), gott gott. Efter maten blev det en tur genom staden "pojk" affärer. Hade fått i uppdrag av Pelle att hitta nån t-shirt åt honom, ett uppdrag jag mer än gärna åtog mig :) Hittade två riktigt snygga tishor sen blev det en tur på bolaget och tillsist åkte jag hem. Väl hemma igen blev det påhälsning hos Ellinor där Danne var. Satt och pratade lite om "prickiga kallsonger" tills Danne var tvungen att åka. Jag och Elle tog oss då en tur på Statoil och gick sedan och hälsade på vår gemensamme granne och arbetskamrat Robin. Spelade tv-spel, pratade samt flyttade över saker från gamla datorn till den här. När jag kom hem blev det lite mys med Pelle och därefter sova.

Trodde i morse när klockan ringde att det var en hemsk mardröm som jag fastnat i. Kändes allvarligt som att jag skulle dö om jag ens tänkte tanken på att kliva upp ur sängen. Men men, nöden har ingen lag så jag var tvungen. Traskade bort på jobbet med Elle och levde sedan rövare där de nästkommande åtta timmarna :) dagen har gått fort och det har blivit en hel del goda skratt och pinsamheter (hum). När klockan blivit två kunde vi ta vårt pick och pack och bege oss hemåt. Sällskapade med Elle och Robert, följde med dom på bolaget en sväng för att sedan inta ryggläge i Elles soffa en liten stund. Vid fem tiden kom mamma, Bengt och Marcus och hälsade på mig. Bengt skruvade upp en "hängare" till gardinstången i vardagsrummet och jag lekte med Mackan. När dom gått började jag städa. Putsade fönster, satte upp gardiner, dammtorkade lite samt dammsög - och nu är det klart! Blev riktigt mysigt faktiskt!

Ligger nu som sagt i soffan och bara slöar. Ruskigt skönt! Är helt slut i kroppen efter den här veckan. Ångrar nästan lite att jag tog på mig att jobba både i morgon och på söndag, men men, bara att bita ihop, sen blir det ju pengar och det är aldrig fel :) Kommer även att jobba hela nästa helg, varav en dag på bolaget. Måste komma på att gå in där nåt i veckan för att få nån nyckel och bli lite introducerad i hur man öppnar/stänger, samt att jag skulle ha uppdaterat mig i vad som finns i sortimentet, var en hel del nyheter som det lät :) Barnvakt åt ongan i morgon kväll med Emma, ska bli skoj!



Pelle kom nu, jag vill mysas ;)

Oseriöst.


"Har man varit på Acb i ett år är det inte mycket som behövs för att roa en" / Klockrent citat av Sophie idag. Och visst fan har vi roat oss alla gånger! Till en början plastade vi in Sophie mót en pall, såg rätt skoj ut när hon hängde och dinglade där :) Vi fastande verkligen för det här med "inplastningen" så vi fortsatte. Den här gången ställde jag och Sophie oss mot varandra i en "kramande ställning" och blev sedan ihop plastade, kan lova att det blev måttligt varmt. Nu hade vi fått blodad tand och ville testa något ännu mer vågat. Vi tog en tom pall och ställde på "plattan" vid plastaren, därefter satte vi oss (jag och Sophie) på den, rygg mot rygg med knäna uppdragna mot hakan och händerna runt dem. Plasten täckte oss från fötter och upp till axlar och jag vill lova att det satt hårt . . . huga ligen, fick ont i både händer, rygg och stjärt. När vi var färdig inplastade kom Anna och satte en varsin etiektt över våra munnar och därefter "plockade" Elle upp oss med trucken och körde iväg och ställde oss på Peters materialvagn. Peter skjutsade oss till linan där vi äntligen fick komma loss. En riktigt befrielse vill jag lova, tog ett tag innan man fick igång blorcirkulationen i händerna igen, men kul var det! Haha! Jag och Elle har även tillverkat en skylt idag, en skylt som har formen av en stor hand och i handen står det "Talk to the hand", kan man använda om man känner sig allmänt less nån dag och inte vill prata med nån, haha!

Om vi nu bortser från våra små upptåg idag har dagen flutit på rätt smärtfritt och ganska snabbt. Jag har varit på utsidan och fyllt robotar hela dagen, fiiint de eftersom det endast var två robotar att fylla :) Dock höll jag på att vicka en bunt med Bänkskåpsidor, dom som ska vara "ovickbara", pyttsan! (Dock gick det bra den här gången men det var bra nära . . . har iofs. vickat en sån förut).

Hämtade Wille och Marcus på dagis idag. När vi kom hem bestämde jag och Wille oss för att gå upp på Acb för att titta på dom (enligt Wille) coola gaffeltruckarna. Pelle, snäll som han är kom ut på baksidan och lät William studera trucken noggrant, både in och utsida :) Efter besöket där gick vi hem igen och inväntade maten. Efter maten ställde vi i ordning barnen för kvällen och satte oss sedan i bilen för att åka till Rätan och hämta Audin som ska besiktas i morgon. Håller verkligen tummarna för att den går igenom, skulle vara sååå underbart att ha en egen bil nu!

Nä nu ska jag locka håret . . . om jag orkar, who knows, kanske lönar sig att se lite "söt" ut i morgon på besiktningen ;P

Musiken.


Finns så mycket bra musik att lyssna på nu så jag blir ju alldeles till mig. De mest spelade hos mig är:

Bruce Springsteen - Radio Nowhere
The Knife - Heartbeats
Miss Li & Lars Winnerbäck -  Om du lämnade mig nu
Takida - Curly Sue

Finns givetvis en massa fler, men som sagt, dessa är de mest spelade. Curly Sue kommer jag säkerligen inte tröttna på i första taget, vilken underbar låt! Takida har gjort det igen - tack grabbar!

Skrattretande.


Grannfejden - inte konstigt att det är krig här i världen!

Denna eviga längtan.


När man (jag) tänker efter, got damn va mycke saker man längtar efter! Just nu är listan enligt följande för mig:

  • Torsdag den 4 oktober - ombesiktning av bilen, kramphåller mina tummar för att den ska gå igenom!
  • "Prickiga kalsonger" kan inte nämna datum eftersom det ska bli en överraskning för min Sophie som fyller 20 år den 12:e, men jag kan säga så mycket som så att det kommer att bli wonderbar!
  • Den 13:e oktober ska jag återigen inta en av Systembolaget i Svenstaviks kassor för en arbetsdag där.
  • 24:e oktober, då jag och Pelle lämnar Svenstavik för några dagar nere i Malmö :)
  • Lönen . . . ja jag vet, det har nyss varit löning men det kan inte hjälpas . . .
  • 8-10 november - F O R U M ! ! Ska bli så ruskigt skoj, Vemdalsskalet in my heart :)
  • Julafton, då jag och familjen (på mammas sida) ska åka upp till Lycksele och bo där på hotell Lappland.
  • SNÖN! kan inte bärga mig förrän jag får ta ut pärlan, ooh va skoj!

Är säkert en massa fler saker också men just för tillfället är det dessa som står högst upp på listan :) Nu ska jag lägga upp lite bilder på bilddagboken från förra onsdan då vi va på Larrys :)


Det går bra nu :)


Det mesta som rör mitt liv känns otroligt bra just för tillfället, kan inte komma på något som direkt tynger mig (om man bortser från min bristande ekonomi).

Kärleken går super, känns verkligen hur bra som helst nu, och jag har inget "ont" av att vi inte ses lika mycket som vi tidigare gjort, nä, jag tycker snarare att det nästan är skönt. Dessutom hinner man längta lite efter varandra också :) Nu har vi iaf bestämt att onsdagen den 24:e oktober åker vi ner till Malmö för att hälsa på hans släkt och hem igen måndag den 28:e. Ska bli sååå roligt!

Jobbet fungerar super de me. Ångrar inte för en sekund att jag bytt skift. Trivs verkligen som fisken i vattnet och det enormt mycket tack vare Elle och Sophie. Kan lova att det blir en hel del skratt under dagarna vi spenderar tillsammans :)

Boendet, ja jag har ju haft mina funderingar på att flytta hem till Rätan igen, och visst det skulle vara riktigt skönt men jag blir nog kvar i Svenstavik ett tag till. Trivs mer och mer i lägenheten för var dag som går och dessutom finns det ju lite fler personer att umgås med nu när jag jobbar på ett annat skift, Ellinor tex.


Meeen va fan! Kan inte förstå, jag har lagat stivade makaroner ett x antal gånger och det har gått hur bra som helst! Men nu, nu jävlas det ta mig fan hela tiden! Bränner fast och har sig :/ Jaja, får hoppas att det går att äta iaf.


Och Ida kammar hem segern!


Sitter och slötittar lite på Sjukhuset, just nu är två sjuksköterskor inne hos en väldigt söt liten gubbe :) Egentligen, att vara doktor, vore det kanske nånting för mig? Tanken har slagit mig mer än en gång . . . kanske . . . Ja nog pratat om det, vi får se vad jag blir när jag blir stor. Hur som haver så känner jag mig utomordentligt stolt över mig själv nu. Har tvättat "bort" all tvätt, vilket känns underbart, dessutom har jag lagat middag (ja jag vet, egentligen ska man inte ha beröm för en sådan sak men det hör ju inte till vanligheten att jag lagar mat åt enbart mig själv), fiskpinnar, potatis och remoulad sås, gött gött (finns även kvar som jag kan ha i matlåda i morgon, ännu ett vuxenpoäng!)

Nu ska jag gå och hämta sista tvätten och sen ska jag nog städa hade jag tänkt, den här gången ska det bli en riktig storstädning, från golv till tak skall här fejas och donas - börjar med toaletten.

Sen när sweet slutat jobba (22.oo) ska vi kika på en bra film jag just laddat ner, We are Marshall, har iofs inte sett hela men slutet iaf och det var bra så jag blir nog inte besviken.

Btw. nedräkningen har börjat!

Sleten.


Som jag sist skrev var en tur till Vemdalen ett eventuellt tidsfördriv i lördags och så blev det. Jag och Emma ställde oss i ordning i lugn och ro hemma, tiggde åt oss lite alkohol av pappsen (eftersom vårt eget förråd endast bestod av två öl, en bacardi breezer och lite turkisk peppar . . .) och traskade sedan ner mot Wärds med sällskap av Marielle. På Wärdshuset var det fortfarande folk kvar så vi slog oss ner för att invänta stängning. När det var stängt kunde vi äntligen börja förfesta med Mika och Pölsa och en liten stund senare även Thomas, Stefan, Olle, Martin och Johan som även dom skulle med upp till Whovalley. Hade riktigt skoj med folket, men vid elva tiden var det dags att samla ihop sakerna för att hoppa in i taxin som skulle föra oss till vårt mål för kvällen, Vemdalen/Huskey. En ruskigt rolig taxifärd blev det med allsång till gamla 90-tals klassiker för hela slanten. När vi kom fram väntade Ola och Jimmy vid bowlingen. Vi delade in oss i lag och sen var tävlingen i full gång! Mitt lag bestod av: jag, Martin, Olle, Jimmy och Vall. Tyvärr korades ingen vinnare eftersom det var lite si och så med intresset för spelet . . . men skoj var det! Efter bowlingen blev det lite mingel i baren och slutligen kom vår trogne chaufför tillbaka och hämtade oss. När jag och Emma kom hem ställde vi oss genast och stekte ägg som vi sedan hade på mackor, gott gott, dock mådde jag pyton och var tvungen att avvika.

En kanonkväll verkligen, från början till slut! Måste verkligen göras om.

Igår blev det allmänt lugnt för mig, jag skulle ljuga om jag sa att jag mådde bra när jag vaknade, därav lugnet. Var upp till farmor och farfar och fikade lite sen packade jag och Emma in oss och alla våra saker i Toyotan och åkte sedan hem till Svenstavik och mamma. Slingade Emmas hår och åt middag innan det var dags att gå hem till Ängesvägen. När jag kom hem packade jag upp lite saker, satte upp spegeln och ramarna jag köpte på Dollar och försökte få nån någorlunda ordning här. Fick besök av mina käre Pelle lite senare, gick då på Ica med honom och handlade lite mys inför kvällen (var dock tvungen att gå på Statoil sedan för att utöka lagret lite). Kikade på tv och hade det bara mysigt.

Jobbar för middag den här veckan och ska då alltså helst gå upp kvart i fem. Bestämde med Elle igår att vi skulle gå tillsammans på jobbet och att hon kunde komma hem till mig vid halv sex. Vaknade då i morse av att någon ringer på dörren men jag kan inte för mitt liv förstå vem eftersom klockan ju är "mitt i natten". Irriterar mig en liten stund på (vad jag trodde var) den förbannade dörrförsäljaren (haha, dörrförsäljare lär ju säkerligen vara ute och knacka om nätterna...) som kommer och stör mig i min skönhetssömn innan jag ber Pelle gå upp och se efter vem/vad det är. Får till svar att det nog är till mig och att det mest troligt är Ellinor. Känner att oron över av att jag försovit mig sakta men säkert gör sig påmind innan jag törs titta på klockan; NOLL FEM TJUGOFYRA (!!) Ojoj, bråttom upp och öppna dörren till henne, sen klä sig och försöka få till någon något så när acceptabel frisyr. Lyckades rätt bra med detta på endas ELVA minuter, det ni, det är fan i mig nytt rekord! Och roligast av allt var att vi faktiskt också kom i tid :D Resten av dagen har varit allmänt långsam och seg, måttligt skönt att komma hem vill jag lova. Ligger nu i sängen och väntar på att min andra tvätt ska bli klar. Känner mig måttligt stolt som äntligen fått fingrarna ur och gått till tvättstugan, faktiskt första gången sen jag flyttade in här. Alltså, jag har ju tvättat innan men då har jag varit lat och tagit hem tvätten till mamma och pappa :P

Nu ska jag vila en stund sen blir det nog lite städning och ännu mera tvätt . . .