The weekend.


Var ju som jag sist skrev chaufför åt mor och co i fredags. Skjutsade upp dom till Katrina och åkte sedan hem igen. Pelle gullet kom ner och hälsade på, satt och pratade tills suget efter något onyttigt tog överhand och vi for på Statoil, där inhandlades det kebab och hamburgare :) Åt maten och kikade på tv. Upptäckte att Polisskolan 2 laddats ner så vi förflyttade oss till sängen för att kika på den. Hann inte se mycket förrän kära mor ringde och sa att jag kunde åka upp och hämta dom. "Snääääälla Pelle kan du inte följa med?" Ja efter en liten stund gav han faktiskt med sig och följde med (tack älsk!) Såg så söt ut där han stod iförd min Canada Goose jacka och en mössa (var tvungen att muta med jackan och en filt som han kunde ha över benen i bilen ;) ). Hämtade kvinnorna som tydligen varit med om en lyckad kväll med diverse mängder alkohol, haha. Satt och skrattade gott åt dom där i framsätet. Väl hemma igen blev det ett glas obo'y och sedan sängen igen.

Vaknade vid halv åtta i lördags, klev upp och ställde mig i ordning. Tanken var att vara på plats på bolaget vid halv nio (en halvtimma innan jag började) men som vi alla vet är jag tidsoptimist ut i fingertopparna och var därför inte där förrän klockan fem i nio (jaja, kom ju inte sent iaf). Pernilla, tjejen jag skulle jobba med, stod redan utanför och väntade . . . Kirrade upplåsningen och avlarmingen galant. Visade runt Pernilla lite, hämtade varsin kassa åt oss, städade lite ute i butiken och sen blev det en halvtimmas rast innan klockan blev tio och vi kunde öppna. Dagen förflöt perfekt, och jag hade jätte rolig! Hoppas på att få jobba nåt mer där snart, älskar verkligen att expidera kunder :D När klockan blev två räknade vi ihop kassorna och stängde igen stället. Jag gick hem och möttes av Emma och Ralf som stod utanför lägenheten och väntade. Gick in och svidade om lite, åkte bort till mamma med bilen och sedan upp till Högströms för att hämta Pelle. Rätan nästa. Framme i Rätan möttes vi av en Anton som verkligen verkade tycka att det var kul att vi kom. Spelade lite kort och kunde efter någon timma äntligen sätta oss till bords för att avnjuta den underbara fisksoppan som Ulla tillagat. Efter soppan blev det tårta och kaffe, gott gott. Kikade lite på Postkodmiljonären som sände från Frösön innan vi satte oss i bilen för att åka hem igen. Stannade dock till vid stallet en sväng för att hälsa på våra fyrbenta vänner. Hemma i Svensta igen blev det lite tv-tittande tills jag somnade i soffan. Blev lyft av Pelle till sängen där vi låg och pratade och hade allmänt mysigt.

Inget jobb idag, var alltför trött . . . dock har jag nu haft min lediga dag och funderar starkt på att ta på mig att jobba nästa helg istället. Har legat och degat hela dagen lång, gick på Ica en sväng och inhandlade lite proviant sen blev det soffläge. Funderar nu återigen på att ta mig en sväng bort på Ica, nåt gott till kvällen skulle ju inte sitta helt fel.

Nu är det inte långt kvar innan Malmö resan går av stapeln, oj som jag längtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback