Just like paradise.


Har varit barnvakt idag åt mina små troll. Mamma ringde och väckte mig kvart över sju och halv åtta var jag på plats för en ordentlig portion gröt. Efter maten fick Mackan lite kläder på sig och Wille fick hoppa in i duschen. Kikade på en av alla deras super filmer, Elias . . . dock tycker ungarna om det och är som fastfrusna framför tv'n när något liknande visas så jag ska väl egentligen inte klaga. Klädder på oss ytterkläderna och knatade upp på Acb med de små för de ville titta på truckarna. Kan inte förstå, redan vid så ung ålder (4 och 2 år) är de helt sålda på maskiner i alla bemärkelser etc . . . det måste vara något som följer med redan från födseln, hos killar även vissa tjejer - det måste vara så! Marcus hade nog kunnat stått kvar än vid plastmaskinen och bara tittat, haha, söt ungen min!

Lämnade av de små på dagis vid elva och gick sedan hem hit. Har än så länge inte gjort något vettigt men funderar på att gå på Ica en sväng. Skulle även ha behövt gjort i ordning nån matlåda  - fy fanken va trist! Och inte blir det roligare heller när fantasin är nere på minus noll.

Nä måste göra ett ryck nu, men innan dess ska jag kika lite mer resor. Haha, det är i princip det enda jag gör nu för tiden när jag sitter här. Bestämt är det i alla fall att vi ska åka till Egypten, verkar vara underbart där om man ska tro det jag läst, sen är även nästan bestämt att vi åker nån gång i april och blir borta i två veckor. Nu är det bara bokningen kvar sen så :D Kommer att bli sååå underbart, jag och min älskling i ett (förhoppningsvis) varmt, nytt och spännande land i två veckor - bara han och jag, kan det om möjligen bli bättre!?



Ma höres.


Kommentarer
Postat av: Elles Mamma

Hoppas att Ni kommer att gilla landet men jag kommer då aldrig mer att återvända till Egypten!
Fråga Elle vad hon tycker!

2008-02-01 @ 08:10:16
Postat av: The owner

varför kommer du inte det? Nu blir jag ju nästan lite nervös här . . .

2008-02-01 @ 16:54:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback