Run this town.


Händelserik dag idag vill jag lova, händelserik och låååång.

Tjugo över åtta befann jag mig på Toleredskolan för att ge mig på högskoleprovet. Ingen aning om hur det gick, betvivlar att det blir några höjdar poäng men men, det är ju gjort nu då i alla fall vilket ju känns gött. Knatade hem vid tjugo i fyra. Svidade om till gång/löpar stassen och begav mig ut på en 1 timma och 45 minuters tur till Torslanda. Så jäkla gött e de, riktigt slut i hela kroppen, me like. Tjatade lite med folket och lyckades på något vis bli övertalad om utgång på Gretas . . . Sagt och gjort. Har haft en skoj kväll trots att jag var spiknykter (!!)

Haha, nu kan nog dessutom allt hända har jag kommit fram till - får dom med mig nykter på en gayklubb, ja då kan nog som sagt allt hända! ;p

Den här dagen har varit otroligt lång och påfrestande. Använt delar av hjärnan som inte blivit använda på flera år, motionerat över en mil samt varit ut på krogen nykter (det är fan nästan jobbigare att vara ute nykter än full) så jag anser att det är med all rätt jag nu säger godnatt och sov gott.

I morgon har Bella darling lovat fika i stan . . . får se hur sugen hon är på det då jag ringer ;p Haha!

Nä, borsta tänderna och sedan krypa ner under täcket och läsa några sidor i boken känns som ett jäkligt bra alternativ just nu faktiskt!
Natti.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback