It might be winter outside.


Men kära nån vad det snöar/har snöat ute (i och för sig förstod no nog att det inte var inomhus jag menade). Man skulle bokstavligen kunna säga att det vräker/har vräkt ner . . . och jag blir så glad så! Äntligen en riktig vinter :) Och en riktig julafton med mycket snö, dessvärre kommer inte jag att vara hemma över jul då jag och familjen på moderns sida ska åka upp till Lyxele - Hotell Lappland och vara där över julhelgen, men förhoppningsvis (mest troligt) har dom snö även där.

Försov mig idag, helt otroligt när man börjar två . . . men jag kunde inte sova igår, tröttheten infann sig inte förrän klockan åtta i morse, heja heja! Hoppas det går bättre nu i natt.

Fredag i morgon = sista arbetsdagen för veckan, skönt med helg, känns som att det var behövligt nu. Tråkigt nog jobbar vi till tio även i morgon, även fast det är fredag . . . fast egentligen spelar väl inte det så stor roll, har ändå inget inplanerat. Pelle filuren ska iväg på glöggprovning, hoppas han och grabbarna får skoj :) Själv ska jag som sagt jobba och efter det hade jag tänkt julstäda och kanske ta mig ett glas vin, kvalitets tid med mig själv var ett tag sen och det kan faktiskt vara skönt emellanåt. Dessutom tycker jag om att julstäda, lägger då in all julmusik jag har i en playlist och sen får det rulla samtidigt som jag går omkring och småsjunger och pyntar :) Julpynta är nog bland det roligaste jag vet, är ju hur kul som helst att sätta upp en massa ljusstakar, stjärnor, kulor etc i fönstern och göra det mysigt, för det är just vad det blir, mysigt! Planen var att försöka ta mig upp i någorlunda tid i morgon för att hinna ner till förrådet och hämta upp sakerna innan jobbet, ska nog också då se till så allt som ska lysa lyser vilket kanske är bland det tråkigaste jag vet . . .

Julfest på lördag, skoj det ska bli! Ska åka in till stan rätt tidigt på lördag dag så jag hinner ta mig en tur på staden. Hade förhoppningar om att hitta en klänning att ha på mig kvällen till ära samt att Pelles julklapp förhoppningsvis ska inhandlas, Sophie följer med som råd ;P Pelle får jag väl släppa av vid något café eller något undertiden som vi kirrar klappen :) Sen vid två var det förfest hos Halvarsson/Persson - riskfyllt att börja så tidigt :/ Men jag har sagt att det inte blir någon "sommarbris" för min del i alla fall så det borde kanske gå bra, det är ju nämligen den som ställt till det de senaste gångerna jag varit ute . . . sen klockan arton var det då alltså dags för julfesten att ta fart på allvar, hoppas på en toppen kväll med alla kära kollegor :)

Nu ska jag läsa lite och sen förhoppningsvis sova, godnatt!

Head line.


Ligger i sängen och funderar på om det kanske är dags att sova lite, blev inte mycket till sömn natten som var, somnade vid halv tre och vaknade sedan igen strax efter sex då Pelle kom hem och har sedan dess varit vaken :/ Bra där Norling, bra för både kropp och hälsa, eller hur var det nu . . . ? Och till följd av min brist på sömn har kvällen på Acb varit överjävligt jobbig :/ Dock blev det tack och lov en mjukstart - arbetsplatsträff, sas det gamla vanliga . . . si och såhär många frånvaro timmar har vi den här månaden, såhär mycket har företaget tjänat den här månaden (samt att de även måste redogöra samma saker för Norra, but we don't give a fuck!) . . . som sagt, det gamla vanliga, i och för sig blev det prat om hur skiftgången kommer att se ut efter nyår och det kunde de lite högre uppsatta inte svara på ännu. Detta betyder alltså att det kan komma att bli tvåskift igen - Y E S säger jag! Fan va underbart det vore att slippa natten . . . men men, vi ska inte ropa hej ännu . . . Efter arb.träffen var det back to reality. Jag och Sophie tog tillfället i akt då vi var lite folk att vara två på "limningen" och nog fan behövdes det då vi haft fullt upp hela jäkla kvällen med att limma, mina tummar är något ömma nu vill jag lova.

Pokrade lite när jag just kommit hem och det gick faktiskt bra trots att jag slumrade till lite mellan varven ;)

I morgon var en städdag inplanerad men som jag känner mig nu i kroppen får den nog vänta tills på torsdag då jag förhoppningsvis samlat nya fräscha krafter.

Kanske ska ta och bränna en skiva eller två, har ju fått en sån bra idé ;) samt att det verkligen inte skulle skada att ha något nytt att lyssna på på jobbet!

En kille som följer dennes tjejs minsta vink kan vi kalla toffel, när det är tvärtom, alltså tjejen "lyder" killen då heter det sandal . . . eller nåt, haha!

Gladis :)


Kan inte förstå hur klockan kan gå så fort efter att man kommit hem från en kväll på Acb . . . redan över två! Jaja, jag har inget jag måste upp till i morgon så det är vääl egentligen lugna puckar, men det känns ju lite trist att sova bort så stor del av dagen som jag faktiskt gör :/

Pokrat lite nu, gick ruskigt bra där ett tag men som vanligt med mig vet jag aldrig när det är dags att sluta vilket i sin tur resulterar i att det går åt pipsvängen. Bättre lycka nästa gång.


Ååh, har kommit på kanske den bästa julklappen ever till Pelle nu (!!) Kommer att bli perfect :)
känner mig glad idag, bara sådär allmänt glad och det är ju inte fy skam det inte, allt blir så mycket lättare och roligare när man har ett leende på läpparna - tycker inte ni det också?

Meeen va hungrig jag blev nu då, måste nog gå och ta mig nåt att fika. Bra där Ida, jättebra att fika mitt i natten . . . lägger sig ju så fint på kroppen då . . . Låt gå för den här gången, jag är ju trots allt glad och har som sagt kommit på en bra idé på julklapp åt P så jag får unna mig lite fika att smaska på till Rederiet (säsong 2!)

Pokrandet.


Gårdagens arbetspass var överjävligt tråkigt! Fy fanken . . . men jag härdade och har nu åtta övertidstimmar den här månaden :) Efter jobbet blev det vila, fram till halv nio ungefär (oops!) då Martin ringde och frågade om jag kunde tänka mig att vara chaufför åt honom, Stefan, Tomas och nån fler pöjk upp till Vemdalen där det visst var nå kalas. Överlade lite med mig själv en stund och kom tillslut fram till att det nog skulle bli det roligaste den kvällen skulle ha att bjuda på. Susade iväg neråt Rätan/Handsjön och parkerade vid halv tio på Martins gård. Satt inne hos honom och småpratade lite för att sedan påbörja färden mot V-dalen. Hittade igen kalaset, lämnade grabbarna och åkte själv till Böle där jag fått nys om att pappa och Ulla var och förlusatde sig med några vänner. Mycket riktigt, där var dom :) Satt och pratade tills klockan blev halv två och Martin ringde och ville hem . . . Tackade för mig och gick ut och satte mig i bilen. Backade ut från gården och skulle fortsätta uppför baken (deras stuga ligger "i mitten" av en rätt brant backe" men tar mig ingenstans, bilen bara slirar och jag glider bakåt . . . När jag inser att jag varken kan ta mig framåt eller bakåt (bilen stod farligt nära en tall) var det bara att gå in och ropa på pappsen som i sällskap med Tommy och Freddan kom till min undsättning - Taaack! Under min färd upp till Vemdalen igen ringde Stefan och frågade vart jag var och berättade sedan att de inte längre var välkommna på festen då det blivit bråk . . . ovanligt pöjkar! . . . Nåja,hemfärden gick bra och jag var hemma i Svensta igen vid halv fem (hur kommer det sig att det blir så jäkla sent varje gång jag är chaufför åt dessa människor?).

Idag har jag och Pelle varit i stan. Åkte till Barnens hus i hopp om att hitta några julklappar åt William och Marcus men gav rätt snabbt upp :/ Därefter blev det OnOff, Rusta, Intersport och Matpiraten :) När vi återigen var hemma fixade jag i köket lite, möblerade om i skafferiet och packade upp maten. For sedan toll mamma och därefter med henne, Wille och Marcus vidare till Brånan där det var klädparty etc på byggdegården. Shoppade julklappar till Wille och Marcus, skit coola kallingar samt en "dress" åt dom var (tröja och byxa) + ett tufft pannband åt Pelle :) Resten av kvällen har jag spenderat i soffan med Pelle som dessvärre var tvungen att ge sig iväg på jobbet klockan 22 :/ Dock har jag lagt ner en del tid med mitt pokrande då jag efter ett lång uppehåll återigen blivit fast i detta då jag tittat på när Pelle spelat. Jaja, det är ju roligt och man kan ju faktiskt gå + . . . vilket inte jag gjorde men ändå ;P

PUSS PÅ PELLE!

Good morning Vietnam!


Men herre min skapare vad är det som har hänt med mig?! Jag kan ju inte sova . . . i morse vaknade jag 20 över 3, jippie. Har sedan dess varit vaken, legat och vänt å vridit på mig för att slutigen ge upp och fortsätta med boken jag började läsa igår. På ett sätt tycker jag att det är härligt att vara vaken från morgonen, men klockan tre är enligt mig en aningens för tidigt, ingen annan är ju vaken då . . . egentligen borde jag an ha gått ut och gått men det slog mig aldrig :/

Ska väl ställa mig i ordning snart för att sedan knalla upp på jobbet, kändes inte så motiverande att gå dit idag men men . . . Med tanke på denna månads räkningar så borde jag kanske bosätta mig där uppe, huga! Dock ska jag inte klaga egentligen, jag har så jag klarar mig och mer därtill men som ni kanske förstått vid det här laget är jag en jävel på att spendera pengar, skulle inte bli det minsta förvånad om lönen är slut nästa vecka eller nåt . . . NEJ (!!) så ska det faan inte bli den här månaden!! Men jag måste i alla fall unna mig en klänning, det är jag värd :)
(Det där "det är jag värd" är ett livsfarligt uttryck för mig, använder det liiiite för ofta . . .)

Hooj.

Barnvakt.


Sitter hemma hos mammisch nu, jag, Camilla och Emma är kvällen till ära barnvakter åt våra små osnutna bröder William och Marcus :) Rätt trevligt att emellanåt vara det också.

Dagen har varit slapp, jävligt slapp. Vaknade 20 över 4 i morse och kunde inte somna om, låg och kikade runt på nätet lite till Pelles klockan ringde och han var tvungen att stiga upp. Tänkte i mitt stilla sinne att eftersom jag redan är vaken kan jag ju också lika gärna gå upp och ta mig en promenad med Smilla. Gick med Pelle och pussade honom hejdå utanför dörren, tog mig sedan en timmas härligt uppfriskande promenad. När jag kom hem igen gjorde jag i ordning lite frukost och kurade sedan ner mig i soffan med datorn i knät och spelade lite poker . . . som tyvärr inte gick så bra :/ Därefter blev det lite Svensson Svensson tills jag somnade. Sov till två då Mika på bolaget ringde och frågade om jag kunde jobba - tyvärr nej.

David kom och hämtade Smilla vid fyra snåret, passade då på att plocka ihop lite hemma, dock kommer jag att måsta gå loss med dammsugaren minst två gånger innan man kan vistas där inne utan att bli täck av hundhår . . . blä för äckel hår!

I morgon blir det jobb från sex till två, bra med lite extra stålar såhär i juletider. Eventuellt blir det även en stadstur i morgon, måste se om jag kan komplittera julklapparna lite kanske även handla lite mat, en anings roligare att handla där än att harva omkring på Ica Supermarket i Svenstavik.

Ridning på söndag då Pelle? ;p

"Du, du, du är så fin"


Fråga inte om repliken . . . tycker inte ens att låten är särskilt bra men den fastnar liksom . . .

Ligger i soffan och degar lite, jo jag borde vara på jobbet men jag ska vara helt ärlig mot er och säga som det är - JAG ORKAR INTE! Jaa, så var Ida 20 år framme igen då, ni vet den där ansvarstagande personen :/ Nåja, drabbar ingen fler än mig, ingen fattig så att säga ;p (eller hur var det där?).

I övrigt har veckan rullat på ovanligt fort tycker jag, tack o tack. Har börjat varje morgon (efter att jag slutat jobba) med en promenad med Smilla på cirka en och en halv timma (!!) Nöjd som få. Jag trodde inte att jag skulle orka något dylikt (säkert inte ni heller) men se på fan, i made it! Dessa promenader har inte bara medfört en fräschare och gladare Ida, nej nej, även en träningsvärk som inte är utav denna värld har infunnit sig i mina ben :/ Var även ute och rastade Pärlan i förrgår, jag liftade med Danne och Elle upp till Bingsta för att dra fram henne (japp, it's a girl) och sedan kom även Pelle på sin skönhet. Åkte sedan ner till Svensta och Högströms där vi parkerade åken. Nu inväntar jag den riktiga vargavintern - var är du?

I morgon är det löning och det var då sannerligen på tiden. Blir eventuellt en tripp till staden i morgon för lite inhandling av mat och julklappar :) Sen på kvällen har jag tagit på mig att vara barnvakt åt ongan heime på Klövervägen 1, ska bli mys sen blir det jobb resten av helgen . . . dock funderar jag på att avsäga mig jobbet på söndag för att istället ta med mig P H till Rätan och rasta hästarna lite :)

Ja men då kan jag nu med gott samvete ägna mig åt Tv'n, nu när jag uppdaterat er menar jag.

Duktisch!


Igår låg jag och surade i soffan näst intill hela dagen, had en var-less-på-allt-dag :/ Inge skoj alls!
Dock blev jag gladare då Danne sa att han kunde hjälpa mig att få hem skotern till Svensta och ännu gladare blev jag sen när Smilla kom :D

Åkte och hämtade skotern och for sedan och lastade av den hemma hos Danne i Bingsta. Tillbaka i Svenstavik igen var klockan halv tio så det var inte så mycket mer att göra än att svida om lite, koppla Smilla och traska bort mot Acb. Pussade Pelle och Smilla godnatt utanför dörren och gick sedan in och jobbade. Var fruktansvärt gruvensamt till en början men natten gick fort som tur var, vi körde dessutom riktigt bra vilket alltid är roligt. 
 
När klockan sedan slog sex blev det en kopp kaffe med Pelle, Harre och Ellinor därefter fick vi skynda oss ut till Danne som snällt satt och väntade på oss. När jag kom innaför dörren möttes jag av en mycket glad hund som glatt hälsade mig välkommen hem. Satte på henne kopplet och sen bar det av, var ute över en timma (inte annat än att man känner sig lite stolt då man först jobbat hela natten) och (!!) på tillbakavägen stannade vi för vid Acb och hälsade på Pelle lite sen hem för frukost och därefter välbehövlig sömn. Blev väckt igen vid halv tre av Pelle och hans svarte springare (eller hund). Klädde på mig och sen stack vi ut på ytterligare en långpromenad (även denna på över en timma). Pelle hittade en spark hemma hos mamma som han tog med sig och vi turades sedan om att skjutsa varandra och låta hundarna dra oss - en underbar tur med min älskling! När vi kom hem igen gick jag på Ica och ställde mig sedan och stekte pannkakor, P gjorde hamburgare och strips.

Så nu sitter jag här i soffan och bredvid mig ligger Pelle och Smilla och snarkar ikapp, sååå söta dom är <3
I morgonbitti blir det långpromenad igen - sova och sen upp till Bingsta för att hämta skotern :D Ska ut och köra lite med Pelle och hans Pärla - skoj skoj!



Och nu slutligen måste jag bara säga att Pelle har en fruktansvärt bra musiksmak - helt i min smak!
Lånar hans mp3 nu och har blivit helt såld på 80-tals musiken som fanns inlaggd (inte alla men många)


KÄRLEK!

That's what friends are for.


Danne gullet ringde nyss och sa att han var på väg från stan och om jag ville kunde han följa med mig till Rätan för att hämta skotern, sen kunde jag även få ha den hemma hos honom om jag ville :D
Är ju en bra nödlösning tills jag har nåt annat ställe lite närmare lägenheten att förvara den på.


Dagen har i övrigt varit sämst, nä, sämre än sämst!
Har legat inne hela jävla dan och glott på tv/datorn . . . huvva!
Blir ändring på det nu i veckan då jag ska ha Frasse boende hos mig, mysigt med lite sällskap :)

* Jag och Pelle ska åka till Rätan och rida i veckan - DET ska bli roooooligt!

Skoter (!)


Lånade Pelles föräldrars bil igår och brummade iväg mot södern. Väl framme blev det först middag och sedan en efterlängtad tur till stallet för att ta ut Pärlan ;) Körde hem, oj så skoj (och kallt). Parkerade den på gården och that's it, jag är i Svensta och den ör kvar i Rätan - suuuurt!

Hjärnan går på högvarv av mina funderingar på hur i hela friden jag ska göra;
Ska jag ta skotern hit till Svensta, om ja, vart ska jag ha den?
Ska jag åka till Rätan nu över dan för att köra, om ja, hur tar jag mig dit?

Bla bla bla . . . less jag blir!
Som jag nyss sa till Pelle, det är bättre när det är dåligt väder för då får man inte dåligt samvete av att man är inne.

Tekken 5.


Efter att ha legat i dvala med mitt skrivande ett tag sprudlar plötsligt insperationen och jag kan skriva hur mycket som helst . . . sen om det är roligt att läsa det jag skriver var en annan femma.

Igår kväll efter jobbet låg jag halvdöd i soffan och hade inte så mycket att göra mer än att slökolla lite på "Spy Game" som visades på trean (eller var det femman) och Pelle som nördade lite vid datorn. Då plötsligt kom ja på det, det ultimata för en fredagskväll, Tekken! Frågade Pelle om han ville ställa upp i en match eller två och han var på. Ringde mina kära grannar Limpan och Gelliii för att lite snällt fråga om jag fick låna det och själcklart fick jag det. Hämtade spelet och kopplade in det samtidigt som jag berättade för Herr Högström att jag spelade det spelet väldigt mycket förut . . . (förvarnade honom lite på att det alltså kunde bli en tuff matc).

Välj spelare . . . done!
Rond ett - fight! Efter de två första ronderna stod det 1-0 . . . till Pelle . . . en aningens pinsamt med tanke på att jag dessförinnan skrutit lite över hur duktig jag var, detta "var" ändrades snabbt till "varit".
Dock slutade det hela med 16-6 TILL MIG!! Mohaha!


. . . as you can see, jag har inte särskilt mycket för mig.

Sköna kläder.


Har en fundering som jag gärna vill dela med mig av till er.
Jo, varför är andras kläder ofta skönare än ens egna? I synnerhet pojkars (Pelles) . . . sitter nu med en av hans munkjackor på mig och vad jag kan komma på är den skönare än någon av mina "miljoners miljarders" munkjackor, why? Om jag skulle gå med honom på stan och han skulle köpa kläder åt mig (som jag sedan ger honom betalt för) skulle då mina kläder bli skönare? Eller skulle jag måsta övergå till herrsidan för att hitta det där sköna jag söker?

Pelle är även ägare åt en t-shirt som jag avgudar, så otroligt skön att ha på sig . . . varför hittar aldrig jag dessa sköna plagg?

Jaja, det är väl inget att göra något åt, bara att acceptera och gilla läget - tills jag kommer på lösningen åt detta "problem" får jag väl hålla till godo med mr. P's kläduppsättning :)

Konstigt.


Med tanke på hur många läsare jag har är det konstigt att inte en enda jävel kan kommentera . . . trist jue.

Nåja, ligger i soffan och degar lite för att snart göra ett ryck med utseendet (som inte är på min sida idag). Pelle filuren är iväg till Berg med Roger och hämtar en skoter! Faaan så skoj babe! Dessvärre är den både bättre OCH snyggare än min . . . hum . . . nää inget går upp mot Pärlan, det är ju min tjejskoter det ;P
Skall sedan försöka få tag på antingen skjuts eller bil för att åka till Rätan och "gräva" fram min skoter, ja, den står bakom en massa jävla hö.

Gårdagens arbetspass var hu skoj som helst!
Vi körde jävlar i och bräckte rekordet som sattes nu i veckan! Haha, körde 4020 paket utan rastkörning! Så otroligt roligt att jobba när det går så bra, då till och med de som vanligtvis inte är så mån om hur mycket som produceras eller helt enkelt inte bryr sig alls skrattar och verkligen VILL jobba - då, då är det ta mig fan rooooligt!
Kommer bli lite trist att lämna godingarna, hoppas att det inte dröjer alltför länge innan jag får jobba med dom igen. Jag och Sone diskuterade för övrigt det ultimata skiftet, oh my vilket kanon gäng man skulle kunna få till om man fick välja sina medarbetare själv . . . jaja, drömma kan man ju :)


Nä, utseendet var det va?

Ett inlägg.


Shit, inte likt mig att inte blogga på så pass länge . . . hum.
Har ju hänt en del sen sist, eller hänt och hänt men jag har gjort några saker i alla fall :)

1. FORUM!
Stannade hemma hela dagen från jobbet i fredags. Städade och tvättade hela långa dagen. Fick vid femtiden sällskap av Emma och Ralf, lite senare kom även Sophie. Kirrade outfiten för kvällen, sminket och började lite smått "dricka upp oss". Fick skjuts med moster upp på Skalet till Pelle och co's stuga där det blev mer förfest . . . and thats it för mig. Gick in på Skalet, tog ett glas vatten, spydde och blev utkastad . . . Pelle förde därefter tillbaka mig till deras stuga där jag sedan sov resten av kvällen - lyckat? NOT!

Minns knappt något av kvällen före när jag vaknade på lördagen . . . hej och hå, bravo!
Låg som en klubbad säl i princip hela dagen. Lite senare på eftermiddagen skulle jag följa med Emma till affären och upptäcker då att Nöjespasset är borta, kaputs veck! 2-0 till dig Ida! Ringde som en galning upp på Skalet för att ta reda på om någon möjligtvis hade hittat det eller om man kunde få ut ett nytt. Ingen hade hittat något pass tillhörande en Ida Norling och ingen kunde heller svara på om man fick ut något nytt, tack för hjälpen! Dock återfanns det lite senare . . . hehe. Tvingade på mig sminket och ett någorlunda leende som skulle visa att "yey, Skalet ikväll igen!" kroppen kände dock inte samma sak :/ Åkte efter många om och men upp igen, sugandes på en och samma öl hela vägen. Träffade älskling och gick tillsammans med honom bort till en stuga för lite förfest då vår chaufför för kvällen kalvade till det och körde i diket då han skulle vända på en väg, haha! Förfesten ja . . . eftersom inte Festprissan-Ida var med satt jag mest och . . . satt. Pelle och Ralf blev trötta så dom hittade vi liggandes bredvid varandra lite senare, hihi så sött. Vid tio ansåg jag och Emma att det var time to go, väckte Pelle som också ville följa men fick inte liv i Ralf så han blev kvar. Inne på hotellet var det mycket folk. Drack några drinkar, dansade några danser, pratade med lite roligt folk - och så var det med det. Pelle återvände till hans stuga, Emma försvann och där stod jag ensam kvar. Tänkte i mitt stilla sinne att det inte gjorde nåt att jag var ensam eftersom jag ju kunde dansa som jag inte gjort på hunda år, men det var inte så kul som jag hoppats på och med för lite alkohol i kroppen blev det tillslut bara jobbigt att vistas där inne på grund av den otroliga folkmängd som letat sig dit. Gjorde några tappra försök till att få tag på både Emma och en chaufför hem, båda utan några som helst goda resultat. Blev less och bestämde mig vid ett tiden att åka ner till P och vänta i hans stuga tills klockan slog två och placet stängde. Raggade skjuts ner (de cirka 150-200 metrarna) och såg till min stora lycka/förtret att Emma också var där - tack kära du för att du sa att du gick dit. Nåja, hon var nu återfunnen, nu skulle hon bara gå tillbaka till hotellet för att hämta sin jacka och sedan ringa. Satt och väntade samt försökte få tag på någon hygglig jäkel som kunde tänka sig att vara min/vår chaufför för natten, hittade tillslut till min stora lycka en, Marcus Lindblom, mannen hela dagen/natten ;) Efter att ha letat upp Emma, som vid det här laget befann sig i stugan vi förfestade i (ja hon hade glömt de hon sa om att ringa och letade istället upp en efterfest) kunde vi äntligen åka hem!

Klev inte upp förrän klockan var tre i söndags . . . tur att vi tar till vara på dagarna . . . men ibland (ibland är rätt ofta för mig och Herr Högström ;p) får man ligga länge! Nåväl, eftersom det var Farsdag packade jag, Emma och Raffe in oss i Volvon aka. biljäveln och åkte till Rätan där det bjöds på god middag, kaffe och tårta :) Under vistelsen i Rätan skickade Renner ett sms dä han fågade om jag ville byta skift med honom den kommande veckan (den här veckan alltså) och det ville jag mer än gärna, dels för att återförenas lite med the oldies och dels för att få sovmorgon på måndag. Kom hem igen vid nio och fick sedan vid tio besök av Pelle. Mumsade varma mackor och kikade på film.



Jaa, hittills har väl veckan rullat på ganska bra. Roligt att jobba med godingarna på skiftlag 3(?) igen :)
Nu ska jag lösa lite Sudoku . . . brukar vara ett bra sätt att bli trött på, om inte annat kan jag ju alltid vrida på ett Rederiet avsnitt, ja jag vet, för något inlägg sedan skrev jag att jag inte kunde somna till det men nu har motsatsen bevisats - det går!

PUSS PUSS på min Pelle - Probably the best boy in the world!

En jävla massa . . .


Har kommit en jävla massa snö!! Jag är glad gladare gladast för detta men anser att det kanske vore på sin plats om Bergs Hyreshus kunde få den undanröjd från parkeringen och framför portarna iaf.

Är såå seg idag och då har jag ändå sovit typ hur många timmar som helst . . . dock kan segheten också bero på att jag måste städa idag :/ Har varit ner till tvättstugan och satt på den första maskinen nu iaf, återvänder dit tjugo i tolv för att mata in den andra. Är även i valet och kvalet om jag ska ringa på Acb och begära ledigt för hela dagen istället för bara de fyra sista timmarna . . . hum . . .

Igår var det ruskigt nära att jag gick hem vid åtta, var så fruktansvärt trött så huga ligen. Inte konstigt heller med tanke på att jag endast sov två och en halv timma igår natt - inte bra där Ida. Men jag stannade trots tröttheten kvar, kändes bra när klockan väl blev tio och jag fick gå hem :)


FORUM IKVÄLL!! Och jag är taggad till tusen!
Får se om det blir förfest med Pelle och hans crew, skulle vara trevligt :)


Nä, om jag kanske skulle börja på med städningen då . . . åh je vill int!

En morgon med Pelle.


Dessa veckor då Pelle jobbar natt och jag själv eftermiddag blir det inte mycket till sömn för min del . . . En vanlig dag går till enligt följande;

* Klockan två befinner jag mig på Acb och ska precis till att påbörja en åtta timmar lång arbetsdag/kväll.
* Jobba jobba jobba . . .
* Vid kvart i tio kommer Herr Högström inglidande i fabriken :)
* Tar en kopp kaffe med honom och berättar lite om min dag etc.
* Kommer hem till lägenheten vid halv elva kanske (beroende på hur länge jag stannat kvar, ibland kan det bli över en timma). Fikar lite och lägger mig i sängen med datorn.
* Skickar några sms till Pelle och avslutar det hela med "Nä nu ska jag försöka sova lite tills du kommer. Puss"
* Somnar oftast väldigt sent, sällan tidigare än halv två - två :/
* Vaknar strax efter sex då Pelle kommer och kryper ner i sängen.
* Ligger och pratar eller tittar på film med honom fram till halv nio - nio.
* Sover till halv ett och lyckas med nöd och näppe då ta mig upp för att sedan åka på jobbet igen till klockan två . . .

I ärlighetens namn är det lite påfrestande för kroppen . . . denna ojämna sovrutin. Men det är sååå mycsigt att ligga där i sängen på morgonen och prata och bara va ;) Det hela skulle i och för sig kunna underlättas om jag somnade tidigare om kvällarna, kanske ska prova de nästa gång han jobbar natt och jag eftermiddag (?)


Sitter just nu och äter lite flingor och mjölk samt inväntar ett samtal från min käre vän Daniel Berglund. Har dock en känsla av att jag kan komma att få vänta länge på detta samtal då han inte lät alltför pigg då jag för cirka en timma sedan ringde honom.


Ikväll åker älski upp på Skalet för att förlusta sig lite. Han och några av hans kompisar har hyrt stuga där uppe över helgen. Kommer kännas extra omotiverande att gå på jobbet idag då man vet att dom är där och festar :/ Dock hoppas jag att han får hur skoj som helst, det är han alla gånger värd! Sen är det ju inte så länge kvar innan även jag befinner mig där uppe - Men längta!

Nä kirra fejset nu då kanske .

Höstforum 2oo7.


Nu har verkligen nedräkninge börjar på allvar!
I morgon någon gång (vet ej exakt tid ännu) beger jag mig med eller utan Dannes sällskap upp på Skalet för att införskaffa nöjespassen :D När jag har dessa dyrgripar i min ägo då, då är det fan i mig inte lång kvar!

Emma och Ralf kommer till Svensta på fredag eftermiddag. Jag kommer hem vid sex med Ida och Sophie i släptåg, snabbar mig på med iordningställande och åker därefter tillsammans med E och R upp till Whovalley - got me damit va skoj vi ska ha!

Nu måste jag försöka sova en stund, annars är min plan inför morgondagen redan förstörd på grund av sömnbrist. Btw, var dagen på jobbet åt helvete! Såååå tråkigt, började inte köra robot förrän klockan var närmare åtta . . . jävla manuella helvet borde fan inte få finnas!! Usch!


Nä Rederiet nu så somnar jag nog gott - dock vet jag att det där är en lögn, är ju så spännande nu så jag kan helt enkelt inte somna :/ Haha.


ÄLSKA PELLE!

God morgon.


Vaknade vid åtta, pigg och allert. Dock inte så pass pigg så jag orkade gå upp, vred istället på Rederiet i hopp om att somna om någon timma till . . . lyckades dessvärre inte. När jag sett två avsnitt stängde jag av och tänkte att 30 minuter borde jag kunna sova, gav upp och begav mig istället ut on The World Wide Web.

Vet inte riktigt vad jag ska fördriva tiden med tills jag ska börja jobba. Hade ju planer om att städa (jo jag vet, otroligt att jag måste gör det igen!) men har inte riktigt hittat motivationen till det än :/ Men den kanske kommer . . . kanske.

Just nu blickar jag bara framåt mot helgen!
Ojojoj så skoj det ska bli, höstforum på Vemdalsskalet :) Avslutar arbetsveckan klockan 18.oo på fredag. Åker då tillsammans med Ida J och Sophie hem till mig för iordningställande och sedan upp på Skale där det ska rockas jävlar i :D Skulle dock behöva en förfest, someone? Jaa, det lär nog lösa sig, brukar göra det :) Om inte annat får vi göra som för nåt år sen då vi egentligen skulle på förfest till några kompisar men ändrade oss då stämningen i den stugan inte var den bästa. Gick ut och funderade vad fan vi skulle fördriva de närmsta 2-3 timmarna med . . . Såg då två killar som var ute och spatserade, ropade ett glatt hej, gick fram och sa "Men visst var ni inne igår va?" Killarna, något förvånade, svarade "Eeh, joo det var vi" Och jag fortsatte "Men fan va skoj! Då var det ju ER vi satt och pratade med" Det hela slutade med att killarna började tro sig minnas oss från kvällen före (vilket är konstigt eftersom vi inte var där, haha!) och bjöd sedan med oss på förfest till deras stuga. Lyckat må jag säga och skoj hade vi alla gånger, haha!




Fest med da truckers :)


Igår var det äntligen dags för den efterlängtade truckfesten att gå av stapeln :) Gick bort till Ellinor vid 12 tiden för att börja på med maten. Kockade därefter till klockan närmade sig sex (dock med vissa små avbrott). Tre pizzor blev det; den första med köttfärs, bananer, lök, paprika och skinka den andra var det kyckling, lök, champinjoner, tomater, bananer, paprika och curry på och på den tredje var det bacon, skinka, lök, creme fraish och salsasås röra och givetvis en massa ost. Vi gjorde även i ordning en bricka med tre olika sorters korvar, en bricka med päron, vindruvor, apelsiner, gurka och morrötter och som pricken över i friterade vi lökringar. Matlagningen varvades med lite alkohol, en massa skratt och iordningställande av oss själva :) Jag som planerat att vara pirat ändrade mig och lånade delar av Sophies outfit istället eftersom hon ändrat sig från att vara sjuksköterska till att vara Fredrik Ljungberg (haha). Ellinor stog dock fast vid sitt val; polis.

Kvart i sex åkte vi upp på Acb för att sammanstråla med de andra festdeltagarna, vi som var där var; jag, Ellinor, Sophie, Pelle, P.Joe, Tommy, Harre, Pea, Ove, Lennart och Inge. Fick en välkomstdrink (wiskey eller grogg) och därefter gick Tommy, "festfixarn", igenom kvällens program och vi blev indelade i lag. Lelle och Inge hade tagit med sig gurorna så innan tävlingarna tog fart spelade dom några låtar. Första tävlingen var golf, varje lag hade fyra bollar att slå igenom en pall. Slog man igenom bollen på vänster sida fick man ett poäng och på höger tre. Jag förvarnade min lagkamrat, Lennart, att jag har ruskigt dåligt bollsinne men lyckades till min stora förvåning sätta en trepoängare :) Efter tävlingen gick vi tillbaka till konferensrummet för att få i oss lite mer förfriskningar och även sjunga lite mer, även maten började intas då jag tror de flesta var lite hungriga. Tävling nummer två var frågesport, det var inte riktigt min och Lennarts starka sida och vi fick endast två rätt av sex. Ännu mera sång, musik och förfriskningar . . . Inför den tredje och sista tävlingen fick en från varje lag följa med Tommy bort till matsalen. Där inne stod fem ölflaskor uppställda på ett bord och vi förstod genast att det var ölhävning som väntade. Jag blev riktigt imponerad av mig själv och kammade hem en andraplats (ruskigt nära en vinst!) och peppade Lennart när jag kom tillbaka och sa att om han lyckades vinna skulle vi kamma hem segern på hela tävlingen . . . dessvärre blev han trea :/ Hehe. Efter det blev det en massa mer sång och jag sjöng för kung och fosterland.

Ingen aning om vad klockan var när Roger skjutsade ner oss på Draupner. Och jag har heller ingen aning om vad det blev med mig efter att vi gått in . . . men somnade gjorde jag i alla fall, la mig över ett bord och somnade :/ Vaknade till liv efter ett tag och sa med hög röst "nu ska vi dricka öl!" Dock var suget på fest och alkohol som bortblåst och jag gick mest omkring och drev resten av kvällen. Liftade med Stefan hem och vi gick direkt och la oss när vi kommit innanför dörren.

Vaknade vid tio idag inte allför pigg. Låg och pratade lite med Pelle innan vi gick bort till Ellinor för att länsa hennes kylskåp på dricka, prata om gårdagen och låna en mobilladdare. Pelle gick på Ica och jag plockade ihop lite här. Gick tillbaka till Elle igen för att låna en film som vi sedan kikade på samtidigt som vi åt maten som älsklingen hade kockat, kycklingsoppa som serverades med baguetter och ishavsröra - mumma!
Nu ligger Pelle och sover och jag försöker komma på något att fördriva tiden med . . . kanske ska ta och lägga upp lite bilder på Bilddagboken . . . om jag orkar . . .


Final på Ensam mamma söker ikväll - jag SKA titta!

En dag på glasbanken.


Nu jävlar är det helg även för min del :D Känns underbart bra.
Mika (på systemet) ringde igår och frågade om jag kunde jobba idag mellan två och sex, sure - no problems! Det jag då hade glömt var att jag hade en tid på Bergshälsan idag, en tid som jag väntat på i cirka en och en halv månad . . . Detta kom jag på alltför sent, och det hela slutade med att jag fick boka om tiden (tack och lov behöver jag inte vänta så länge denna gång) och vackert gå och jobba som jag lovat. Vet inte vad det var med mig den första timman men jag var så virrig, slog fel i kassan, hämtade fel sorter till kunderna etc etc. Kan väl i och för sig vara den uteblivna sömnen som ger sig till känna (?) Resten av dagen har i alla fall flutit på bra :)

Den gånga natten gick rätt bra, dock var jag less. Ville inte gör nånting, alltså jag hade inga problem med att vara där men motivationen till att producera något låg verkligen på noll.

Känns som att jag har en miljard saker att göra till i morgon. Outfiten skall göras klar, mat ska handlas och tillagas, kamera ska hämtas . . . eeh, jag vet att det är en massa fler saker också som jag dock inte kommer på just nu.


Ikväll kommer pappa hit och äter mat med mig och Pelle :)
Sen som lite extra kuriosa har det äntligen kommit snö, inte så mycket som jag hoppats men som man brukar säga "många bäckar små". Snart, mycket snart (hoppas jag) kan jag äntligen ta fram pärlan igen :D

En Puss på Pelle <3