Inte irriterad bara glad!


Idag har varit en mycket bra dag faktiskt, mycket av detta måste bero på att jag varit glad hela dagen lång :) Inte klagat på någonting, och då menar jag verkligen inte på nåt (!) Har bara varit glad, precis som det ska va. Började dagen rätt segt, duschade och ställde mig i ordning rätt tidigt och knatade sedan bort till Ica för att skicka kameran. Lättare sagt än gjort det när personalen inte verkar veta hur/vad dom ska göra . . . jaja, efter ett tag kunde jag betala och sedan gå därifrån. Eftersom klockan började närma sig halv två tyckte jag att det var lika bra att jag började bege mig mot jobbet, sagt och gjort, fem i halv två befann jag mig innanför Acbs väggar - got damn, jag börjar bli vuxen på riktigt, eller har jag bara inget liv? Nåja, pratade lite med mina godingar Elle och Danne och satte mig sedan ner för att invänta avfärden mot Brunflo. Brummade vid två tiden iväg med Sone, Marie och en livrädd Ragge, haha, tyckte nästan synd om honom där han satt i baksätet och kramphöll i mitt ryggstöd :P Väl framme i Brunflo delar vi in oss i två grupper och påbörjar vår rundvandring - faktiskt var det inte så ointressant som jag trodde, dock förstod jag inte riktigt allt dom sa och kunde inte riktigt orientera mig i fabrikens alla olika delar men hade trots detta trevligt. Ungefär vid halv fem hade vi tagit oss igenom både in och utsida av Acb i Brunflo och kunde då packa in oss i bilarna igen och återvända till Svenstavik, denna gång med Peter som chaufför.

Satt och spelade lite kort när vi kom fram undertiden som vi inväntade resten av skiftet som inte var lika snabba som oss, dock gjorde inte det mig nåt, alltid trevligt med lite kortspel även fast det har ett så pass löjligt namn som "Gurka" (dock numera "Bostongurka"). Ja sen har kvällen förflutit på ett, enligt mig, ypperligt sätt. Inget har krånglat och jag har som sagt varit glad. Tramsat runt och sjungit och bara gillat läget som Tomas Ledin skulle sagt, eh, sjungit.

Nu är det minsann bara en dag/kväll kvar och sen är det banne mig helg - kan man kalla en dags ledig för helg? Går ju på nattskiftet på söndag kväll . . . Nåja, ska verkligen njuuuta den lilla lediga tid vi får, pussa en massa på både Pelle och Smilla och hoppas på att det blir fint väder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback