Mr. Rock and Roll.


Innan jag börjar med mitt sedvanliga dravvel måste jag bara upplysa er om att Amy McDonalds album, This is the life, är underbart! Vilken röst och vilka underbart härliga låtar den tjejen har!

Pelle ligger och sussar på soffan . . . trist men jag kan inte klandra honom, han jobbar natt i veckan och sov inte så överdrivet länge i idag, so that´s okay baby. :)


Helgen spenderades i Rätan och hela drösen av ungar med bihang (utom Jonas) var hemma. Riktigt skoj! I fredags käkade vi av den yngre generationen tacos, vilket knullade bra i mun. Efter det blev det lite mingel med vinglaset på altanen. Riktigt trevligt. Jag och Pelle kickade igång vesporna och åkte bort till Barkis där pappa, Ulla. Ingvar och en hop av tyskar huserade. Blev lite mer prat, nån sång och två glas champagne innan vi vände åter mot "centrum". Folket hade knatat på Wärds så vi tog oss också en tur dit men blev inte så långvariga då tröttheten tog över.

Eftersom vi befinner oss i Sverige och det är sommar kan ni ju räkna ut själva vilket väder vi hade i lördags . . . regn, regn och åter regn :/ Dock stoppade det inte naturfantasterna i familjen Norling/Ekqvist från att åka på en rolig och blöt fisketur till Börtnan. Efter lite fiske och korvgrillning avlägsnade tre åttondelar och kvar blev pappa, Ulla, jag, Pelle och Ted. Vi fortsatte vårt fiskande men tröttnade även vi efter ytterligare någon timma. Bör tilläggas att under fisketuren var det ett monster som kom och hoppade upp alldeles framför fötterna på mig då jag höll på att veva in linan. Och det monstret var så fräckt att det bet av allt som var på, dvs lina och nån sorts fiskformad krok. (Pappa trodde det var en Gädda och då tackar jag honom där uppe för att jag slapp se den . . . huvva vilka äckliga urtidsdjur). Hemkommna igen blev det en skön dusch och sedan softning i soffan. Till middag serverades det älgskavs gryta vilket smakade bra efter en lång utedag. Senare på kvällen åkte vi bort till crossbanan för att se då jens körde Husabergan som han tidigare under dagen varit och köpt (även pappa och Pelle provade på lite). Lite grillad fisk senare på nattkröken gjorde susen och jag kunde mätt och belåten krypa till kojs tätt intill Pelle :)

Tack för i helgen kära familjen!
Såååå roligt att träffa allihopa igen <3


Igår var jag, Ulla och Emma på bingo i Vitgården . . . gick skit men det var trevligt ändå! :)
På torsdag är det Galhammar som gäller igen och såvida jag inte jobbat kväll på fredag ska jag nog försöka ta mig iväg även då till Hogdal - nån som vill joina?


Nä, nu ska jag sätta mig ute en liten sväng och försöka komma bestämma mig och jag ska låna Pelles cykel och ta mig en tur eller om jag kanske är alldeles för lat för det . . . får som sagt ta mig en funderare på det där.

Adjöss.

Norling - one in a million.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback