Hotel Odin för en natt . .


Då jag kom hem idag var det kolsvart i hela lägenheten, inte en enda lampa fungerade. Gissade först att det var strömavbrott pga. kylan (alla skyller allt på kylan här nere, spårvagnen är sen - kylans fel . .) men insåg att så icke kunde vara fallet då lampan i trappuppgången fungerade. Hum. Kilade ner till grannen och fick reda på att Göteborgs energi var leverantören till elen jag inte hade. Ring ring och jag får veta att min lägenhet inte finns registrerad hos dem. Jaha!? Kom dom på det nu idag eller? Har ju som bott där i några månader. Jaa, till viss del är det väl mitt fel också men inte fan tänker väl jag att jag måste ringa och registrera mig hos ett el bolag för att få el då jag redan har det.

Summan av kardemumman blev den att jag fick ett rum på hotellet inatt :) Mår riktigt gott här faktiskt, skulle lätt kunna göra det till en vana så nu måste jag börja leta resejobb :p

Har funderingar kring att göra en ny blogg.
En nystart helt enkelt. Samtidigt som det vore roligt är det ändå lite "skrämmande".. min blogg har ju följt mig under en massa år och liksom blivit lite utav en vän.
Tåls att tänkas på iaf, vad tycker ni - nytt eller gammalt?
(Lovar att den nya isf. kommer att få en snygg design!)

Natti.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback