Shopping.


Har blivit en del shopping nu sen vi fick lön . . . på både gott och ont. Åkte in till Östersund i tisdags kväll med Sophie, Elle och Anna. Stannade för på Donken för lite kvällsmat därefter blev det hem till Emma och Kristina. Satt och pratade med dom lite och kikade på film sen blev det välbehövlig sömn :)

Vaknade lite senare än planerat i onsdags, skyndade oss att ställa oss i ordning och åkte sedan in till stan. Shoppade lite skojiga saker, två par trosor, en bh, en sjal med döskallar, ett diadem, en mascara, ett par shorts och två t-shirts. Nöjd. Kom till jobbet lagom till två, jobbade våra åtta timmar och susade sen in till stan igen. Denna gång med Elle, Sophie och Danne. Stannade för vid Blå Center för att hämta upp Davva och sen snabbt hem till Emma och Kristina för att byta lite kläder och få sminket fixat, Oléarys nästa! En rolig kväll trots att det inte var så mycket folk, rolig och billig - sånt gillar vi! Till min stora lycka träffade jag Sober och hans crew. Var meningen att en efterfest med dessa grabbar skulle gå av stapeln när vi gick från Larrys men jag ändrade mig efter vägen och gick istället hem och sov.

Vaknade inte alltför pigg i torsdags . . . samlade mod och lyckades tillslut ta mit ur sängen. Plockade lite snabbt ihop mina saker och åkte sedan med Elle och Danne på Willys där jag bland annat inhandlade inte mindre än fyra lite juice (DET var välbehövligt!). Med en stor kraftansträngning lyckades jag palla med de åtta timmarna på Acb. Efter jobbet blev det lite påhälsning hemma hos Limpan och Gelliner som nu flyttat in i min och Sophies gamla lägenhet :) därefter gick jag hem och badade. Fick besök sen vid sex igår morse av Pelle som jobbat natt. Mys!

Jobb även igår, gick riktigt fort. Efter jobbet gick jag hem till mamma och satt där och pratade med henne, Emma och Karin, trevligt de. När jag och Emma kom hem till mig satte vi gensat igång med färgning av systers hår. Vid två tiden var håret urtvättat och vi kunde äntligen lägga oss för att sova.

Började dagen (efter att vi ställt oss i ordning) med lite frukost på café, fick sällskap av Jörgen och Pelle :) Efter fikat skyndade vi oss iväg mot Rätan för att hämta upp Marielle och sedan bar det iväg mot Sveg och Dollar Store. Hittade rätt mycket skoj, bland annat gardiner, en hall spegel, ljus, ljuslyktor, tavelramar mm. Har nu ätit en mycket god middag med familjen och ska nu kanske till att ställa mig i ordning för en eventuell färd till Vemdalen.

Hejdå.

Changes.


Mitt liv är ständigt med om nya förändringar, både bra och dåliga. Antagligen är väl inte mitt liv särskilt specifikt, det lär väl antagligen gälla alla . . .

Är för tillfället lycklig, det är bestämt att jag och min underbara Pelle ska försöka igen. Den här gången är förutsättningarna för att det ska fungera betydligt bättre eftersom vi numera inte jobbar på samma skift. En magisk natt den där natten . . . så mycket som jag fick höra som jag tidigare inte hört . . .

Nu ska jag på jobbet, lovar att uppdatera mer sen.

Weekend.


Helgen i Rätan har varit mycket bra och den har resulterat i en jävulsk träningsvärk! Som jag sist skrev var jag och Robin ute på en härlig morgonpromenad i lördags morse. Efter daten med honom for jag hem, åt frukost med Emma och Krisina och svidade sedan om till ridbyxorna. Jag och Kritstina for till stallet, ställde i ordning Rea och Karibeln och gav oss sedan iväg på vår inplanerade tur. Red bort mot "andra sidan" och möttes där upp av Lisa G med bihang. Allt som allt var vi sju stycken hästar med ryttare som styrde kosan upp mot skolskogen. Både Rea och Karibeln visade verkligen att de är ett par hästar att verkligen lita på. Vi skulle ex rida över en bäck, mina förväntningar var inte de bästa, trodde i ärlighetens namn att Kalle skulle bli livrädd för vattnet och vägra gå över eller gå över men i väldigt rask takt så jag själv skulle ramla av - fel, han var lugn som en filbunke, gick hur snällt och fint som helst över (Rea likaså). När vi sedan kom till ett dike som vi var tvugna att ta oss över kom nästa farhåga "hur ska detta gå, kan hästen verkligen hoppa eller kommer han att ramla ner i diket och skada sig fördärvat, eller kommer han ta världens "glädjeskutt" över så jag ramlar av?" Inget av detta hände, han gick lugnt och fint fram till diket, kollade läget lite och tog sedan ett litet skutt över. NÖJD IDA! Han kanske gjorde det som föreföll sig mest naturligt för honom eller så har han faktiskt börja få förtroende för mig och vet att det jag vill att han ska göra inte är farligt . . . hoppas på det sistnämnda. Cirka tre timmar senare var vi tillbaka i stallet och jag kan ärligt säga att det var en ren befrielse att släppa tyglarna och riktigt få sträcka på armarna. Det tar något oerhört på krafterna att i ca tre timmar sitta och hålla tillbaka en bjässe på ungefär 600 kilo vill jag lova! Huga mig, dock kan vi ju hoppas att denna typ av träning resulterar i fina muskler och bra kondition :)

Väl hemma igen blev det en härlig och väförtjänt dusch för min del, därefter ställde jag mig i ordning. Efter maten skjutsad Emma mig till Turingen där jag hoppade av hos Tomas :) Satt och pratade med honom ett tag sen kom Johan, Martin och Jimmy, efter ytterligare nån timma kom även Felicia och joinade (även Jossan och Anders hälsade på en sväng). Hade en trevlig kväll med gott sällskap, görs gärna om igen.

Idag skjutsade Tomas hem mig till Rätan vid 12 tiden. Bytte lite kläder och åkte sedan upp till Böle där det var pärplocking som gällde. Dock missade jag nästan allt, vat endast en fåra kvar när jag kom upp. Dock räckte det korta "arbetspasset" för mig. Hade ont i både rygg, armar och ben så att stå framåtböjd med en hacka var inte att rekomendera för min del, även att samla ihop allt ris och slänga det på traktorskopan var jobbigt för det vägde ton kändes det som. Nåja, efter knappt en timmas arbete med släkten bjöd i vanlig ordning farmor in allihopa på god middag; nypärer, kallskuret kött, köttbullar och sås +  sallad - mums! Till efterrätt blev det glass, maränger och chokladsås :) Tackade för maten och åkte ner till Rätan igen. Bytte än en gång om till ridkläder och åkte med Ulla till stallet. Ställde i ordning alla fyra hästarna och red därefter bort till barkavlägget. Karibeln var inte på humör för nånting som det kändes och jävlades med mig i prinip hela tiden. Trots att vi kanske bara var ute max 40 minuter var både han och jag sjöblöta av svett när vi kom tillbaka :/ Efter att jag kom tillbaka från stallet for jag på macken en sväng för att inhandla lite söndags mys och gick sedan bort till Robin där Rickard och Felicia var. Satt och pratade och hade allmänt trevligt med dom ett tag innan det var dags att knata hemåt igen för att titta på "Ensam mamma söker", dock sov jag mig igenom nästan hela programmet så jag får hålla utkik efter nån repris.

I morgon åker jag med Sophie tillbaka till Svensta vid 12 tiden, ännu en ny arbetsvecka tar fart . . . vet inte om man ska skratta eller gråta. Dock ska jag, Elle och Sophie iväg på Pulsen i morgon vid sex och bada :D Steffe ringde idag och frågade om jag skulle vilja hjälpa honom med en sak, sure, vadå? Jo det var så att han behövde några tjejer som kunde tänka sig att ställa upp och bada på pulsen för det skulle komma dit några och fota, sen fick vi givetvis bada vidare hur länge vi ville :D SJÄLVKLART! Ska bli grymt skönt vill jag lova, tråkigt nog måste vi nog tillbaka på jobbet efteråt så det lär väl inte bli nån längre badstund men ändå :P

Jippie, har redan planer inför nästa helg! Felicia tyckte att vi skulle hänga med till Funäs på oktoberfesten och jag är verkligen inte den som är den som säger nej så jag är lätt på! Föreslog då för Elle och Sophie att vi kanske skulle ta oss en riktig tjejdag, först åka till Sveg på Dollarstore, lite god mat och därefter Funäs, skulle vara riktigt gött! Nån fler som vill hänka? Ju fler vi blir desto roligare! (Dock är endast tjejer välkommna under dagen, hehe).

I veckan måste även jag och Elle sätta oss ner och fortsätta med operation "prickiga kallsonger", kommer att bli bra det här, i know it! :D

Puss på alla mina underbara vänner - vad faan vore livet utan er?!
Och en stor blöt puss till Emma och Kristina - you know i love you guys!

Nu är jag hemma :)


Igår vid fem tiden kom Emma, Kristina och Marielle och hämtade mig i Svensta. Tog oss en sväng på bolaget och därefter styrde vi kosan mot Rätan. Kom hem vid halv sex, svidade då snabbt om till ridbrallorna och åkte med Ulla till stallet. Hämtade in Rea och skyndade mig att sadla och tränsa henne. Tog mig därefter en liten tur bort till Barkavlägget och sen tillbaka till stallet igen. Aningens ovant att rida någon annan än Karibeln vill jag lova, men det är nytigt, omväxling förnöjer :) Väl hemma igen blev det middag, tacos - wonderbar! Efter maten blev det Svensson Svensson (nya avsnitten!) och därefetr äppelpaj. En lugn hemma kväll, välbehövligt och mysigt.

I morse ringde Robin och väckte mig vid sju, hade sagt till honom att ringa när han kom hem från jakten eftersom jag egentligen skulle iväg till stallet och släppa ut hästarna etc. (dock behövdes inte det eftersom Ulla inte skulle iväg på nån jakt). Efter samtalet var det stört omöjligt att somna om, låg och kikade runt lite on The World Wide Web tills Robin ringde ännu en gång (runt kvart över åtta) för att fråga om vi inte skulle ut och gå en sväng. Jag gick upp, klädde på mig och strosade sedan iväg mot Skolvägen. Tog oss en härlig promenad bort till "andra sidan" och tillbaka. Följde därefter med honom till skjutbanan. En rolig morgon har det varit och jag känner mig mäkta stolt som inte sovit så länge som jag i vanliga fall brukar göra :)

Ikväll vette huen vad som händer, blir nog till att umgås med Turingspöjkan i alla fall, ska bli skoj att träffa dom :)


Men nu vare ett tag sen.


Länge sedan det skrevs något här nu . . . har inte haft någon lust alls att dela med mig av mitt liv. Men nu, nu har jag inspiration till tusen och kommer antagligen skriva tio inlägg idag :P

Vad har hänt sedan sist då?

* Jo jag kan numera tiittulera mig som singel eftersom det är slut mellan herr Högström och mig. Jobbigt som bara den men av någon underlig anledning går livet vidare, hur jävligt det än känns. Nu mår jag rätt bra och har kanske mer och mer börjat inse att "det skulle ändå aldrig funkat".

* Jag har bytt skift, om så bara för tre veckor. Var alltför jobbigt att arbeta tillsammans med Pelle och då var att byta skift den enda räddningen. Jobbar numera med Elle och Sophie + en massa andra tok härliga människor. Tok trivs och överväger mer och mer för var dag som går att byta "för alltid", men vi får se vad som händer.

* Wärdshuset, mitt älskade Wärdshus är nu igenbommat. För hur länge är det ingen som vet, håller tummarna för att det bara är någon vecka det handlar om. Tills vidare är planer inför de kommande helgerna varmt välkommna!

Ja det var väl de kanske . . . kommer inte på något mer just nu i alla fall.

Åker till Rätan om cirkus en timma med Emma, Marielle och Kristina. Ska bli så skönt att komma hem! Undrar just vad man ska hitta på i helgen, Tomas surrade om en eventuell fest hemma hos honom eller bara filmkväll, ma får si vare blir :)

Packa och städa lite nu.

The Knife - Heartbeeats OH MY sikken bra en låt!


Livets melodi.



Modern Talking har jag kommit fram till är en del av livets härliga melodi, tänk att jag inte fattat det förrän nu . . . Egentligen har jag absolut noll med tid till att blogga men ni borde veta hur jag är vid det här laget, prioriterar det riktigt "viktiga" sakerna före allt annat, ex att hinna kirra frillan innan jobbet börjar (det i sin tur har resulterat i att jag kommit sent måååånga gånger . . .)

Nu ska jag dock duscha håret.

Dagens happening.


Jag vaknade sju i morse, eller egentligen vaknade jag typ kvart i sju men låg och knep ihop ögonen på ren tjur bara för att klockan sju inse att det fan inte gick att somna om . . . vad har hänt med mig? Låg i sängen och funderade vad jag skulle ta mig för nu när jag ändå var vaken, blev så jag gick in på P3's hemsida och kikade igenom en massa trackslistor från 1984 och framåt, hittade en massa gamla godingar som snabbt åkte in på Ipoden :) När klockan var kvart över åtta steg jag upp, klädde på mig och knallade bort till mamma. Hemma på Klövervägen var det full rulle eftersom det precis var time to go to dagis för Wille. Hjälpte mamma att klä på de små liven sen gick vi bort på dagis. Efter att vi lämnat Wille tog jag, mamma och Marcus oss en härlig promenad på cirka en timma. Riktigt nöjd man känner sig! Fortsättning följer i morgon, dock är jag lite brydd om jag kanske ska cykla då, isf blir det en tur till Vigge och tillbaka.

Haha, blev så full i skratt nu när jag var påväg hem. När jag började närma mig parkeringen som är utanför min lägenhet tittar jag bort mot postlådorna och ser att postbilen precis åker därifrån. Vid postlådorna står inte mindre än tre söta tanter och väntar. Haha, dagens happening eller vad? Egentligen, va hemsk om man tänker efter, tänk om det blir så för mig, jag står ute vid postlådan en kvart innan postbilen kommer bara för att det är det roligaste som händer på hela dagen . . . nämen huga . . .

Nu ska jag betala en räkning och därefter skall här städas minsann avslutar med en uppfriskande dusch och om jag orkar ska jag även locka håret - ja jag vet, onödigt att göra det när man ska på Acb men jag mår bra av att göra mig fin och thats it!

Sweet dreams.


Nu är det snart dags att sova känner jag . . . fortfarande seg efter i lördags :/ Dock har det gått bra att jobba och tiden har flutit på i rätt snabb takt :)

Var tänkt att jag skulle gå upp tio i morse för att gå ut och gå men när klockan ringde var jag så fruktansvärt trött så jag hoppade det, blir istället en cykeltur i morgon - måste måste ta mig upp! Nu ska jag som sagt sova men innan jag lägger ner kuddarna riktigt tror jag fan i mig att jag ska ut och röka . . . vore ju som gott . . .  usch va dålig jag känner mig! Jag som höll uppe ganska länge med rökningen har nu börjat igen, värre än nånsin känns de som, BLÄ! Dumma jag trodde att jag kunde sluta med nikotin helt och hållet bara sådär . . . är nog fan i mig bättre att snusa då om man promt ska göra nåt. Jaja, förhoppningsvis slutar jag även med rökningen så småning om.

Ååh vad jag önskar att Pelle var här nu, känner mig i stort behov av minst en kram. Är helt slut i kroppen så att ligga sked med honom skulle verkligen vara som pricken över i! Men men, han sover hemma inatt, får hoppas att han vill sova med mig i morgon :) (eller ännu bättre, hoppas han kommer och överraskar mig senare ;P)

Mer död än levande.


En hård helg har det varit och jag känner mig nu mer död än levande . . . men det är dey fan värt för skoj har jag haft!

I fredags fick jag äntligen träffa Emma och höra om alla bravader dom varit med om i Bulgarien :) Vid halv sju styrde vi kosan mot Rätan där det serverades Chili con carne, gott gott. Sminkade klart mig och åkte därefter med Emma som chaufför till Handsjön (hem till Martin) där Johan och Olle var. Satt inne hos Martin och pratade och drack lite for sedan till Wärds. Var rätt lite folk där så vi bestämde oss för att ta en tur upp till Klövsjö. Åkte hem till Göran Berglund där Johan, Mikael och Assar var. Surrade lite med dom och for sedan tillbaka på Wärds. Jag fick en hemsk huvudvärk och somnade i en stol. Blev väckt av Emma som sa att vi skulle åka hem. Skjutsade först hem Johan till Turingen därefetr Martin och tillsist nån jaktkompis till Martin som jag inte vet namnet på. Jag själv kom hem vid ett och somnade omgående! Emma åkte tillbaka ner på Wärds och satt sedan där till tre-halv fyra pratandes med Mikael, Assar och Pölsa.

Vaknade vid 12 i lördags av att Emma rycker upp dörren och säger att jag måste gå upp. Går upp och gör i ordning lite fika kikar därefter på tv. Jag och Kristina bestämmer oss för att ta ut våra fyrbenta vänner på en tur så vi svidar om till ridbrallsen susar bort till stallet för att hämta sadlar, träns etc och åker därefter bort till hagen för att ställa i ordning dom. Red bort till elljusspåret, riktigt riktigt sköj var det. Racade med hästarna i uppförsbackarna, vet inte vem som tyckte det var roligast, hästarna eller vi. SVettiga och trötta rider vi sedan hem igen efter någon timma. Duschade och ställde oss åter igen i ordning för en utekväll. Åt först god middag hemma bestående av kokkött, potatis, grönsaker och pepparrotssås, till efterrätt var det äppelpaj :) Åkte bort till Micke och Erika där Johan, Elle, Agneta, Maria, Emelie och Perra var. Satt och drack och sjöng karaoke tills klockan var halv tolv då vi tog vårt pick och pack och begav oss bort på Wärds. Varvade pratandet och sjungadet med att dricka litervis (?) med drinkar. Vid tre tiden tyckte jag och Elle att det var på tiden att vi fick visa vår talang som bartender och intog därför possition bakom bardisken. Haha, hade grymt roligt och Pölsa kände sig tydligen säker med oss där så han gick och satte sig i en soffa för att prata med några andra gäster . . . hum. Vi kom även på en ny drink, ElloIda (minns dock inte riktigt vad den innehöll men recept finns nerskrivet). Hade en riktigt rolig kväll och tiden bara flög förbi, men när klockan var halv sex tackade jag för mig och begav mig hemåt. Somnade ovaggad vill jag lova.

Idag vaknade jag vid två, pratade igenom kvällen lite med Emma, var ut och provkörde en bil som pappa kanske ska köpa och for därefter hem till Svensta. Har sovit en sväng och ska nu gå bort till mamma för att hälsa på lite. Resten av kvällen ska spenderas framför tv'n med Pelle, ska bli mycket skönt!

Shiiit!


Kom att tänka på en sak härom dan, jag och Pelle har snart varit tillsammans i ett halvår! Ojojoj vad fort tiden går :) Dock har det redan gått så lång tid (sex månader) sen vi började ses . . . mmm, flinar när jag tänker på det. Har gått ruskigt fort i alla fall, känns som om det bara var igår han kom och hälsade på mig första gången. Försöker fundera ut något mysigt man kan göra då den 18:e oktober men har än så länge inte kommit på nåt bra, hum. Förslag är välkommna kära läsare, jag vill att den dagen ska bli perfekt, från början till slut!

Pelle, jag kommer aldrig med ord kunna beskriva vad du betyder för mig! Tack underbara du för att du finns vid min sida när det är jobbigt, tack för att du tröstar mig när jag är ledsen och skrattar med mig när jag är glad och framförallt, tack för att jag får vara med dig!

Grattis Ida.


Fan, Grattis, grattis som fan till dig Ida! Äntligen börjar du ta tag i saker och ting! ringde nyss till Bergs Hyreshus (jo vid det här laget borde jag ha en egen linje dit) och bokade in besiktningstid på den gamla lägenheten samt att dom även ska komma hit til min nuvarande och kika på golvet i vardagsrummet . . . det sviktar ju så in i bomben samt att det luktar konstigt i hela lägenheten, och lukten försvinner inte hur mycket man än skurar och har sig. Hoppas för guds skull inte att det är möggel eller liknande för då jävlar!

Natten förflöt rätt segt och jag frös konstant från klockan ett :/ Höjdpunkten var nog när Elle och Sophie kom med fika till mig. Dom hade gjort så fint så fint; i en matlåda hade dom lagt ner två stycken baguetthalvor, på den ena var det vitlöksost och lufttorkad skinka och på den andra nån röra (minns inte vad) och räkor, runt mackorna hade de strött chips (obs! två sorter, grillchips och lättsaltade), samt att de hade rukkat ihop ostskivor till rullar och lagt runt, även att det var en skiva mozarellaost och som pricken över alltihopa, en marinerad vitlöksklyfta - haha, tack älsklingar!

Nu tänkte jag pallra mig upp på Acb en sväng därefter blir det nog en promenad och avslutningsvis en tur till Pulsen och solarierna :D Btw, spinningpasset som jag bokade in igår är på två timmar! jag kommer att dö! Men i helvete heller att jag ska boka av det - a l d r i g !

Nä på me litte kläa nu sen ska jag ut.

Helgen skall tillbringas i Rätan var det tänkt, kanske blir en sväng på Wärdshuset. Martin och co kanske skulle dit :) Pratade för övrigt med Martin på telefon igår, samtalet handlade om Bruce Springsteen som ska till Sverige den 10 december, fatta hur grymt det vore att se honom! Det bestämdes som så att får vi tag på biljetter så åker vi - hoppas hoppas!

PUSS PELLE!

Äntligen!


Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och bokat in mig på spinning på torsdag! YES! Ska se till att fortsätta med det här nu också . . . nästa vecka blir dock lite svår, jobbar ju eftermiddag och hinner alltså inte vara med på något pass förutom fredag då. Men då kan jag vara ute och gå/springa istället! Fan det kommer bli bra det här, det känner jag på mig :D

Nu är jag lite i valet och kvalet om jag ska gå och sola en sväng, vore skönt som fan! JAA det ska jag göra!

Konstigt men sedan jag träffade min moster igår känns det som jag fått ny ork och ny vilja till att göra och ta tag i saker och ting :D BRA BRA BRA!

Städa eller inte städa . . .


Jo jag vet, jag måste städa . . . usch! Framförallt när Karin ska sova här i natt . . . ska ta tag i det där snart, måste bara vila en liten stund till.

Natten flöt på rätt snabbt faktiskt, det tackar vi för :) Bara tre nätter kvar nu sen kommer äntligen min efetrlängtade eftermiddagsvecka. Natten förstör verkligen kroppen, man är trött för jämnan och nu till råga på allt har jag huvudvärk, antagligen på grund av sömnbrist.

Sökt en del jobb har jag gjort, dock inte fått svar från nåt än, hoppas det  blir snart.

På torsdag kommer Emma, Kristina och Marielle hem från en veckas semester i Bulgarien, ska bli riktigt skoj att höra om deras äventyr :D Sen ska jag fan ta mig i kragen och besälla en resa jag med - m å s t e !

Karin var in och besiktade bilen idag . . . den gick inte igenom, typiskt! Jag som sett fram emot att kunna ta mig vart jag vill när jag vill utan att måsta låna bil hela tiden. Jaja, ombesiktning den 4:e oktober.

Vila lite nu, städa sen.

Btw, Bruce Springsteen - Mrs McGrath UNDERBAR! Nästan lika underbar som Pelle ;)

Hey there Delilah.


Kikade in på Felicias blogg nyss och såg att hon rekomenderade en låt Hey there Delilah - Plain White T's riktigt bra måste jag medge!

Helgen blev kanske inte riktigt som jag tänkt mig, satt och drack vin hemma hos mig i fredags, jag, Ele och Sophie. vid halv elva kom även Robin och Felicia och joinade - skoj! Elle och Sophie drog på Draupner, Rätans/Handsjö borna drog sig hemåt och jag i min tur drog mig mot sängen . . . somnade rätt omgående. Vaknade kvart över sex när klockan ringde, låg och drog mig ytterligare tio minuter innan jag gick upp och klädde på mig. Pelle kom ner och vi traskade bort mot Acb. Väl där fick vi höra vilket område vi skulle inventera och med vem. Jag hade tur och fick varra med Linda, vårt område blev etiketter och anvisningar. (Etiketterna är väl ingen match men däremot anvisningarna, framförallt när dom ligger på pall, 18 000 i varje . . . dock löste vi det). När klockan var två kunde vi gå hem igen, gick hem till mig och bytte lite kläder, träffade Sophie och begav oss därefter ut på byn. Kikade på småstjärnorna och käkade älgburgare :)

Var ju meningen att jag skulle ut på Draupner igår men det blev inte så . . . lika bra de kanske, ekonomin hade nog inte uppskattat ett besök där såhär i sparande tider skulle jag tro . . . får bli en annan gång istället.

Nu sitter jag och Elle och pratar, jag ska snart hoppa i duschen och därefter invänta samtal från Anders, ska nämligen till honom och fika samt träffa dotra hans :)

Vad tror ni om ett jobb i skidshoppen i Vemdalen i vinter för mig, eller kanske vaktmästare . . . mmm, ska ringa och höra om lite jobb sen :)