Tuttar, tuttar, tuttar överallt!


När jag ändå har glöd i pennan är det lika bra att fortsätta, tycker ni inte? :)

Nu har jag verkligen hamnat i tutträsket igen . . .
Vart jag än tittar ser jag bara en massa tuttar, stora fina fasta tuttar. Lika som jag vill ha på min kropp!

Om jag och Pelle går på stan kan jag rycka tag i honom och fråga (nästan lite hysteriskt) "såg du tuttarna!?"
Svaret från honom blir oftast nej. Detta i sin tur brukar i vissa fall leda till att det ännu en gång konstateras; det är jag som är tutt freaket, inte han.

Vi har nån gång pratat om vad det första man tittar på en tjejkropp är.
Mitt svar är givetvis TUTTARNA!
Pelle brukar alltid chocka mig genom att säga; "tjaa, det är väl ansiktet..." 
What!? Eeh, ursäkta men vart kom ansiktet in i den här frågan? hehe.

Ja, jag är besatt.
Jag vill verkligen ha ett par, helst igår.

Mitt liv skulle med all säkerhet bli bättre om jag hade ett par bröst.
Nu vet jag hur vissa av er där ute tänker; "nej men det är bara besvärligt med stora bröst", "du är fin som du är", "varför lägga pengar på något sådant?" etc etc etc.

Jag kan inte se vad det skulle bli för något besvär för min del att ha stora (större) bröst, tror snarare att det skulle underlätta. Det skulle exempelvis bli mycket lättare att hitta passande underkläder då man förhoppningsvis har en riktig storlek. Sen det som många brukar säga, du är fin som du är . . . kanske, kanske inte. För mig handlar det inte om att se bra ut, det är inte därför jag vill ha större bröst, det är för att jag ska trivas med mig själv bättre. I och för sig har väl det lite att göra med att se bättre ut men i grund och botten är det inte för utseendets skull jag vill ha det, nej det är snarare för "mitt inre", jag är övertygad om att jag skulle må bättre. Sen skulle inte jag tycka att 40.000 kr (om vi säger att det skulle kosta det) är mycket pengar, inte om det får mig att må bättre med mig själv.

En rolig sak är att de som oftast är inte anser det vara nödvändigt för mig att göra en förstoring är de personer som redan har stora bröst. Jag kan sätta hur mycket som helst på att om de personerna skulle haft små bröst skulle de tänka lika som jag, minst 70% skulle göra det i alla fall.

. . . jag skulle verkligen kunna skriva hur mycket som helst om det här ämnet men tror kanske att det är dags att sätta punkt nu, har nog fått med det mest vesäntliga i alla fall.

Jo förresten pappa, du kanske anar vad jag önskar mig i julklapp nu? ;p


Kommentarer
Postat av: Felicia

Ida Ida Ida min käre vän! Du vet att ja håller med dej !! Därför borde vi göra de som vi snackade om. Lr ? ;P Hade ni kul igår??

Postat av: Felicia

Mmmm de va synn ja inte va med men ja va sjukt trött och de va väldigt skönt att vila och sova ut en dag.. Även fast ja vaknade vid nio imorse :) Men du vi syns kanske på onsdag då!! Heppåreee

2008-11-02 @ 21:27:57
URL: http://filisia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback