Harkel.


Phu, jobbigt det här med jobb . . . efter att ha varit hemma i en och en halv vecka blev det verkligen full fart framåt då jag kom tillbaka. Inne på fjärde dagen idag och har fortfarande två kvar innan det är dags för ledighet. Pust och stön. Håller tummarna för att den förkylning som jag börjar känna av ska gå tillbaka och låta mig vara frisk, känns inte som att det är riktigt läge för en förkylning nu :/

Igår blev det Vemdalen efter arbetet.
Mys mys mys, välbehövligt som få, måste inom en mycket snar framtid bli en repris!


Förresten, vilket jäkla väder det har varit nu, både igår och idag har jag spytt galla över Freddan som inte kunde ge mig ledigt dessa dagar (dock visste väl varken han eller jag att vädret skulle bli som det varit men ändå . . .) Skämmes ta mig fan på de som varit lediga men trots det inomhus, SKÄMMES!
Själv är jag ledig onsdag, torsdag och fredag. Om vädret då fortfarande är på topp och jag känner mig lite piggare blir det alla gånger några efterlängtade dagar i backen då - nån som vill joina?


Annars är det bara lugnt på skutan.
Pelle jobbar natt så det blir je å kattan i sänghalmen . . . tycker inte om detta nattjobb, blä. Dels för att man blir så illa tvungen att sova själv, vilket är enbart trist samt att det är ruskigt trist att vara ledig de dagar Pelle har jobbat natt, han bara sover och sover så man blir helt  handikappad. Visserligen kan man ju överge hemmet för några timmar men det är inte alltid man har någon annanstans att åka.

Nog talat om detta.
Borsta tänderna nu och sen blir det ta mig huen sängen.

Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback