Second time . . .


Katterna, eller snarare katten (Sahara) har ännu en gång bevisat att iq-nivån hos en katt inte direkt kan jämföras med en människas. Katter tycker ju, som ni säkert alla vet, inte om vatten. Sahara har trillat ner i toan en gång och det var nog, som det såg ut, ingen vidare värst trevlig upplevelse för henne (då är ju hon lyckligt ovetande om vad en toa egentligen är men visade tydligt ändå att hon inte tyckte om det). Hur som haver, för en liten stund sedan hördes ett ljud inne från toan, gick dit och kikade . . . Sahara satt på golvet och tvättade sig, kände på henne och hon var blöt om fram tassarna - grattis S, you made it again! Dock inte med hela kroppen den här gången, haha!

Seg dag idag, den har kännts lika lång som de senaste nästan två veckorna gjort sammanlagt . . . vette tusan vad det var. Hoppas det känns bättre i morgon. Borde göra det, det är ju fredag :)


Jag utbrister i ett litet glädjetjut - Wiho!
Det är nu klart att Acdc har bestämt sig för att komma till Sverige under deras världsturne (!) så den 20 februari klockan 19.30 entrar de scenen på Globen, oh my! Biljetterna släpps klockan tio på lördag, jag ska minsann vara uppe med tuppen!


Generation Fett, hum, intressant program men va fan!?
Programmet igår . . . ska man skratta eller gråta? Och det kommande avsnittet, hon VILL bli världens fetast - WHY!? Varför vill man frivilligt, gå en långsam död till mötes? Varför vill man utsätta kroppen för denna tyngd och förstöra leder etc? VARFÖR??
Att man kan vara överviktig (mot sin vilja etc) det är en sak men att sträva efter det . . . ja . . . usch.


Var det något mer jag ville ta upp såhär i skrivandets stund?
Var det något mer än att ännu en gång säga grattis till världens bästa pappa som fyller år idag - GRATTIS! :)


Nu ska jag hoppa i duschen och sedan gå och lägga mig, ännu en tidig morgon i morgon.

Godnatt.

Ida h j ä r t a Pelle!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback