Irritation.


Irriterad är jag nu, väldigt irriterad.

1. Jag vill ha en overall, tuffaste plagget i vinter - lätt (!) men, det ständigt återkommande men"et" är att jag fan inte hittar någon som faller mig i smaken . . . dååååligt. Ingen som vet om nån bra sida?
2. Vårt hem som för någon vecka sedan var riktigt julfint har nu förvandlats till ett oorganiserat kaos, tvi för det.
3. Brädåkningen idag gick bajs så jag gav upp efter halva andra åket och ÅKTE (med röven brädan) nerför resterande bit av backen :/ Blir nog ingen offpist för mig i slutet av säsongen om det ska fortsätta såhär . . .
4. Alla julklapparna är ännu inte inhandlade och för er som inte viste det är det julafton om mindre än en vecka (själv blev jag upplyst om det i tisdags).
5. Jag har fått den stora äran att arbeta på annandan, det tackar vi big time för . . . NOT . . . jisses, kanske blir min sista dag här på jorden det . . . kanske, who knows?

Dock är det inte bara jämmer och elende hos fröken Norling, nej nej, lite sunshine har även letat sig fram till mig.
Igår till exempel då jag, Flisan och Tea hade mys mys kväll med varm choklad och marshmallows i + en massa annat gott. En mys dag idag i backen (trots bristen på kunskap på brädan) med gulaschsoppa och mys på Björnrike centrat :) Samt att jag även har en massa andra saker att vara tacksam för, Pelle my love som alltid finns där, familjen, vännerna etc etc. Dock är jag en aningens bortskämd och blir sällan helt nöjd, så snälla du-där-uppe-vem-du-nu-än-är, rätta till de 5 ovanstående punketrna och jag är glad glad glad, okeeej?


Nä, om man kanske skulle ta itu med räkningarna för månaden (yes, alltid lika uppiggande) så man har en sak mindre att tänka på. Sen skulle jag även ha dammsugit, plockat ihop, satt igång en tvätt, gett katterna mat och renbäddat sängen . . . where to begin?

Hejdå.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback