Ansvarslösa livet.


Done!
Jag har sagt upp mig från Statoil.
Jo jag vet att jag nyss börjat där men jag stog fan inte ut, vantrivdes så inni med ägaren och hans fru (?) . . . Så i onsdgas tog jag tjuren vid hornen och sa att jag slutade. Känslan efteråt var obeskrivligt skön! Så i torsdags jobbade jag mina sista åtta timmar ever på Statoil i Svenstavik - wonderbar! Har nu lite smått börjat jobba på Ica där jag trivs betydligt bättre, riktigt bra om jag ska vara ärlig. Har jobbat där idag mellan 08-18 och det gick fin fint :)

Egentligen är jag väl dum i hela huvudet som säger upp mig från ett heltidsjobb . . . men det gick fan inte. Och det som är knepigast med hela den här grejen är att jag inte är ett dugg "nervös" för hur jag ska klara mig ekonomist etc. I ärlighetens namn älskar jag att vara arbetslös (än så länge). Känns underbart att jag är ledig i morgon tex. Jag menar, hallå! ledig en dag mitt i veckan liksom, när fan var man det sist!? Jag vet att jag kommer att klara mig på de pengar jag får från Ica, visst det kommer kanske inte bli fett men jag kommer att klara mig - och undertiden som jag inte har något fast arbete att gå till ska jag fortsätta att bara gilla läget och tänka "nu må je gött!"

(Ursäkta, jag vet att jag låter som en barnunge som resonerar på det här sättet men det är faktiskt såhär det käns!)

Ska ta mig en tur till arbetsförmedlingen i morgon och hära efter lite hur jag ska gå till väga med a-kassa etc.


Helgen i Stockholm var i alla fall helt och hållet, rakt igenom, UNDERBAR!
Sällskapet var underbart, staden ÄR underbar, vädret kunde inte varit bättre, "halva priset på allt i butiken" skyltarna på Jc. kunde inte kommit lägligare, maten var delicious . . . mm - kort och gott, en perfekt helg helt enkelt.

Tänkte ta en mer ingående uppdatering i morgon då jag förhoppningsvis är lite piggare.

Nu ska jag leta upp något intressant på tv 3´s webb tv att somna till med förhoppningar om att tiden ska gå fort så Pelle snart kommer hit och kurar ner sig bredvid mig :)

So long.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback