Lunch break.


Puh, jobbigt att jobba men tiden går förvånansvärt fort.
Har än så länge mest packat upp hylldelar . . . som det lät beräknades det projektet vara klart på onsdag därefter följer några veckor av varu uppackning + prismärkning - det ser jag fram emot!
Är just nu hemma på lunch.


Helgen tillbringades i staden med folket :)
Åkte in i fredgas kväll, stannade för på Rådhusgatan för lite prat med systrarna sedan bar det iväg upp till Sophie för vår inplanerade Guitar Hero afton, skoj skoj. Även Elle och Emelie kom och joinade.

I lördags blev det lite stros på stadens gator tillsammans med systrarna Halvarsson samt Ola och Matilda. Hittade en ruskigt snygg "skjortklänning" som jag bara var tvungen att köpa . . . ajaj. Efter shoppingturen blev det hem till lägenheten för lite chill och sminkning därefter upp till Sophie för förfest :) Även Handsjöborna kom och joinade.Tog taxi ner på stan vid elva och fortsatte sedan att förlusta oss på O´learys. Dans dans, drink och lite mer dans. Kvällen avslutade med en Qp från Donken.


Kom hem till Svensta igår vid halv fyra. Slappade lite i soffan, gick på Ica och handlade för middagen, lagade mat (tacotårta ala Pelle) och kikade på film. En alldeles lagomt ansträngande söndag - sånt gillar vi!

Nä nu måste jag tillbaka.
So long folks.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback