Ida i drömmarnas värld.


Ja nu är jag verkligen i drömmarnas värld . . . tänker bara på den där förbaskade hunden som jag så gärna vill ha. Pratade med en på jobbet nu ikväll som haft en sådan. Han sa att bättre hund kunde man inte få (om man bortsåg från att de åt för cirka 1000 kr/månaden), lättlärda, lugna mm. Det taggade mig bara ännu mer.

Tänk om man ändå kunde vara ekonomiskt oberoende, då skulle jag inte behöva tveka en sekund, då skulle jag redan haft en. Men nu när jag inte är det är det framförallt en fråga jag plågar min hjärna med; Hur ska jag få det att gå ihop att jobba och samtdigt ha en valp? Vore den äldre skulle man kunna lämna den hemma och rasta den på raster etc, den skulle alltså inte behöva ha 100% uppmärksamhet. Men när de är små måste de faktiskt ha det . . . och som jag nyss skrev, jag är inte ekonomiskt oberoende och måste därför arbeta :/

Någon som har en bra lösning på mitt problem?
Jag är tacksam för alla hjälp jag kan få.

Pelle sa dock en intressant sak för ett tag sen. Han berättade om när han var liten och väldigt gärna ville ha en cykel. Berättade att han satt med den där kattalogen han sett den i i flera dagar . . . tillslut gav hans föräldrar med sig och han fick den. Hum, undrar jag om samma sak kan fungera med mig, alltså om jag lägger ner flera timmar/dag med att titta på bilder och läsa om den rasen, kan det tänkas att han ändrar sig? Haha.

Det enda problem jag ser just nu är som sagt hur jag ska kunna "uppfostra" den och samtidigt jobba . . . GAH! Jag blir tokig på det här. Kanske är därför jag haft ont i huvudet nu i flera dagar, jag tänker helt enkelt för mycket på det här problemet.


Från en sak till en annan.
Kvällen på Acb har gått över förväntan, ja jag kan till och med säga att jg haft roligt. Kan bero på att vi max kört i 2 timmar idag då det mesta har strulat för oss. Så en hel del skitprat har det alla gånger blivit, något jag gillar :) Johan lovade dessutom att jag skulle få testköra hans bil (Volvo S60) i morgon :D Glad Ida!

Nä, tror minsann att jag ska gosa ner mig bredvid Pelle nu, eventuellt göra i ordning lite fika.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback