Nu jeflar!


Äntligen har jag kommit igång med saker jag skjutit upp under en alldeles för lång tid . . . har tvättat klart en tvätt och nu lagt in den andra (som är klar cirka 10 över 1). Sen har jag varit till Elle och hämtata tillbaka strykbrädan och strykjärnet, strukit gardiner och satt upp i vardagsrummet :)

Sen har även en trevlig vaktmästare från Bergs hh varit här och bytt blandare i duschen så nu jäklar är det tryck där vill jag lova! :D Ska "inviga" den alldeles snart.

Konstigt egentligen, jag var vaken vid åtta men låg kvar i sängen in i det längsta, till 11 närmare bestämt, och hann därför inte med allt jag hade tänkt hinna med. Får fortsätta i morgon, då blir det köket och toan som får sig en makeover sen är jag väl klar för den här gången. Upplyste Pelle om att det faktiskt fanns en tvättid till honom med nu i eftermiddag men han passade den här gången, den här gången, haha pyttsan ;P Dock ska han ändå vara snäll och laga mat till mig idag, pizza, mumma!

Ååh, jag vill åka på IKEA och shoppa! Finns en massa saker som jag behöver nu ser jag; nytt köksbord och nya stolar, ny soffa, en ny säng, byrå och en massa små krafs som det alltid brukar bli när man är där. Tråkigt nog tillåter inte ekonomin ett inköp av allt detta på en och samma gång, får lägga upp det på nåt bra sätt. Prio ett är nog ändå bord och stolar till köket för de som står där nu är verkligen inne på sista versen . . .

Nä nu ska jag njuta av mitt underbart braiga tryck i duschen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback