Röv feeling . . .


Mår verkligen som en röv idag (ni får ursäkta min dåliga franska) fy satan, skulle kanske ha hoppat över gårdagens besök på stråket, men det var ju skoj så man får väl säga att det var värt det :)

Underbart att träffa Sophie igen! <3
Började med lite findrickning här på Rådhusgatan, fortsatte med en lång taxitur som tillslut tog oss ner på stråket. Hade turen med oss och lyckades komma in på sidan av tältet där en snäll själ höll upp tältduken för oss :) Rocka rocka till Ständut och sedan vidare till Marité där jag hade ett vilt samtal med två av de övriga i kön . . . jävla idiot killar! Usch!
Kom slutligen in och hittade ett bra bord där vi slog oss ner och pratade om allt och inget ett tag. Kvällen avslutades med kebab på Istanbul city.

Tack min sköna för en kanon kväll!


Uppdaterar med om de övriga dagarna lite senare . . . nu måste jag packa och sen bege mig hemåt. Börjar jobba halv fyra (men låt mig slippa!).

Tjing.
Norling - one in a million.

SKÅL!


För en gångs skull kommer det fan inte att bli ett mils lång inlägg...

Sitter och pimplar vin med syster nu samtidigt som hon försöker göra sitt skärp mindre ;p
Ska snart möta upp tjejerna och sen även (förhoppningsvis) kusinerna med bihang.

Önska oss en trevlig kväll tack :)

Norling - one in a million.


Pelle, jag älskar dig!

Pust . . .


Om inte jag har rasat i vikt den här helgen . . . ja då vette fan!
Har knappt ätit någonting (blir så konstiga mattider då man jobbar så långa pass) samt att jag svettats som en gris :S Idag måste ha varit värsta dagen på hela helgen, luften har ju näst intill stått stilla. Den lilla regnskur som kom var verkligen uppfriskande.

Pelle är och uttrar med Nisse, själv orkade jag inte följa med så jag har kurat ner mig i soffan med ett glas te och datorn. Tänkte bege mig mot toaletten och duschen snart, känns som att det kan behövas.


I morgon blir det staden (läs stråket) för hela slanten (efter att jag slutat jobba klockan 4). Först middag vid sex med Emma, Cimona och 5 tjejer till så det blir nog livat! Skoj med tjejkväll :) sen blir det "tältrunda", skoj skoj skoj! Hoppas även att jag får ledigt på onsdag, helst torsdag också så jag och Pelle kan ta oss några latis dagar inne i staden, skulle vara fint de.


Igår var det först jobb, kom hem vid halv fyra och la mig då pladask på en filt ute på gräsmattan. Mmm så underbart. Ställde mig i ordning och knatade tillsammans med Pelle upp till Högströms för att fira Nisse. Blev bjuden på god mat och dryck och hade sedan trevligt med de övriga gästerna. Väl hemma igen skvallrade jag och Pelle lite innan vi gick och la oss för att kika på "Ogifta par", såg dock inte mer än max tio minuter innan jag slocknade . . . ovanligt Ida . . . not!

Nä, duschen nästa.

Godnatt Sverige.
Norling - one in a million.

Usch!


Men va gott det var med mat nu!
Försov mig i morse . . . skulle börja klockan sju men vaknade inte förrän fem över halv åtta (ojdå). Gick dock bra och jag var på plats kvart i åtta.

Är klar med morognrundan nu, gött att kunna gå hem och äta lite.
Tror till och med att jag ska ta mig en liten siesta, skulle vara gudomligt skönt!

So long.
Norling - one in a million.

Lite dötid . . .


Är det något man kan ha mycket av inom hemtjänsten så är det dötid . . . :/ Som nu har jag inget att göra förrän klockan ett, såvida ingen larmar då. Visst, på ett sätt är det kanske lite skönt, man kan sitta och ta det lite lugnt etc. men man skulle ju heldre vilja göra ifrån sig allt på en gång och sen kunna gå hem.

Verkar i alla fall bli kanonväder även idag!
Över 20 grader innan klockan ens var nio - shiiit!
Jag tackar min lyckliga stjärna att jag inte jobbar så länge idag.

Ikväll ska vi fira svärfar som fyller 60 år idag, skulle visst bli smörgåstårta :)


Nä, nu tror jag minsan att jag ska ta med mig en filt ut och lägga mig och steka ett tag innan det är dags att göra nästa ryck.


So long folks.
Norling - one in a million.

Faktiskt den bästa!


Min karl måste nog vara den bästa genom tiderna han.
Igår då det var så vackert väder och jag var tvungen att jobba föreföll det sig inte bättre än att jag lät min surhet gå ut över honom . . . (jag vet, jag är dum!). Jag var less över att jag inte kunde vara ute i solen och less för att han skulle in på stråket men inte jag . . . Nåja, efter någon timma accepterade jag mitt öde och bad om förlåtelse samt önskade honom en kanon kväll på stråket med grabbarna.

Jag knogar vidare och kommer hem trött och jävligt där vid halv nio (har då jobbat sedan 07.30) och ser till min stora lycka att vårt sovrum som tidigare på dagen sett ut som ett bombnedslag nu var städat - taaack älskling!
Nästa så man blir tåröggd, jag skäller först på honom utan anledning, vi blir vänner och han städar . . . PUSS PELLE!


Nog tjatat, jag måste lägga på ett kol för att inte komma för sent . . . JAG VILL INTE JOBBA IDAG!

Okeeej då . . .


Okej, Facebbok kanske inte är så tråkigt ändå . . .
Jag ska ge det en chans :)

Überbra väder är det ute också, men var befinner jag mig?!
Joo, i soffan . . . med datorn . . . ska dock ta och pallra mig upp till Nisse och Lena snart hade jag tänkt.


KAN NÅN JOBBA FÖR MIG I HELGEN!?
Jag ska ut på stråket så är det bara, lite trist dock att börja jobba 07 hela jävla helgen! :/
Om jag bara kunde få bort halva söndan (minst) och i alla fall få börja halv fyra . . . hoppas hoppas hoppas.
Jaja, får jag inte bort turerna får jag väl plågas lite då . . . trist bara om man skulle bli stoppad och måsta blåsa . . . hum, jaja, vi får hålla tummarna för att det ska gå bra, right?


Uppdaterar med om Maiden senare.
Säger tills vidare att det rockade fett! 100000 gånger bättre att se dom utomhus vill jag lova . . . oh my!

Hej.
Norling - one in a million.

En sak till :)


Har en rolig nyhet att berätta!

En av våra fina häst Rea har varit på betäckning och idag fick jag det glada beskedet att det nu är en liten bebis i hennes mage, oj va skoj det ska bli med ett föl! Dock är det länge kvar tills dess . . . i slutet av maj nån gång nästa år tror jag :/ Men den som väntar på nåt gott :)

Tjo.

En massa.


Puh, intensiv dag idag som det känns . . . eller kanske inte egentligen?

Var i vanlig ordning lite seg i starten vilket resulterade i att jag inte hann fika med pappa som planerat och att jag kände mig stressad då jag körde in till stan. Hann dock in till bilprovningen i tid (fick till och med vänta en stund). Besiktningen avklarades utan minsta anmärkning med kommentaren att bilen "såg exemplaris ut", tack för det tack.

Ner på staden en sväng. Egentligen vad är det med killar och Claes Olsson? Visst jag tycker också att det kan vara kul att döda lite tid där, tittandes på "bra att ha saker" ex. saker till hemmet osv. Men att gå omkring mellan hyllorna och titta på olika kablar, olika lampor, nån tång och liknande . . . nej tack. Visst det är väl på sätt och vis också "bra att ha saker" men ändå. Nåja, Pelle hittade vad han skulle ha och vi kunde traska vidare till Jc. Efter en snabbis där gick vi på Tuttis och lunchade med Emma. God mat och trevligt sällskap :) Mötte Renner på staden som var ute och vallade barnvagn, meeen så söt han var kotten deras :) Lite prat med honom och sedan Peckas där jag och syster beskrev hur våra kommande tattisar skulle se ut, kommer bli fin fint.

Väl hemma på landsbyggden igen droppade vi Pelle at Nisse och Lenas och jag och syster fortsatte hem till mor. Färgade håret på varandra - jag blondare och Emma mörkare med en tousch av rött. Bestämde oss för att ta en tur till Berg-Lars i Vigge för att kika på kattungarna och bli bjudna på en kopp kaffe. Men shit vad fort dom växer dom små liven. Sist jag såg dom hade dom precis öppnat ögonen och lite smått börjat gå. Nu var det full rulle hela tiden - skoj! Lilltjejen har förövrigt fått namnet Sahara.


Ja, nyss hemkommen. Pelle är ute med båten om jag inte är helt ute och cyklar så jag är solo. Tror jag ska bränna en skiva inför morgondagen, kika över lite kläder och sedan lägga mig och kika på film, blir nog till att fortsätta på Liar Liar från igår.

So long.
Norling - one in a million.

Detta eviga sovande.


Tänk om karln här i hushållet kunde tänka sig att vända tillbaka på dygnet nån gång. Han har fortfarande "natten" i sig vilket betyder att han är vaken om nätterna och sover på dagarna - oerhört kul, not!

Pappa ska komma hit en sväng snart, lämna nå skattemärke eller liknande till Toyan. Kanske ska föreslå en liten fika på cafét då om han har stånnan? :)


I morgon i morgon i morgon!

Ska bränna lite skivor idag, gå en sväng på glasbanken samt kika ut en lämplig outfit.
Dessutom måste jag nog skicka iväg ett sms till mina medresenärer för att fråga lite om morgondagen; hur/när/var?

Nämen om man kanske skulle ta och börja ställa sig i ordning då.

Auf wiedersehen.
Norling - one in a million.

The final countdown :)


Men nära!
Idag och i morgon kvar sen jävlar bär det fan i mig av!

Gillhov idag igen . . . började halv åtta i morse och jobbade till ett sen från halv fyra till halv nio.
Men ogilla delade turer . . . hade vart bättre att jobba dom där ynka 2,5 timmarna som jag var "ledig" men men, hann ju me en liten tur till Brånan då och det är alltid skoj :)


Konstigt väder det har varit idag. Ena stunden har solen tittat fram och det har blivit rätt behaglig värme för att sedan fem minuter senare bli grått och spöregn :/ Ja jag säger då det, Svenska sommar. Kanske lika bra att man inte har nån semester, det här är vädret är ju ändå inget att hurra för.

En anna sak som är konstig var en film jag och P hörde igår, Clowerfield. Den var väl sådär till en början, inte bra men heller inte så jätte dålig, inte förrän slutetsom bara kom utan någon som helst förvarning. Var en del saker man inte fått någon förklaring till också tar filmjäveln slut :S Jaja. Det var ju gott med chips och dipp iaf.



By the way har jag hittat säng nu. Två stycken 90´s resårmadrasser, grett grett. Har dock inte gjort någon affär än men det blir när lönen kommer hoppas jag. Då fattas det alltså bara en sängram, (eventuellt sängbord . . . beror på) och en byrå - sen är sovrummet klart :D Hade tänkt ta en tur till Ikea inom en mycket snar framtid, skulle vara skoj skoj.

Nänä.
Hadé
Norling - one in a million.

Only a few days left . . .


4 dagar kvar till Maiden!
Shit vad jag längtar nu, ska bli så roligt :)

Måste se till att bränna en Maiden skiva med deras bästa låtar innan avfärd (så vi kan sjunga upp oss i bilen innan konserten).


Gillhov igen. Fan, jag trivs faktiskt här uppe.
Litte kymigt dock att vara här själv nu när det börjar bli kväll . . . är ju en rätt död by om man säger så.

Igår efter jobbet åkte jag till Hovermo för att spendera lite tid med pappa, Ulla, Ingvar och tyskarna på gårdsmuseét. Rätt intressant faktiskt men efter ett tag lessnade jag lite. Fikat piggade dock upp igen :) Beställde mat från hotellet med Emma och Pelle, pizza (egenkomponerad) mums!
Kvällen avslutades på Galhammar . . . ingen vinst för min del men Emma lyckades kamma hem en femhundring :) (Trist för mig då det var jag som köpte lotterna till allihopa och delade sedan ut dom . . . Bättre lycka nästa gång Norling).

Tråk väder har det varit idag, i alla fall under den tiden som jag var hemma. Regnet stod som spön i backen och åskan mullrade från en näst intill svart himmel :/ Tur att det sken upp lagom till att jag skulle bege mig på jobbet, tur.

Nu har Pelle filuren gått på semster, en aningens avis är man ju men men . . . har ju några dagar jag med som jag är ledig på, får väl glädjas åt det.

So long.
Norling - one in a million

Gillhov.


Back in Gillhov igen då, long time no see som det känns.
Nog för att det kanske är ganska dött här uppe måste jag ändå medge att jag trivs rätt bra, det är lugnt och skönt och de äldre är så söta så :) Men att vara här på heltid skulle jag nog inte palla, nä det är bra att kunna vara nere i civilisationen lite också.

Rätt hyfsat väder är det också, bara en sån sak underlättar då man jobbar tycker jag.


. . .

På tisdag bär det av mot Trondheim och Iron Maiden, shiiit va skoj det ska bli!
Ska in till stan på måndag och besikta Toyan så vi har något att frakta våra Iron Maiden suktande kroppar i :)
Kommer att bli grymt!
Just att dom spelar utomhus är ju kanon . . . ojojoj! Visst, dom var grymma på Globen också men utomhus är ju ändå utomhus :p Minst en t-shirt ska inhandlas och den skall bäras som om det vore det enda plagg jag ägde, haha.

Åh va sugen jag blev på morotsstuvning nu, tror alla gånger att det blir det till middag idag, ja givetvis inte bara det.


Nämen om klockan kanske kunde ta och bli två nu då så jag kan åka nån gång :/

So long.
Norling - one in a million.

Förbaskat!


Men nu är jag av olika själ less . . . fy bubblan!

1. Jag tog mig ut på en cykeltur men kom inte längre än till Berg (hade tänkt trampa till Vigge) innan min röv sa ifrån (fattar inte hur Pelle som är av det manliga könet kan sitta på den där hemska sadeln . . .)
2. Det regnar ute, visserligen gör det inget nu då det är "time to go to bed" men det lär säkerligen hålla i sig tills i morgon.
3. Internet . . . Telia . . . fy! För snart en månad sedan ringde jag och flyttade bredbandet, efter dagens samtal fick vi veta att det skulle bli inkopplat den 23:e juli (WHAT!?) I morgon vet jag en som ska ringa och skälla i alla fall.
4. Min nedladdning av Beverly Hills går nå så otroligt sakta så vio ska vara glada om den blir klar det här seklet :/
5. Min kassa börjar sina så lön skulle inte sitta fel just nu.
6. Jag ska jobba i morgon, egentligen borde jag inte klaga med tanke på att jag varit ledig ganska länge nu men just precis i detta nu kändes det väldigt omotiverande.
7. Jag hittar inga resor till Turkiet i augusti med en "reslängd" på 10 dagar.
8. Pelle jobbar natt vilket är urtrist.
9. Mitt hår är för kort för att överhuvudtaget kunna göra nåt roligt alls med :/
10. Jag vill ha en ny säng och soffa men just nu ser det rätt mörkt ut.

Ja, där hade vi alltså dagens i-lands problem.
Känner någon sig manad att gaska upp sur-Ida så är ni hjärtligt välkommna (ni kan prioritera punkterna 3, 5, 7, 9 och 10)
Tack på förhand
/ Norling

Mr. Rock and Roll.


Innan jag börjar med mitt sedvanliga dravvel måste jag bara upplysa er om att Amy McDonalds album, This is the life, är underbart! Vilken röst och vilka underbart härliga låtar den tjejen har!

Pelle ligger och sussar på soffan . . . trist men jag kan inte klandra honom, han jobbar natt i veckan och sov inte så överdrivet länge i idag, so that´s okay baby. :)


Helgen spenderades i Rätan och hela drösen av ungar med bihang (utom Jonas) var hemma. Riktigt skoj! I fredags käkade vi av den yngre generationen tacos, vilket knullade bra i mun. Efter det blev det lite mingel med vinglaset på altanen. Riktigt trevligt. Jag och Pelle kickade igång vesporna och åkte bort till Barkis där pappa, Ulla. Ingvar och en hop av tyskar huserade. Blev lite mer prat, nån sång och två glas champagne innan vi vände åter mot "centrum". Folket hade knatat på Wärds så vi tog oss också en tur dit men blev inte så långvariga då tröttheten tog över.

Eftersom vi befinner oss i Sverige och det är sommar kan ni ju räkna ut själva vilket väder vi hade i lördags . . . regn, regn och åter regn :/ Dock stoppade det inte naturfantasterna i familjen Norling/Ekqvist från att åka på en rolig och blöt fisketur till Börtnan. Efter lite fiske och korvgrillning avlägsnade tre åttondelar och kvar blev pappa, Ulla, jag, Pelle och Ted. Vi fortsatte vårt fiskande men tröttnade även vi efter ytterligare någon timma. Bör tilläggas att under fisketuren var det ett monster som kom och hoppade upp alldeles framför fötterna på mig då jag höll på att veva in linan. Och det monstret var så fräckt att det bet av allt som var på, dvs lina och nån sorts fiskformad krok. (Pappa trodde det var en Gädda och då tackar jag honom där uppe för att jag slapp se den . . . huvva vilka äckliga urtidsdjur). Hemkommna igen blev det en skön dusch och sedan softning i soffan. Till middag serverades det älgskavs gryta vilket smakade bra efter en lång utedag. Senare på kvällen åkte vi bort till crossbanan för att se då jens körde Husabergan som han tidigare under dagen varit och köpt (även pappa och Pelle provade på lite). Lite grillad fisk senare på nattkröken gjorde susen och jag kunde mätt och belåten krypa till kojs tätt intill Pelle :)

Tack för i helgen kära familjen!
Såååå roligt att träffa allihopa igen <3


Igår var jag, Ulla och Emma på bingo i Vitgården . . . gick skit men det var trevligt ändå! :)
På torsdag är det Galhammar som gäller igen och såvida jag inte jobbat kväll på fredag ska jag nog försöka ta mig iväg även då till Hogdal - nån som vill joina?


Nä, nu ska jag sätta mig ute en liten sväng och försöka komma bestämma mig och jag ska låna Pelles cykel och ta mig en tur eller om jag kanske är alldeles för lat för det . . . får som sagt ta mig en funderare på det där.

Adjöss.

Norling - one in a million.

Trevlisch :)


Har haft pappa och Ulla här på middag idag.
Blev spaghetti och köttfärssås och till efterrätt hade jag gjort ananaspaj som det serverades glass till, mums :)

Äntligen går Internet att använda någorlunda igen, finaly!
Dock lyser fortfarande vårt eget med sin frånvaro . . . men den som väntar på nåt gott . . . väntar alltid för länge, eller hur var det nu igen?

I morgon är det lite jobb inplanerat, lugnt pass dock, 15.30-20.30, lite lagomt de.

Har sedan pappa och Ulla for sökt lite jobb, inget seriöst med mitt sökande men det skulle ju vara skoj OM någon skulle höra av sig. Ett fast jobb skulle faktiskt inte sitta helt fel nu, eller egentligen har jag jobb så jag klarar mig men jag skulle vilja köpa mig en ny bil och då blir jag nog så illa tvungen att ta ett banklån och det i sin tur vill jag inte ta om jag inte har ett fast jobb . . . så, ett fast jobb till salu någon?

Håller på att ladda ner första säsongen av Beverly Hills 90210, men du vilka minnen!
(Pelle är dock inte lika entusiastisk . . . han är lite mer inne på Morden i Midsomer).

Nä, ett cv till ska skickas iväg så nu får det vara slut på bloggandet :)

Hejsvejs.

/ Norling - one in a million.

Tralala.


Varför är det bara Pelles dator som vill koppla upp sig mot ZyXEL?
Tack och lov har jag en sådan snäll sambo som lånar ut sin dator då mitt bloggbegär blir för stort :)


Varit lite barnvakt åt Marcus idag. Hann dock inte mer än koka gröt åt honom så var mamma och mormor tillbaka. Gick ut och lekte lite och blev bjuden på fika av Rut och Leif. Tog mig sedan an tvätten . . . fattar inte hur det kan bli så mycket på så kort tid . . . ett mysterium. Har även varit en sväng på Byggvaruhuset och köpt båtfärg åt far samt tittat lite på tapeter (för skojs skull), ååh va mycket fint det finns. Tänk om man hade ett hus som man fick hålla på att fixa och dona i som man vill . . . åh! Även en tur till tygaffären har jag hunnit med, köpte en vaxduk och två "blompinnar" med söta fjärilar på. Börjar se riktigt bra ut på uteplatsen nu. Klippte den lilla gräsplätten och friserade buskarna igår så nu kan man väl nästan säga att det är klart. Äntligen.


Ska beställa färgpatroner och fotopapper nu hade jag tänkt. Ska göra ett stort kollage, kommer nog bli bra, såvida jag inte lessnar efter halva och ger upp, har ju hänt förr. Sen hade jag även tänkt städa lite här. Är ju så pinsamt när det kommer folk och hälsar på och det ser ut som sju svåra år :/


I helgen blir det nog Rätan. Kristina och Ted kommer upp och Emma skulle nog ta med sig Jens så då kan det vara skoj att åka hem, då alla är hemma menar jag :) Sen var det ett tag sedan jag var i Rätan också så det är nog på tiden.

Tjing.

/ Norling - one in a million.

Herreguuuud!


Blir irriterad, både på mig själv och Telia.

Att jag blir irriterad på mig själv beror på att jag fan inte får för mig att göra något, trots att det finns en miljard saker att göra här . . . Har sytt upp 12 gardin längder, men that´s it liksom. på tal om syinga så kan jag meddela er att det faktiskt gick bra, har inte suttit vid en symaskin sen jag gick på Rätans skola och hade alltså mina farhågor innan jag började med mitt lilla projekt. Dock hade jag inget att oroa mig för, lyckades till och med byta tråd samt spola upp ny tråd . . . haha!

Telia då. Ja igår ringde vi fram och tillbaka, på kundtjänst sa de att bredbandet var inkopplat och på teknisk support sa dom att det inte var det, att inte ens en flytt var genomförd. Jippie. Ringde kundtjänst idag igen och får höra samma visa, att det funkgerar. Teknisk support sa även de samma sak, att en flytt inte var genomförd. Kundtjänst igen där jag fick prata med en riktigt trevlig kille som sa att han skulle göra en ny flyttanmälan och även de oss kompensation för all möda och tid vi måsta lagt ner - tre gratis månader med bredband (!) (fan inte mer än rätt). Så nu väntar jag på ett sms från Telia där det nya "inflyttningsdatumet" ska stå.


Nu tycler jag minsann att Pelle kan komma hem. Kanske låter konstigt men det är fan så mycket roligare att städa etc när man är fler än en (städa kan jag göra själv men det är just sällskapet jag är ute efter). Dock kan det även, vissa gånger, vara gött att vara själv också då man ska städa, dunka musik och använda skurmoppen som mic, de e grejer de!



15 dagar kvar till Maiden - shiiit vad jag längtar!

En cigg och jag kanske återfår min städlust, mest troligt inte men vi kan ju alltid hoppas ;)

/ Norling - one in a million.

Ett steg närmare :)


Jag, Pelle och Marcus har varit i staden en sväng idag.
Inhandlade då en fin utemöbel som nu står uppställd på vår uteplats - så bra så!
Nu fattas det bara att jag får fingrarna ur och rensar klart resten av ogärset och "pyntar" lite mer sen kan vi alla gånger skryta med Svenstas finaste uteplats (i alla fall en av dom).

Dinerade lite på Daffys (long time no see) och tog sedan en snabbis få Willys.

Men vad han tjatar pöjken, tydligen nåt bra program på tv´n nu . . . dock måste jag färdigställa detta innan jag kan tänka på något tv-tittande.


Arbetet idag gick fort (som de övriga dagarna den här helgen gjort). Att jag dessutom var pigg hela dagen var bara ett stort plus :)

Nu sitter han och skrattar (tillgjort), haha, jag fattar piken men tänker inte avsluta mitt skrivande än.

Jävla Telia förresten, ringde idag och frågade vart vårt bredband tagit vägen (då jag ringde och flyttade det sa de att det skulle ta åtta dagar innan vi hade det här, nu har det gått mer än åtta dagar och vi har än så länge inte sett tillstymmelse till feitsnöre här). Personen jag pratade med sa att det var inkopplat så det var bara att åka hem och surfa. YES!
När jag kom hem talade jag om den glada nyheten för Pelle och han skyndade sig att sätta in kabeln i telejacket . . . tror ni att det fungerade? Nix. Ringde åter till Telia nu ikväll igen och fick då höra att det inte alls var inkopplat och att vi kunde ringa till kundtjänst i morgon igen . . . Tack Telia - Damn fucking Donald duck company!

En annan sak är att jag tror ingen, och då menar jag verkligen ingen, förstår hur jävla underbart skönt det ska bli att vara ledig några dagar nu . . . GÖTTANS! Morgondagen ska fördrivas med att ordna klart här hemma, både inom och utomhus, sy upp några gardiner och . . . ja, njuta av ledigheten :)


Ja det var väl det, ska väl joina karln i soffan nu så han slipper få hosta av allt tillgjort skratt, haha!

/ Norling - one in a million.

Faaan!


Till att börja med måste jag säga att det faktiskt inte är så pjåkigt att bo i Sverige ändå . . . idag har det varit utlandsvärme av i högsta grad, luften har stått helt stilla och jag har mått gött :) Okej, jag kanske måste medge att det blev lite föör varmt emellanåt men det kan jag ta. FLER SOLIGA DAGAR ÅT SVENSKA FOLKET!

Efter att jag slutade jobba bjöd Pelle på lunch på Draupner, gott gott. Skjutsade P på jobbet och inväntade sedan Emma. Svidade om till något somrigare och tog sedan en tur på byn; byggvaruhuset, mohages, blomster affären och slutligen lite fika på cafét. Hem till mamma där det blev solning och mat från Draupner (ännu en gång). Samtalade lite med Emma, mamma och Emma-Lina innan Bengt ringde och sa att jag kunde åka och hämta honom och co i Ausan. Skjutsade folket till Udden där det ikväll är dans. En tur tillbaka till mamma, upp på Acb en sväng och sen hem igen.

Känner mig helt slut i kroppen, måste vara värmen.

Skulle varit skoj att vara på Udden ikväll förresten, jäkligt mycket folk som skulle dit hörde jag. Men jag ska upp och jobba i morgon (vilket i och för sig aldrig tidigare varit ett hinder) så det är nog bäst om jag är hemma. Ett glas vin ute i kvällsolen funkar nog lika bra de :)

Förresten, nyss då jag satt här i godan ro och kikade runt lite på webben ringde telefonen. Ett nummer jag inte hade inlagt visades på displayen (tyckte dock att jag kände igen det). Svarade och hör en massa skrål . . . efter ett tag hör jag några välbekanta ord ". . . this is radiio nowhere . . ." FAN! Jag hade lyckats förtränga att Bruce spelade ikväll, bleev dock återigen påmind om det nu. Blir nog två glas vin nu . . . 1 för att jag vill ha lite "hemma lyx" 2 för att jag inte är där Bruce är!


Två arbetsdagar till nu sen är det minsann en rätt lång ledighet som väntar fröken Norling. Ska bli riktigt skönt. Lite trist för ekonomin kanske, men det bryr jag mig faktiskt inte om, ska som sagt bli skönt!


Nä, ska ta på mig min sköna svart vit randiga klänning nu och sedan sätta mig ute på baksidan med ett glas vin och min fenomenalt gudomliga bok "Att älska som en porrstjärna" / Jenna Jameson. Beundrar verkligen den kvinna alltså! En bok jag varmt rekommenderar er mina kära läsare.


Nä, vinet väntar.
Tjiing,

Skämmes Ida, skämmes!


Jag borde skämmas som sitter inne då det är så underbart väder ute . . . egentligen borde jag ligga och steka någonstans men på grund av att det ser ut som det gör både in och utvändigt här hemma känns det liksom inte som att jag kan slappna av och gå ut och steka - vilket i och för sig är konstigt då jag inte heller spenderar min tid med att städa :/

Nu kommer syster i alla fall och vi ska ta en tur på cafét för en kopp kaffe :)

Uppdaterar mer sen.

So long folks.