Och Ida kammar hem segern!


Sitter och slötittar lite på Sjukhuset, just nu är två sjuksköterskor inne hos en väldigt söt liten gubbe :) Egentligen, att vara doktor, vore det kanske nånting för mig? Tanken har slagit mig mer än en gång . . . kanske . . . Ja nog pratat om det, vi får se vad jag blir när jag blir stor. Hur som haver så känner jag mig utomordentligt stolt över mig själv nu. Har tvättat "bort" all tvätt, vilket känns underbart, dessutom har jag lagat middag (ja jag vet, egentligen ska man inte ha beröm för en sådan sak men det hör ju inte till vanligheten att jag lagar mat åt enbart mig själv), fiskpinnar, potatis och remoulad sås, gött gött (finns även kvar som jag kan ha i matlåda i morgon, ännu ett vuxenpoäng!)

Nu ska jag gå och hämta sista tvätten och sen ska jag nog städa hade jag tänkt, den här gången ska det bli en riktig storstädning, från golv till tak skall här fejas och donas - börjar med toaletten.

Sen när sweet slutat jobba (22.oo) ska vi kika på en bra film jag just laddat ner, We are Marshall, har iofs inte sett hela men slutet iaf och det var bra så jag blir nog inte besviken.

Btw. nedräkningen har börjat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback