Satan!


Ingen snus . . . eller jo, en ynka liten stackare ligger det kvar i dosan och nur har alla närliggande affärer stängt. Taskig tajming Ida. Får hoppas att Pelle och Emma har lite att dela med sig av . . .?

Huskey igår, vilken kväll!
Mycket folk, många skratt och sköna människor va mer kan man begära? :)
Blev dock i vanlig ordning lite för mycket av det blöta i strupen och för lite sömn på natten. MEN jag tog mig upp och jag lyckades överleva dagens åtta timmar i hyran så det gjorde kanske inte så mycket.

Avklarat sista klapparna idag, känns bra bra.
Nu ska det bara slås in en massa massa och sen så kan jag luta mig tillbaka och njuta.
Packa lite saker nu och därefter beger jag mig mot södern där det ska skvallars och mysas med mina kära systrar som jag inte sett på år och dag. Funny funny.
Julafton spenderas i Rätan men åker på kvällskvisten till Svensta för julmys med Pelle :)
ÅH, jag är så spänd på vad tomten har hittat på till mig i år . . . tänk om han också skulle ha hittat sidan sweet.no och köpt en snow suit till mig (svart och röd) då skulle han ha gjort det riktigt bra, alla gånger att han skulle!
På tal om tomten, Håkis vår käre chef hade lite julklappsutdelning idag, fick en jacka, ett par handskar, två mössor, ett pannband samt två par strumpor ("skidåkar socks") det tackar vi för! Kanske inte kommer att använda allt . . . inte huvudbonaderna iaf men resten. Köpte även två julklappar till mig själv idag, ett par Salomon dojer samt en super snygg klänning att ha i morgon och på juldagen - jag kommer att vara snyggast! ;p

Nä packa nu, åka sen.

When I was younger.


Ny duschad med en turban på huvudet sitter hon nu i soffan med hopp om att kreativiteten ska kika fram.
Trött som ett as men tyvärr inte tillräckligt förståndig att gå och lägga sig - 1-0 till dig Fröken Norling.

Jobbat idag, första dagen sen i onsdags.
Blir lite fel att vara ledig såhär "länge", man blir så dagvill. Jag har inte haft söndag idag, snarare tisdag eller kanske onsdag. Dock ska väl det rätta till sig i morgon förhoppningsvis, en måndag kan man inte ta fel på då det endast är på måndagar det är måndagsklubbHuskey :) Då ska jag och flickorna dit och mingla lite var det tänkt :) Men åter till saken, jobbat idag var det ja. Började dagen med att försova mig (2-0 till dig Fröken Norling), vaknade halv åtta men var ändå klar för att åka kvart i och var framme fem i halv nio - Braa där. Hej hej på alla kollegor och sen drog det igång. Varit en del folk idag, roligt att det äntligen börjar hända nåt! Dock förväntas det komma betydligt betydligt mycket mer folk i morgon . . . ojojoj. Jobbade till sju och var hemma klockan åtta, lagomt mör och förstörd i kroppen.

I morgon ska jag shoppa klänning åt mig själv, kanske en tröja också . . . men bara kanske. Tycker faktiskt att jag är ganska mycket värd en lite tidigare julklapp, visst är jag väl? ;)


Nä, nu ska jag ta med mig karln och gå och lägga mig.
Tidig uppstigning för oss båda i morgon, det tackar jag för, känns lite mer rättvist då båda måste upp äckligt tidigt.


Förresten - 3 dagar kvar till den mest efterlängtade dagen på året - JULDAN PÅ SKALET! Jiiihooo!
(Att vi som personal på Skistar dessutom har rabatt i baren gör bara det hela ännnnuuu roligare ;p)

Sussa nu.
Godnatt.

Time to get up.


Jag är en trött människa, en mycket trött människa som verkligen älskar att ligga och dra sig i sängen, jepp jepp.
Dock måste jag upp nu, måste duscha, måste ställa mig i ordning . . . måste måste.
Det är kickoff idag med jobbet, ska hålla till på Björnrike där det bland annat kommer att vara slalomtävling med mera :) Ska bli skoj, dock tror jag minsan att jag bojkottar skidåkningen och håller mig till publiken istället.


Som jag misstänkte fick jag aldrig fingrarna ur för att göra någon av de sakerna jag hade tänkt göra igår . . . otippat :/ Dock var jag ändå rätt duktig och satte igång med Värdskapstestet . . . tog en jäkla massa timmar men nu är det klart och jag klarade hela testet med 85% rätt - känns helt okej :)



Nä, upp och iväg.


Shooo.


1. Jag har insett att min senaste kyss var..med Pelle, dock är det väl inget som jag insett utan det bara är så.
2. Jag lyssnar på...tv'n som står på i bakgrunden som moraliskt stöd.
3. Jag pratar...typ jämt.
4. Jag tycker om...yiiiiin! (bland annat).
5. Min bästa vän är...Felicia. Och jag och F ska flytta till J.M, så äre bara.
6. Min första riktiga kyss...är väl inget att skryta med.
7. Jag avskyr när folk frågar..."Har du färgat håret?" eller "Nämen har du klippt dig?" Ingen konstig fråga egentligen men ändå rätt dum. Alltså man kan fråga det om man inte helt säkert vet, men om man som mig går från att vara blondin till brunett kan väl inte folk UNDRA om jag färgat håret . . . eller kan man det? Syns inte det?
8. Kärlek är...nåt jag måste ha.
9. Någonstans, tänker någon på...varför asiater har rakt hår och Klövsjöbor är sådana speciella människor.
10. Jag kommer alltid...att vilja ha mer . . .
11. Jag är hemligt förälskad i...tjaa, om jag skulle tala om det här skulle det väl knappast vara någon hemlighet.
12. Sist jag grät var...för ett tag sedan.
13. Min mobiltelefon är...en bland de bästa på marknaden men kanske ändå inget för mig.  
14. När jag vaknar på morgonen..tänker jag "yes, en dag närmare pension", haha.
15. Innan jag går och lägger mig..måste jag kissa.
16. Just nu tänker jag på...hur länge jag kan undvika de saker jag faktiskt måste göra . . .
17. Bebisar är...ljuvliga, jag skulle lätt köpa en.
18. Idag ska jag...jaadu, lär väl inte hinna med så jäkla mycket mer idag kan jag tro.
19. I kväll ska jag...som sagt, hinner väl inte med så jäkla mycket mer.
20. I morgon kommer jag...sova för länge och antagligen få i mig på tok för mycket vin på kvällskvisten.
21. Jag vill verkligen vara..snäppet bättre.

Irritation.


Irriterad är jag nu, väldigt irriterad.

1. Jag vill ha en overall, tuffaste plagget i vinter - lätt (!) men, det ständigt återkommande men"et" är att jag fan inte hittar någon som faller mig i smaken . . . dååååligt. Ingen som vet om nån bra sida?
2. Vårt hem som för någon vecka sedan var riktigt julfint har nu förvandlats till ett oorganiserat kaos, tvi för det.
3. Brädåkningen idag gick bajs så jag gav upp efter halva andra åket och ÅKTE (med röven brädan) nerför resterande bit av backen :/ Blir nog ingen offpist för mig i slutet av säsongen om det ska fortsätta såhär . . .
4. Alla julklapparna är ännu inte inhandlade och för er som inte viste det är det julafton om mindre än en vecka (själv blev jag upplyst om det i tisdags).
5. Jag har fått den stora äran att arbeta på annandan, det tackar vi big time för . . . NOT . . . jisses, kanske blir min sista dag här på jorden det . . . kanske, who knows?

Dock är det inte bara jämmer och elende hos fröken Norling, nej nej, lite sunshine har även letat sig fram till mig.
Igår till exempel då jag, Flisan och Tea hade mys mys kväll med varm choklad och marshmallows i + en massa annat gott. En mys dag idag i backen (trots bristen på kunskap på brädan) med gulaschsoppa och mys på Björnrike centrat :) Samt att jag även har en massa andra saker att vara tacksam för, Pelle my love som alltid finns där, familjen, vännerna etc etc. Dock är jag en aningens bortskämd och blir sällan helt nöjd, så snälla du-där-uppe-vem-du-nu-än-är, rätta till de 5 ovanstående punketrna och jag är glad glad glad, okeeej?


Nä, om man kanske skulle ta itu med räkningarna för månaden (yes, alltid lika uppiggande) så man har en sak mindre att tänka på. Sen skulle jag även ha dammsugit, plockat ihop, satt igång en tvätt, gett katterna mat och renbäddat sängen . . . where to begin?

Hejdå.



Borstat tänderna.


Är helt klar för natten nu om man bortser från att jag fortfarande har några paltor kvar att ta av mig . . .

Har varit rätt lugnt sen senast tiden faktiskt, mest bara varit hemma och slappat vilket kännts skönt. I morgon påbörjas en ny arbetsvecka eller vad man nu ska kalla det då jag bara jobbar måndag, tisdag och onsdag. Sedan ledig torsdag, fredag och lördag och jobbar igen på söndag. (Då bör också tilläggas att måndag och onsdag är utbildningsdagar).


Funderar på Huskey i morgon skulle vara skoj, dock beror det lite på vilken tid jag kommer hem från Åre i morgon. Samt att det känns lite vemodigt att veta att man ska upp och jobba på tisdag, inte alltför roligt att vara bakis på jobbet :S


Igår var jag och P på julbord i Rätan.
Shit, kan ärligt säga att det är ett bland de bättre julborden jag varit på, mums mums mums!
Mätta och belåtna åkte vi och hälsade på Micke och Erika, sa grattis till den kommande bebben, fikade och hade treeevlisch! :)



Jao, som sagt, inte hänt så mycket.

Nu ska jag försöka ta mig till sängen och förhoppningsvis slockna ganska fort då klockan är ställd på 04.30 samt 04.45 - jippie - NOT.


Jaja, godnatt nu.


??


Vad ska jag fördriva tiden med då?
Jag har läst bloggar, uppdaterat mig om vad som hänt på Facebook . . . nu då?
Pelle bara sover och sover, med all rätt i och för sig då han inte kom i säng efter nattens arbete förrän närmare nio. Vi har nämligen varit på dagis nu på morgonkvisten och kikat på de små liven - såå sött! :)

Igår var det snöubård (=snowboard) premiär för mig, Felicia och Tesso.
Taggade till tusen åkte vi knappliften upp i barnbacken - problemfritt avancerade lite senare till Övre Blåbär och där höll vi oss sedan. En super rolig dag med flickorna samt våra 4 (!!) lärare ;p haha. Repris inom en mycket snar framtid tack!


Idag eller i morgon bär det av in till staden för att hälpa Pelle att shoppa lite julklappar, jag är ju näst intill klar så jag kan bara gå bredvid och ta det piano. Hoppas innerligt att det blir idag förresten, blir inte lika stressigt då jue.


Tjaa, det var väl det, tror jag ska gå upp och knåpa vidare på mitt projekt nu jag, kommer att bli kanon bara jag blir färdig nån gång . . .


Skit grejer!


Jag blir tokig på teknikens under (!) varför kan det inte bara vara så pass simpelt att man trycker på On? (en knapp som jag faktiskt hittar och förstår mig på) Nä, istället ska man först installera skiten som egentligen inte ska vara så svårt men tydligen lyckas jag inte ens med det . . . dajsfkjhdskjfhdskjfhdskjfhdsuu!! = Fanhelvetesjävlakukfitta (sorry!).

Jaja, tur att jag har en händig karl, i synnerhet då det gäller datorer, tack tack.

Får väl lägga mitt lilla projekt åtsidan . . . igen . . . då och hoppas på att jag kan påbörja det i morgon istället.


By the way har jag nu äntligen lyckats få ner Wind Starts Blowing med The Plan nu, lite lycka ikväll med andra ord :)


Undrar just om man kanske skulle ta och krypa till kojs, läsa några sidor och sedan sussa sött? Kan det kanske vara en bra idé, blir ju ändå bara förbannad på det här så det kanske är lika bra att se sig besegrad och ge upp :/


Kanske att jag skulle se om jag hittade nån obränd skiva och göra slag i saken att skaffa lite bra musik till bilen, kanske kanske :)


Well, so long then.


Musik.


Äntligen har jag (läs Pelle) fått igång DC så nu sitter jag och tankar musik för fulla muggar.
Måste verkligen bränna några nya skivor nu, börjar bli måttligt less på det som finns i bilen . . . det är inte okej att veta exakt vilken låt som kommer efter den man lyssnar på.

Dock brände Pelle två skivor till mig i morse, två julskivor, så glad i hågen gick jag ut och satte mig i en varm och skön bil, satte i en av skivorna och körde förväntansfullt ut från parkeringen till ljudet av spår nummer ett. Tyvärr måste jag säga att båda skivorna var en stor besvikelse då det nästan bara var låtar som jag aldrig tidigare hört . . . Knepigt, jag sa till Pelle för inte alltför länge sen, då det på Tv visades en reklam om en ny julskiva, "men varför släpper dom nya julskivor varje år då det knappt kommer några nya låtar?" Uppenbarligen har det kommit en hel uppsjö av ny julmusik som gått mig förbi - strange.

"High on diesel and gasoline psycho for drum machine shaking their bits to the hits"
Lalala, mycket bra låt; Beautiful ones med Suede.


Shit jag är fan nästan nervös inför morgondagen då brädåkning står på schemat . . . :S


I'm free!


Yes, sista arbetsdagen idag för ett par dagar fraöver (blev mycket "dag där...") gött som få!
Efter jobbet idag, som för övrigt avslutades halv fyra styrde jag kosan ner till byn för att hälsa på flickorna. Då de äntligen kom hem blev det prat och kaffe, mys. Blev även bestämt att vi, jag, Felicia och Tesso ska ge oss på brädåkning i morgon . . . hua mig, hur ska detta sluta?
Om jag får gissa vad jag tror så tror jag att jag kommer att försöka mig på att åka en stund . . . cirka en timma . . . eller hur lång tid det nu kan ta för mig att ta mig nerför en backe, sen kommer jag att vara less, utmattad och förbannad. Bege mig tillbaka till shoppen och byta till skidor . . . Så tror jag men man kan ju aldrig vara säker.

I måndags var det måndasklubben på Huskey, riktigt skojigt var det! Dock blev det kanske lite väl mycket av det blöta för min del, men det bjuder jag på trots att jag höll på att dö flera gånger om igår på jobbet :/
Nya tag nästa måndag :) (Såvida jag inte jobbar på tisdag vill säga).

Annars då, Bonde söker fru nu.
Heja heja stalledräng Peter, diggar han!

Mer då?
Snart jul, alla julklappar utom tre är införskaffade, ska ta tag i det snart hade jag tänkt.


Well well, ska slå min syster en pling nu.


God kväll.

Natti natti.


Klen med uppdateringarna nu på slutet ser jag, illa Norling.
Får försöka bättra mig.

Jobb, jobb och åter jobb är vad som just nu präglar min vardag. "Gick på" i torsdags och "går av" på onsdag, därefter följer 4 dagars välbehövlig ledighet - nice! Kanske att man skulle försöka hinna med lite skidåkning då när man ändå är ledig.

Annars har det väl inte hänt nåt speciellt vad jag vet. Är sjukt trött . . . dock är ju inte det någon ovanlighet . . .
Ja, trött var ordet, ska krypa till kojs nu, skulle ha velat bränt en skiva men betvivlar att jag har ork till något sådant nu.


PUSS på Pelle!


Och hela tiden kom det bara mer å mer å mer . . .


Det fullkomligt vräker ner snö här utanför!
Över en decimeter har det alla gånger kommit sen igår . . . jag älskar snön men tycker inte om att sopa av bilen och skrapa rutorna :/


Idag blir det potatisbullar till middag, vet inte om jag var sådär jättesugen på det egentligen men om vi använder oss av Emma-Linas tips som vi fick igår, nämligen att servera med baconsås till så kan det nog bli riktigt gott. För mig brukar det annars kunna bli lite tort då jag är löjlig och inte äter lingonsylt :p


Nänä, göra nåt vettigt nu kanske?


Mörkpoker.


Jag och Pelle har tagit upp vårt pokerspelande igen. Rätt skoj och emellanåt går det ju faktiskt riktigt bra. Som igår då jag faktiskt gick 30 kr plus på mörkpoker, många bäckar små :) Har spelat lite nu på morgonen också, dock utan några större framgångar . . .

Igår var jag i Brånan nästan hela dagen. Fikade en massa massa gott, pratade och hade bara allmänt trevligt :) Blev sedan bjuden på middag där så då kom även Pelle och joinade. Middag och lite mera fika och prat innan det var dags att åka hem till Svensta igen.

Funderar nu på att ta mig en sväng på Dollar, har kommit på en bra idé till en julklapp (till Tea och Felicia ;p) ibland är man då bara för smart alltså!



Jaja, skrivlusten infinner sig inte så jag ger upp det här nu.

So long.