It's a sunny sunny day :)


Solen skiner men (det här är inte rumba, haha) det blåser . . . :/ Får hoppas att det blir som igår. att det skiner upp framåt kvällen och blir riktigt behagligt. Dock, om jag ska vara riktigt ärlig bryr jag mig inte ritkigt om vad det är för nåt väder, jag kommer att ha kul i vilket fall som helst - i'm sure about that!

Inväntar Sophie nu. När hon kommer rullar vi vidare mot Rätan - Turingen där folket väntar.
Först middag sen bort och kika på bland andra Marcus som ska spela, kommer nog bli kanoners de där :D Det bästa av allt är dock att det är jag och Sophie, meeen länge sen! Puss söta flicka <3 (Hade iofs inte skadat om Elle också joinade men det får bli en annan gång)


Got me damit, att göra slut är fan inte lätt.
Det går som i vågor, ena stunden tänker man att det var/är det bästa som kunde hända och i nästa känner man bara en oerhörd saknad och vill inget heldre än att ringa och be om ursäkt och hoppas på att allt blir bra igen . . .
Men den här gången är det faktiskt slut, på riktigt. Även om jag skulle göra en helomvändning och bara känna att "nej, det här är fel, det ska vara vi två" ska jag bita mig i tungan och "stå emot". Jag måste gå vidare, och det kan jag, jag vet att jag kan - gäller bara att komma över den tyngsta biten sen får jag förhoppningsvis medvind och glider bara med. Undrar just om det finns någon annan än jag som förstår vad jag menar med detta . . .?


Sista dagen på Acb idag, känns bra, riktigt bra.
Nu gäller det bara att komma på vad jag vill göra med resten av mitt liv . . . till att börja med Statoil sen får vi se. Jag är fri som fågeln och kan ju faktiskt göra vad fan jag vill - har inte riktigt fattat det än men det kommer väl.

Nu ska jag ta en snabbdusch, Soppsan lär väl (förhoppningsvis) vara här snart.

So long folks.


Kommentarer
Postat av: Marie

Hej Ida !

Läser din blogg nästan varje dag. Tycker det är roligt att läsa om hur andra människor har det i sin vardag. Kärlek, arbete, nöje fritid och annat. Du verkar så oerhört förälskad i din Pelle och nu blir jag lite såhär när jag läser om att du ska göra slut. Jag förstår precis hur du menar med att gå vidare i livet, men varför ni verkar ju så kära i varandra?? Det är den stora frågan jag ställer dig..vad är det som är fel?? En som kanske kanske kan hjälpa dig har haft en liknande relation och jag gjorde slut tillslut slut och till det krävs kraft och mod.Det har du säkert med. Jag är bara en männíska någonstans i Sverige fast långt bort från er. Hör av dig om du vill ha stöd och råd om hur gå vidare..Känner så mycket igen mig i din kärlekshistoria. Kram

2008-04-30 @ 21:35:00
Postat av: Marie

Hoppas du hör av dig till mig.

2008-05-01 @ 10:14:17
Postat av: Ida

Svar till Marie:
Visst har (och är kanske fortfarande) jag varit väldigt kär i Pelle, han var verkligen mitt allt. Men vi har haft det struligt, han har gjort slut ett x antal gånger, jag har gråtit och bett honom komma tillbaka, det har blivit bra igen. Vi har bråkat etc etc etc. Jag vet att även om det skulle bli bra mellan oss så skulle allt som hänt tidigare alltid ligga kvar, det skulle alltid finnas någonstans där i bakhuvudet och skapa någon sorts oro. Sen är jag en sådan person som vill göra allt - resa, flytta till främmande ort, uppleva nya saker helt enkelt. Pelle är inte riktigt så. Han trivs bra här i Svenstavik och verkar inte ha några planer på att flytta härifrån. Så då nu för några veckor sedan började jag ställa mig den frågan om jag verkligen trivdes med situationen, och jag kom fram till att det gjorde jag inte. Så jag samlade mod/kraft och talade om för honom hur det kändes. Och här står jag nu, singel för första gången på väldigt länge och vet egentligen varken ut eller in . . . Åh, det är så svårt att förklara, lättare om du ställer frågor :) Kram

Postat av: Marie

Har du någon mail Ida? Vill inte att mina funderingar, frågor och mina erfarenheter ska bli till allmän läsning. Jag hejar på dig och vet vad du går egenom. Kram

2008-05-01 @ 13:22:45
Postat av: Ida

Marie; [email protected]

2008-05-01 @ 22:42:12
URL: http://iidaa87.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback