F I N A L Y ! !


Nu äntligen äntligen äntligen börjar det lossna lite för oss!
Ringde och pratade med en tjej idag som har en städfirma nere i Götet och hon tyckte att vi lät intressanta så hon bad oss skicka cv så skulle hon höra av sig för att bestämma när vi skulle komma ner på intervju.

Hur jäkla underbart är inte det då!?

Dessutom så hade Marcus också hört sig för om jobb till oss och skulle försöka fixa en intervju nästa vecka. Yeeey! Detta betyder alltså att vi kan åka ner redan nästa vecka igen - denna gång med resan betald av arbetsförmedlingen, me like alot!

Annars då. Varit i stan en sväng idag. Visade Emmas lägenhet för en tjej som eventuellt ville hyra den i sommar. Gjorde tydligen bra ifrån mig för hon ville ha den :p Därefter knatade vi bort på Telia för att ännu en gång bli irriterad - telefonen var skickad men skulle nog inte dyka upp förrän nångång nästa vecka, hum, den måste ska fraktas långt då eller? Avslutade vår stadstripp med en fika på Tehuset tillsammans med vår Roppin :)

Tillbaka i Svensta tog vi oss en sväng bort på Dollar, lekte sedan lite med Bella innan vi for till Brånan och drack kaffe med Emma-Lina och Karin. Ligger nu i sängen som två sälar med varsin dator i knät och är bara allmänt nöjda över vad som förhoppningsvis komma skall! ÖNSKA OSS LYCKA TILL, GÖRE NU!!!


Nu ska jag dona med lite bilder på fb från vår senaste Göteborgs vistelse :)
Har blivit en del bilder där på senaste, sånt gillar vi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback