Tänk om allt bara kunde klaffa . . .


Som jag skrev igår var det en vaktmästare här och bytte ut min duschblandare. Jag var i sjunde himlen och tänkte att nu ska jag äntligen kunna duscha riktigt. Men vad händer?! Jo, när jag ställer mig i duschen och vrider på vattnet så är det liksom när dom var här, ett riktigt bra tryck "ner i badkaret" så att säga, men när jag sedan ska byta så vattnet istället rinner igenom slangen/munstycket upptäcker jag till min stora förfäran att det är lika dåligt tryck som innan . . . tar en snabbdusch och ringer sedan till pappa för att höra vad som är fel. Han säger att handtaget måste bytas ut och att jag ska ringa tillbaka till vakmästaren och se till att få det åtgärdat. Sagt och gjort, jag ringer och dom lovar att dom ska fixa det.

Går på jobbet med Ellinor, avverkar fyra timmar där innan det är dags för middag. Pelle som lovat pizza ringer och säger att det blev lite stressigt och frågar snällt om jag kanske skulle kunna komma hem och äta istället. Jo visst, J-O är snäll och lånar ut den grå faran till mig och jag åker hem för att äta en underbar måltid. Passar då även på att undersöka trycket i duschen - men det är lika som förut, dom kan alltså inte ha bytt ut nånting :/ Tillbaka till jobbet för de resterande fyra timmarna. Måste tillägga att gårdagen var den roligaste dagen på länge på det där stället, framförallt sista passet då jag och Ellinor var nere i källarn med Nutte och Dennis :) dom ska minsann bli mina nya kompisar när Elle och Sophie sviker för att jobba natt ;p (pratade med Dennis om mina planer och han sa att det bara var att komma ner, bra de!).

När jag kom hem blev det lite mys med Pelle som låg nyduschad nerbäddad i soffan med en björnfitta (ursäkta min dåliga franska men det heter ju faktiskt så) på huvudet, haha, han såg såå söt ut! Förflyttade oss till sängen där Pelle somnade omgående och jag kikade lite på Transformers.

Halv tio idag ringde Pelle och väckte mig, eller jag var redan uppe men han skulle ha väckt mig och jag inte blivit kissnödig och vaknat av det. Surrade på lite med honom, gjorde frukost och la mig sedan tillrätta i sängen för att läsa lite bloggar :) Vid kvart i elva ringde Melin (från Bergs hh) och sa att han var påväg. Skuttade snabbt upp ur sängen och drog på mig lite kläder. Han kom och kikade på golvet, konstaterade ännu en gång att det inte fanns någon fukt i lägenheten, kliade sig i huvudet och frågade sig själv vad vi skulle göra nu . . . Jag sa att pappa sagt att golvet måste rivas upp så vi får se vad som är där under och frågade då samtidigt vart jag i så fall skulle göra av alla min saker. Den första frågan höll han med mig på, golvet måste rivas upp. Den andra kunde han dessvärre inte svara på . . . Jaja, han skulle be någon hantverkare ringa mig så vi kan bestämma något angående det här jäkla golvet så får vi sen se vart det hela slutar :/ Önskar innerligt att jag kunde säga upp den här jäkla lägenheten och inte bry mig nåt mer, men med tanke på bostadsbristen som råder är nog inte det någon vidare bra lösning.


Nu ska jag ner och tvätta lite mer, sängkläder idag, fyyy fanken va tråkigt men det kommer att göra underverk för mitt badrum, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback