Date ma keringa.


Ikväll blire date heime hos keringa mi!
Ska äta middag samt en massa onyttigt, kika på Idol och prata skit - DET kallar jag fredagsmys! :D

Matchen igår var rolig, riktigt skoj! (Trots att Modo förlorade . . .) Mådde gött där jag satt me pöjkan; spanade in publiken, checkade matchen och mumsade Donalds (okeeej, Donalds är inte så gott men igår funkade det). Väl hemma igen blev det en kopp te och lite prat i telefonen med lite random folk :)

Jobbat idag. Jäkligt lugn dag måste jag säga. En snabbis på Frigga i morse för ett mellanstäd samt en arbetsorder därefter Köpman för 2 slutstäd och 4 arbetsordrar. Vore ju dumt att klaga. Vi i festkommiten har även haft möte idag. Trodde vi skulle köra fast men lyckades lösa en del frågetecken och komma på en massa bra idéer! Gött! Kommer nog bli riktigt lyckat det där hoppas jag :)

Nu ska jag slänga mig i duschen en snabbis innan det är dags att bege sig bort mot Eketrä och keringa.
På återseende.


Frölunda vs. Modo.


Ikväll är det hockey på Scandinavium som gäller!
Tobbe godingen ringde tidigare i veckan och sa att han hade en överraskning åt mig och Flisan - 4 biljetter till Frölunda - Modo. Bestämdes att jag, Tea, Flisan och Tobbe då skulle gå på matchen med på grund av sjukdom etc blir det istället jag, Tobbe, Ludde och nån kille till. Ska faktiskt bli riktigt skoj! :)

Jobbat idag. Rätt lugn dag faktiskt men har varit så satans trött . . . försov mig i morse och vi alla vet ju att "bara" en sån sak kan förstöra en hel dag för en :/

Nu ska jag hoppa in i duchen och öva lite hejjarramsor - "Modo hockey är dom bästa, hejja hejja Modo hockey!"

På återseende.


Kvällsnöjet.






Haha, bjuder på två störtsköna filmer innan jag säger godnatt!
Enjoy! :)


Snygg, sexig och singel!


. . . that's me! ;)

Underligt allt är. Känns nästan som att man lever i någon dålig version av "Skilda världar" eller nåt. Fattar inget ja men det kanske är lika bra?!

Är hemma och äter lite lunch som sötaste Tea kockat åt oss - taaack darling!

Känns som att det var länge sen jag hade nåt riktigt att se fram emot men nu lell! Först ut är lördagen då det är biobesök inplanerat, skoj :) Sen om precis en vecka idag är det dags att bege sig uppåt i landet igen för att rocka röv med alla godingar på F O R U M ! En månads nykterhet skall tas igen, en massa tid från godingarna skall tas igen, en hel evighet sen sist på Skalet skall tas igen - Som ni ser har jag en hel del att ta igen så let's go ALL IN!

Taggad till tusen som ni kan se, jisses. Lär måsta sjukskriva mig en månad efter den där helgen - och det kommer det säkerligen vara värt!


Dags att dra tillbaka på jobbet i guess.
Ny broka kom idag så jag har svidat om, kommer säkert gå mycket bättre att jobba nu ;)


Don't bring flowers after i'm dead.


Hemma på Östra Stillsetorpsg. igen då.
Tog 6:an bort till Eketrä för att spend some time med Tea och Bella. Gick och köpte mat som vi tog med oss till Pär. Tjöta en massa, kikade på kort från gamla tider och drack gött kaffe. 31:an bort till Slättardam där vi mötte Mackan och fick igen våra saker, därefter hem.

Helt okej kväll med trevligt sällskap!

Har pratat en del om forum, jisses så jag längtar! Dock är jag samtidigt lite nervös . . . har ju då inte druckit alkohol på över en månad och känner jag mig själv rätt då kommer jag att inta den % haltiga drycken som om det vore vatten för bästa möjliga effekt och det i sin tur har ju en tendens att antingen sluta i spya eller något annat mindre trevligt. MEN jag ska göra mitt bästa för att göra detta till ett forum värt att minnas! :)

Idag fyller förresten min minste bror Marcus fyra år! Liten börjar bli riktigt stor nu :) Grattis mitt hjärta! <3
Hum . . . undrar just vad han ska få i present då . . . (???)

Nä, nu blir det till att borsta gaddarna och sedan entra sänghalmen. Tidig uppstigning i morgon igen.
Natti.


Raiiiiiin.


Regn, regn och åter regn.
Tur att jag har vilodag idag, hade nog kunnat bli aningens blött annars misstänker jag.

Seg är jag sen gårdagen. Tur jag inte intog något alkoholhaltigt, det hade varit katastrof idag som det känns nu. Blev väckt i morse av telefonen som ringde, en gammal tant som ringt fel. 5-10 minuter efter att hon lagt på ringer människan igen :/ Till saken hör att den här kvinnan ringde mig 4 gånger i fredags också. Börjar bli lite smått irriterad. En gång till och jag ska tvinga henne att upprepa numret hon slagit för att få henne att förstå att det är mitt nummer och inte hennes väninna . . . tanten i fråga tror nämligen att det inte är fel nummer som slagits utan att det är hennes telefon det är fel på. Ååh!

Men vad jag älskar "Run this town" med Jay-Z och Rihanna! Fantastisk.

Ska gå upp och fli ihop lite, klä på mig och sedan bege mig bort till Tea och Bella som huserar i Flisans lägenhet. Vi ska till Per och dricka kaffe, kan jag behöva en grå och trist dag som denna.

Behöver jag förresten nämna att träningsvärken är hemsk idag? Behöver jag säga att jag får skylla mig själv då jag inte stretchade igår? Guess not.

På återseende.


Run this town.


Händelserik dag idag vill jag lova, händelserik och låååång.

Tjugo över åtta befann jag mig på Toleredskolan för att ge mig på högskoleprovet. Ingen aning om hur det gick, betvivlar att det blir några höjdar poäng men men, det är ju gjort nu då i alla fall vilket ju känns gött. Knatade hem vid tjugo i fyra. Svidade om till gång/löpar stassen och begav mig ut på en 1 timma och 45 minuters tur till Torslanda. Så jäkla gött e de, riktigt slut i hela kroppen, me like. Tjatade lite med folket och lyckades på något vis bli övertalad om utgång på Gretas . . . Sagt och gjort. Har haft en skoj kväll trots att jag var spiknykter (!!)

Haha, nu kan nog dessutom allt hända har jag kommit fram till - får dom med mig nykter på en gayklubb, ja då kan nog som sagt allt hända! ;p

Den här dagen har varit otroligt lång och påfrestande. Använt delar av hjärnan som inte blivit använda på flera år, motionerat över en mil samt varit ut på krogen nykter (det är fan nästan jobbigare att vara ute nykter än full) så jag anser att det är med all rätt jag nu säger godnatt och sov gott.

I morgon har Bella darling lovat fika i stan . . . får se hur sugen hon är på det då jag ringer ;p Haha!

Nä, borsta tänderna och sedan krypa ner under täcket och läsa några sidor i boken känns som ett jäkligt bra alternativ just nu faktiskt!
Natti.


Fredagsmys!


Idag är det fredag och i och med det fredagsmys!
Det är jag sannerligen värd efter att under hela veckan gått både till och från jobbet (med undantag för måndag morgon då jag tog spånken in). Benen värker, röven värker och jag gillart! Äntligen har jag kommit igång och det går åt rätt håll såg jag på vågen idag - neråt alltså :D

Kortdag på jobbet idag vilket kändes ganska skönt. Då jag kommit nästan till Wieselgren smet jag in för att unna mig 30 efterlängtade minuter i solariet. Gött va de! Har fan inte solat sen i maj så det är på tiden nu kan man säga.

Har varit lite i valet och kvalet nu ikväll om jag ska följa med mina kära ut och äta eller stanna hemma. Efter många om och men bestämde jag mig dock för en hemmakväll. Dels för att jag redan nu är ruskigt trött och dels för att jag i morgon bitti ska upp och göra högskoleprovet :/ Måste varit i något väldigt svagt ögonblick jag anmälde mig till det där, men men, nu är det gjort så det är väl bara att ta tjuren vid hornen antar jag.

Nä nu ska jag knata ner på Coop och se om det finns nåt mataktigt för mig där, börjar ju som bli lite småhungrig . . . samt att jag tror att jag ska unna mig lite godis att mumsa på till Idol. Jepp jepp, så får det bli.

So long.

Btw, i morgon ska jag ge mig själv en present för att jag gjort högskoleprovet, en sån här mössa;



Jag tycker att dom är riktigt jävla snygga!!
Belöningar är alltid bra ;)


I've got soul but i'm not a soldier.


The Killers är ju riktigt grymma, fantastiskt!

Många bra låtar just nu, egentligen vill jag lyssna på musik dygnet runt men begränsar mig till marscherna till/från jobbet samt på jobbet. Skulle jag lyssna mer skulle jag tröttna på dom ganska omgående skulle jag gissa och det vill jag ju inte :p

Tips:

The Killers - All these things that i've done
Lady GaGa - Chilli'n
Miss Li - Bourgeois shangri-la
Erik Hassle - Don't bring flowers
Ison & Fille - Jag skrattar idag
Timbuktu, Supreme & Grega - Mammas gata
Brandi Carlile - The story

Dagen på jobbet har varit rätt okej, har dock varit i helvetet (Biskopsgården) och där såg det i vanlig ordning ut som helvetet själv. Jippie. Blev kvar i samma lägenhet hela dagen och är fortfarande inte helt klara. Ni kan ju gissa hur det såg ut?! Huvva.

Efter jobbet knatade jag bort på Carlings i Kompassen och hostade upp cashen för brallorna så nu är dom mina! :D Då jag redan hade på mig "springa/gå-fort-som-fan" outfiten begav jag mig hemåt direkt efter det.

Har nu ikväll haft Tea och Flisan här på besök :D Mina favvotjejer! <3 Myst med te och kikat på "Singing Bee celeb" och skrattat gott åt Tore ;p

Nu ska jag hoppa in i ducshen så jag tar mig upp i morgon igen och veckans sista morgonpromenad. Gött!

Natti.

Du gör mig bara förvirrad (!!)


Well yeah, i'm going.


Går och går och går . . . till jobbet och från jobbet.
Riktigt gött är det!

Köpte mig igår ett par nya löparbrallor och har nu räknat ut att genom att skippa månadskort hos Västtrafik i två månader (alltså fortsätta gå till jobbet två månader till) har jag tjänat in vad jag la ut på dom. Det ska jag fixa, i have to! Har kommit in i ett sånt bra flow nu så jag får bara inte sluta. I morgon ska jag dessutom kolla upp någon bra badanläggning i närheten så man kan börja kombinera gåendet med simning :) Samt att mina tankar vandrar lite kring att följa med chefen på gymmet.

Jisses, mer välsvarvad kropp än vad min kommer att bli får ni leta efter!

Idag fick jag en julklapp av mamma och Bengt ;) Hittade ett par såååå snygga baggy jeans på Carlings men kände att plånboken inte riktigt fixade en sådan utsvävning nu såhär innan lön. Ringde då mamma och sa att jag nu visste vad jag önskade mig i julklapp . . . tja, resten kanske ni kan räkna ut själva. Ska dit och betala dom i morgon :) DOCK får jag inte använda dessa innan julafton då jag egentligen inte ska veta att jag ska få dem, hum :p

Nu ska jag borsta tänderna, packa lite inför morgondagen och sedan lägga mig - mina ben kommer att tacka mig.


Frikortet då älskling?


Efter ett rätt roligt telefonsamtal men den där snygge som handlade bland annat om såk. "frikort" fick jag sådan lust att skriva ett inlägg om just det - frikort.

Till att börja med ska jag förklara begreppet så att alla hänger med.
Ordet "frikort" används (förutom på ex. apoteket) i förhållanderelaterade samtalsämnen. Vill jag ha ett frikort menar jag att jag vill ha sex med någon annan än den jag är tillsammans med. En person som min pojkvän är införstådd i att jag skulle ha sex med om jag träffade och inte skulle kunna ha några invändningar mot om han en gång gått med på att ge mig fk (=frikort). Begreppet används oftast (vad jag varit med om iaf) då det handlar om kändisar, en person man mest troligt inte skulle träffa in real life så att säga.

Vet egentligen inte vad jag tycker om saken. Jag menar visst skulle väl jag vilja ha sex med tex.
Alexander Skarsgård men hur stor är chansen att jag träffar honom!? Minimal . . . ännu mindre att han skulle vilja ha sexuellt umgänge med mig. Dessutom, om jag skulle vilja att ett frikort från min pojkvän skulle säkert han också vilja ha ett från mig och med min tur skulle det väl förefalla sig så illa att karln min i fråga skulle träffa sitt fk. Då skulle jag inte tycka att det vore okej, då vore det allt annt än okej! Men samtidigt skulle jag vara för stolt för att ta tillbaka mitt löfte . . . Hum?

Lika bra att skita i det där med frikort va och bara vara nöjd med det man har (läs det man önskar man hade).


Nöjd som!


Haft en bra dag idag, riktigt bra om jag tänker efter!
Trodde inte det i morse då jag blev väckt 20 över sju av att Flisan ringde . . . avskyr att försova mig! :/ Nåja, kom bara typ 5-10 minuter för sent så det var väl ganska okej ändå. Jobbat jobbat och faktiskt inte klagat alltför mycket. Då klockan slagit hemgång svidade jag om och satte "springa fort som fan" skorna på fötterna och påbörjade vandringen hemåt.

Tog faktiskt bara drygt 30 minuter att gå från stan och hem till mig, helt acceptabelt va!? :)
Lite situps och sen en välförtjänt dusch innan jag satte igång med matlagningen som dagen till ära blev köttfärspaj. Mums!

Saknar min familj gör jag, så in i helvete också! Fick mms av mamma igår på William och Marcus då de låg och sussade sött. Meeeen, mina små älsklingar! Längtar till nästa gång jag får träffa dom . . .

I morgon lät det som att det kunde bli en riktigt bra dag på jobbet. Två mellanstäd sedan möta upp chefen + anna och Nettan för att åka och kika på nya arbetskläder. Jag och Flisan har lämnat in önskemål om snickarbrallor, hängselsnickarbrallor :p Grymt är det!

Nu ska jag koka mig en kopp te och sedan läsa lite.
So long.

Joooodå, tänker på Dig gör jag också!
Irriterande att du tar upp så mycket plats i mitt huvud . . . har ju en massa andra viktiga saker som också måste få "göra sin röst hörd" där inne . . . Meeen, va fan, jag tror jag gillar det! :)


Tidsfördriv.


Ni som känner mig eller burkar följa bloggen kanske vet att jag har en liten förkärlek till listor. Listor av alla de slag; packningslistor, önskelistor (okej, kanske inte så ofta nuförtiden), "svara på frågor listor", matlistor (som sällan följs) med mera. Nu har jag gjort ännu en lista, en lista där jag skrivit ner alla filmer jag måste köpa. Haha, jaa har man tråkigt så har man. Hur som haver, som sagt, en lista över filmer som jag måste köpa. Enligt mig finns det vissa filmer man måste ha på skiva (dvd) i original (!!) vissa kan alltså inte brännas. Ett exempel på en sådan film är Transformers. Skulle aldrig för mitt liv kunna bränna ut den filmen och sedan se på den, nej den ska stå i mitt filmställ med snyggt fodral. Att jag laddar ner den och kikar på den på datorn är en annan sak, den tar jag ju så småningen om bort.

Hum . . . förstår ni mitt tänk?

Har nu iaf. listat alla Beck, Wallander och Irene Huss filmer då jag finner dem väldigt bra! Sen även Transformers 1 & 2, Fantastic 4 1 & 2 samt Pirates 2 & 3. Förstår ni hur snyggt mitt filmställ kommer att vara då jag är klar med detta!? Haha. Tack och lov för Tradera då alla dessa filmer går att finna för en billig peng. Grett sa Ida!

Nu ska jag kocka chili con carne och (hör och häpna!) göra en matlista!



Älskling, jag är hemma!


Hemma igen efter en mycket trevlig dag/kväll med mina kära :)

Började dagen med lite shopping tillsammans med Flisan, Tea och Bella. Hittade två par skor, ett "set" underkläder samt två ögonskuggor och en vit kajal. Gillar att spendera pengar uppenbarligen, framförallt på saker som gör mig glad, så som skor. Att jag däremot börjat handla smink är för mig en gåta. Jag som egentligen avskyr att göra det och drar mig verkligen för de gånger jag måste . . . Använder i regel inget mer än mascara och puder typ men har nu den senaste tiden börjat experimentera lite med ögonskuggor vilket jag finner väldigt skoj! Dagens klipp blev som sagt en vit kajal och två ögonskuggor; en knallrosa samt en vit. Ska försöka få så pass stort intresse som syster men för det krävs att hon lär mig lite tips och knep, vill du?

Eftermiddagen/kvällen har spenderats i Torslanda där vi hade överraskningsfest för Jonas som i morgon knatar över till 25 sträcket. Riktigt lyckat blev det då han inte hade en blekaste aning om att vi skulle vara där - sånt är ju alltid skoj! Ätit gott och träffat en massa roliga människor, både kända och okända :) Haha, det är ju faktiskt rätt skoj att umgås med folk som är fulla (till en viss gräns dock). De säger ju en hel del roliga saker måste jag säga. Känns gött nu att jag inte druckit en droppe ikväll - endast luktat lite på en öl, LUKTAT! Kommer antagligen i morgon tacka min lyckliga stjärna för det.

Nu ska jag tvätta av mig ansiktet och sedan krypa ner i bingen där det ska kikas på film. Fortsätter med Wallander som jag påbörjade igår :)

Natti.



Nä nu lell!


Snart måste det hända nåt alltså! Blir ju rent av psykiskt instabil av detta . . . harva på, samma lika hela tiden. Eller ja, i veckan var jag visserligen i Malmö och jobbade och idag har jag varit med karlarna på företaget. Det är kul, riktigt skoj att göra något annorlunda emellanåt men det känns inte som att det räcker. Känns mer som att man bara skjuter på det ofrånkomliga - att bryta ihop av tristess. Vet dock inte riktigt vad det är jag vill göra eller hur länge jag måste göra den saken för att det ska kännas bättre. Beror kanske lite på vad det blir . . .

En weekend till London hade räckt ganska länge för att hålla mitt humör uppe. En resa till något varmt ställde hade varit underbart. Ett nytt jobb. En ny hobby. Äh, ja vette faan vad som skulle behövas!

Nä det här går ju inte heller, svidar om till fredags stassen och åker till Per, jepp jepp.



Tillbaka till brottsplatsen.


Back in Gotheburg!
Känns faktiskt rätt skönt även om jag inte haft nåt emot att stanna några dagar till. Dock lär vi snart få åka ner igen då Fb skaffat sig ytterligare 10 bostäder :)

Resan upp gick bra och jag och chefen hade det riktigt trevligt!

Sängen nu, underbart att ligga i sin egen säng! Hade ju dock inte gjort något om det legat någon bredvid mig . . . Får ta mig tusan ta tag i det där snart. Trivs ju inget vidare med att vara singel jag inte. Är ingen singel tjej, har aldrig varit och kommer aldrig att bli. Det man saknar mest är någon att dela alla vardagliga saker med. Ni vet, "vad ska vi äta till middag idag", "jaa ikväll är det den filmen på tv, ska vi se den?" med mera med mera. Tänk bara känslan av att helt utarbetad komma hem efter jobbet och se den man älskar sitta i soffan, kura ihop sig i hans famn och bara mysa. Åååh vad det känns som att det var länge sen! :/ Som sagt, får ta tag i det där nu.

Men men, inte idag och mest troligt inte i morgon heller, men snart (hoppas jag!)
Tills denne "prins charming" dyker upp får jag hålla till godo med mina drömmar och min bok, japp, så får det bli.

Nu blir det Wallander - Prästen tills jag somnar, tippar på att det inte kommer att dröja alltför länge.

Natti natt.



Over and out.


Fysiskt och psykiskt slut i kropp och själ . . .
Blev en lång arbetsdag idag och jag skulle ljuga om jag sa att det inte satt sina spår. En varm och välbehövlig dusch och sedan kinamat har jag avrundat denna dag med. Helt min melodi trots att kycklingspetten gärna fått smakat godare. Nåja, kan inte vinna jämt.

Nu blir det sussa och drömma om en fin pojke; En sån som gör mig glad. En sån som säger snälla saker. En sån som genom att bara säga hej kan få mig på strålande humör. En sån som är alldeles för långt bort för att det ens ska vara okej - precis EN SÅN pojke ska jag drömma om ;)
Puss på dig min goding!

Godnatt.



Så var vi där igen . . .


Ännu en gång har jag insett att jag har alldeles för många bollar i luften för att det ens ska vara roligt. Visserligen är det lite utav mitt signum - alltid ha mycket på gång, många planer som smids etc! Har alltid tyckt att det varit gött att ha mycket att fundera på, mycket att planera/drömma om med mera. Har känts som lite lättare att klara av den grå vardagen då. Och det har funkat. Utan mina drömmar hade det varit tufft. Men nu känns det mest bara jobbigt! Har länge velat bli spådd och nu om nån gång känns det nästan livsnödvändigt! Skulle vara så skönt (även om allt en "spådam" säger kanske inte är 100% rätt) att få lite riktlinjer i tillvaron för just nu är allt bara ett enda stort kaos.

Ska ta och ringa my partner in crime Sophie i morgon och rådgöra lite.
Tror det behövs.

Just för tillfället ligger jag i sängen i lägenheten på Storgatan i Malmö där jag, Flisan och våra två kollegor Mackan och Therese befinner oss nu. Kom hit igår. Jobbade först på dan och var sedan på kvällen ut och åt på Lilla torget och blev återigen påmind om vilken supermysig stad Malmö är! Me like alot! Nån gång i mitt liv ska jag bo här, om så bara för någon månad så ska jag göra det!

Nu ska jag läsa lite om mannen i mitt liv innan det är dags att släcka. Ny dag borta i lägenheterna i morgon igen så det är bäst att man är pigg och allert! :)

Natti.



Kvällen.


Så var det kväll igen då. Dagarna går på tok för fort må jag säga . . . att veckodagarna går fort gör kanske inte så mycket, men om farten skulle saktas ner lite under helgen skulle jag inte bli ledsen.

Idag har jag varit rätt kreativ ändå. Tog det lite piano där i början, myste i soffan, laddade ner lite musik. Lyssnade igenom lite nya låtar med mera. Gick ner på Coop för att inhandla ingredienserna till den stundande middagen som dagen till ära blev fisksoppa ala. afterfish :) Träffade där på Coop först Lasse. Skoj att se honom, blir ju inte så ofta nu då han mer eller mindre emigrerat till Skåne-land och Danmark för att plugga. Sen träffade jag även på Tottes syster Caroline :) Kan man säga att man är hemma då man träffar folk man känner på affärn? :p

Lagade middag + efterrätt (fruksallad), tände en hel hop av ljus och dukade. Folket kom och tillsammans avnjöt vi en god måltid :) Riktigt trevligt var det, får se till att göra en repris av det inom kort!

Har försökt skriva en packlista inför den kommande veckan. VAD SKA JAG PACKA!? Vet ju inte alls hur dagarna kommer att se ut? Eller jo, vi kommer ju att jobba en jäkla massa men sen då? Kommer vi att gå ut och äta? Ska man ha med sig "finkläder"? Äh, vi fyller trunken så får vi helt enkelt se. Sitter och kikar på "Evan den allsmäktige" nu . . . mjaaa, sådär är den väl. Rätt rolig bitvis men ingen tio i topp. Det hoppas jag däremot att de filmer som jag håller på att tanka ner nu är; Wallander-Prästen och Transformers-Rise of the fallen. Åååh som jag längtat efter Transformers filmen, ettan var ju grymt jävla bra så jag hoppas att tvåan är ungefär lika.

Fick lite hjälp nu ikväll av Anton och Ludde att sätta upp de nya handtagen i köket. Tänka sig, bara genom några nya handtag blev det ett helt annat kök. Ser verkligen fram emot att komma hem på freda då alla kommer att vara utbytta (Ludde har lovat att kirra biffen under veckan :))

Nu ska jag lite smått börja packa innan det är dags att krypa till kojs.
Tidig uppstigning i morgon då Anton skulle komma och hämta mig straxt efter 7 . . .

Godnatt.



Söndag.


Tycker om söndagar. Det är enda dagen i veckan som jag verkligen känner att jag kan slappna av på. Inga måsten, ingenting! Bara va! Om man så vill kan man strosa om kring i nattsärken hela dagen - utan att det gör nåt! Det gör jag förresten nu, eller jaa, jag sover ju iförd enbart trosor så man skulle väl kunna säga att jag klädde på mig då jag tog på mig t-shirten . . .

Ikea för hela slanten igår, eller i alla fall för en del av slantarna. Handlade en massa massa blockljus, nya handtag till alla skåp/lådor i köket, två hyllor till vardagsrummet, speglar, en pall och två mindre "bänkar" som jag nu satt ihop och placerat ute i hallen. Blev riktigt bra :)

Efter trippen i Bäckebol åkte vi till Kyrkbyn at Felicias där vi lastade in alla hennes saker och skruvade ihop det som skulle skruvas ihop. Östa Stillestorps nästa där jag hoppade av. Donade på med att sätta upp hyllor med mera till klockan var dags för fotboll. Kikade på matchen men blev enbart besviken :/ Huvva. Dock finns det ju fortfarande en mikroskopisk chans att de tar sig vidare men den chansen är som sagt var mikroskopisk! Blev uppe ett bra tag, tycker det är så gött att vara uppe bara för att man kan, för att man inte måste gå upp tidigt dägen efter. Hade tänt ljus i hela lägenheten, dukat fram lite godsaker och bara myste - GILLA!

Nu ska jag ta och kleta på mig ansiktet, ringa Per och höra om han har lite java att bju på och sedan bege mig dit :) Ikväll väntas finbesök i form av Flisan, Anton och Ludde som jag lovat att bjuda på mat, fisksoppa :)

So long.



En del av hallen, mitt projekt igår :)



9:e oktober 2009.


9:e oktober var det idag då, pappas födelsedag med andra ord :)
Hans 49:e för att vara exakt, GRATTIS bästaste du!

Låååång och slitsam dag idag på jobbet men, trots att det såg mörkt ut, tog även den slut och vi kunde stämpla ut. Tog en sväng i med förhoppningar om att hitta den perfekta stickade tröjan . . . hittade några bra kandidater men lät plånboken förbli stängd. Åkte istället hem, kilade in på Coop för att inhandla lite saker till min inplanerade middag, pizza. Mycket gott, blir lika förvånad varje gång jag lyckas tillaga något som smakar riktigt bra - kan jag alltså? :)

Riktigt mysigt har jag det här hemma! Har tänt en massa ljus, dukat upp alla nödvändigheter jag kan tänkas behöva på vardagsrumsbordet och mår bara allmänt gott! Faktiskt önskar jag inte ens att jag hade en bättre hälft just nu, klarar mig bra själv här jag och njuter verkligen! :)

I morgon ska två hösttjejer (med stövlar, kappor, baskrar - ja, hela baletten!), moi och Flisan, entra Ikea och de närliggade butikerna i Bäckebol. Ska faktiskt bli riktigt skoj. På min inköpslista står det ramar och ljus men känner jag mig själv rätt lär nog en del andra saker också slinka ner . . . Efter det blir det fika. Ska leta upp nåt mysigt ställe där man kan sitta länge, glo på folk, skvallra och njuta av en varm och go chai. (Jag röstar för Espressohouse i Arkaden Flisan, vad tror du? :p)

På måndag bär det av neråt landet. Ska bli så jäkla gött och längtar verkligen! :D

Håller på att ladda ner Rederiet, från scratch! Kommer att bli en perfekt underhållningen framöver :)

Nu ska jag återgå till tv'n och Idol.
So long!


  

Tra-la-la-la.


Lång dag känns det som . . . eller?
Kanske inte när jag tänker efter. Kan bero på att vi spenderade en väldans massa tid i en och samma lägenhet idag. Den var inte så stökig egentligen men det var dammigt och en jäkla massa hundhår :/

Efter jobbet gick vi till centralen och inväntade Ludde som kom och plockade upp oss. Stopp på sängjätten för att hämta Flisans säng och sedan Chilli där F beställde soffa :) Sista stoppet blev på Sko Punkten där jag inhandlade två par apsnygga stövlar. Ett par bruna i ridstövelmodell och ett par svarta med rundad tå och hög klack :) Nöjd!

Sen jag kom hem har en hel del tid, i vanlig ordning, spenderats framför datorn och tv'n. Kockade ugnsstekt kyckling och ris till middag och måste säga att det blev riktigt gott! Kan bara jag vill :)

Jaa, handlade lite smink idag också; en ögonbrynspenna och två ögonskuggor, en svart och en grön :)

Ska väl ta och börja tänka på refrängen snart kan jag tro då det är arbete i morgon igen. Tack och lov för att det är fredag, inte en dag för sent!

Nästa vecka blir en rolig vecka! Jag, Flisan och tre till från jobbet drar söderöver (Malmö) för att jobba och blir borta hela veckan. Jag kanske inte kunde bli gladare :D Ska bli riktigt skoj att se/göra nåt annat och så jäkla gött att bo på hotell, me like.

Tjing!



Dans med svåra steg.


Har kommit fram till att livet är en dans med svåra steg.
Man tar sig igenom det men det krävs mycket framförallt VILJA!

Försöker dagligen rensa huvudet från alla tankar, funderingar och drömmar. Shit. Snart måste jag ge efter för vad jag vet ligger och trycker där inne. "Just do it" . Ska jag? Vad har jag att förlora? Olägligt är det. Passar inte alls in i min framtidsplan (framtidsplanen som sträcker sig ungefär sex månader framåt). Hum. Vad som än händer så SKA JAG genomföra min "plan", det kommer att bli bra och jag kommer att tycka om det!

Vill än så länge inte gå in på detaljer men ber er ändå kära läsare att hålla tummarna!
Det här kan bli en vändning, en bra sådan :)

Godnatt.

Tills nästa gång ber jag er ägna några minuter åt låten "Notes about freedom" - fantastisk.



Guitar Hero 5.


I morse blev jag väckt av Anton som ringde och frågade om jag ville följa med honom och Flisan på Ikea. Efter lite snabbt överläggande med mig själv svarade jag att jag kunde haka på. Upp och kirra nian sen bar det av till Kållered. Hittade grytlappar, ljus och en riktigt snyg . . . hum . . . korg (?) gjord av nån metall iaf, rund och ganska stor, hade tänkt fylla den med en massa stora härliga blockljus :)

Efter Ikea besöket blev det Jysk och sedan Chilli innan vi gav upp och åkte till Torslanda där jag och Flisan gick på Aleks och fikade. En tur med bilen med stopp på bland annat Expert för att lämna tillbaka en sladd och köpa nya Gh innan jag kom hem. Har sedan dess spelat, spelat och åter spelat. Skoj som fan är det ju men vet inte om jag är så jäkla nöjd med låtvalet . . . inte såååå mycket känt :/ Nåja, ett bra tidsfördriv är det ju alltid. Nästa tv-spel som ska köpas är alla gånger Band hero samt Gh Metallica, så de så!

Hade tänkt att jag skulle ha städat här nu ikväll men blev ju som sagt fast vi spelet så det har än så länge inte blivit nåt av det. Hum . . . undrar om jag kanske ska göra ett litet ryck nu innan det är dags att sussa. Är ju inte sååå trött än så det kanske är lika bra att göra något vettigt medans jag ändå är vaken.

För morgondagen är än så länge inget inplanerat. Får helt enkelt se vad som händer.

Städa var det ja . . . :/

So long.



1:a oktober.


Helt jävla slut var jag i morse då klockan ringde.
Fan måste ta och skärpa till mig med det här . . . funkar ju inte i längden heller!

Städat inne i stan hela dan idag, me like. Vid lunch följde jag med F på Paprika där hon köpte lunch sen gick vi och köpte en varsin chailatte. Den där chaigrejen har verkligen gjort stort intryck på mig. Kommer att bli min nya last, bergis.

Efter jobbet drog vi en repa i "femman". Shoppade plattång (som jag fick av kära syster - TACK!) sen hittade jag inte mindre än TVÅ set underkläder. Fan va nöjd man blir då man hittar underkläder som faktiskt passar och ser ut att sitta okej. Blir ju som glad då, händer ju inte varje dag om man säger så. Helvete, måste göra nåt drastiskt med min byst. Inte ska man väl som 22 åring måsta gå till barnavdelningen för att hitta underkläder som passar?! Kan väl aldrig tänka mig att det är så det ska va . . . Okej, riktigt så illa är det väl kanske inte men bra nog nära. Nån dag som sagt, nån dag.

Kockade pasta och köttfärssås idag till middag. Jag kan inte rå för det men faktiskt, jag blir stolt över mig själv varje gång jag lagar mat. Kan bero på att jag egentligen hatar att laga mat åt bara mig själv, ser det faktiskt nästan som meningslöst. Men det är ju som gött när det är gjort och jävligt fint att ha med sig matlåda på jobbet.

Har badat nu med karln min (Slash alltså). Dock blev vi inte kvar i vattnet så länge då det var så förbaskat varmt. När ska jag lära mig att hitta den perfekta temperaturen på badvatten??

Nu ska jag torka håret och sedan krypa ner i sängen.
I morgon är det helg - me like. Den ska spenderas i nykterhetens tecken och innehålla bland annat städ av lägenget samt (förhoppningsvis) bio besök och filmtittning med godingarna :)

Godnatt.