Ett steg närmare :)


Jag, Pelle och Marcus har varit i staden en sväng idag.
Inhandlade då en fin utemöbel som nu står uppställd på vår uteplats - så bra så!
Nu fattas det bara att jag får fingrarna ur och rensar klart resten av ogärset och "pyntar" lite mer sen kan vi alla gånger skryta med Svenstas finaste uteplats (i alla fall en av dom).

Dinerade lite på Daffys (long time no see) och tog sedan en snabbis få Willys.

Men vad han tjatar pöjken, tydligen nåt bra program på tv´n nu . . . dock måste jag färdigställa detta innan jag kan tänka på något tv-tittande.


Arbetet idag gick fort (som de övriga dagarna den här helgen gjort). Att jag dessutom var pigg hela dagen var bara ett stort plus :)

Nu sitter han och skrattar (tillgjort), haha, jag fattar piken men tänker inte avsluta mitt skrivande än.

Jävla Telia förresten, ringde idag och frågade vart vårt bredband tagit vägen (då jag ringde och flyttade det sa de att det skulle ta åtta dagar innan vi hade det här, nu har det gått mer än åtta dagar och vi har än så länge inte sett tillstymmelse till feitsnöre här). Personen jag pratade med sa att det var inkopplat så det var bara att åka hem och surfa. YES!
När jag kom hem talade jag om den glada nyheten för Pelle och han skyndade sig att sätta in kabeln i telejacket . . . tror ni att det fungerade? Nix. Ringde åter till Telia nu ikväll igen och fick då höra att det inte alls var inkopplat och att vi kunde ringa till kundtjänst i morgon igen . . . Tack Telia - Damn fucking Donald duck company!

En annan sak är att jag tror ingen, och då menar jag verkligen ingen, förstår hur jävla underbart skönt det ska bli att vara ledig några dagar nu . . . GÖTTANS! Morgondagen ska fördrivas med att ordna klart här hemma, både inom och utomhus, sy upp några gardiner och . . . ja, njuta av ledigheten :)


Ja det var väl det, ska väl joina karln i soffan nu så han slipper få hosta av allt tillgjort skratt, haha!

/ Norling - one in a million.

Kommentarer
Postat av: Erika

Telia har den mest inkompetenta personalen världshistorien!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback