Tråkigt.


Gott folk jag har tråkigt, tråkigast till och med . . . usch!

Dagen har spenderats i Östersund tillsammans med mina pojkar; Pelle, William och Marcus. Var först och kikade lite på Exponorr men där var det som vanligt inget speciellt att se. Begav oss istället in mot staden i hopp om att hitta något roligt, vilket vi gjorde. Jag hittade inte mindre än två bikinis (!!) nu är min sommar räddad :) och Pelle slog till på en polisradio, haha. Även två parasoll stolar inköptes, dom ska med till Åsele om två helger.
Avslutade vårt stadsbesök med en milkshake på McDonalds.

Väl hemma igen packade jag ur bilen, donade lite hemma, åt middag med Marcus och åkte därefter till Båthamn där min mor och Bengt är och förlustar sig. Lämnade båthamn och styrde kosan mot Brånan där det blev jordgubbar och glass, wonderbar! Surrade på med Håkan och Emma-Lina och pussade en del på Troja, Åkte hem igen vid nio. När vi kom hem igen ställde jag Mackan i duschen, duschade honom, kokade välling och sen var det läggdags . . . slumrade till en sväng jag med, hehe.
Sitter nu och gör ingenting, egentligen borde jag kanske börja packa lite inför flytten men känner ingen större lust/ork till det :/ Ska göra ett ryck i morgon istället efter att jag lämnat ifrån mig Marcus.

Nu blir det ikea.se tycker verkligen om den sidan, har en jäkla massa som ska inhandlas där nu...oooh, kan knappt bärga mig!

Like a rolling stone.


Faktiskt, sakta men säkert börjar det äntligen hända lite grejor!

1. Jag har ju som jag tidigare skrivit påbörjat mitt arbete på Systembolaget. Jobbade i måndags och i tisdags, hade riktigt skoj och lärde mig massor av nya saker. Det är verkligen ett jobb för mig - man får träffa folk! :)

2. Äntligen, äntligen, äntligen har jag en ny lägenhet! En etta på 47 (?) kvadrat cirka 10-15 meter ifrån min nuvarande bostad. Inflyttning sker under nästa vecka. Ska bli sååå skönt och roligt, jag har hur mycket inrednings ideér som helst, ikea here we come (jag och Pelle ;P)

3. Underverket, Nokia n95 är nu i min ägo. Var i staden med Emma i onsdags och passade då på att smita in på Telia och köpa den. Har nu även nytt nummer, tänkte skicka iväg ett sms till telefonboken med det nya så ni kan nå mig :)

4. Pelle - inte första (och verkligen inte sista heller) gången jag säger att jag mår underbart! Är så kär man kan bli, om inte lite mer :P Trivs till 110% med livet just nu, och mycket beror på Pelle, min kära Pelle <3


Har just klivit upp men  känner ingen direkt brådska till att göra något, och det bästa av allt, jag behöver inte göra något heller, idag är det fredag och jag ska bara vara. Skulle ha velat att Emma färgade mitt hår men det kan vi ta på söndag. I morgon blir det nog Östersund-Exponorr med William, Marcus och Pelle. Ska bli skoj, hoppas det är fint väder. Mina kusiner (The Relatives) ska för övrigt spela där, ska bli riktigt kul att se dom igen :)

Jag kom, jag såg, jag segrade.


Varför denna rubrik? Var bara något som dök upp i huvudet . . .

Natten på Acb gick rätt fort, var dock grymt trött på slutet, usch! Roligt att ha Emma där faktiskt :) Kan tänka mig att många tyckte att jag verkade sur igår, sorry för det, var bara trött. Kom hem förvånansvärt fort idag, klockan var då inte många minuter efter sex, somnade omgående. Vaknade senare vid halv ett, ringde Pelle och pratade lite med honom. Ställde mig i ordning och var sedan på plats på bolaget straxt innan två. Har haft riktigt skojigt där med Gerd och Kerstin. Lärt mig en himla massa . . . men har dock fortfarande minst lika mycket kvar att lära. Man blir rätt trött av att hålla koll på alla dessa siffror, men som sagt, kul har det varit! Ska tillbaka dit i morgon igen :)

Har just ätit lite nu och funderar på att sova en sväng, känns som att det skulle kunna vara behövligt, kan tänkas att natten kan bli förjävlig annars :/ Natthelvetesveckor!!!

Vill pussa på Pelle nuuuuuu! Vakna nu gullet, vakna och kom hit ;)

Handlake Village.


Underbar dag det har varit idag, inte gjort något speciellt, bara varit med min Pelle. Allt har verkligen kännts super, och jag har njutit av varje sekund! Igår blev en lugn hemma kväll, behövligt efter fredagen . . . gjorde pizza och kikade på Tillsammans, MYS!

Usch, shocken har fortfarande inte riktigt släppt hos mig . . . tänker fortfarande på det som hände, att det faktiskt hade kunnat gått riktigt illa . . . USCH! Känslan jag kände när jag pratade med kvinnan på akuten och hon sa att Pelle fanns där, obeskrivligt, trodde inte att det var sant, stod bara och skakade när jag lagt på. Det är rätt sorgligt att det faktiiskt är såhär men efter det som hände vet jag att jag verkligen vill vara med Pelle, det visste jag i och för sig innan också men det blev liksom bekräftat på "riktigt" då. Det ska vara han och jag, jag kan inte se mig själv med någon annan. Trivs så fruktansvärt bra i hans sällskap, han får mig att skratta och han får mig att må bra på alla sätt och vis, underbarare människa kan omöjligt finnas!

Sitter nu och lyssnar på Handlake Village med Takida, underbart bra låt! Deras nya album är förövrigt riktigt bra.

Nä, nu ska det läggas in lite ny musik på telefonen (måste skaffa mig en Ipod!) sen ska jag nog diska och ringa Sophie, när hade hon tänkt komma hem egentligen? Samt att jag skulle försökt sovit en sväng innan det är dags att gå till jobbet . . .

Debut på Systembolaget i morgon, ojojoj!

Sprötis spröt gick av, mohaha!


Ni kan aldrig ana vad jag såg nu i veckan på jobbet, riktigt hemskt var det!
Jag har (som många andra) en fruktansvärd fobi för insekter av alla de slag . . . "Timmerkusar" ligger väldigt högt upp på listan för "äckligast och hemskast"

image92
Titta så fruktansvärt!
Denna kom Sone ut med när jag och Robin i godan ro satt och rökte . . . den lille krabaten satt på en list :/

image93
Dock blev den inte särskilt långlivad på Acb, nej nej, jag ropade till Tommy som var ute och gled med sin truck, och vips så var han platt som en pannkaka, hahahaha!
(Ursäkta skadeglädjen men jag HATAR verkligen småkryp!)

Omg.


Efter att jag skrivit sista inlägget igår ringde min kära (aningens jätte berusad) och ber mig komma bort till Tomas där han och de andra grabbarna sitter och förfestar. Packar ryggsäcken och beger mig sedan bortöver Ängesvägen med en flaska Smirnof Ice i högsta hugg. Anländer till pöjkan och slår mig ner vi bordet. Pratar och har allmänt trevligt. Ser att det ligger en bukett rosor intill bordet och frågar vem den lyckliga är. Roger svarar att de var till mig från Pelle men att han nog glömt bort dom, hehe. Roger försöker fånga Pelles uppmärksamhet och när han tillslut lyckas frågar han om han glömt bort blommorna. Pelle börjar ropa till Tomas och fråga vart han lagt dom . . . hittade dom tillslut, gick fram till mig och sa "dom här är till dig, tänkte på dig när jag köpte dom" Maaaan, gulligare finns inte :) Sen stog han och berättade vilka färger dom var, gula, rosa, röda . . . haha, han var för söt!

Vid åtta halv nio börjar vi vandra bortöver, ett snabbstopp hemma hos Christian för att sedan hoppa i båten som ska ta oss bort till Skanderåsen. Dock tog vi oss inte så långt jag och Pelle eftersom han undertiden vi gått blivit sur. Jaja, ingen fara på taket för min del, jag kan gärna följa med dig hem. Gick upp till Laban där Linus, Jörgen + två dalmasar satt och drack. Umgicks en liten stund med dom sen hem till familjen Högström. Satt och pratade lite, men kom inte överens om det minsta lilla så tillslut gick jag hem.

Spenderade sedan resten av natten med att försöka få tag på Pelle igen, detta utan vidare resultat. Gick tillbaka upp till huset och såg då att hans cross (eller vad det nu är) var borta :/ Gick hem igen och lyckades tillslut somna, vaknade igen vid halv tre och såg att jag hade två missade samtal på mobilen, från Maja. Försökte ringa tillbaka men fick inget svar. Gick upp idag vid halv elva, gick upp till Pelle men ingen Pelle där. Började då bli riktigt orolig, ringde till alla hans vänner men ingen hade sett skymten av honom. Försöker ringa Maja igen men inget svar. Får lite senare ett sms av henne där hon frågar om Pelle ligger på sjukhus. VA!? Ringer upp henne på en gång och får höra att hon hört att han kört åt helvete och nu ligger på sjukhus. Oron blev ett faktum, jag bara skakade och med gråten i halsen ringde jag till mamma och frågade förtvivlat vad jag skulle göra, vart jag kunde ringa för att få reda på något mer. Slutade med att jag ringde till sjukhuset i Östersund som i sin tur kunde meddela mig att Pelle var där. Ringde till Danne och frågade om jag kunde få låna hans bil, ingen fara Ida, jag följer med! TACK kära vän! Jag och Danne skyndar oss in till stan och sjukhuset. när vi går in igenom dörrarna till den avdelning vi fått veta att han ligger på mår jag så dåligt så jag knappt kan stå eller prata . . . jag visste ju fortfarande inte hur illa däran han var. Frågade ett par sjuksköterskor vart han låg och dom visade oss in i rummet. När vi klev in såg jag att hans mamma och syster var där och att han själv satt på en stol. Lättnaden jag kände när jag såg honom var obeskrivlig! Var kvar nån timma, pratade lite och bara mådde så bra av att han klarat sig bra, endast ett brutet revben, 5 stygn i hakan och några blåmärken och skrapsår. Taaaaack!

Efter besöket på sjukhuset bjöd jag Danne på mat. Volos blev det, plankstek för min del och Oxfilé toast för Danne, mycket gott!

Är nu hemma igen, blir lugnt ikväll, känner inte för att dricka eller så. Ska bara vara hemma med min Per. Längtar så tills han kommer hem så jag får pussa på honom och en gång för alla tala om hur mycket han betyder för mig!

Midsommar.


Midsommar, är det bara en ursäkt för att få vara ledig en dag extra från jobbet och konsumera alkohol i stor mängder? För min egen del är det så i alla fall. kan inte direkt påstå att jag firar midsommar som det en gång var "tänkt" att man skulle, ni vet med en krans av blommor på huvudet dansandes runt ett enormt lövbeklätt "kors". Mjaaa, det var länge sedan det, dock hade jag faktiskt tänkt göra en krans bara för att men latheten tog överhand, nästa år kanske :P

"Baby I'm perfect for you . . ." lalala, sitter och lyssnar på den gamla Paris låten, "Stars are blind", funkar fortfarande.

Faan, jag kommer ju hinna bli full jag om Pelle inte kommer snart . . . dock är det rätt soft att sitta här på balkongen, dricka en Cube, blogga lite och njuta av vädret (även fast det gärna fått varit bättre, men det regnar ju inte i alla fall, får vara tacksam för det). Kvällen ska tillbringas hemma hos Karin och Viktor, låter som att det kommer att bli en massa folk där, skoj! Ska cykla dit, hum, ja vi får se hur det går, inte för att det är sååå långt men man ska inte lite på min konditiion :/ Haha, med lite rökpauser kommer det säkerligen gå vägen, haha.
I morgon blir det Fröjdholmen för hela slanten, skoj ska det bli! Middag hemma hos Johans föräldrar först därefter Holmen :) Jag och Elle ska rocka brallorna av alla Oviksbor, haha, kanske inte ordagrant men det ska bli grymt kul att träffa alla godingar som man inte sett på länge :D Synd bara att inte Pelle vill följa med, eller, han kanske har ändrat sig tills i morgon, med min övertalningsförmåga borde det kunna bli så att han följer ;P

Otroligt bra låt - Buggles med Video Killed the Radio Star, njuuuuuut!

So long folks, loooovar att det kommer upp bilder inom en mycker mycket snar framtid, kanske redan på sönda.

En sak till bara . . .


Har ett rätt roligt projekt på gång, eller på gång kanske är lite väl att ta i, men jag planerar i alla fall en rolig grej :) Ska fixa det bara jag får fingrarna ur . . . och nej, jag tänker inte säga vad det är för då kanske det är någon annan som knycker den idén från mig och det ska inte hända. Men bara jag kommer igång med det hela ska jag meddela er, i promise! :)

Sådär ja :)


Två kommentarer, det tar sig ;P Kanske ska börja skriva lite mer i gåtor, så folk måste fråga hur jag menar, haha.

Ska till och sova nu var det tänkt, är riktigt trött faktiskt, så en påhälsning hos John Blund skulle inte sitta fel. Påhälsning hos J-B och lite drömmar om Pelle, en perfekt kombination för en god natts sömn :)

Ska se till att kirra nåt roligt inlägg så snart som möjligt, med mycket bilder och lite text, bildtexter brukar kunna vara lite roliga att läsa, kan ju ta itu med min genomgång från öppningen på Kvarna, ni vet den som försvann sist . . .


Elle och Sophie - Det är ni som gör dagen så att säga!

Om vi gör såhär . . .


Nu vet ju inte jag hur många som läser min blogg . . . kanske inte är någon, vad vet jag (?) Men låt oss säga att det är det i alla falla. Varför kan ingen kommentera? Skulle vara skoj som faan om någon ville det ;P

Tills vidare kan jag upplysa om att Takidas nya platta är bra!


God morgon god morgon!


Har just klivit upp, rätt skönt att vakna i vettig tid så man inte sover bort hela dagen. Igår hade jag myskväll med mig själv, tog med mig en tallrik yoghurt och datorn till sängen och låg sen där och kikade på Gillmore Girls (första säsongen) dock somnade jag rätt snabbt men ändå . . . Idag vet jag inte riktigt vad som komma skall, Pelle ska hjälpa mig med mitt DC och sen kanske vi skulle ut och gå med Casseman om vädret tillät (vad är det för väder idag?). Men först och främst ska jag locka mitt hår, kände faktiskt för det trots att det är ett evighetsprojekt utan dess like :/ Men vill man vara fin så får man lida "pin".


Hade tänkt ha en såk. "fotodag" idag, får se om jag får till några bra bilder. En idé är att dokumentera en dag på Acb, kan nog bli ganska skoj, haha.

Elles fel :P

Ja jag vet, dessa listor . . . men jag tycker faktiskt att dom kan vara riktigt roliga att fylla i, dessutom är det bra tidsfördriv. Ni får skylla på Elle, det är ifrån hennes blogg jag kopierat, hehe.

Är: Rätt så trött efter kvällen arbetspass.
Ger intryck av att vara: En glad, öppen och möjligtvis pratsam tjej . . .
Mår: Bortsätt från att jag är trött mår jag prima!
Ska: Snart gå och lägga mig.
Har: Ett sug efter något onyttigt, kanske att det blir lite chips och en film när jag krupit ner (?)
Bör: Ta en rejäl städdag i morgon :/
Kan: Inte sluta tänka på dom där chipsen . . .
Blir glad av: Pelle och mina vänner/familj
Vill ha: En ny lägenhet nuuuuu!
Skulle vilja: Resa bort ett tag, två veckor utomlands i något varmt land skulle sitta fint.
Tycker om att: Sooola :P pussa på min Pelle, umgås med mina vänner och min familj samt konsumera slkohol i goda vänners lag:)
Drömmer om: Att gifta mig, köpa hus, skaffa barn - hela kittet ni vet.
Längtar till: Semestern.
Fasar inför: Nästa vecka då det är nattjobb som hägrar.
Har ett brinnande intresse för: Kläder och utseende samt skvaller om det nu är något intresse? Haha.
Bryr mig om: Mitt utseende.
Trivs med: Flickan i rummet intill, flickan i grannhuset samt pojken lite längre upp :)
Känner obehag inför: Sista augusti då jag kanske är bostadslös . . .
Planerar att: Flytta söderut en vacker dag.
Bor i: Svenstavik.
Skulle vilja bo i: Göteborg eller USA.
Klär mig gärna i: Fina "go bort" kläder.
Äter gärna: En jäkla massa onyttigheter, såsom pizza och dyl.
Dricker gärna: Coca Cola.
Tränar: På att få bättre självdiciplin.
Tittar ofta på: Film.
Lyssnar ofta på: Den uttjatade musiken på min mp3 . . .
Läser: Så ofta jag har något att läsa.
Prenumerear på: Itna . . .
Idag: Är det enda vettiga jag gjort att jobba.
Imorgon: Var det tänkt att jag skulle städa, hoppas det är fint väder så jag har en bra ursäkt till att inte göra det.
Igår: Umgicks jag med Pelle, Sophie och David, åt gott, spelade minigolf och var på bio - prefekt söndag!
Nu: Ska jag som sagt snart gå och lägga mig.
Vill se: Dum Dummare.
Vill göra: Spela minigolf, eller (håll i dig nu Pelle) åka mc, var riktigt skoj :)
Glad över: Att mina vänner är mina vänner, bästa nånsin!
Arg på: Mig själv för att jag är så lat.
Stolt över: Mig själv, skriver som Elle, man ska vara stolt över sig själv.
Rädd för: Spindlar och att bli lämnad ensam kvar så att säga.
Nyfiken på: Hur mitt liv kommer att se ut om tio år.
Lycka: Är att vara två.
Sorg: Pass.
Älskar: Mitt liv och allt som ingår i det :D
Hatar: Blodpudding!
Äter: Det mesta.
Sover: Underbart bra med min fina Pelle.
Dansar: Mer än gärna när jag är ute ;)
Lever: Ett rätt stillsamt liv i den trevliga lilla byn Svenstavik.
Tror du att Victoria blir drottning: Blir man inte det om man är kronprinsessa, är det inte det som är själva meningen liksom?
Har du fast anställning: Japp. 
Talar du grekiska:
Nej men däremot kan jag blinka med ett öga åt gången.
Hemförsäkring: Japp (och där ökade vi vuxenpoängen med 10 friska!)
Köksbord: Jaaa, vadå köksbord? Mitt är rektangulärt . . .
Försöker att inte svära: Jag svär, kanske lite för mycket ibland, men det är inget jag funderar på att sluta med, enligt mig ingår det i det svenska språket. Dock kan man kanske rätta talet efter situation om ni hajar?
Dukar: Rimmar på . . . jo det är fint med dukar, ägen en himla massa själv faktiskt.


 


Tatten.


Nu var det ju rätt länge sedan jag tattade mig och än har jag inte lagt ut någon bild, men nu mina vänner, nu ska ni inte behöva vänta mer för nu kommer en :D Ni får dock ha lite överseende med den, på bilden är dom nämligen nygjorda och ser inte alls ut som dom gör idag, kommer en nyare bild inom kort.


image91

Dessa två skönheter pryder alltså mitt högra skulderblad - I just love them!

Bra dag :)


Idag har jag och Sophie bevisat att vi är de vuxna mogna kvinnor vi utger oss för att vara . . . eller?
Okeeej, vi har bevisat att vi är två ungdomar i våra bästa år som jobbat en lördag för vi behöver pengarna (dollartecknen syns i våra ögon, haha)
Faktiskt var det inge jobbigt att kliva upp i morse, jag gick upp 20 i 5 och där vid kvart över kom även Sophie :)
Knatade bort på Acb och påbörjade dagens arbete, har gått fruktansvärt fort och bra, dock körde vi inte så överdrivet mycket men what he hell vi har haft skoj och det har gått bra, det är väl det som räknas, eller?

Nu sista passet för dagen stod jag, Sophie och Robin på robot.
Sophie på station ett, Robin på två och jag själv på tre.
Där jag stod i godan ro och sjöng till Takida ser jag att det börjar dyka upp röda lappar i paketen . . . hum . . . när paketen tillslut nådde mitt lilla "krypin" såg jag att på lapparna stod det bitar ur sången "Lilla Sofie", haha, inte svårt att lista ut att det var min egna lilla Sophie som skojat till det :)



Haha, hon är då för gullig min tjej!

Som tack för de fina lapparna var jag också tvungen att skriva en, dock kunde inte jag skicka upp den till henne så jag fick ropa och vifta med armarna för att hon skulle titta neråt mitt håll och tillslut lyckades jag fånga hennes uppmärksamhet.



Haha, ja man kan inte annat än säga att vi har roligt när vi jobbar, framförallt när jag och S får vara tillsammans, vad kan då gå fel - itna, förutom att det kan bli stopp etc men det hör inte till saken :P

Kuuuuuuk!


Men helvets jävla faaan vad less jag blir! Här har man suttit i över TVÅ TIMMAR och skrivit och lagt upp bilder och kännt sig allmänt kreativ och vad händer, vad tror ni händer när jag ska publicera mitt underbara inlägg!? JO, det försvinner, allt . . . två timmars hårt arbete till ingen nytta, det är ju fan så man vill gråta! Kan ju iaf. berätta att inlägget handlade om Öppningen på Kvarna och det var alla gånger 30 bilder med i det :/ Jaja, får göra om det igen då, dock tror jag att jag väntar med det tills i morgon för nu är jag förbannad!

Seg, seg som kola.


Blä vad trött jag är, eller inte trött, snarare utkörd . . . har inte blivit många timmars sömn den här veckan, vilket i sin tur resulterar i att man blir helt slut. Ingen bra kombination att somna efter 12 varje natt för att sedan gå upp innan fem på mornarna :/ Jaja, sova kan jag göra när jag blir gammal.

Dagen har flutit på ganska snabbt, vilket jag är tacksam för. Nu är det äntligen fredag och i och med det helg. Inte för att det kommer att bli någon vidare värst helg för min del eftersom jag ska jobba både lördag och söndag men ändå. Ska iväg med personalen på system bolaget i morgon, vinprovning tror jag visst att det var, ska sedan grilla för att tillsist åka upp på gokartbanan och kika på Patriks Combo, kan nog bli skoj det där :) Blir dock rätt lugnt för min del eftersom jag som sagt ska jobba på söndag.

Midsommar, är det någon som har någon plan för den helgen? Jag är lite sugen på Fröjdholmen, det har ju blivit lite utav en tradition att åka dit och jag brukar ha skoj där det brukar jag . . . frågan är bara om Pelle vill dit, för det ligger till som så att jag vill vara med honom den helgen, hum, ja vi får diskutera saken vidare, är ju trots allt en vecka kvar.

Vila nu sen hade jag tänkt lägga upp lite bilder, har en del skojiga som jag gärna vill dela med mig av :)

Around the world.


Shiit vad tråkigt jag har, helt sanslöst . . . men vad fan ska man göra i Svenstavik en måndag kväll då? Har spenderat någon timma på Acb, det är ju förjävligt att man ska vara på jobbet fast man inte jobbar men det är ju fan så mycket roligare där än att bara sitta hemma och uggla :/ Jaja, fick mig en trevlig pratstund med både Tomas och Sophie :) Sitter och funderar på att lägga upp lite bilder men vet fan inte om jag orkar, det är en hel del som är värda att publiceras, haha.

Nu är det Lyxfällan, faktiskt ganska roligt att kika på, tänk hur folk kan ställa till det . . . jaja, brukar ju otippat lösa sig för dom tillslut i alla fall. Tror nästan att jag ska gå och lägga mig, så rolig är jag, men jag gör ju ändå inget seriöst uppe. Nä lägga sig och hoppas på att få sällskap av Pelle är det enda vettiga jag kan komma på just nu.

I morgon vill fan jag åka till Östersundet, vill handla, är less på det mesta nu och då brukar ju lite shopping hjälpa :) Den där telefonen är fruktansvärt frestande att inhandla, om den finns inne vill säga. Med min tur gör den väl antagligen inte det. Ska hålla tummarna för fin väder i morgon, då ska jag minsan tvinga med mig Pelle in till staden, han har ju trots allt lovat, och då ska vi spela minigolf, det har jag bestämt :P


Måste fixa ett nedladdningsprogram till min dator, så irritersamt att inte kunna ladda ner musik etc, kan ska be mr P kirra det åt mig, jag är alldeles för dum för något sådant.

Har för övrigt fått en fruktansvärt irriterande hosta, ni vet en sån där hosta man kan få om man ex. sitter och läser högt för länge, fattar ni? Ja en sån hosta i alla fall, och när jag får en hostattack kan det förefalla sig så roligt att jag nyser samtdigt också, usch!

Helt jävla otroligt!


Bergs Hyreshus upphör aldrig att förvåna, det är ju klart och tydligt det! Faan! Ringde nyss och frågade hur det var, om dom kunde stänga igen ett rum i en trea så det blev en tvåa, vad tror ni svaret blev? Nej såklart, svaret blev nej! Helt jävla otroligt, det finns inte mindre än SEX stycken lediga treor i Svenstavik och inte en enda tvåa . . . då tycker man ju att dom borde kunna stänga ett rum och göra en tvåa av en trea så att säga, men icke! Jag anser att det borde vara bättre att få in lite mindre i hyra för en trea än att låta den stå tom, men det är ju bara vad jag tycker, vi resonerar uppenbarligen inte likadant . . . Ååh, blir så fruktansvärt irriterad!!

Önskar verkligen att det kunde finnas något mer bostadsbolag i denna by som man helt enkelt kunde lova sig själv att alrdig mer hyra av dom, tyvärr är inte fallet så, mest troligt kommer jag att bli tvungen att göra det igen :/ Kan ju hålla tummarna för att dom ska ringa från Nilssons fastigheter snart och säga att dom har en ledig, den skulle fan nästan få kosta vad som helst, vad som helst bara jag slipper Bergs Hyreshus!!!!

Kvarna.


Hade som jag förutspått riktigt roligt igår, massor av roligt folk och god alkohol :P Vad kan då gå fel? Färgade håret igår och det blev riktigt bra faktiskt, nu är det blonda på mitt huvud ett faktum :D

Har spenderat nästan hela dagen utomhus, som vanligt i Båthamn.
Var på Ica och handla en massa godsaker och susade därefter iväg, har haft en underbar dag där på filten med min kära, Emma, Pelle, William och Marcus. Även Anna, Elle och Anders var där en sväng.
Till och med att jag har badat, jo hör på fan!
Gick faktiskt bra bara man tog sig ner . . .

Sitter nu hemma och vet inte riktigt vad jag ska ta mig för.
Finns massor som jag kan göra; städa lägenheten, duscha, lämna tillbaka en film på Statoil etc etc men vet inte om jag orkar ta itu med det just nu :/ Man blir ju så trött av denna värme.
Dock har jag faktiskt städat balkongen så nu är den fräsch och fin :)

PELLE!

Je å söstra.


Nu är det som det ska vara igen, jag och syster är tillsammans! Dock saknas Kristina . . . hon är i Vigge och är barnvakt. Kvarna ikväll, ska bli skoj skoj skoj! Hoppas det är mycket folk där, eller jag vet att det kommer att vara det men hoppas det är mycket roligt folk där :P

Studenten igår, skoj skoj! Skulle egentligen vara nykter och köra men det böev ändrade planer. Je och Turings/Handsjö grabbarna susade in och roade oss, kom väl hem vid halv fem i morse . . .

Nä, nu ska jag kika över kvällens outfit sen ska jag banne mig ge fötterna en omgång, dom ser allt annat än vackra ur :/ Men med lite nagellack och en duvning med filen ska vi väl få bukt på dom också tror ni inte? haha.

J a g ä r j ä t t e k ä r i P e l l e ! !

I'm happy.


Wonderbar!

Helgen var skojig, blev hämtad av Emma och co i fredags efter jobbet och åkte då till Rätan, mitt underbara Rätan :) Kikade på tv resten av kvällen.
på lördagen vaknade jag vid elva tiden, gick upp och pratade lite med Emma och Kristina om den kommande kvällen (Ånge) och bestämde att vi skulle åka till Svensta en sväng för ett besök på bolaget samt en snabbdusch hemma. Tillbaka till Rätan i ilfart, bytte snabbt om till nåt inte så hett och satte mig redo med hetta på huvudet för att ännu en gång låta Emma gå loss på barret . . . han dock inte bli några slingor eftersom vi av en ren slump fick höra från Jimmy att vi skulle åka tidigare än planerat - vi hade en halvtimma på oss.
Kirrade smink och hår rekord snabbt och ungefär en halvtimma senare satt vi fina i bilen påbäg mot Överturingen. Väl där hoppar jag in på förar sidan och greppar ratten och Martin intar platsen bredvid. Så var vi påväg.
En rätt rolig kväll i det stora hela som dock blev rätt långdragen på slutet.
Var hemma i Svenstavik igen vid femtiden och insåg då att det minsann inte var någon mening att gå och lägga sig eftersom jag skulle börja jobba en timma senare :/
De åtta timmarna förflöt i väldigt sakta mak men på något underligt sätt lyckades klockan tillslut bli två och jag kunde äntligen åka tillbaka med bilen till Martin.

En rolig lördag trots allt som hände, roligt att träffa alla godingar igen, inte så ofta man ser dom :(
Får se till att ändra på det nu i sommar!

Den här veckan har hittills varit helt och hållet underbar!
Solen har lyst från en klarblå himmel och det har varit vindstilla - ett straff att jobba nu, dock är det rätt piano för min del, har faktiskt lyckats spendera en del tid ute.

Idag eftrer jobbet var jag och Pelle hemma hos mamma och Bengt och hoppade studsmatta, min älskade studsmatta :) Roligt men ack så jobbigt i den stekande hettan.
Efter någon timmas studsande gick jag på Ica och lurade sedan med mig Pelle till Båthamn. Med en nybakad pizza från Draupner och filtarna i utbredda i gräset ligger vi sedan där och bara njuuuter :)
Livet på en pinne!
Har börjat fått fin sommarbränna nu, men än är den inte på långa vägar klar ;P

Duscha nu, sova sen.