Regn.


Oh my god så det regnar!
Shit alltså . . . är väl kanske det som är en nackdel med Götet, regnet och blåsten, men men, det kan jag nog leva med :)

I onsdags åkte jag in till stan för att umgås med syster. Kikade på finigt balfolk, strosade en sväng på stan och käkade sallad på Daffys. Spenderade sedan resten av kvällen i systers lägenhet i full färd med att ladda ner musik, bränna skivor, fixa fötter och ben - helmysigt! Vid halv olv tog vi en sväng till Ås för att hämta Olle och co och skjutsa dom till stan och vid kvart över två var det Tea som skulle ha hämning. Åkte hem till Svensta, hämtade upp Koffe och plockade ihop lite susade sedan vidare mot Rätan för att byta bil och åkte sedan vidare mot Handlake för att hämta upp Tesso och Flisan.

Färden ner mot Götet gick över förväntan. Jag körde från start ner till Filipstad sen fick Tesso ta över ratten. 7,5 timmar tog hela resan och vid 12-halv 1 var vi framme.

Efter matinköp på Ica Maxi och en snabbdusch hos Lollo däckade jag och Tea - det var vi värda!

Grillade nere vid hamnen igå kväll. Såå underbart vackert alltså! Shit, jag är såld!
Hade riktigt roligt med sköningarna - tack alla för det.
Var hemma vid tolv.

Är nu hos Lollo igen, har ätit lite frukost och ska snart åka iväg till staden för en mysdag med flickorna - G I L L A S !

Nä, litte smink på de här så kanman väl va nöjd sen då.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback