Gäsp.


Just ätit lite frukost . . . fan, måste gå på Ica idag och fylla på förrådet lite, var inte så mycket att hurra för :/ Lite smink på ansiktet och kläder på och jag är redo för ännu en dag på Acb. Eller, egentlgen är jag inte det, gissar att jag kommer att vara minst lika less som jag var igår men jag ska försöka att inte klaga alltför mycket utan istället försöka bita ihop.

Igår var det då dags för mig att göra mina första timmar på Ica i kassan. Var lite nervös i början men efter ett tag släptte det och gick faktiskt hur bra som helst! Åh, jag önskar att jag kunde få komma dit idag med så kul var det faktiskt! Men idag är det Statoil som gäller och i morgon är det Ica igen, skoj. :) Det där är verkligen ett jobb för mig och har varit ända sedan jag var liten; att få sitta i en kassa samt träffa en massa folk - måste verkligen vara heaven! Haha.


Helgen då.
Dinerade i Åsarna tillsammans med Emma, pappa, Ulla, mina kusiner Jocke, Robin, Marcus och Malin samt min faster Helene. Latinamerikansk buffé, eller var det Argentinsk? Nåja, gott var det iaf. Kom in i en härlig stämning när trebaduren började plinka på gitarren och hade inte haft något emot att stanna och ta en öl eller två men jag hade bil så det gick dessvärre inte. Vid nio var jag tillbaka i Svensta igen, åkte upp på Acb och hälsade på lite där och väntade sedan på Pelle som slutade vid tio. Åkte hem och bytte om samt packade ner lite nödvändiga kläder inför helgen och gick sedan upp till Högströms. I med hörlurarna, på med musiken, starta skotern och sen iväg :) Var framme i Rätan vid halv ett - ett.

I lördags blev det rätt tidig uppstigning. Åt lite frukost, klädde på oss och åkte upp till Böle där det dagen till ära var pimpeltävling. Hittade en fin liten plats ute på Böörs kärna och hissade ner pirken. Dröjde inte länge förrän det nappade och jag blev överlycklig, haha. Slutade med att jag fick två fiskar, två fiskar på sammanlagt 72 gram (ni kan ju ana storleken). Ulla kammade hem segern på 300 (+lite mer) gram - Grattis! En liten skotertur med kusinerna och sedan hemgång för att tända upp och spela GH. Duschade och donade på fram till klockan var 20 i sju då det var dags att åka upp till Böle igen på After Fish. Utsökt mat och bra underhållning i form av The Relatives. Vid tolv snåret började tröttheten ta över och vi bestämde oss för att åka hem igen. Godnatt.

I söndags var det ärtsoppa i Böleskölen som var inplanerat så jag, Pelle, pappa och Amanda for upp och fick oss en tallrik god och varm ärtsoppa. Mmm, så gott, framförallt när det som då var hemlagad. Tillbaka i Rätan igen packade jag och Pelle med oss en borr, lite maggot och två pimpelspön och for sedan på Trollsjötjärna för att testa fiskelyckan. Jag lyckades håva upp runt 40 fiskar (inte så vidare värst stora) och Pelle vet jag inte hur många han fick eftersom han släppte tillbaka dom ner i hålet . . . Åkte hem och fick oss lite Chili con Carne. Efter maten sakrade vi ihop oss och for hem till Svensta igen. Kvällen avslutades med allas våra vänner från Köping :)

Nu måste verkligen jag lägga på en rem då jag fortfarande bara har på mig morgonrocken.
På återseende folks :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback