Hos Per.


Sitter hemma hos Per nu.
Har ätit godig mat tillsammans med honom, Jonas och Flisan. Inväntar nu att min rabarberkaka ska bli klar . . . tar sin lilla tid. Men den kommer att bli god - den måste bli god!

Dagarna här nere i Götet flyter på bra. Ordagrant flyter . . . så fruktansvärt varmt! Skulle inte klaga ett dugg om det inte vore så trist att jag var tvungen att jobba inne i kokheta lägenheter. Men men, kan ju hoppas att all den svett man svettas ur ger resultat på vågen.

Kommer hem en sväng vecka 28, Ludde darlingen ska till Östersund på tävling så då passar vi på att lifta med upp :)


Nä, nu är kakan klar som det verkar, Flisan tog i alla fall ut den ur ugnen nu så vi kan ju bara hoppas att det blev god. Dock kom jag på nu att jag glömde att strö på mandelflarnen, faaaaan! Hoppas att inte dom är avgörande för smaken :/


På tiden.


Ja nu var det minsann på tiden att jag ger er lite updates här nerifrån Götet. Har lyckats snika in mig på ett oskyddat trådlöst nätverk här nu som vi får hoppas i fortsättningen också "låter mig" vara online lite nu och då :)

Sen sist.

I lördags då vi kom ner blev det till en början en massa bärande och kånkande på alla våra saker som skulle ur bilen och in i lägenheten (som trist nog ligger på högsta våningen . . .) Slappade lite och st'ällde oss sedan i ordning. På kvällskvisten kom Ludde, Anton, Per och Koffe hit och svullade räkor och annat gotta med oss innan vi åkte in till Adas. Rockade och hade riktigt skoj där tillsammans med godingarna!

Söndagen bjöd på en sjuhelvetes bakfylla . . . jisses. Den räddades dock upp med hjälp av lite pizza och sömn!

Så var det då dags för vår första arbetsdag! Snälla Koffe kom och hämtade oss här på Bauta vid halv tio och skjutsade in oss till centrum. Hade först lite genomgång med chefen innan det var dags att börja städa. Blev visade ett närliggande lägenhetshus där vi sedan spenderade vår dag. Visst, städning är inte det roligaste och glamorösaste arbetet men fan, i like it! De två kvinnorna vi jobbar med, Anna och Nettan, är störtsköna (!), det är väldigt fritt samt att man kan gå i sin egen värld och man behöver inte vara trevlig hela tiden. Tror verkligen jag kommer att trivas kanon där! :D

Annars har det varit rätt lugnt i veckan. Eller ja i måndags efter jobbet tog jag och Ludde oss en tur till Mariestad (straxt utanför) för att hämta BUK:en som Tea och Karro krockat. Tjejerna klarade sig undan med ömmande kroppar medans buken blev en dörr och ett däck fattigare. En trevlig tur på cirka 40 mil blev det iaf :) En sak till som hänt i veckan är också att jag tagit itu med min kropp . . . har nu, två dagar i rad varit ute och promenerat cirka 45 minuter innan jobbet. Riktigt skönt! Har även börjat lite smått med måltidsersättning som är meningen ska ersätta min lunch, får se om jag lyckas för den jag drack idag smakade då allt annat än gott :/

Nu ikväll har jag och Flisan röjt undan det värsta här hemma. Fy faan så mycket kläder man har egentligen. Må se till att hålla det någorlunda städat här om vi ska klara av att bo tre pers i en tvåa. Nu ser det i alla fall okej ut, ska ta en lite mer ingående städning nästa vecka hade jag tänkt.

I midsommar då. Jo i morgon åker vi till Kungshamn/Smögen för att fira helgen. Ska bo i millitärtält så det lär nog komma att bli skoj!


Förresten, nu då jag bor så långt borta är det fan inte mer än rätt att ni börjar kommentera ni som läser! Ni är ju ett gäng men fan inte en enda som kan skriva en rad eller två i kommentarsfältet - illa!

Godnatt.


Jaha ja . . .


Roligt då att det går tusen gånger bättre att surfa på ett närliggande nätverk än mitt eget. Jaja, jag tackar väl Dig då som har ZyXEL oskyddat trådlöst nätverk - Danke schön!

Packat in lite grejer i bilen, shit alltså det kommer bli trångt men finns det hjärterum så finns det stjärterum! :)

Nu ska jag se om jag lyckas skruva isär min byrå så jag kan packa in den i bilen.
Återkommer senare.


Det tar sig.


Mjodå, sakta (jävligt sakta) tömms lägenheten på grejer. En del åker ner i kartonger/sopsäckar andra säljs. Som nyss var Gert här och köpte soffan - nice. Klockan tre kommer nästa kund för att hämta utemöbeln :) (Samt att Ulla tog och slog till på vardagsrumsbordet!)

Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig för . . . vet inte riktigt vad mer jag kan packa ner. Pappa ska komma senare ikväll och hämta resten av de stora möblerna och det är väl i princip det som är kvar + de sakerna som jag ska ha med mig ner till Götet nu då förståss. Jaa jävlar, blir nog bra det här bara det blir klart. Och klart ska det ju bli, det måste det bli rättare sagt. Åker ju snart. Lördag morgon då ni jävlar rullar vi neröver med den mellanstore blåe på oestämd tid! :D


Nä nu ska jag ringa till Malin och höra ifall hon kanske kan hjälpa mig att slinga håret. Vore som väldans snällt de!


My enemy and i.


Trööööööt!

Då Flisan kom idag kunde jag inte längre hitta på ursäkter till att ligga kvar i sängen. Bara att gå upp och ställa sig i duschen, invänta Emma och sedan åka iväg och äta lunch på Statoil. Sen började det. Packandet. Har lyckats packa ihop i princip hela köket. Allt i tv-rummet förutom de stora möblerna samt en massa annat. Körde en fullsmockad bil till Rätan och dumpade av det i pappas garage.

Meeeen . . . trots att vi packat som några idioter idag kan jag inte direkt påstå att det syns. Ser snarare värre ut än innan. Dock har ju de flesta sakerna vi kört iväg tidigare stått i skåp så det kanske inte är såååå konstigt att det inte syns någon direkt skillnad. Nåja. En heldag till i morgon och det blir nog i princip klart. Gött! :D

Skatteåterbäringen kom som en skänk från ovan idag. Tack tack tack för det!

Som sagt, en massa packande även i morgon sen hade jag även tänkt att syster skulle få slänga i lite fler slingor i håret. Skulle ju inte vara helt fel att bli lite blondare nu till sommarn :)


Nä, man kanske skulle ta och borsta av gaddarna och krypa ner i bingen.
Natti natti.


Du fick din vers om kärlek, den handlade om närhet.


Har kommit igång rätt bra sen sist jag skrev må jag säga - bra Norling!

Var och dinerade god pannkaka hos mamma, mys då hela familjen (utom Emma) är samlad. Inte ofta det händer och det lär ju inte bli oftare efter helgen . . . :( Tro inte att jag inte tycker att det ska bli apjävla roligt att flytta, för det tycker jag verkligen! Ser fram emot det till tusen men samtidigt får jag en liten klump i magen då man tänker på hur långt bort ifrån alla nära och kära man kommer . . . kommer att bli jobbigt att vara ifrån dem. Framförallt Emma, Wille och Mackan. Emma för att hon står mig så fruktansvärt nära och har alltid gjort. Nu kommer vi inte alls att kunna ses på samma sätt. Wille och Mackan för att dom ju alltid funnits så nära mig, ända sedan de föddes har jag ju bott max två mil ifrån dem. Nåja, jag får bita mig i läppen och tänka possitivt - i'm gonna make this! Det vet jag att jag kommer att göra men det kommer nog va lite jobbigt sådär i början.

Sen jag kom hem har jag i alla fall packat ner alla kläder som jag inte kommer att ha användning för innan fredag. Samt att alla vinterkläder är nerpackade i en låda, alla skor ligger i en stor bag. Jaa, sovrummet börjar tappa sin form skulle man kunna säga. I morgon är det förhoppningsvis näst intill helt tomt.

Sitter och dricker ett glas rött nu samtidigt som jag lyssnar på Kape. Riktigt bra är han, har ni inte lyssnat på honom innan så tycker jag alla gånger att det är dags att börja nu!

Nu ska jag bränna en skiva, en "lugna favoriter" mp3 blir det.



Hel seriöst!


Nä nu jävlar ger jag fan snart upp alltså!

Motivationen till att hålla på å packa lådor är mindre än noll, den ligger verkligen på minus. Har lyckats plocka ner några saker från väggarna som jag lagt i en låda samt att jag lyckats klura ut hur man viker ihop flyttlådorna som jag fick av Ulla, men that's it. Tvättat två maskiner har jag visserligen gjort, varit på Dollar med gamla datorn och lagt in en annons på Blocket har jag också hunnit med men sen är det fan inge mer alltså.

Ååh, kan inte nån komma och göra detta trista åt mig?!
SNÄLLA!?!?!

Ska snart gå bort till mamma och äta, pannkaka var det vist :) Sånt tycker jag om, pannkaka, mamma och att bli bjuden :D Innan jag går dit ska jag plocka ihop allt i sovrummet, okej??! Japp det ska jag. Sovrummet ska vara klart innan jag går härifrån.

Punkt.


En sak som är bra med mig . . .


. . . är att jag vet att jag är seg, svårstartad och att min karaktär oftast lyser med sin frånvaro.

Idag exempelvis skulle jag ha varit uppe för bra länge sen och packat, ringt en massa trista samtal, varit på mammas jobb och frågat Björn lite snällt om han ville fixa min dator, beställt kött på Ica med mera med mera. Men redan igår visste jag att jag inte skulle ta mig upp så lätt för att fixa all dom där sakerna, lika bra att vara ärlig mot sig själv och er andra :p

Nu ska jag i alla fall gå upp, slänga på en tvättmaskin, kolla igenom min gamla dator om det är något som jag ska ha kvar, klä på mig och sedan knata bort på Dollar en sväng. På vägen tillbaka slinker jag in på Ica och beställer maten. Si där, då kan jag genast bocka av några saker från min lista som ännu inte finns mer än i mitt huvud.


På återseende.


My heart is beating like a jungle drum.


Ligger/halvsitter här i sängen på Ängesvägen. Helt förstörd i kroppen efter gårdagens brännboll . . . jisses, måste verkligen ta itu med det här med träningen, kan ju inte vara normalt att ha en sådan fruktansvärd träningsvärk efter 40 minuters brännbollsspel?!

Har i alla fall haft riktigt skoj i Ånge! Många härliga människor har jag träffat, en del kända och en del okända, skoj! Åkte ner med Flisan i fredags efter att jag kommit hem från Östersund och studentfirandet där (som var riktigt trevligt btw). Satt inne hos Åsa och Forsa en stund innan vi flickor knatade över till Micke och Malin för att dricka Margarita samtidigt som vi pimpade våra lagtröjor :) Då tröjorna var färdiga knatade vi iväg på nån fest, trevligt trevligt, dock var jag trött så jag avvek rätt tidigt. Sussade sött på Forsa och Åsas soffa.

Tidig uppstigning igår, halv åtta (!!) knäckte en Cube och fixade nunan innan det var dags att knata iväg för att spela första matchen som vi hade halv nio. Förlorade . . . stort, 29-51 tror jag det blev. Vila en timma innan det var dags för match #2 som vi också förlorade, dock bara med nio poäng. Men som vi resonerade igår, huvudsaken är inte att vinna utan att kämpa och ha roligt och nog fan kämpade vi allt och roligt hade vi jävlaranamma! :D Kikade på några fler matcher, åt hamburgare, pratade med roligt folk och mådde gott. Hem till Micke och Malin. Jag var trött som ett svin och försökte hitta skjuts hem, tack och lov att jag inte hittade någon då kvällen visade sig bli väldigt rolig! Satt och drack i Malins lägenhet samtidigt som vi ställde oss i ordning, gick ner till Micke en sväng innan vi åkte vidare hem till Maria och Simon där förfesten fortsatte. Riktigt skoj! Knatade bort på Tallbacken där vi rockade jävlar. Avslutade kvällen diskuterandes med två poliser och en snygg pose på en polisbils huv :p

Dagen har varit seg och allmänt seg. Ont i hela kroppen, bakis och trött. Nåja, lyckades ta mig hem och lyckades ta mig iväg och städa bilen - det är jag nöjd över, lite kreatvi har jag alltså varit! Har även varit borta hos mor en sväng samt flyttat min adress från Ängesvägen till Bautastensgatan - wiiiho, NU ÄR DET PÅ RIKTIGT! :D

Nu ska jag kika på sista avsnitten av Tonårsliv innan det är dags att sussa. Har ett fullspeckat schema i morgon så jag gissar på att jag kan komma att behöva nattens sömn.

Tack nu alla godingar som varit med och gjort helgen riktigt kanonskoj! TACK!

Natti natti.


YES!


Äntligen säger jag bara - Ä N T L I G E N !
Nu är telefonen hämtad, min efterlängtade C902 som jag ägt i, tjaa, typ två och en halv månader men som jag bara kunnat bruka i cirkus tre veckor på grund av att den varit på lagning den övriga tiden :/ Men nu lell ska de väl va faan om vi inte ska kunna lära känna varandra ordentligt! Typiskt mig att jag hade tappat bort minneskortet till den så jag var tvungen att köpa nytt, dock fick jag 15% rabatt som lite plåster på såret, får väl tacka och bocka för det i alla fall då.

Kikade bort på Pc en sväng också för att se då Kristina och hennes klass klädde flaket, blir nog fin fin gamm Volvon :)

Har även varit och kikat lite på fölet ikväll då han var ute och sprang i hagen, meeen vilken goding han är alltså! Så mycket energi och glädje i det lilla livet. Där har vi en anledning till att det kanske kan bli lite jobbigt att flytta - man får inte se honom växa och utvecklas . . . :/ Men men, dom här hemma får skicka bilder med jämna mellanrum så jag får se hans utveckling :)

Nu sitter jag och syster här hemma hos mig i Svensta. Emma har fixat håret och sminkat sig med sitt nyinköpta smink så hon är ruskigt snygg! Själv sitter man här med håret i en slarvig knut, ett litet uns smink och ett jävla munsår - jag känner mig inte snygg. Men men, this is me. Nu har E plockat fram en massa pärlor och läderband så nu ska vi till och göra halsband - sköj!


Du hade tid.


"Du är ett glashus och jag är en sten men det är du som försöker se igenom mig"

Fick nåt ryck och tankade ner en massa Winnerbäck, shit va länge sen . . . en massa minnen som kommer tillbaka. Vet inte om jag gillar det eller inte. Musiken är dock bra så jag får helt enkelt stå ut med alla flash backs som den återskapar.

"Du frågar; älskade dom dig ikväll? Jag svarar; dom älskar mej bara nu, den enda som verkligen älskar mej är du"


Nostalgi var ordet.


Typiskt då!


Precis då jag var påväg ut till bilen så började det regna . . . typiskt säger jag bara, typiskt! Men nu låter det som att det har slutat igen, kanske ska göra ett nytt försök då :p

Pratade nyss med moder, tänkte ha en liten avskedsmiddag nästa fredag hemma hos henne för den närmsta familjen. Nån riktig avskedsfest lär nog inte hinnas med som det ser ut . . . trist. Men hörrni, ni får ju ta och styra kosan  neråt landet och komma på inflyttningsfest istället då jag och F skaffat lägenhet! Låter inte det jävligt bra ändå?! :)



Kan inte fatta . . .


. . . att vinden verkligen har vänt för mig.
Helt jävla otroligt!

Trodde väl aldrig att jag faktiskt-verkligen-på sant; skulle flytta härifrån! Trodde aldrig att det skulle gå så smidigt som det faktiskt har gjort. Tji så fel man kan ha ibland - tack gode gud för det!

I veckan blir det en massa massa packning för min del. Måste tömma lägenheten på allt, städa ur den samt hitta ett bra ställe att förvara mina ägodelar på. Jisses, en hel del saker att göra som ni kanske hör. Men det ska gå. Har gjort rekordflyttar förr så jag ska nog kunna fixa en till :)

Förstår ni att jag inom lite drygt en vecka inte kommer att bo här nåt mer? Förstår ni att jag då har flyttat och påbörjat mitt nya liv? Jag kan inte fatta det så jag förstår om inte ni heller gör det. Helt overkligt!


Nä, nu ska jag gå ut och städa bilen. Behövs verkligen efter alla dessa turer upp och ner till Götet. Konstigt att bilen blir skitigare (invändigt) av det . . . strange men så är fallet. Åker in till staden i eftermiddag, pappa ska lämna lastbilen som Kristina och hennes klass ska åka runt på i morgon och jag ska hämta ut min telefon som ÄNTLIGEN är klar!


Götelaborg!


Jag och Flisan bestämde i torsdags att vi skulle åla ner till Göteborg dagen därpå (fredag alltså).
Sagt och gjort.

Jag packade, tvättade och packade lite till. Åkte till Rätan, myste med pappa och Emma, började bränna en skiva . . . då ringer Ulla, ett på natten och säger att pappa måste åka till stallet för att hon tror att fölet är påväg. Mycket riktigt, 20 över 1 ringer pappa och säger att det är klart. Jag och Emma satt som på nålar tills vi äntligen fick klartecken att komma dit.

Ååh så fruktansvärt söt han var, jo det är en HAN (Y E S !) långa smala ben och ett jätte vacker huvud. Alldeles perfekt! Stannade kvar i stallet nån timma och kom inte i säng förrän klockan var halv fyra. Jippie, en timmas sömn. Det är nåt med mig och våra Göteborgsresor, alla gånger som vi varit ner har jag antingen sovit en, max två timmar på natten eller inget alls . . . nåja, det har ju gått bra så jag ska väl inte klaga.

Begav oss från Rätan vid sex och var framme i Götet utanför Luddes jobb vid två. Haha, gissa om han blev förvånad över att se oss där utanför :) Hade inte sagt till nån fler än Lollo att vi skulle komma ner så det var roligt att överraska godingarna! Spenderade sedan resten av fredagen i Jonas båt tillsammans med honom, Per, Tom, Flisan och Bella såklart (Bella hade till och med fått låna en jättesöt hund-flytväst). Åt god mat ute på nån ö och åkte sedan in till "stan" för lite häng i båten med andra härliga människor.

I lördags var det strålande sol så att åka ut på havet även denna dag var nästan ett måste. Jag, Jonas, Per, Totte, Flisan och Bella packade in oss i Jonas båt och åkte ut till Björkö där vi mötte upp Tom, Karo och Tella. Var sedan där hela dagen, åt och drack gott, njöt av den underbara värmen och hade allmänt jättemysigt! Dessutom trotsade jag badkrukan inom mig och tog mig inte mindre än två dopp i det blå - kallt men väldigt uppfriskande! Tillbaka på fasta land åkte vi hem till Tom och Karo där det bjöds på grillat. Efter maten skjutsade Lollo hem mig och Flisan till Totte där vi planerat att avsluta kvällen men på grund av dålig karaktär och en väldigt söt Ludde slutade det hela med att Lollo fick skjutsa in mig och F till stan där vi mötte upp Ludde och co på Lilla London. Satt sedan där några timmar och hade mycket trevligt.

Söndagen var en riktig chilldag. Kikade på då pojkarna "spelade fotboll" (lekte snarare), beställde pizza som vi tog med oss ner till havet där Ludde, Anton och Sebbe var med deras jetskis. Pratade med folket och skrattade sedan gott då Flisan tog sig ett åk på Antons jetski, haha. Dock var hon jätteduktig sen, keringa mi!. Kvällen avslutades med grillning hemma hos Anton.

I måndags var det solning på tapeten igen. Denna gång i Sillvik och utanför Koffe. Senare på kvällen bjöd Flisan in till middagsbjudning på Bauta. 12 pers, lite vin, lite öl, pasta och god pastasås - vad mer kan man begära?! :D

Igår, tisdag, var det dags för min och Flisans arbetsintervju. Koffe kom "hem till oss" straxt efter nio och guidade sedan in oss till stan där intervjun skulle äga rum. Pratade med en jättetrevlig tjej och blev lovade ett besked senare på eftermiddagen. Tog en lunch på stan och åkte sedan hem till Bauta där jag tog itu med disken från föregående kväll. Totte kom hem och började laga middag, Ludde kom och hälsade på - jag och Flisan gick som på nålar. Telfonen ringde och Therese (hon som höll intervjun) meddelade att vi fått jobben!! G L A D A S T E V I ! !  Åt middag, åkte ut till Torslanda där jag och F hjälpte Ludde att skruva lite Caravell motor, påhälsning hos Lollo och Calle och slutligen fika hemma hos P-A och Lena (Ludde och Antons föräldrar). Somnade sedan sött till "The Breakup".

Halv tio idag befann vi oss, jag, Flisan och Bella, utanför Luddes jobb. Alla saker inpackade i bilen och vi redo att ge oss i kast med en lång bilfärd hem. Sa hejdå till vår favorit och susade sedan iväg. Satt båda två i våra egna tankar största delen under den första timman . . . tills Flisan säger "här ska vi svänga av, mot Varberg". Då klickade det. Då gick hissen upp. Då kom den sista hästen in i stallet. Det var därför det varit så mycket skyltar mot Malmö. Det var därför Alingsås aldrig dök upp och det var DÄRFÖR som varken jag eller Flisan kände igen oss - vi hade åkt åt helt jävla fel håll! Jippie. Ja, man kan ju inte annat än skratta åt elendet. Det gjorde vi, och det gjorde alla andra också. Haha. Var hemma i Rätan vid nio tiden. Kan säga att jag då var rätt nöjd på att åka bil. Huga! En resa till efter den där vägen sen får det banne mig vara nog ett bra tag framöver! Såååå roligt är det faktiskt inte . . .

Sitter nu här i Rätan. Jag och pappa har varit i stallet nu ikväll och hälsat på den lille. Meeeen så go! Ååh, man vill inget annat än att ta med honom hem, ha honom i sängen och bara mysas med honom! Mukis där! Efter stallvisiten blev det fika med pappa och Ulla och nu är jag precis i färd med att krypa ner i sängen. Har varit en lång dag så lite sömn är nog inte helt fel. Har en fullspäckad vecka framför mig så jag kan nog komma att behöva all sömn jag kan få.

Godnatt på er där ute så hörs vi i morgon igen.


HAHAHA, för jag och Flisan ska flytta till Glteborg! Tralalalala! :D