I'm happy.


Wonderbar!

Helgen var skojig, blev hämtad av Emma och co i fredags efter jobbet och åkte då till Rätan, mitt underbara Rätan :) Kikade på tv resten av kvällen.
på lördagen vaknade jag vid elva tiden, gick upp och pratade lite med Emma och Kristina om den kommande kvällen (Ånge) och bestämde att vi skulle åka till Svensta en sväng för ett besök på bolaget samt en snabbdusch hemma. Tillbaka till Rätan i ilfart, bytte snabbt om till nåt inte så hett och satte mig redo med hetta på huvudet för att ännu en gång låta Emma gå loss på barret . . . han dock inte bli några slingor eftersom vi av en ren slump fick höra från Jimmy att vi skulle åka tidigare än planerat - vi hade en halvtimma på oss.
Kirrade smink och hår rekord snabbt och ungefär en halvtimma senare satt vi fina i bilen påbäg mot Överturingen. Väl där hoppar jag in på förar sidan och greppar ratten och Martin intar platsen bredvid. Så var vi påväg.
En rätt rolig kväll i det stora hela som dock blev rätt långdragen på slutet.
Var hemma i Svenstavik igen vid femtiden och insåg då att det minsann inte var någon mening att gå och lägga sig eftersom jag skulle börja jobba en timma senare :/
De åtta timmarna förflöt i väldigt sakta mak men på något underligt sätt lyckades klockan tillslut bli två och jag kunde äntligen åka tillbaka med bilen till Martin.

En rolig lördag trots allt som hände, roligt att träffa alla godingar igen, inte så ofta man ser dom :(
Får se till att ändra på det nu i sommar!

Den här veckan har hittills varit helt och hållet underbar!
Solen har lyst från en klarblå himmel och det har varit vindstilla - ett straff att jobba nu, dock är det rätt piano för min del, har faktiskt lyckats spendera en del tid ute.

Idag eftrer jobbet var jag och Pelle hemma hos mamma och Bengt och hoppade studsmatta, min älskade studsmatta :) Roligt men ack så jobbigt i den stekande hettan.
Efter någon timmas studsande gick jag på Ica och lurade sedan med mig Pelle till Båthamn. Med en nybakad pizza från Draupner och filtarna i utbredda i gräset ligger vi sedan där och bara njuuuter :)
Livet på en pinne!
Har börjat fått fin sommarbränna nu, men än är den inte på långa vägar klar ;P

Duscha nu, sova sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback