Fu satan.


Denna dag . . . det är omöjligt att den har varit lika lång som de senaste dagarna på Dollar har varit, omöjligt. Kan i och för sig bero på att jag spenderat i stort sett hela dagen på en och samma plats, görandes samma sak . . . packa upp penslar, prismärka penslar, hänga upp penslar . . . om jag inte drömmer mardrömmar om penslar inatt blir jag brydd (!) (dock var det ju lite andra saker än penslar, spackelspadar etc). Nåja, har lyckats prismärkt alla varorna nu, nästan i alla fall så i morgon blir det till att hänga upp dom.

Igår blev jag erbjuden ett nytt jobb (!!) got me damit!
På Dollar Store, fast jag kommer inte att jobba åt Dollar, alltså inte få min lön från dom. Hum, nu ska vi se om jag lyckas förklara det här i textformat . . . nog så svårt att göra det muntligt.

Alltså; Dollar har ju en sjuhelvetes massa artiklar, alla artiklarna skall packas upp, prismärkas (för hand) och sedan hängas upp. Den anställda personalen skulle aldrig hinna med allt så därför skickas folk för att sköta det jobbet åt dem. Folket som skickas är anställda av ett företag som i sin tur är anställda av "moderbolaget" för just den produkten. Ex. Cloetta (godismärket) har anställt ett företag som anställer personer som ska hjälpa till att packa upp varor ute i butiker, plockare som de även kallas. Så numera är jag alltså anställd som just plockare och mina områden kommer att bli (vad jag vet idag) Cloetta, Godisprinsen, Day-System och Philips. Det är jag som kommer att sköta alla beställningar och all uppackning. Känns riktigt skoj att få ett så pass stort ansvar :)


Nä nu ska jag sno ihop en pannkakssmet, släppa in katterna, sy upp några gardiner och sedan färdigställa min städning som jag påbörjade i söndags . . . blir det inga mer uppdateringar fram över beror det mest troligt på att jag avled någonstans mellan insläppet av katterna och syinga . . . :S



Kommentarer
Postat av: Elle

Från packare till plockare, det var inte dåligt! (Det lät roligt iaf :))

Postat av: TeA

Gött gumman! Grattis, men hu blire med skalet då? pöss

2008-10-14 @ 20:39:43
URL: http://amomentoftea.blogg.se/
Postat av: Erika

Gud vad roligt, grattis!

2008-10-15 @ 11:27:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback