Färdig studentat . . .


Åkte in till stan lite senare än planerat i morse . . . jag har sagt det förut men kan alla gånger säga det igen "bil helvete!" Nåja, den startade ju tillslut och vi kunde åka till stan. Parkerade vid mediahuset och spatserade ner till Wargen där vi mötte upp familjen. Först ut var Bf3a - det tackar vi för :) Alla var så fina, dock måste jag klaga lite på deras sång . . . Emma sa att hon inte kunde sången och "sjöng" istället bara "tjalalala" haha, det är min syster det. När hon hittat igen oss blev det en massa kramande, korttagning . . . ja ni vet. En och annan tår fälldes och sen var det dags för Emma och Cam att hoppa upp på flaket.

Jag, Pelle, mamma, Emma-Lina, momma, moffa, Birk och Troja tog en snabblunch på donken och efter det parkerade vi oss nere på Stortorget. Liiiite avis man var av att stå där och se flak efter flak passera med en massa fulla och glada studenter, åh vad jag skulle vilja göra om det där! Förresten tyckte jag att flaken var lite klent utsmyckade . . . Emmas klass flak var nog snyggast. Annat var det på min tid, vår klass hade helt klart snyggast flak genom tiderna - lätt! Många varma timmar spenderades som sagt där nere på torget (bra sätt att bygga på brännan lite). Tog en liten snabbis upp på stan och köpte en fotlänk, ett halsband, en klänning och två tub-toppar. Yes, my name is sollet, sollet Ida ;p haha. Men pengar är till för att rulla, eller hur var det nu igen?

Kvart över tre blev jag upplyst om att syster hade hoppat av flaket och då befann sig på News. Gick dit och språkades lite med henne, Kristina, Therese och Malin innan det var dags att knata ner på Eastern för god buffé i gott sällskap :)


Ja det var min dag det. Riktigt härligt har det alla gånger varit, och vist blev jag lite sugen på att stanna kvar och kalasa lite med de andra men för det första ska jag jobba i morgon från halv elva och för det andra är jag rätt seg så jag tror nog att en lugn hemmakväll passar mig bättre. Tar igen det "förlorade" festandet på lördag då det är invigning på Kvarna - skoj skoj skoj! (Ska försöka bearbeta Pelle lite så han också åker dit).


Nä nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och bara vara . . . den här värmen tar verkligen kol på en -
OBSERVERA; jag klagar inte!! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback