Trött var ordet ja!


Men jävlar i min lilla låda sa schlack je e . . . höua!

Åkte från Götet vid sex snåret igår och var inte hemma på Gröngatan förrän klockan var fyra . . . jippie. Dock gick resan bra trots halka och snö.

Äckligt det där med första snön, eller rättare sagt, äckligt att köra bil på första snön (det har ju inte snöat nåt alls i Göteborg förrän igår). Man känner sig så osäker och blir alldeles stel i kroppen. Fick en sladd i Sveg igår, stannade bilen och la i 4:hjulsdriften och körde sedan inte snabbare än 80 de tio resterande milen. Det tog sin lilla stund men hellre det än att man skulle hamna nere i diket.

Mackan, Per och Benny är i stan och jag sitter här hemma och väntar på Tea. Ska åka upp på Shellet och köpa nöjespassen och sedan ta en tur till Svensta och Glasbanken. Kanske sola en sväng?

Var på date i måndags, bio på Bergakungen tillsammans med Herr Charming :) Kikade på Bröllopsfotografen och skrattade gott i det trevliga sällskapet! Hoppas på en repris snarast då jag finner hans umgänge mycket trevligt :)


Saknar min Felicia, faaan, Jämtland och Bergs kommun är inte riktigt sig likt då inte hon är här med mig :/ För att inte tala om hur det kommer att kännas att entra Vemdalssskalets dörrar utan henne. Jag gillar det inte!

Nä om man kanske skulle ta och leta upp en mössa och Goose jackan, är ju som sagt vinter utanför fönstret! :D


Kommentarer
Postat av: Felicia

Ja saknar dej oxå...... Götet är tomt utan dej....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback