Äckliga huvudvärk!


Jag är en dålig människa som inte är på jobbet idag som jag egentligen borde vara. Men shit, den här huvudvärken som förföljt mig den senaste 1,5 veckan tar verkligen kol på mig!

Jag är inte sjuk så att jag blir sängliggande men att härda på Acb med huvudvärk är fan inte kul. Alla dessa maskiner som ger ifrån sig alla möjliga läten gör det hela bara tusen gånger jobbigare. Dock ska jag jobba i morgon, spelar ingen roll hur huvudet är, jag måste ha pengar, och en "hel" tre skiftslön skulle banne mig inte sitta helt fel där i maj.


I lördags morse blev det tidig uppstigning. Packade och städade ihop lite här och gick sedan upp till Högströms för lite frukost :) Lite innan åtta var vi nere vid bussen. Vi fem, jag, Pelle, Gunilla, Nisse och Lena var de enda resenärerna på bussen fram till Färila då två till hoppade på. (Innan vi var framme i Sthlm var bussen så gott som full). Stopp i Tönnebro för Texmex tallrik och sedan iväg igen. I Mariahamnen möttes vi upp av Hand, Stig och Ulla. Ombordstigning på båten vid fem snåret. Båten, Cindirella, var verkliggen något alldeles extra, ruskigt fin!

Har ätit ruskigt god mat, druckit vin, umgåtts med trevliga människor, spenderat ett x antal kronor i diverse spelautomater . . . , besökt spa avdelningen för att bada (UNDERBART!) och handlat i taxfree :)

Kom hem igår kväll vid elva, lagomt möra i kroppen efter en massa timmar på bussen. Dock tycker jag om att åka buss, anser att det är rätt trevligt faktiskt.


Kanske uppdaterar mer sen, känner inte att jag har rätt glöd för att skriva nu . . .

Tack och bock.

Kommentarer
Postat av: Erika

Berätta mer mer mer. Var behandlingarna dyra? Dom hade ju tio minuters hårbotten massage, skulle passa mig perfekt, kan ju inte vara så dyrt?! Hur var taxfreen? Vad handlade du?? Föresten, du och dina spelautomater...Haha. Puss påre!

2008-04-07 @ 12:58:46
Postat av: Julia

Skit bra ju! Då lär man ju se dig mer framöver =) Tog du studenten eller? då kan det väl vara mkt lättare att få ju? Jag ska till studievägledaren imorgon. Ska plugga lite på distans nu innan jag fortsätter pussåkram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback