Skönt.


Trivs rätt bra här i Rätan faktiskt.
Skönt att komma bort från Svensa en sväng trots att det är ungefär samma lika här som där.

I lördags blev det som jag sist skrev Draupner.
Förfest hos Erik Engström tillsammans med han, Pelle, Roger, Jugge, Bubben, Martin och Åberg (var det nån fler också tro?) Hur som haver, satt och njöt av det fin fina vinet och pratade med grabbarna. Vid elva snåret kom Emma och Kristina med Seaten. Då alla hoppat in styrde vi kosan mot Dryparn. Betalade in mig, träffade till min stora förvåning mamma och Emma-Lina som inte talat om för mig att de skulle ut. Minglade lite med folket som var där och spenderade sedan resten av kvällen nere på "dansgolvet". En mycket lyckad kväll minsann! Roligt att umgås lite med mamsen och E-L utan småbarna :) Åkte sen hem till Rätan igen på natten med Kristina och Pelle.

I söndags då vi klivit upp satt jag och Pelle ute i det härliga vädret en sväng. Fick en fix idé om att åka till Sveg på Dollar Store, väckte upp Kristina och frågade om hon också ville joina vilket hon ville. Satte oss i vita faran och susade iväg. Hittade lite småkraffs inne på Dollar, dock inget som var värt att åka närmare tio mil för . . . åt efter shoppingturen god mat på Sveg, vistelsen avslutades med mjukglass :) (Hur somrigt är inte det på en skala mellan ett och tio!?)

Var in i Rätan en snabbis innan vi åkte vidare mot Svensta och en stundande morsdags middag - über gott! Emma slingade håret på mig, så nu är jag ännu ett steg närmare mitt mål ;) vi åt tårta och sen var det tack och adjö. For till Berg där Pelle huserade hos Stefan och tillsammans åkte vi sen hem till Rätan igen. Först en sväng till graven för att lämna lite blommor till farmor och önska henne en bra morsdag och sedan hem för lite mys framför tv'n.


Ja . . . jobb är väl det som stått på tapeten utöver det jag skrivit här ovan. Trist men vad gör man!? Är ju tyvärr inte ekonomiskt oberoende än så jag får härda ett tag till. En sak som dock känns rätt bra på tal om jobb är att jag är ledig från halv tio på fredag morgon. Då åker nämligen jag och Pelle in till stan för att sedan klockan elva sätta oss på tåget som ska ta oss ner till Sthlm :) Ska bli sååå skönt att komma bort en sväng, om så bara för en helg. Sen att vi kommer att bo på fem stjärnigt hotell gör verkligen inte saken sämre! :D

Nä nu ska jag ut me jycken en sväng.
Uppdaterar kanske en sväng sen igen.

Adjöss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback