Mätt och belåten.


Har just varit och avnjutit en god middag (kebab pizza) tillsammans med Renner och Limpan. Fick även sällskap av Roger och Steffe som även det valt att låta Draupner tillaga deras mat idag. Riktigt gott och riktigt trevligt var det :) Så skönt att man kan sitta ute nu, dock är det inte riktig värme än, blir lite för svalt för min smak när solen börjar gå ner eller när det går i moln . . . men snart så, snart lättar vi på klädseln ;p

Sitter och inväntar att Lyxfällan ska börja nu.
Bra program de tycker jag, dock är det egentligen samma visa varje gång men som sagt, jag gillar de.

Åh, jag längtar tills i morgon då jag ska sola igen :D
Ska se till att få en riktigt snygg bränna tills Beach 2008 inleds, samt att jag även ska "fitta" upp magen lite tills dess också, sen är jag nog nöjd . . . ett tag.


En sak som slog mig för någon dag sen är att Emma snart tar studenten!
Shiiit vad fort det har gått. Haha, tror jag längtar lika mycket som henne tills den dagen, brukar ju kunna vara riktigt skoj. Förra året tex. då jag egentligen hade bestämt mig för att inte åka men blev "medbjuden" av Handsjö/Turings folket, det var kul. Sen kom jag även till insikt med en annan sak och det var att det också snart är Träslaget i Ånge. Även det var skoj förra året, trots att jag var chaufför (ska dock inte vara det i år . . .)
Ja det är mycket att se fram emot, ojojoj!
Tyvärr måste jag dock säga som Ledin "Sommaren är kort . . ." men om jag verkligen ligger i ska jag väl ändå hinna allt jag planerat, eller? ;)

Jag ska göra mitt bästa för att detta på alla sätt och vis ska bli en super sommar, vare sig det regnar eller är soligt ska den bli bra - nån som vill joina? :)

Kommentarer
Postat av: Sophie.

Klart det kommer bli en supersommar! :D

Postat av: Felicia

Ja du de händer så jädra mycke grejer på en å samma gång tycker ja! Dra ihop ett rejält gäng så drar vi till ånge på träslaget å äger upp de stället ;)

2008-05-12 @ 17:20:02
URL: http://filisia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback