Dagen.


Då mamma skickade sms till mig i morse vid halv tio trodde jag verkligen att jag skulle dö av tröttheten . . . jisses, hade inte mitt samvete sagt ifrån hade jag ringt upp henne och sagt att jag hoppar över stadsturen och sover istället - så trött var jag. Men som sagt, samvetet sa ifrån. Fikade lite i sängen samtidigt som jag fortsatte kika på "Diagnos okänd", betalade lite räkningar och ställde mig i ordning. Åkte in till stan med mamma och Wille.

Först en sväng upp på Telia, ohyggligt mycket folk så vi gick igen. In på Tuttis för att avnjuta underbart god lunch med Emma. Upp på Telia igen - lika mycket folk. Kapphal där jag hittade en scarf. We där det slank med en huvtröja, Telia igen . . . denna gång var det inte lika mycket folk, denna gång var det inte den inkompitente killen som stod där i disken utan en trevlig tjej (!). Talade om mitt problem för tjejen, hon skulle be killen (Jonas som han heter) ringa mig på måndag så jag får veta lite om reklamationen etc. Därefter ställde jag frågan som jag egentligen redan visste svar på "Kan jag förlänga mitt abbonemang och få ut en ny telefon?" Jag var helt inställd på att svaret skulle bli som tidigare gånger; Nej, du måste vänta till i slutet av mars. Tji fick jag! "Jamen det går så bra så, har du sett ut nån telefon som du vill ha?" Blev helt ställd och visste inte riktigt vad jag skulle svara . . . Eh, njaaae . . . eller, jo det har jag väl. Summa sumarum, jag fick med mig en SonyEricsson C902 hem samt minneskort på 4 Gig och en smart liten grej som gör att jag lätt som en plätt kan lyssna på musik från telefonen utan att behöva ha lurarna kopplade till mobilen. Vet inte riktigt vad det heter men det är nog kanon :)

Mat hemma hos modern då vi kom hem igen. Jag tog mig en tur till Brånan för att hälsa på lite och blev kvar till tio, trevlisch :)


Nu sitter jag och Emma hemma hos mig, med en varsin dator i knät, åh så socialt ;p
Ska väl börja tänka på refrängen nu kan jag tro så man tar sig upp i morgon, jobb jobb jobb.

Kom på de att snart är ta mig fan säsongen slut, va!?
Snart har det gått sex månader sedan jag började där - när hände det liksom, vart tog tiden vägen??
Kommer att bli lessamt att skiljas från alla godingar, bra att vi kommer att få en kanon avslutning uppe i Ramund :D

Nä, ett toabesök sen är det baske mig godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback