Sommar.


Åh jag vill ha sommar nu!
Förstår ni hur skönt det skulle vara att vakna en morgon och se solen lysa in mellan persiennerna (hur fan stavas det?) gå upp och kika ut för att verkligen försäkra sig om att det är kanon väder ute och minst 25 grader i skuggan trots att klockan bara är tio på morgonen! Men GE MIG NU! Ser dock rätt mörkt ut, är ju bara februari, snart mars, än så länge . . . får allt vänta någon/några månader till.

Jag som var så upp i hejsan när den första snön kom börjar faktiskt bli ganska "mätt" på drivorna utanför fönstret. Dock är det ett måste med snö om man ska köra skoter, och skoter är ju skoj som fan att köra men ändå.


Har läst igenom lite gamla blogg inlägg nu från i somras. Ååh, stråketveckan, Åsele, alla härliga dagar i båthamn - underbart!


Jag som hade tänkt ha en "ta tag i tråkiga saker" dag idag, dom där sakerna som jag skulle ta tag i känns måttligt frestande att skjuta på ett tag till. Fy för trista saker alltså, såsom att ringa en massa samtal hit och dit, blä!


Spelet, ps2, ligger på golvet och liksom ropar till mig - "Spela, spela, spela" snart kan jag inte hålla fingrarna  styr. Snart greppar jag en gitarr och spelar . . . i'm a Guitar Hero holic :/

Kommentarer
Postat av: Felicia

oh, jag vill också ha sommar! fick den känslan innan igår när solen tittade fram. sen har jag kollat på gamla bilder sen somras och minnen kommer upp! så skoj man hade. längtar till denna sommaren som kommer:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback