Schleeten!


Jävlar i min lilla låda så trött jag blev bara sådär helt appropå . . .
Tog en dusch och sen var det färdigt, även att jag har en känsla av träningsvärk i benen, hum . . . Hur kan det vara möjligt??

Nere i Götet igen efter en underbar vistelse hemma i norr!

Ungefär såhär har de senaste dagarna sett ut;

* Torsdag - anlände till Rätan som en liten överraskning då Robin va den enda där hemma som visste att vi skulle komma.
* Fredag - Tidig uppstigning. Åkte upp på Hogna och hälsade på Böle Byggs anställda + Emma. Svenstavik där jag överraskade mamma på jobbet (lyckat även det då inte hon heller visste att jag var hemma). Strosade lite på byn och shoppade halsband till mig och stövlar till Ulla som dagen till ära fyllde år :) Avrundade Svensta vistelsen med en tur på Dollar :) Bingo senare på kvällen som tyvärr inte gav någon utdelning.
* Lördag - Jag och Emma åkte till Svensta och fikade på cafét med mamma, Wille och Mackan. Hem till Rätan där det var födelsedagsmiddag för Ulla. Vemdalen med förfest hos Ola och sedan utgång på Huskey sen på kvällen.
* Söndag - B a k i s . . . har aldrig tidigare mått så dåligt men det fick det vara värt efter en så rolig kväll! Åkte med Flisan, Tea, Bella och Ola till Svensta där det blev mat på Draupner. Stannade sedan hos mor och Bengt. Åkte till Brånan och hälsade på. Avslutade kvällen hemma i mamma och Bengans soffa med en kopp te :)
* Måndag - Var ute i skogen med Emmalina och plockade svamp, hittade riktigt mycket! Var sedan uppe hos mormor och morfar och hälsade på samt hämtade lite saker som skulle med mig ner till Götet.
* Tisdag - Hejdå till familjen på Klövervägen 1. Upphämtad av Flisan och tillsammans åkte vi till Klövet för att få våra hår klippta av Angelica. Undertiden Flisan blev färgad passade jag på att åka och säga hejdå till Emma och pappa som var på Hogna. Till Rätan en sväng för att hämta upp lite älgkött och sen bar det av neråt. Slog nytt personligt rekord i körtid - 7 timmar (!!)

Har jobbat idag. Usch. Tur det inte är så många dagar kvar innan det är helg igen.

Fortfarande förkyld är jag också, hostar som besatt emellanåt . . . gillar det inte.

Har sedan jag kom hem idag ägnat en hel del tid åt att rensa klart svampen jag plockade. Huga vilket skitgöra men nu är det klart och all svamp ligger på tork på tidningspapper inne i köket :)

Nu blir det sängen och nån film innan det är dags att sova.
Natti natti.



Borta bra . . .


. . . men hemma är nog fan i mig BÄST alltså!

Jag och Flisan fattade i förrgår beslut om att åka hem, hem till Jämtland. Åkte från Götet ifrå vid två och var framme i Rätan vid elva (körde fel en sväng där . . .) Så roligt att bara dyka upp helt appropå, Robin var den enda härifrån som visste att vi skulle komma så det var en rolig överraskning :)

Blev tidig uppstigning idag. Emma ringde och väckte mig vid halv nio. Åt lite frukost med Ulla och for sedan bort till stallet för att hälsa på Busen och Rea. Jisses amalia så han har växt den lille! Men sa go! Dock med en, enligt mig, lite uppkäftig attityd :p Haha. Susade upp på Hogna för att hälsa på folket som var där och jobbade. Ååh så vackert det är uppe på fjället såhär års. Hade jag kunnat stanna några dagar längre hade jag lätt ägnat en dag åt fjällvandring, sjukt härligt!

Well. Efter besöket på Hogna fortsatte jag min turné mot Svensta där jag kikade in på Dollar kontoret och hälsade på mamma. Även hon blev väldigt förvånad över att jag var hemma :) Drog en repa på byn och inhandlade ett halsband åt mig själv samt en födelsedagspresent åt Ulla som dagen till ära fyller 55 år. Avslutade min Svenstavistelse med ett besök på Dollar.

Har nu ikväll varit på bingo i Hogdal. HERREGUD! 35 brickor och bara 1 ifrån EN gång!!
Ska det verkligrn vara så???? Huvva.

I morgon vette huen vad man ska bedriva dagen med. Kanske ut och kika efter lite svamp . . . ? Kvällen ska hur som haver spenderas i Vemdalen på Huskey där Ständut ska spela - s k o j ! Lär bli en jäkla massa folk som det låter vilket ju alltid är roligt! Hoppas dock bara att man kommer in . . .

Nu tror jag banne mig att det blir sängen för min del.
Ska gå och lägga mig och fundera lite över livet och vad som komma skall, jisses.
Att det alltid ska vara så jäkla svårt . . . :/



Just de ja.


Förresten så har jag gått och samlat på mig ytterligare några vuxenpoäng genom att anmäla mig till högskoleprovet som ska gå av stapeln den 24:e oktober. Jisses.

Ska plugga gärnet nu så jag kan prestera ett snyggt snittpoäng :)



Torsdag med Ida.


Ligger hemma i soffan med datorn i knät, Idol är igång på tv'n, godisskålen står på bordet jämte ett glas vatten. Borde egentligen veta hut om jag skulle klaga nu . . . dock måste jag klaga . . . lite i alla fall.

Jag ligger ju här själv. Vill ha nån här. Singellivet är verkligen inget för mig. Har varit det alldeles för länge nu. Bortsett från min korta flirt i början av sommarn har jag varit singel i över ett halvår nu. Inte likt mig. Absolut inte. Jag har alltid varit tjejen med pojkvän (inte någon som byter varje vecka utan någon som har långa förhållanden) men nu vet jag inte vad som hänt. Försökt intalat mig själv att jag vill vara singel, att jag trivs med det men fan, kanske dags att se sanningen i vitögat, jag vantrivs. Usch.

Dock finns det en person som får mig le, en person som får mig att känna mig speciell . . .
Ååh, varför ska allt vara så komplicerat?

Syster tog tåget hem idag. Sååå trist men tror banne mig att hon kommer att komma tillbaka om inte alltför länge. Vet inte, bara en känsla jag fått :) Har i alla fall varit super mysigt att haft henne här!

Hakade på min käre arbetskamrat Tobbe till The Dubliners efter jobbet idag. Gais match och suportrarna var samlade. Två öl och en god skaldjursbuffé fick det bli innan jag satte mig på spårvagnen och åkte hem. Hade varit skoj att hängt med på matchen men spar mig till derbyt den femte istället :p

Sista arbetsdagen i morgon innan den välbehövliga helgen anländer. Jippie! I morgon kväll blir det nog lugnt och enbart lugnt. På lördag ska jag först följa med på någon typ av hojtävling där jag ska klippa kort (fråga inte mig, fråga Ludde han vet). Sen på kvällen är det sexparty på schemat som skulle följas av utgång :) Kommer nog bli skoj!

Nu blir det nog en dusch innan Lyxfällan börjar.

So long folks!



"Ensam mamma söker"


Inte visste väl jag att "Ensam mamma söker" börjar idag. Herregud! Höll på att missa :p

Idag har det varit en mycket mycket bra dag. Började med att sova ut ordentligt. Vaknade nog inte förrän klockan va 12. Käkade lite frulle, drog på shortsen och begav oss sedan ut till Arendal där folket samlats för lite jetski och ringåkning! Apjävlaskoj alltså! Men herregud så jobbigt det var . . . shit. Lär ju ha en rätt rejäl träningsvärk i morgon kan jag tänka mig men det var det lätt värt! :D Bor jag fortfarande kvar här nere nästa sommar och har en okej ekonomi då jäklar är det jag som köper en egen jetski - l ä t t !

Väl hemma igen blev det matlagning och lite städning. Åt god chili con carne och kikade på Segemyhr :)

Nu blir det en lång och välbehövlig dusch innan det är godnatt.
På återseende.



Big city life.


Här i storstan rullar livet på.

Syster, Robin, Lim, Tea och Tesso anlände i onsdags och gladigast i världen var jag och Flisan! Jobbade på som satan på dagen för att både jag och F skulle kunna vara lediga på torsdagen. We made it och kunde se oss som långlediga efter det :)

Grillning och mys i onsdags kväll tillsammans med alla godingar ute på Anton Mansion. Treeeevligt. 24:an hem där systrarna Norling somnade som stockar. Stadstur i torsdags där det blev klippning av barret (mycket nöjd!) och strosande inne i femman. Volvo special till middag vilken smakade lika gott som alltid och prat med folket sen på kvällskvisten fick avsluta torsdagen.

Igår blev det en lång och välbehövlig sovmorgon. Vaknade till liv och tog spånken in till stan med syster. Shoppade en tröja på Gina och lite hårfärg på Hm. Hem till lägenheten där Emma slängde i färgen i håret på mig. Fixade till utseendet lite och susade därefter ut till Torslanda där Flisan väntade. Kirrade smink och hår samt avnöjt underbart god tacos. Intog lite vin och hoppade sedan in i Caravellen som förde oss bort till Lollo och Calle. Hade en riktigt trevlig kväll med alla underbara och somnade sedan gott i Antons vardagsrum vid tre snåret.

Idag har varit en slödag utan dess like. Skjutsat omkring Per, Jonas och Lim, ätit lite chili cheese, hälsat på hemma hos Tom och Caro samt fått båda armarna sönderslagna av Lim och Per . . . Tog den lille blåe hem till lägenheten där jag och Emma bestämde oss för att åka in till stan och gå på bio (hade fått två biobiljetter av Tom och Caro :)). Kikade på Beck - I stormens öga. Mjaaa, var väl okej, sevärd.


Nu tror jag att jag ska gå och göra mig en kopp te och nån macka innan det är dags att sussa.
Natti natti tills vidare.



Liiiiiiista.


1. När gick du upp idag?
Tror klockan var runt halv tio då Per uppenbarade sig vid madrassen.
2. Diamanter eller pärlor? 
Hum . . . diamanter tror jag. 
3. Senaste filmen du såg på bio?
Inglorius Basterds - SJUKT BRA!
4. Favorit tv-program?
Lipstick Jungle, händer dock sällan att jag lyckas se det då det sänds på tv'n.
5. Vad åt du till frukost?
Lite yoghurt och flingor.
6. Vad är ditt / dina andra namn
Cecilia. 
7. Din favoritmat?
Oj . . . grillat är gott, tacos är gott. Nåt av det kanske.
8. Vilken mat gillar du inte?
Bruna bönor samt palt och blodpudding. 
9. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Lyssnar nästan aldrig på cd-skivor. Eller jo, de jag har bränt men dom brukar innehålla allt mellan himel och jord så det räknas nog inte.
10. Vilken bil kör du?
En Passat 1,8 T - nån som är sugen på att köpa?
11.  Vilken är din Favoritmacka? 
EN baguett från Baguetten med oströra - MUMS!
12. Vilka mänskliga drag kan du bara inte med?
Folk som överdriver och ljuger, huvva!
13. Vilka är dina favoritkläder? 
Jaa, kanske mina otroligt fula mjukisbrallor och min underbara Honda t-shirt ;)
14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka ?
USA, lätt! 
15. Favoritklädmärke? 
Peak har bra och snygga kläder. Jeans tycker jag om G-star . . . men nån favorit vet jag inte om jag har dock.
16. Var vill du dra dig tillbaka? 
Hemma i Jämtland, alla gånger! 
17. Favorittid på dagen? 
Eftermiddag/kvällen. 
18. Var är du född?
Östersunds BB.
19. Vilken är din favoritsport att se på? 
Friidrott eller fotboll (om Sverige spelar alltså). 
20. Coca Cola eller Pepsi? 
Coca Cola
21. Fotboll eller ishockey? 
Fotboll!
22. Är du en morgonmänniska eller nattuggla? 
Defenitivt nattuggla! 
23. Pedikyr eller manikyr?  
Pedikyr tror jag.
24. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Nää, inte vad jag vet. 
25. Vad ville du bli när du var liten?
Skådespelerska, sångerska, modell . . . va bra de gick.
26. Bästa barndomsminnet?
Oj, finns en hel del men kommer inte på något specifikt just nu.
27. Nånsin rullat in någon i toapapper? 
Nääää.
28. Varit med om en bilolycka? 
Tack och lov inte, peppar peppar.
29. Favoritdag i veckan? 
Fredagar, nu kan iofs torsdagar komma att vara väldigt omtyckta också eftersom vi hädanefter kommer att vara ledig på fredagar.
30. Favoritblomma?
Lilja.
31.  Favorit-snabbmatsrestaurant? 
Burger King. 
32. Har du någon cykel? 
Tyvärr inte :/
33. Vem fick du senaste mailet från?
Reklam eller facebook.
34. I vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? 
IKEA eller nån bra klädbutik.
35. Senaste personen du delade en middag med? 
Emma, Flisan, Anton, Ludde, Lim och Robin igår :)
36. Vad sysslar du med just nu?
Absolut ingenting . . .
37. Favoritfärg? 
Svart i guess.
38.  Hur många tatueringar?
Två.



I MORGON!!!


Jippie!
I morgon åker dom, min älskade syster och mina älskade vänner. Dom kommer hit till mig i morgon och jag är gladigast i hela världen! :) Trist dock att jag måste jobba till nio men va fan, det får så lov att funka.

Har haft en skitdag idag. Varit så fruktansvärt less och tyckt att allt varit trist. Tog mig dock igenom även den här dagen tillslut. Sålde inge bra ikväll . . . igen. Endast två ordrar fick jag iväg men men . . . nån dag ska det väl förhoppningsvis vända?

Väl hemma blev det matlagning igen; fiskpinnar, päere och sås + kokta grönsaker. Long time no see till fiskpinnarna. Ska bli mumma i morgon.


Nu, ikväll ska jag banne mig se klart Con Air som jag kikat på nu i tre kvällar på rad, haha.

Godnatt.
I morgon ska bli en bra dag för det har jag bestämt :)