Ja till livet!


Puh, som jag har flängt runt här i lägenheten är det inte mer än rätt att jag får sätta mig en stund och återfå lite energi. Det får jag bäst genom Wasas knäckebröd med kanelsmak (underbart) och oboy - fina grejer de!

Har kommit rätt långt faktiskt. Vardagsrummet är klart, bara mattan som ska in och dammsugas av, sovrummet är klart. Bara hallen, köket och toan kvar nu sen jäklar. Sen har jag även tvättat en maskin med massa "tråk tvätt", överkastet och en massa kuddfodral som tillhör kuddarna i soffan och de prydnadskuddarna till sängen. Känner mig rätt nöjd faktiskt. Dessutom har jag nästan färdigställt hela min packning, det hör fan inte till vanligheten att jag är klar så många timmar före avresa med den saken. Ni som känner mig borde veta . . . Men den här resan är speciell, allt måste klaffa liksom :)

Men förresten, sååå less jag blir. När jag gick upp i morse tänkte jag att jag skulle ta bilen bort till mamma för att låna hennes dammsugare då jag fortfarande inte fått fingrarna ur och köpt nya dammsugarpåsar till min . . . Hur som haver, satte mig glad i hågen i bilen och vred om nyckeln. Inte ett liv. Jävla batteri elende! Gick bort till mamma med tanken att jag ju kunde låna hennes bil en snabbis. Tror ni den va hemma? Niet. Nähä, fick cykla bort till mamma som var på jobbet och därefter ta hennes bil tillbaka hem till henne för att hämta dammsugaren och tillsist hem. Onödigt länge det tog med tanke på den simpla sak jag skulle göra. Jaja, nu har jag i alla fall beställt ett nytt batteri så det skulle väl vara faan om det inte skulle bli bra nu då! (Oerhört trist utgift då batteriet gick loss på 1100 spänn, jippie).

Nä kanske skulle ta och lägga på en rem så jag är klar tills modern har slutat, hon ville tydligen följa med till stan.
Återkommer senare gott folk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback