Goooood morgon!


Blev en mycket stillsam dag/kväll för min del igår.

Kirrade a-kassan, Dollar Store, tog samtalet med mamma om att vi ska till Götet, hälsade på Micke å Erika och bebben, tog samtalet med Astrid (Felicias mamma) om att vi ska till Götet och myste lite ute i solen samt gosade med valparna. Fick skjuts av F till Rätan där jag plockade ut en ölback åt pappa och susade sedan vidare hem till Svensta och mamma igen för lite mat :) Skrattade och åt gott tillsammans med mamma, Bengt, Emma, Maud, Ingvar, Anders och Jonas (+Wille och Mackan då).

Hem till mig för lite ombyte och insläppning av katterna och sen dunkade vi iväg, jag och syss, mot Rätan igen :) I Handlake hämtade vi upp Fellan, Tea och Ola och åkte sedan tillbaka till Rätan. Hälsade på pappa, Ulla, Nisse och Monica därefter blev det Lindbloms där vi kikade på lite Grannfejden och pratade skit. Vid elva ville mina passagerare åka vidare - nästa anhalt Klövet! Till en början var jag och F griniga och valde att sitta kvar i bilen medans de andra gick in och roade sig. Efter ett tag föll dock även vi för grupptrycket och joinade. Rätt trevligt. Dansade och skrattade en hel del :)

Kom hem vid tre tiden, fikade lite sen vare minsann godnatt för Fröken Norling :)
Vaknade nu straxt efter tio i morse av Looptroops Chana Masala från telefonen . . . förbannade först den människa som vågade väcka mig men blev genast på bästaste humör då jag såg vem det var :) Nu kan omöjligt min dag bli dålig efter ett sådant härligt uppvaknande :) ÅÅÅH LÄNGTAR TILLS PÅ TISDAG!!!


Nä, nu sitter jag här i bikini, redo att smörja in kroppen med "Svart på en kvart" och lägga mig borta hos mamma och pressa - wonderful!

Höres lite seinar då.

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback