Tidsfördriv.


Ni som känner mig eller burkar följa bloggen kanske vet att jag har en liten förkärlek till listor. Listor av alla de slag; packningslistor, önskelistor (okej, kanske inte så ofta nuförtiden), "svara på frågor listor", matlistor (som sällan följs) med mera. Nu har jag gjort ännu en lista, en lista där jag skrivit ner alla filmer jag måste köpa. Haha, jaa har man tråkigt så har man. Hur som haver, som sagt, en lista över filmer som jag måste köpa. Enligt mig finns det vissa filmer man måste ha på skiva (dvd) i original (!!) vissa kan alltså inte brännas. Ett exempel på en sådan film är Transformers. Skulle aldrig för mitt liv kunna bränna ut den filmen och sedan se på den, nej den ska stå i mitt filmställ med snyggt fodral. Att jag laddar ner den och kikar på den på datorn är en annan sak, den tar jag ju så småningen om bort.

Hum . . . förstår ni mitt tänk?

Har nu iaf. listat alla Beck, Wallander och Irene Huss filmer då jag finner dem väldigt bra! Sen även Transformers 1 & 2, Fantastic 4 1 & 2 samt Pirates 2 & 3. Förstår ni hur snyggt mitt filmställ kommer att vara då jag är klar med detta!? Haha. Tack och lov för Tradera då alla dessa filmer går att finna för en billig peng. Grett sa Ida!

Nu ska jag kocka chili con carne och (hör och häpna!) göra en matlista!



Kommentarer
Postat av: Chansen

Kocka? Att vara kock och koka eller? Hmmm

Sedan om man nu skall ha en film samling så kan man ju tex. inte ha Pirates 2 & 3 utan att även ha 1an vad man än tycker om den..Det ser konstigt ut annars.

Sedan måsta man ha Gone in 60 sec. och Pulp fiction, det är ju bara ett måste!

Pöss!

Postat av: The owner!

Svar till chansen; Det jag menade med att kocka var att laga mat. Sen lilla vän så är det väl klart som tusan att jag har Pirates 1 (trodde dock inte att jag skulle behöva skriva det eftersom ämnet i inlägget lite gick ut på "kompletta filmsamlingar") Dummer :p Mmm, kan hålla med dig om Gone in 60 sec då det är en av de bästa filmerna genom tiderna (!!) Dock tror jag nog att jag hoppas Pulp och slår till på Scarface istället, mycket bättre! Darling, tro mig, är det nåt jag kan (läs vill kunna) så är det filmee - ALLA gamla klassiker och nya mästerverk kommer att finnas på min vägg! :)

Puss!

2009-10-19 @ 19:31:05
URL: http://iidaa87.blogg.se/
Postat av: The man, the myth, the legend

Men lilla gumman har du inget rättstavnings program i bloggen? Du som retar dig på felstavningar..

Två i samma kommentar..

-Dock tror jag nog att jag hoppas Pulp och slår till på Scarface istället

-filmee

Hahaha det var du som lade upp bollen! ;)

Kyss!

2009-10-20 @ 14:59:16
URL: http://www.silicon.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback